PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kİmse ŞÜkretmeden Çikmasin!!!!!!!!!!........

YUKSEL
02.10.2007, 10:44
yeni bir oyun ! (kimse şükretmeden çıkmasın )

--------------------------------------------------------------------------------
{ve iz tezzene rabbukum "lein şekertum le ezidennekum"}
Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti.
Haydi herkes aklına ilk gelen nimet için şükretsin?

YUKSEL
02.10.2007, 10:46
--------------------------------------------------------------------------------
Elhamdulillah sıhhatim yerinde ,Dünyadaki mazlumlar için gözyaşı dökebiliyorum ,filistin benim diyebiliyorum , Irak bedenim diyebiliyorum,İslam coğrafyasında akan kan bu bedenin kanıdır diyorum ve Allah'ın dinini dünyaya hakim kılma gibi bir gayretim var yani duygularım kaybolmamış ÇOK ŞÜKÜR
ve
yine allahıma şükürler olsun ki böyle bir site var,sizler gibi üyeler var

iNZiVa
02.10.2007, 10:52
Elhamdulillah sagligim yerinde sayilir..
Rabbime sükürki böyle bir siteyi kurmayi ve hizmet etmeyi nasip etti..
Rabbime yine sükürki gurbet ellerden ilim icin türkiyeye gelmemi nasip etti.. ve insaAllahda okuyup tamamlamamida nasip eder..

AlikaN
02.10.2007, 12:01
Amin istikamet kardeş..
Allaha şükürler olsun sağlığımız yerinede..
Mevla daima şükredenlerden eylesin gafil birakmasın,tüm dünyadaki kardeşlerimin de korktuklarından emin umduklarına nail olasini nasip et Rabbim...

ZeVRaK
02.10.2007, 17:57
Sagligimiz en büyük nimetlerden birisidir SÜKÜRLER OLSUN bir problem yok.Mevlam herkese saglik sihaht versin ins.

BİR DOST
02.10.2007, 20:05
ELHAMDULİLLAH BU GUNDE KARNIMIZ DOYDU.. YAAA RABBİ AÇ KALAN KULLARINIDA AÇ BIRAKMA SEN O KARDEŞLERİMİZİDE DOYUR.. VERDİĞİN BÜTÜN NİMETLERE BİNLERCE ŞUKÜRLER OLSUN... AMİİİNNN..[/

AlikaN
03.10.2007, 19:07
şükürler olsun yarabbi bugune sag saglim çıkarttıgın için.. saglıklı oldugum için...

YUKSEL
04.10.2007, 04:50
(şükürler olsun yarabbi bugune sag saglim çıkarttıgın için.. saglıklı oldugum için...) alıkan kardeşime katılıyom allah razı olsun

safahat
04.10.2007, 05:57
MEVLA'm..Sana Hamd ve senalar olsunki, bana sIhhat ve hayrlI bir
yasam nasib eyledin...
Sana sükürler olsunki, Helal bir RIzk kapIsI verdinde calIsIyorum...

Artemistr
04.10.2007, 14:41
Rabbim verdiğin ve vermediğin herşey için şükürler olsun.