Zeynelabidin
09.10.2007, 22:15
Es Selam
Sevgili Kardeşlerim bana youtube de ki hesabıma bir mesaj geldi.
Tahmin ediyorum Hocamızın videolarrından bir kaçını upload etmemden dolayı bana gelmiş mesaj.
Mesaj metnini aktarıyorum
Assalaamu alaikum wa rahmatullah wa baraktuhu, Kardesim,
Cubbeli Ahmet dostumuzun kemik problemi oldugunu bir vaazinda ogrendim youtube.com'da.
Kendisine biiznillahi kerim yardimci olacak sifa ilaclarim, nacizane onerilerim ve karisimlarim var.
Tumuyle bitkisel. Onunla nasil iliski kurabiliriz acaba? Email ile mumkun mu? Siz yardimci olabilir misiniz?
Kendisine bu anlam da benim de bağlantım olmadığını ama ihvan kardeşlerimizden bu konu da yardım isteyip
söz konusu kardeşimizle bir bağlantı anlamın da duyuru yapacağımı söyledim.
Böyle bir bağlantılı olan kardeşimiz varsa ben bu kardeşimizin iletişim adresini kendisine pm ile göndereceğim inşallah.
Evet kardeşim yardım edebilecek olan varsa lütfen buraya yazsın.
Vesselam
Sevgili Kardeşlerim bana youtube de ki hesabıma bir mesaj geldi.
Tahmin ediyorum Hocamızın videolarrından bir kaçını upload etmemden dolayı bana gelmiş mesaj.
Mesaj metnini aktarıyorum
Assalaamu alaikum wa rahmatullah wa baraktuhu, Kardesim,
Cubbeli Ahmet dostumuzun kemik problemi oldugunu bir vaazinda ogrendim youtube.com'da.
Kendisine biiznillahi kerim yardimci olacak sifa ilaclarim, nacizane onerilerim ve karisimlarim var.
Tumuyle bitkisel. Onunla nasil iliski kurabiliriz acaba? Email ile mumkun mu? Siz yardimci olabilir misiniz?
Kendisine bu anlam da benim de bağlantım olmadığını ama ihvan kardeşlerimizden bu konu da yardım isteyip
söz konusu kardeşimizle bir bağlantı anlamın da duyuru yapacağımı söyledim.
Böyle bir bağlantılı olan kardeşimiz varsa ben bu kardeşimizin iletişim adresini kendisine pm ile göndereceğim inşallah.
Evet kardeşim yardım edebilecek olan varsa lütfen buraya yazsın.
Vesselam