Orijinalini görmek için tıklayınız : Fetİh Mescİdİnden
MAHMUDHOCA
03.02.2007, 19:43
S.A. EĞER GELEN KARDEŞLER OLDUYSA BİLİR DECCALI ANLATIYOR CÜBBELİ HOCAM ALLAH SONUMUZU HAYIRLI ETSİN İNŞ 70 BİN YAHUDİ DECCALA TABİ OLACAK BAYANLARIN ÇOĞUDA DECCALA TABİ OLACAK İLAHLIK TASLICAK ÖLÜYÜ DİRİLTECEK GÜNEŞİ DURDURACAK ŞAŞIDIR İMANLI OLAN KİŞİLER OKUYACAK KE FE RE YAZACAK ALNINDA
ARAPÇA HARFLERLE KENDİSİ BİR ADADA BAĞLI ALLAH TARAFINDAN MEKKE VE MEDİNEYE GİREMİYECEK DÜNYADA HERYERE GİREKTİR.S.A.V. HER NAMAZDAN SONRA DECCALIN FİTNESİNDEN SAKINIRDI DUA EDERDİ.DOĞU TARAFINDAN ÇIKACAK YAHUDİLERDEN ÇIKACAK.HAFTAYADA DEVAM EDECEK ÇOK HADİSLER VAR TABIKI GELMEK İSTEYENLER FETİH MESCİDİNE DAVETLİDİR. SELAM DUA SEVGİYLE KALIN İNŞ
Allah razı olsun.Sohbete katılamadık ama gönlümüz sizinle beraberdi.
Mevlam bizleri deccalın şerrinden muhafaza eylesin.Amin...
Allah razi olsun mahmudhoca bilgiler icin
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatü Ebeden Daima.Rabbim imkanlar el verdiğince daha önceleri Salı akşamları olan ve şu anda mübarek Perşembe akşamları olan Fetih mescidindeki Cübbeli Ahmet Hocamız'ın sohbetlerine katılmaktayım.Burayı bilmeyen kardeşlerimize kısaca tarif etmek istedim.Ulaşım olarak hem Eminönü Unkapanı istikametinden, hemde Fatih Çarşamba İsmail Ağa camisi civarından kolayca gelinebilir.Haliç mevkisinden gelenler; Unkapanından sonra iki durak geçince Ayakapı otobüs durağı olan yerde ışıkların hemen yanında bir akü satan dükkanın yanından, yukarıya Çarşamba pazarına doğru çıkarken hemen solda kalabalığı zaten farkedeceklerdir inşAllah.İsmail Ağa camisinden gelenlerde akın akın sohbete gelen ihvan kardeşlerimizi takip etsinler ve kolayca bulmuş olurlar.Şayet kimse yoksa oradaki esnafa sorduklarında en kestirme yoldan tarif edeceklerdir.Selam ve Dua ile inşAllah...
evet arkadaşlar, ben de önce çarşamba pazarının olduğu yere gittim. akın akın insanlar bir yöne doğru gidiyordu. ben de onları takip ettim. Fatih Camii'ne gidiyorlarmış yatsı namazı için :P oysa ben yatsıyı kılmıştım. geri geldim. baktım aşağıya doğru başka bir akın daha var. onları takip ettim. aşağı indik. sonra bir aşağı daha. dik bir yokuştan da aşağı. sola ve kitapçıdan sağa. ahan da fetih mescidi :) mükemmel bir yer, mükemmel. 10 civarı sohbet bitti, anadolu yakasında oturmama rağmen bitmemesini istiyordum.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.