PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BaŞkasina Dua Et

RABITA
05.11.2007, 23:02
Kendinizden sonraki kişiye
temiz ağızla dua edin!
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir

Zeynelabidin
06.11.2007, 00:36
Es Selam

Mevla razı olsun. İslam Alemi olarak kendimize dua edene kadar onun çok çok azını bibirimiz için edebilseydik
Tahmin ediyorum hepimizi mevcut durumumuzdan daha iyi bir durum da olurduk.
Doğrusunu Mevla bilir. Birbirimizi yeterince seviyor muyuz ? İslam bizi kardeş kılmış buna riayet ediyor muyuz ?
Mevla bizleri islah etsin çünkü körkütük bir gidişin içindeyiz.

LazUsak61
28.01.2008, 11:28
benden sonra dua edecek olan kardesime olan duam:

"Allahim sen benden sonra dua edecek kardesime yar ve yardimci ol, ne SIKINTISI varsa yok eder yerine ferahlik ver.amin benden sonra yazi yazacak mumin kardesimin butun dualarini kabul eyle, ve muradina nasil eyle, eger hayirli diil ise hayira cevir ve nasib eyle...."
AMIN AMIN AMIN

ARAL
29.01.2008, 22:15
benden sonraki kardeşimin Rabbim kabir ve cehennem azabı verme sonsuz Rahmetinle onu tüm kötülüklerden arındır ve Cennetine koy.

İnsanlara,insanlıga,vatana, millete yararlı kullarından eyle Her iki alemdede sonsuz mutluluk ver.

YA RAB KARDEŞİMİN TÖVBELERİNİ KABUL EDİP, O'NA GÜZELLİKLERİNİ İHSAN EYLE

Rabbim son nefesinde sehadet mertebesini nasip etsin. hemde oyle bir sehadet olsun ki mahser gunu huzuruna ciktiginda sana desinki :
kulum senin bu azalarin(elin,gozlerin,kulaklarin vb.) nerde sende deki Rabbim senin rizani kazanabilmek icin onlari senin yolunda harcadim.

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!
Allah ( C.C) YAŞADIKLARINA KARŞI SABRINI ARTTIRSIN..