PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dua Buyurdular

öMeR_FaRuK
09.12.2007, 22:31
Dua buyurdular
Diğerleri

Kutbu'l Arifin, Aşıklar Rehberi Mahmud Ustaosmanoğlu

Gün, 09 Aralık 2007 Pazar, Türkiye saati 15:48
Yananların rehberi, aşıkların önderi Mahmud Ustaosmanoğlu K.s Hazretlerini arıyorum. Telefona cevap veren hocamız hemen hiç vakit kayıp etmeksizin bizi efendi Hazretlerine havale ediyor (Yanıbaşında süreklı olan hocamızı kast ediyoruz).

Efendi Hz. merhamet-şevkat dolu sesiyle çalışmalarımızda başarılar dileyerek dua buyurdu ve şunları eklediler; ''Arkadaşlara/İhvana selamlarımı söyle, Allah tüm hayırlı muradlarını kabul buyursun'' buyurdular.

Biran durakladı Kutbu'l Arifin, tekrar sözü aldım ve sordum ''Bayram namazına ihvana çıkacakmısınız?''. Henüz belli olmadığını ve ihvanı çok özleyerek takip ettiğini buyurdular.

Çok ama çok utandım, hürmetine yiyip içtiğimizin değerini bilmemek ve ona zulum etmek beni ziyadesiyle utandırdı.
Evliyadan bizzat bilirimki dersini yapmayan mürid, murad etmeyi terk ettiği için Allah dostuna işkence etmiş olur ve o Allah dostu o müridanı için Allah c.c ya iltica eder yalvarır VE VE o söz veripte sözünde durmayan müridin dersini kendileri oturup yaparki Allah o müridi döneklik yaptığı için helak etmesin.

itibarHaber
Mesut K.

SeYFuLLaH
09.12.2007, 22:45
Ömer faruk kardeşim teşekkürler paylaşımınız için. Birşey söyleyecem ne olur darılmayın EFENDİ HZ'lerimizin fotorafına izni yok.

öMeR_FaRuK
09.12.2007, 22:53
Orjinal Yazarı SeYFuLLaH
Ömer faruk kardeşim teşekkürler paylaşımınız için. Birşey söyleyecem ne olur darılmayın EFENDİ HZ'lerimizin fotorafına izni yok.

Rica Ederim kardeşim Orjinal alıntı yaptım yayımlayan kardeşlerimiz den bire bir
Böyle bir izin yoksa siline bilir Benmi sileyim?SELAM VE DUA İLE

SeYFuLLaH
09.12.2007, 23:06
Orjinal Yazarı ömer-faruk

Orjinal Yazarı SeYFuLLaH

Rica Ederim kardeşim Orjinal alıntı yaptım yayımlayan kardeşlerimiz den bire bir
Böyle bir izin yoksa siline bilir Benmi sileyim?SELAM VE DUA İLE
ALLAH razı olsun kardeşim sert bi tepki alırım diye korkmuştum ben size silin diyemem ama izninin olmadıgını söylüyolar hocalarımız yinede siz bilirsiniz. çok haklısınız heryerdede fotorafı var :-012

Dertli el-Halidi el-Kürdi
10.12.2007, 11:44
VE VE o söz veripte sözünde durmayan müridin dersini kendileri oturup yaparki Allah o müridi döneklik yaptığı için helak etmesin.

Allah-u Ekber..
Ya Rabbi sen bizleri dönek olmaktan koru,muhafaza et Ya Rabbi..O duruma düşmekten sana sığınırız Ya Rabbi..Ey Allahım bu ne büyüklüktür ki böyle;oturupda müridinin dersini helak olmasın diye kendileri yapıyorlar..

Paylaşım için teşekkürler..

tevekkülcü
10.12.2007, 11:51
Rabbim bu mübareğin ömrünü uzun ve saglıklı kılsın inşaallah

SeYFuLLaH
10.12.2007, 11:52
ALLAH razı olsun ömer faruk kardeşim fotorafı kaldırmışsınız RABBİM bizleri EFENDİ HZ layık mürütler eylesin...

SeYFuLLaH
10.12.2007, 12:08
FOTORAF GERİ GELMİŞ.............. :-012