PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dualariniza cok ihtiyacim var ...

talha5
10.01.2008, 01:48
Selamunaleyküm mümin kardeslerim bir önceki konudada aciklamisdim ,

maalesef gecen sene cok hata da bulundum cogu insanin hakkina girdim , bundan haric benim icin cok önemli bir insani kaybettim cok basit bir konu belkide bazelerine sacma gelir insaallah beni anlamaya calisirsiniz , evlenmeyi düsündügüm bir insan aylemin herkezin haberi vardi tabiki maalesef bu insan benden vedalasmadan gitti , kendisi cok dindar cok efendi bir insandir , ikimizde dinimize özelikle önem gösteren iki yetiskin insandik ..
.bu ayriliktan sonra beni bir tür zorluklar bekledi , maalesef basitte olsa bu ayrilik beni cok üzdü , aylarca camiilerde yalvararak yakardim tek bir hakkimizi birbirimizi helal etmeyi rabbim bana nasib etsin diye ...suan kimseyle evlenmeyi bile düsünemiyorum herkezden ellimi kollumu cektim hicbir evlilik hevesi veyahut aile kurma hevesim yok , hergün dua ediyorum tek bir haber bir cevap , nasib kismet degildir süphesiz belki tabiki ama beni ondan kopturabilcek bir kötü haber dahil alamiyorum bu beni cok üzüyor ister istemez , mutlu olamiycagimi hicbir zaman severek evlenemiycegmi saniyorum ona tutuklu falan degil tövbe hasa sadece cok deger verdigim bir insan ve en azindan birbirimzle konusarak vedalasarak ayri yollardan gitmeyi istiyorum ... bende bu konuyu kapatmak bu imtihani kazanmak istiyorum benimle ayni durumda olan iki arkadasim benden dahada zorunu cekiyorlar ...MÜMIN KARDESLERIM YALVARIRIM DUA EDINKI HAKKIMIZDA HAYIRLISI NASIB OLSUN DIYE DUA EDINKI UMDUKLARIMIZA NAIL OLALIM DIYE ; DUA EDINKI KIMSE BÖYLE BIR IMTIHANLA IMTIHAN OLMASSIN DIYE DUA EDINKI RABBIM EN KISA ZAMANDA OLMASADA BANA BIR HAYIRLI HABER YOLLASIN DIYE ....icim cok aciyo :(

iNZiVa
10.01.2008, 02:18
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim..
Herseyde bir hayir vardir...
Tevekkül ve sabr edin sadece..

Dertli el-Halidi el-Kürdi
10.01.2008, 08:27
İnziva kardeşimin dediği gibi hayra yormak gerek..
Rabbim yardımcınız olsun..Her daim hakkınızda hayırlısını versin..

talha5
10.01.2008, 19:22
allah sizden razi olsun , süphesiz her isin icinde bir hayir vardir , ama hatalarimi düzeltmem dogru yola yönelmen bu ayriligin hayiriydi korktugum bir sey var insan hatalarini kabul edinip tevbe edip döndükden sonra sevdigi insana bir daha kavusamazmi ? dos dogru ve allahin yollunda insan bir zamanlari sevdigi ama hatalardan dolayi kaybettigi insani bir daha onunle beraber olamazmi yane beraber dedigigm evlenemezmi ? Cok korkuyorum cok ...lütfen birbirimize daim dua edelim daim birbirimizi destekliyelim ...

Dertli el-Halidi el-Kürdi
10.01.2008, 19:31
Kardeş belkide ayrı olmanız hayırdır..siz hayırlısını ve AFİYETLİ olanını isteyeceksiniz,Rabbim muhakkak hayırlı olanı verecektir..Zaten Rabbim kulları için her zaman hayırlı olanı veriyor ama bizler anlayamıyoruz..Bizim hayır gördüklerimizde şer,şer gördüklerimizde hayır vardır der Efendimiz(s.a.v.)

Sabır etmek gerek..Sebat çok önemli ama biliyorum ki gönlüne söz geçirmek zordur..Yinede sebat......

Rabbim yardımcınız olsun..

Hani şair diyor ya;
Hayır duanda lütfun olsun an beni,
yaşamak zor geliyor,çağırsın Rahman beni..

Biraz sizin durumu anlatıyor..

İnşaAllah dualar müşterekdir..Sizde duanızda bize yer verin inşaAllah..

Dua ile..

talha5
10.01.2008, 19:57
allah razi olsun amin insallah ...

nasib kismet bunlarla ve hayirlisi neyse o olur diye kendimi avutuyorum, sevmek pekde önemli olan birsey degil ama uygun bir es bulmak cok zor , zor duruma düstüm ailemin gözünde olsun nerde olursa olsun , annemler babamlar durmadan sen onu hak etmedim o senin nasil bir insan oldugunu gördü ve kendisini kurtardi diye laf laf ediniyorlar oysaki ben namazi kilan orucumu tutan , daim allahin rizasini en iyi sekilde kazanmaya calisan bir insan olmaya calisiyorum ama ayriliktan sonra cekdigim sikintilar beni cok yikti , kendimi asik oldugum icin degil sanki anne baba gibi abi kardes gibi bir insani kaybetmis vaziyetteyim ...dilegim tek istegim onunla hayirlisi neyse o olsun ama her insanin bir hakki var , birbirini eskilerden sevmis olan bir insan vedalasarak elveda diyerek gitmesi gerekir ...dualarim insallah bir gün kabul olur insallah bu isin icinde bulunan tüm sikintilar en kisa zamanda gider ve ben yeniden yasmaya ve mutlu olmayi ögrenirim

RABITA
10.01.2008, 20:20
Hayır bildiğiniz işler şer, Şer bildiğiniz işler hayr olabilir. Herşeye sabır edip kadere iman etmek gerekir.

talha5
10.01.2008, 20:43
biliyorum :(

çarşamba rüzgarı
19.01.2008, 23:17
MEVLA yardımcınız olsun kardeşim inşallah en kısa sıkıntınızdan kurtulursunuz şunu unutmayınki MEVLA dert ve sıkıntıları sevdiği kullarına verir bize düşen yakup (a.s)'in dediği gibi SABRI CEMİL ile sabretmektir RABBİM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin(AMİN)

ZeVRaK
05.03.2008, 15:25
Orjinal Yazarı çarşamba rüzgarı
MEVLA yardımcınız olsun kardeşim inşallah en kısa sıkıntınızdan kurtulursunuz şunu unutmayınki MEVLA dert ve sıkıntıları sevdiği kullarına verir bize düşen yakup (a.s)'in dediği gibi SABRI CEMİL ile sabretmektir RABBİM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin(AMİN)

amin