PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum kapatılmıyor:D

iNZiVa
28.01.2008, 12:46
Konu kapatilmistir

DiLHuN
28.01.2008, 13:15
rabbim emegi gecen herkezden razi olsun. özellikle bu faydali ve güzel forumu kuran kisilerden. adminimizi üzenleri islah eylesin insAllah.
hayirlisi neyse o olsun.

BIR ISTIKAMET DEVRI DAHA BITTI...

akabe
28.01.2008, 13:23
burada emeği gecen herkesden razı olsunn rabbim çok yaralandım ben bu siteden
sanal islamı siteler arasında eşi benzeri yoktu tekti sende kendince haklısın inziva kardeşim rabbim senin nıyetini biliyor inşaALLAH Allahım seni cennetiyle mukafatlandırsın inşaALLAH RABBİM BUNDAN SONRA SANA SIKINTI YAŞATMASIN

iNZiVa
28.01.2008, 13:26
amin insaALlah kardesim
Allah razi olsun

nura hasret
28.01.2008, 14:01
Inziva kardesim gercekten cok sasirdim ve üzüldüm. Böyle bir karar aldigina göre mutlaka gecerli sebebin vardir, sana güveniyorum.
Bu siteden cok kisinin faydalandigina eminim, bunlardan biride süphesizki benim, egerki hakkin gecti ise helal olsun. Herkesten bende burada helallik istiyorum, hepiniz hakkinizi helal edin.
Rabbim senden kat kat razi olsun verdigin emeklerinden dolayi, insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur. :-012

çarşamba rüzgarı
28.01.2008, 14:03
Orjinal Yazarı nura hasret
Inziva kardesim gercekten cok sasirdim ve üzüldüm. Böyle bir karar aldigina göre mutlaka gecerli sebebin vardir, sana güveniyorum.
Bu siteden cok kisinin faydalandigina eminim, bunlardan biride süphesizki benim, egerki hakkin gecti ise helal olsun. Herkesten bende burada helallik istiyorum, hepiniz hakkinizi helal edin.
Rabbim senden kat kat razi olsun verdigin emeklerinden dolayi, insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur. :-012
hakkını helal et kardeşim

iNZiVa
28.01.2008, 14:11
insaALLAH kardesler hersey diledigim ve dilediginiz gibi olur.. Rabbimden tek istegim budur

Ens@r
28.01.2008, 14:17
esselamun aleykum abim
aslında çok girdiğim sürekli bulunduğum bir site diyemem ama yüreğimle destek verdiğim bi yerdi
gercektende her açıdan takdi ettiğim nadir yerlerden di
aklım çok karıstı haklısınız efendi hz izin vermiyor bi hocam dedi bilgisayarın var mı var internet var mı var kullan ma onu dedi hocam yanlış bişey yapmıyorum hamdolsun dedim
olsun dedi sen istemesen de o seni bi yerden yakalar :(
ufak belkide büyük Allah muhafaza
aslında şöyle durup düşünmeme sebbeb oldunuz çünkü bende henüz islami bi yer açmaya karar vermiştim hatta basladım
ama dedikleriniz çok doğru..
Allah basiret ( hak ile batılı ayırabilme) yi llutfetsin bizlere
hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

SoNSuZ-NuR
28.01.2008, 14:29
aleyküm selam kardeşim gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm nete girmemin tek sebebi istikametti geç buldum erken kaybettim ve böyle bir forum sitesi daha bulacağımı hiç sanmıyorum kapanmasında mutlaka çok büyük bir sebep vardır diye düşünüyorum,ben kendi adıma istikameti ve burda bulunan kardeşlerimi çok sevdim hepsi çok değerli kişilerdi,İNZİVA kardeşim senden de ALLAH razı olsun çok faydalandık istikametten kısmet diyelim hayırlısı buymuş istikamette olan bütün kardeşlerim hakkını helal etsin benden yana varsa eğer helal olsun diyorum hepiniz ALLAHA emanet olun dualarda buluşmak ümidi ile VESSELAM....

*~*DeMa*~*
28.01.2008, 14:29
Çok üzüldüm burası benim için çok önemliydi herşeyin sınırlı düzenli ve kontrol altında olmasından dolayı tek girdiğim yerdi hatalarım oluyordu ama düzeltilmesi bile güzeldi benim için çok üzüldüm gerçekten inziva abi sende ve tüm sitede bana haklarını helal etsinler....ne diyelim en iyisini siz bilirsiniz.....

HuZuN
28.01.2008, 14:37
ben yeni kesvetmistim burayi ve okadar sevinmistimki cok begendigim bir yerdi cok guzel vakit geciriyor ve guzel seyler ogreniyordum malesef kisa surdu..Ama herseyde bir Hayir vardir..RABBIM hakkimizda Hayirlisi ne ise onu versin..ALLAH RAZI OLSUN kardesim..umarim hersey gonlunuzce olur..dualarda birbirimizi unutmayalim in$..esselamun aleykum.. :-025

araf-da
28.01.2008, 14:40
Orjinal Yazarı TeaRDRoP

Çok üzüldüm burası benim için çok önemliydi herşeyin sınırlı düzenli ve kontrol altında olmasından dolayı tek girdiğim yerdi hatalarım oluyordu ama düzeltilmesi bile güzeldi benim için çok üzüldüm gerçekten inziva abi sende ve tüm sitede bana haklarını helal etsinler....ne diyelim en iyisini siz bilirsiniz.....

ZeVRaK
28.01.2008, 15:04
:-003:-012 cok üzülüm sasirdim ne diyecegimi bilemiyorum :-012 :-003

insanin sevdigi birseyden vaz gecmek zorunda kalmasi ne kötü bisey...

yinede vardir bundada bir hayr demek düsüyor hepimize.

Allah herseyin hayirlisini versin.... hersey gönlünce olsun inziva kardesim

RABITA
28.01.2008, 15:08
SELAMÜNALEYKÜM BEN OLAYI DUYDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.HAYIRLISI OLSUN İNŞ. İNZİVA KARDEŞİME BURDAN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM MEVLAM AYIN 14DÜ GİBİ YÜZÜNÜ AK ETSİN İNŞ HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞ GÖNÜL İSTERDİ DEVAM AMA MALESEF İSTİKAMET HER ZAMAN İÇİN FARKLIYDI AMA PEK FAZLA KONUŞAMICAM
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN İNŞ SELAM SEVGİLERİMLE DUA İNŞ

üft@de
28.01.2008, 15:22
Orjinal Yazarı RABITA
SELAMÜNALEYKÜM BEN OLAYI DUYDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.HAYIRLISI OLSUN İNŞ. İNZİVA KARDEŞİME BURDAN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM MEVLAM AYIN 14DÜ GİBİ YÜZÜNÜ AK ETSİN İNŞ HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞ GÖNÜL İSTERDİ DEVAM AMA MALESEF İSTİKAMET HER ZAMAN İÇİN FARKLIYDI AMA PEK FAZLA KONUŞAMICAM
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN İNŞ SELAM SEVGİLERİMLE DUA İNŞ

BaZeK
28.01.2008, 15:30
Bismillah
"Sizin her şer gördüğünüzde bir hayır vardır"
Sizi canı gönülden tebrik edıyorum inzıva kardeşim....Herşey gönülünce olcak inş...

Dragut
28.01.2008, 15:41
forumu kapatmasaniz olmazmi? ben buradan gayet memnunum ve bazen kendime faydali birseyler buluyorum, forumu kapatmayin lütfen

Dertli el-Halidi el-Kürdi
28.01.2008, 15:49
Ve Aleyküm Esselam..

Forum kapanıyor yazısını görünce dedim heralde bu bizim forum değildir..(Burayı bizim olarak görüyorum her ne kadar bir emeğim olmasada..)

Çok şaşırdım gerçekten ve üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..Net hayatı cidden güzel bir hayat değil..Mel'un olan dünya hayatı ondan daha güzel..Neti bırakmanız hoş ama bizleri bırakmanız acı..Bende nete genel olarak buraya bakınmak için girenlerdenim..Burasıda olmayacaksa artık net hayatım işim düştüğünde olacak..Yoksa nete gireceğimi sanmıyorum...

Yani ne diyeceğimide bilemiyorum..Ne desem bilemedim ki...Mevlam en hayırlısını versin İnziva kardeşim..İnan duamda olacaksın daim..Sen ve site zaten duamdaydınız ama site olayı bitti diye dua olayıda bitmeyecek..Umarım sende ara ara sizi üzen bu kardeşine dua edersin ve umarım sitede tüm kardeşlerimiz dualarında bizleride unutmazlar..

Rabbim en hayırlısını versin,emeklerin karşılığını kat kat alasın..Mükafatın büyük olsun inşaAllah ve mevlam Efendi(k.s.)'nin yolundan,sözlerinden ayırmasın.. --Amiin..--

Rabbime emanet ol canım kardeşim..

vesselam..

Tefekkür
28.01.2008, 15:49
Selamun aleykum değerli kardeşlerim bende aranıza yeni katılanlardandım ve ALLAH biliyor en çok bu siteyi beğenmiştim çok seviyeliydi haddim olmadan sormak istiyorum İnziva kardeşim bu kararaı vermenizdeki etken ne oldu çünkü hakikaten üzüldüm.Hayırlı olsun Rabbim yardımcınız olsun.ALLAH emanet olun.SELAMETLE.

üft@de
28.01.2008, 15:53
evet yaa kapatmayın :-012 başkası yönetemez mi gerçi başkasının yönettiği inziva abimiz gibi olmaz ama

iNZiVa
28.01.2008, 15:58
forumu baskasina emanet edemem kardesler
sadece konulari baska uygun bir foruma tasiyabilirim

Dragut
28.01.2008, 17:12
sen gel vazgec bu forum kapatmasindan, Allah biliyorya ben senden ve bu forumdaki ekibinden raziyim. bizleri bu faydali konulardan mahrum etme

iNZiVa
28.01.2008, 17:17
üzgünüm dragut kardesim, baska carem kalmadi kapatmak zorumdayim, hayirlisi böyleymis
konulari tasiyabilecegim forum bakiyorum, bulursam haber ederim size bundan sonra oraya girersiniz

Eyyub-i
28.01.2008, 18:34
Maili görünce ilk önce yanlış okuduğumu ,yanlış gördüğümü :-013 zannettim,hatta bian acaba kendi mail adresim değilde evdekilerden birininkini mi tesadüfen açtım die düşündüm.Ama öyle olmadığını anlayınca sanki bi an dilim tutuldu :-012
Öleki bazen sabahtan akşama kadar nette olduğum olur,bir çok siteye baktım şimdiye kadar ama formumuz kadar içten,düzgün,samimi,seviyeli ve en öenmli olanlardan biride ehli sünnete uygun göremedim.En çokta ihvan olmamızdan dolayı bana daha da bi yakınlık güven veriodu.Bişi olduğu zaman hemen arkadaşlarıma www.istikamet.eu bak buraya gir,buraya üye vs vs die tavsiyelerde bulunur,şiirlerden sözlere kadar bazen evdekilere bile okurdum.Şimdi buhaberi alınca inanın bende hiç tat tuz kalmadı...
İçimden ne olur kapatmayın!!!.... :-020 demek geçiyor,diyorumda ama Rabbim herşeyin en hayırlısını bilendir.
Böylesinin daha hayırlı olacağını düşünüyor iseniz; bende bir hakkınız var ise can-ı gönülden helal olsun,sizde de benim bi hakkım var ise,hakkınızı helal edin....
Aranızda olmak çok güzeldi...Bu forumda çok şey öğrendim,Rabbim mükafatını sizlere fazlasıyla nasip etsin....

Yazımın sonunu aslında hiçte bağlamak istemiorum ama elden ne gelir;
Allah'a emanet olun....
Selam ve dua ile....
Vesselam........ :-012

ARAL
28.01.2008, 18:54
VE ALEYKÜM SELAM İNZİVA KARDEŞİM BEN NE DİYECEK BİR KELİME NEDE SÖZ BULABİLİYORUM 3000 KİŞİ KAYITLI BURDA AŞAĞI YUKARI KAPATMA KARARINIZ ÇOK AĞIR KARDEŞİM BU DEĞER VERDİĞİNİZ BİR ÖZĞÜRLÜĞÜ ELİNİZDEN ALMAK GİBİ OLMUŞ HAKKIM HELAL OLSUN SİZLERDE HAKKINIZI HELAL EDİN :-021 :-001

tevekkülcü
28.01.2008, 19:04
İNZİVA KARDEŞİM ,KAPATMANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM, AMA EFENDİ HAZRETLERİDE DE BU ŞEKİLDE TELKİNDE BULUNMUŞSA DİYECEK YOK,AMA ŞUDA VARKİ BU SİTEDEN ÇOK AMA ÇOK FAYDALADIM,BİR SÜRÜ KONUYU ALIP BAŞKA FORUMLARA TAŞITIM, ONUN İÇİN EMEĞİ GECEN TÜM KARDEŞLERİM HAKLARINI HELAL ETSİN,İNZİVA KARDEŞİM GÖNÜL İSTERDİKİ BURADAKİ ÜYELERİN HEPSİNİ BİRE BİR TANIAK VE GERCEKDE MUHABBETULLAH KONUŞMAK NE GÜZEL OLURDU,İŞTE SANAL ALEM BÖYLE,SANAL OLUP GİDİYORSUNUZ MALESEF,NE YAPALIM YAPACAK BİŞİ YOK RABBÜL ALEMİN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,YÜZÜNÜZ HEP HAK YÖNÜNE DÖNÜK OLSUN İNŞA,ALLAH,SELAM VE DUA İLE ALLAH,(cc)emanet olun hak dosyu kardeşlerim

Eyyub-i
28.01.2008, 19:07
ARKADAŞLAR ACABA TOPLUCA" FORMUMUZ KAPANIRSA HAKKIMIZI HELAL ETMEYİZ :-014" DESEK
ACABA BİR FAYDASI OLUR MU? :-009İNZİVA KARDEŞ :-014

sefkat
28.01.2008, 19:24
hayr gibi gorunen de şer olabılır, şer gibi gorununde ise hayır olabılır.
hak şerlerı hayr eyler
zannetmeki geyr eyler ARİF ANI SETR EYLER
GORELİM MEVLA NE EYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER

KARDEŞİM BEN DE ÜZÜLDUM FROMUN KAPANMASINA BURASI NADİDE BİR CİCEK DIYEBILECEĞİMİZ İLİM UZERİNE KURULMUŞ BR MEKANDI

AMA RABBIM HAYIRLISINI BİLİR
VE BILIRIZ Kİ NİYETI HAYR OLANIN AKİBETİDE HAYR OLUR
VE SEN NIYETIMIZCE SEN BU ZÜMREDENSİN

SENI YIPRATAN SEBEBİ MAİL ATARSAN KISSADAN HISSEMIZI ALMAK İSTERİZ İNŞ.

BIZIM HAKIMIZ HERKESE HELALADİR DÜŞMANIMA DAHİ
ERENLER MECLİSİ SİZLERDE HAKINIZI BIR VECHE SİZDE HELAL EDİN DİLERİZ

VESSALAM

iNZiVa
28.01.2008, 19:27
böyle agir bir yük yüklemeyin bana eyyubi kardesim
sirtimdaki yük yeterince agir

nekre
28.01.2008, 19:44
çok üzücü bir haber kendi adıma diycek bişey bulamıyorum açıkçası.yokmu bir çıkış yolu kapatmak tek çaremi tabiki sizin kararınız ama bizde üyeler olarak seviyoruz sitemizi burdaki birlik ve beraberliği özleyeceğim..mavlam kalbinize göre en güzelini versin herşey için allah cc razı olsun.....

ARAL
28.01.2008, 20:21
yukarda yazdığım konuyu formu açar açmaz tazmıştım şimdi biraz daha düşünmeye fırsat buldum: bu formu kapatmak gerçekten çok ağır bir karar düşünün bir köyde insanlar kendi çabalarıyla ekmek yapıyor ve yiyor derken bir fırın açılıyor ve hizmet veriyor bir gün fırıncı ben bu fırını kapatıyorum diyor peki bu kadar insanın faydalandığı ve nimet aldığı yeri bir çırpıda nasıl kapatırsınız? bunun vebali altından nasıl kalkarsınız insanlar yazı ile hakkımız helal derler ama hepside kalben kırıktır evet bende helala olsun diyorum ama kalbim kırık ve daimada kırık olacak üzüntüm o kadar büyük :::
ebul vefa hazretlerine bir hiristiyan geldiği zaman ebul vefa hazretleri: sizmi bize geldi0ğinize sevindiniz yoksa bizmisenin geldiğine sevindik buyurdu..
adam bilmem deyince ebul vefa hazretleri : biz senin geldiğine daha çok sevindik dedi
evet bende buruya geldiğimde ben daha çok sevindiğimi şimdi anlıyorum eğer siz benden çok sevinseydiniz formu kapatmazdınız

es selamün aleyküm...

RABITA
28.01.2008, 20:28
FORUM KAPANIYORSA BEN BU SİTEDE ÖNCEDEN MAHMUDHOCA OLARAK SONRADA RABITA OLARAK KAPATILIYORSA BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM YAZILARIMIDA BAŞKA FORUMDA İSTEMİYORUM BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM

Dertli el-Halidi el-Kürdi
28.01.2008, 21:17
arkadaşlar şimdi haddim olmayarak bir iki kelam edeceğim ama inziva kardeşimizin yükünü tam olmasada az çok anlayabilyorum..Ve üzerindeki yükün de farkındayım..Sizler hak helal etmiyorum vs dediğinizde yükü çok daha fazla olacak ve bu yükü kaldırması zor olucak..Tabikide Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez ama yükü kaldırayım derken insan yalnış yapabilir..Yalnış şekilde sorumlulukları değerlendirebilir..

Şimdi diyeceksiniz ki sen forumun kapanmasına üzülmüyorsun..Bilakis üzülüyorum ama inziva kardeşimin üzülmesine daha çok üzüldüm..Bunu kendisine de aynen böyle söyledim..

Ben derim ki varın gelin hakları helal edin..

Hocam sizde hakkınızı helal edin,hocalara tavsiyede bulunmak haddimde değildir huyumda değildir..Daha çok onları dinlemekdir işim..Ama affınıza sığınarak varın helal edin derim..

Dua edelimde Mevlam en hayırlısını nasip etsin..Bir haftada herşey değişebilir..
Şefkat kardeşimin de yazdığı gibi Yunus emre hz. ne güzel söyler;

Hak şerleri hayr eyler,
Zannetmeki gayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevla görelim n'eyler
N'eylerse güzel eyler..

vesselam..

nura hasret
28.01.2008, 21:26
Size katiliyorum yar istanbul kardesim. Cok haklisiniz, bu sadece Inzva kardesimizin yükünü arttirir. Bize ise onun yükünü hafifletmek düser. Hem Mahmut Efendi böyle buyurdu ise böyle olmasi daha eftaldir. Inziva kardesimi daha fazla üzmeyelim. Haklarinizi helal edin.

SoNSuZ-NuR
28.01.2008, 22:16
Orjinal Yazarı nura hasret
Size katiliyorum yar istanbul kardesim. Cok haklisiniz, bu sadece Inzva kardesimizin yükünü arttirir. Bize ise onun yükünü hafifletmek düser. Hem Mahmut Efendi böyle buyurdu ise böyle olmasi daha eftaldir. Inziva kardesimi daha fazla üzmeyelim. Haklarinizi helal edin.

efendi hzleriyle alakalı bir olay yok bence efendi hzleri ihvanlara neti yasakladı diye kapatılıyorsa baştan açılmayacaktı çünkü efendi hzleri bu net konusunu yeni yasaklamamıştır eminim,ortada başka sorunlar var bence herkes buna alışsa iyi olur insan herşeye alışıyor en sevdiğinin ölümüne bile istikametin kapanmasınamı alışamayacak?hayırlısı olsun diyorum

asorti
28.01.2008, 22:50
forumun kapanacak haberini okuyunca bende diğer arkadaşlar gibi çok üzüldüm.
tabi biz olayın iç yüzünü bilemiyoz kapanmasin kapanmasın diyoruz ama öbür tarafta geceleri uyuyamayan hatta yemek bile yiyemeyen biri var .demekki durum baya ciddi.
acizane ben hakkımı helal ediyorum
ALLAH yar ve yardımcınız olsun .

Eyyub-i
28.01.2008, 23:30
YA ARKADAŞLAR,KARDEŞLERİM BU HAK HELAL ETMEME MEVZUSUNU BEN ÇIKARDIM.YAZILARI OKUYUNCADA İNZİVA KARDEŞİMDEN ÖZÜR DİLİORUM ÖNCELİKLE.EĞER ETMİCEKSEK LAFIN GELİŞİ VE FORUM KAPANMAMASI ADINA YAPMALI BUNU.SİTEM VE İNZİVA KARDEŞİMİZE KARŞI ÜZÜNTÜSÜNE DAHA ÜZÜNTÜ, SIKINTISINA DAHA SIKINTI VERECEK ŞEKİLDE OLMAYALIM LÜTFEN...
YAZIMDAN SONRAKİ SİTEMLERİ OKUDUKÇA KENDİMDE HEM SUÇLULUK DUYGUSU HEMDE ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM

LÜTFEN ARKADAŞLAR BÖLE YAPMAYALIM...

Artemistr
29.01.2008, 08:04
Ve Aleyküm Selam İNZİVa

Forumu kapatma Kararı almıssın Kendince,Benden yana Hakkım Varsa helalı hoş olsun senden ufak bir ricam var benim paylaşımlarımı baska foruma tasımassan memnun kalırım.Ben Kendi Alanıma yeni bir bölüm daha açmayı dusunuyordum FORUM kapatılıyormuş ne kadar üzüldüm Anlatamam Aslında böyle birsey bekliyordum senden onun için sasırmadım sadece Çok Üzüldüm.RaBbim her$eyin hayırlısını versin inş.Ben yaklaşık olarak 17 senelik pc kullanıcısı ve 10 sene kadardırda NET ortamındayım,Basıma çok seyler geldi güldüğüm,Ağladıgım,üZüldüğüm oldu ama inan ki hiç bişey içimi suan ki kaDar acıtmadı. :-012 Emek harcayıp da sonradan vazgeçmek zorunda kalmak hiç kolay bişey değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İmzamda msn Adresim mevcut isteyenler ekleyebilir,Tüm İstikamet Ailesiyle baska bi yerde baska bir zamanda kavusmak Ümidiyle Allah'a Emanet Olun Kardeşlerim.

öMeR_FaRuK
29.01.2008, 11:29
Selamun aleyküm
İnanın çok şaşırdım ve üzüldüm
İstikamet pc başına gectiğimde açtığım 2,3 siteden biri
Fazla oturmuyor oturduğum zaman da terçihlerime dikkat ediyorum
Burası kardeşlerimle toplanıp sohbet dinler gibi yazılanları okuduğum seviyeli ve doğru bulduğum bir form kapanması halinde çok eksikliğini hissedeceğim
Rabbimden hakkınızda ve hakkımızda hayırlısını istiyorum
YARADANA EMANET OLUNUZ VESSELAM

ASR-I SAADET
29.01.2008, 13:04
:'-(

okcular
29.01.2008, 14:33
forum yönetmek gercekten zor diğer sitelerde bu işi 4 5 kişi yapıyor sana bir uyarımı geldi inziva kardeş yoksa kendi kararınmı? lalegül fm konusunda cok uyarı vr ihtar aldık elhamdülillah cübbeli hocanın cumartesi sohbetinde yanlızca internetten 26000 kişi aynı anda dinliyor. bir sohbette bu kadar adamı bir araya toplayamazsın.
o uyarı yapanlar şimdi radyoda şu hoca efendide konuşsun diyor.
hizmet konusunda fazla takılmayacaksın site cok güzel bir kişiye bu kapıyı sevdirdiysen ne mutlu sana.....

Kazımaganıntorunu
29.01.2008, 14:57
VE ALEYKUM SELAM

FORUM KAPANMAZ İNŞAALLAH.
İSLAMİ SİTELER İÇİNDE ÇOK SEÇKİN VE BAMBAŞKA BİR YER.
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN.
AMA KAPANACAKSADA BEN FORUMU KURAN KİŞİ OLAN İNZİVA KARDEŞİMİZ BAŞTA
OLMAK ÜZERE HİZMET EDENLERE TEŞEKKÜR BORCUMU YERİNE GETİREYİM BURDA.
RABBİM DÜNYA AHRET NE HACETLERİ VARSA GİDERSİN İNŞAALLAH
KAPANMAK YERİNE BİRAZ (1 HAFTA) ARA VERİLSE SONRA YENİDEN KARAR VERİLSE
BELKİ PİŞMAN OLUNACAK BİR KARAR VERİLMEMİŞ OLUR.
HAYIRLISI OLSUN İNŞAALLAH

Ensar
29.01.2008, 20:51
bende cok üzüldüm bu site kapatiliyo diye =( Rabbim en hayirlisini versin. Hakkinizi Helal edin .

görkem
29.01.2008, 22:28
Herşeyin hayırlısı olsun... Hakkınızı helal edin... :(:( benden yana hakkı olan varsa helal olsun!!

fatihyesilova
29.01.2008, 23:00
selamunaleykum kardeşler,
her işte bi hayır vardır, inziva kardeş bi karar almış elbette o da kimseyi üzmek istemez mutlaka bi sebebi vardır diye düşünüyorum, ben üye olalı çok fazla zaman olmamıştı ama çok güzel bir siteydi bazı düşüncelerim vardı onlar hakkında bilgiler edindim EFENDİ HAZRETLERİNİ daha yakından tanıma imkanı buldum sağolsun inziva kardeşe sorularım oldu cevaplar verdi ilgilendi,
kardeş bi karar almış saygı duymak gerekir,
ALLAH hepinizden razı olsun,
cennetine girmeyi cemalini görmeyi efendi hazretleriyle beraber peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellemin etrafında çok uzaklarda yaşasak bile bu sitede buluştuğumuz gibi buluşup sohbet etmeyi beraber olmayı nasip etsin,
ALLAH a emanet olun
haklarınızı helal edin benden yana helal olsun,
esselamualeykum

ARAL
30.01.2008, 00:21
:-002 :-002 :-002 :-002 :-002 :-002 :-002 :-002 :-002 :
:-015 :-015 :-015 :-015 :-015 :-015 :-015 :-015 :-015

Arz-ı hâl etmek üzere artık kapının önündeyiz. Gözlerimiz zuhur edecek teveccüh tayfları ufkunda, dudaklarımızı Zât'ını tazimle süsleyip sinelerimizin âhlarını mırıldanarak, kulak kesilmiş takdirlerinizi bekliyoruz. Ayrı düştüğümüz o talihsiz günlerde aklımızı hevâ kapıp götürdü, kalblerimizi şeytan okları delip geçti, hem sarsık hem güçsüzüz.

Evvela mârifet ve muhabbetle gönüllerimize hayat üfle ve bu mevhibelerini yeni iltifatlarla taçlandır. İnayetinle elimizden tut ve bizi şu birkaç asırlık sefaletten kurtar. Her yerde pusuya yatmış din düşmanları, dine-imana taarruz bahaneleri icat ediyor ve saldırı fırsatları kolluyor. Kapının kulları geçinen bir kısım densizler ise, insanların diyanet hislerini kullanarak dünya peşinde koşuyor. Dört bir yan, kin ve nefret hırıltıları, hırs ve makam homurtularıyla inim inim.. kitleler şaşkın, istikbal sis ve duman, yollar amansız, yol kesenler imansız, aldananlar ise hadd ü hesapsız; ya katından bize bir ışık ve burhan gönder, ya da artık bu yolu nezdine döndür...

Vücutlarımız rüzgarla sarsılan ağaçlar gibi tir tir, yüzlerimizde inkisar çizgileri ve gönüllerimiz de burkuk mu burkuk.. adem-i kabul endişelerimizi engin müsamahana bağlayarak haremgâh-ı sübhâniyeye yürüyor gibi Sana yaklaşma heyecanı içindeyiz. Sen şimdiye kadar o dergaha kimleri kabul etmedin ki.! Kabul etmekle de kalmadın isyanlarını, tuğyanlarını, küstahça baş kaldırmalarını afv u mağfiretinin çağlayanına salarak alıp onları baş köşeye oturttun; oturtup pişmanlıkla o tir tir sinelere yeniden diriliş kevserleri içirerek onlara ebedî varolma zevkini duyurdun. O kapıdan ne mütemerrid küstahlar ne de sürekli baş kaldırmış asiler kovulmadı, geriye döndürülmedi. Bir kere “Ya Rab” diyene binlerce lütufta bulundun.. adını dil ucuyla ananları bile sürekli yâd edilme hil'atleriyle şereflendirdin. Bütün bunlar ümitlerimize fer verdi, gönüllerimizi Sana koşma heyecanıyla şahlandırdı. Ellerimiz yukarıda, ruhlarımız afv u safh intizarı içinde.. söze ne hacet hâlimiz Sana ayan...

Sen biliyorsun, biz de bunun farkındayız; ömrümüzün hasenât kefesi bomboş, pek çoğumuz itibarıyla bir ihlâs bezginliği içindeyiz. Çoğumuz gafil, bedbin, dünsüz-yarınsız sefil birer hâlzede gibi aktüalite ile iç içeyiz. Her hâlimizde âlâyiş, gösteriş, köpük köpük hevâ ve heves; sürekli zevk ü sefâya, makama, mansıba, şöhrete, şana ve dünyevî hülyalara oynuyoruz. Yığınların rüya ve hülyaları ekonomi ve refah; taptıkları da dolar, dinar ve euro. Ruhlar meflûç, kalbler kötürüm, basîret âmâ, düşünceler kirli, davranışlar da tam buna göre... Gece ve gündüz gibi iki yüzlü yaşıyoruz, ak görünüyor kapkara davranıyoruz; idare ve siyaset deyip hem ışık türküleri söylüyor hem de karanlık ağıtları mırıldanıyoruz. Devirlere, dönemlere göre renkten renge giriyor, bukalemunları şaşırtacak mârifetler (!) sergiliyor ve aldatmayı beceri kabul ediyoruz. Bazen başımıza bir beyaz külah geçiriyor, bazen belimize zünnar bağlıyoruz; bazen minarelerin başında tevhidi ilan ediyor gibi bar bar bağırıyor, bazen de “lâyüad ve lâyuhsâ” şürekâya selam duruyoruz.

Zulüm ve lütuf duyguları içimizde âdeta yan yana, kahramanlık gösterileriyle cebânet tavırları aynı kalbde sarmaş-dolaş; hile, hud'ayı aklın en önemli derinlikleri sayıyoruz.. kendi hile ve komplolarına yenik düşenlerimizin ise hadd ü hesabı yok. Ellerimiz-ağızlarımız, gözlerimiz-kulaklarımız, dillerimiz-dudaklarımız yaratılış gayelerinden fersah fersah uzak ve âdeta nankörlüğe kilitli; eller memnû meyvelerde, ağızlar harama açık duruyor; gözler başkalarının kusur müfettişi.. yalan revaçta, hıyanet âdiyattan bir şey, hakkın ismi var sadece; adalet “sayyâd-ı bîinsaf”ların hazırladığı kapanların önüne saçılmış birkaç dane gibi bir şey; vefa Kafdağı'nın arkasında, ahde hürmet unutulup da bir köşede kalmış mı bilemiyorum; buna karşılık haksızlık firavunları utandıracak dorukta. “Lanetle anılan cebâbire”ye rahmet okutturacakların sayısını Allah bilir... Gerçi insan olduğunu fark edenlerin adedi de az değil; ama, canavarlaşan ruhların yanında bunlar deryada birer damla kalır. Zannediyorum nefis, sırtında taşıdıklarına hiçbir dönemde bu kadar başarılı küheylanlık gösterisi yapmadı. Binler-yüz binler nereye koştuğunun ya da koşturulduğunun farkında değil; yollar kıvrıla kıvrıla bir meçhule uzanıyor, yolcularsa bir hedefe doğru yol aldığını sanıyor. Mesafeler amansız, yürüyenler iz'ansız, planlar birer kuruntu, yapılanlar ise havanda su dövme.

Her durakta bir sürü hain düşünce rengârenk masallar üretiyor.. masallar birer büyü gibi dinleyenleri uyutuyor.. bâtıla açık şuuraltları, aldatan rüyalar görüyor. Bu rüyalarda küfre şahlık urbaları giydiriliyor; diyanete ise cadı elbiseleri. Mazi karanlık birkaç fotoğraf karesine hapsediliyor. Gelecek ve hususiyle de ebediyet âlemleri yokluk zindanları gibi gösteriliyor. Ruhun gözlerine kezzap dökülmüş.. vicdan mekanizmasına civa akıtılmış. Çevrede serpilip gelişen yeşilliklerin çehresine zift serpiştiriliyor.. ve her şey, ama her şey olduğundan başka gösterilmeye çalışılıyor.

Bugün pek çoğumuz itibarıyla küçük bir cennet olan gönül dünyamızda, cismânî arzular gelip yuva yapmış; sırrın kontak noktaları, nefsânî arzuların ağına takılmış; çoklarının o simsiyah alınları gibi bahtları da kapkara.. bunlar, diriler gibi görünseler de ölü sayılırlar. Aslına bakılırsa, şu anda çektiklerimizin arkasındaki sâiklerin hepsi çizgi çizgi bu fotoğrafta mevcut.

Biz çok erken bir dönemde aldatıldık, şu anda da bir aldanmalar fasit dairesi (kısır döngüsü) içinde bulunuyoruz. Önce şu hayat bize şeker-şerbet gibi gösterildi; sonra da, zehirle kirletilerek kâse kâse ruhlarımıza içirildi. Bugünkü karın ağrılarımız dünkü tükettiğimiz kâselerden, yarınki sancılarımız da –Allah'tan fevkalâde bir sıyânet olmazsa– bugün yudumladığımız o semm-i katilden olacaktır.

Tedaviye muhtaç aliller, ruhun perişaniyetiyle sarsık zeliller ve günahlarla Müslümanlığın ayıbı hâline gelmiş kirlileriz; ama, bizi arınma kurnalarına götürecek yollar perişan, köprüler de çoktan yıkılmış.. biz kansızlıkla kıvranıyoruz ama üzerimizde kan emen bir sürü sülük var; zafiyetle tir tir titreyip duruyoruz ama tepemize inip kalkan balyozlar da eksik olmuyor. Çok defa, hevâ, heves fırtınaları karşısında hazan yemiş yapraklar gibi savrulup duruyoruz.. rüzgarlar sert esiyor, barınaklar iğreti; hülyalarımız pamuk gibi yumuşak, realiteler ise tipi-boranla soluklanıyor.

Doğru-dürüst hiçbir şey olamamışız, her şey olmuşluğun hesaplarıyla oturup kalkıyoruz. Ortada mülk yok, saltanat yok, Süleymanlık rüyaları görüyoruz. Ne gönülden Ramazan olabildik, ne de oruç; ama her zaman sahur davulu gibi güm güm ötüp durduk. Boyumuzun kat kat üstünde bir gurur abidesi gibiyiz. Amansız hâdiseler karşısında karton gibi bir hâlimiz var; gel gör ki, granit olduğumuz iddiasındayız.

Makam sevgisi, şöhret hissi, rahat etme düşüncesi, tenperverlik duygusu boyunlarımızda âdeta çelikten bir kement; her biri birer gayya olan bu duygulardan bir türlü kurtulamıyor ve mahiyet-i nefsü'l-emriyemize göre kendimiz olamıyoruz. Dünya ve ukbâ kazancı adına ne ciddi bir hesap ne de tutarlı bir plana sahibiz. Kazançlar kuşağında sürekli kaybediyoruz; kaybederken de muhtemel daha kötü durumlarla teselli olmaya çalışıyoruz. Zamanı suçlama, şartlara lanetler yağdırma da ayrı bir avunma yolu. Suç ve günah bize ait, zamana sövmenin âlemi ne.! Zehiri içen biziz, kimyacıya küfretmek de neden!?. Devran ne bize ne de başkasına bir kötülükte bulundu; biz kendi devranımızı yıkıp târumar ettik. Yanlış okuma, yanlış yorumlama ve yanlış anlama bizi kuralsız bir toplum hâline getirdi. Dağınık, derbeder ve kullanılmaya müsait bir hâlimiz var; gelen başımıza basıp geçiyor, giden başımıza basıp geçiyor. Biz, “mevcutla iktifa” deyip istirahate çekilmişiz. Şeytanları şehrâyinlerle sevindirecek, melekleri üzüntüye boğacak bir tuhaflık içindeyiz. Zâhirî hâlimize bakılacak olursa, her yanımızda kıyamet ışıkları çakıp duruyor. Bu kıyamete “dur” diyecek seher yolculuğuna azmetmiş olanların ağzında birer fermuar var. Topraklarımıza Hârût-Mârût büyüsü düşmüş gibi anlaşılmaz ihtilâçlar yaşıyoruz. İnsanlar birbirine yabancı, vifak ve ittifak nikahı Allah'ın buğzettiği talâka emanet, nefsânî duygularımız yeni fırtınalar çıkarma cephesi oluşturma peşinde ve hepimiz şahsî düşüncelere ipotek gibiyiz.

Bütün bunlara rağmen, bizi bize bırakmaman en büyük dileğimiz. Kendimiz edip kendimiz bulsak da, rahmetin, istihkaklarımıza lütuf televvünlü haklar bahşedecek vüs'atte. Eğer göz kamaştıran güzelliklerle dönüp duran şu kâinatların etekleri mücevherlerle dolu ise, bu Senin rahmet ve servetinin sınırsızlığındandır. Eğer tabiatı gereği şu kuru zemin İrem Bağları gibi rengârenkse, o da Senin engin keremindendir. Gözlerimiz o geniş rahmetinin tüllenişinde, düşüncelerimiz her tarafa serpiştirdiğin kereminin tecellilerinde.. ümitlerimizi bir kere daha şahlandırarak, teveccüh ve yakınlığını, uzaklıklarıyla görünmez, duyulmaz hale getiren biz kullarına yakın olduğunu duyur. Vicdan kültüründen mahrum şu derbeder gönüllerimizi mârifetinle doyur.

Bize, her şeyde Seni okuyan gözler, her nağmede Seni duyan kulaklar ihsan ederek düşünce ve beyanlarımızı varlığına tercüman kıl! Yakınlığını gönüllerimize öyle duyur ki, ömrümüzü hep “Sen, Sen” demenin zemzemesi içinde geçirelim.

Bizler, bir zamanlar yoktuk; var olma ihtiyaç ve neş'esinden de habersizdik. Sen bizi cebr-i lütfîler tezgahından geçirerek, talep üstü, vücud, hayat, şuur, idrak, irade ve gönül gibi latîfelerle şereflendirip, rahmet yurdunun koridoru şu mihnet diyarına gönderdin. Verdiğin şeyleri istememiştik, isteyemezdik, isteyecek bir mahiyette de değildik. Ancak şimdilerde, bu lütuflarını anlamaya çalışıyor ve Hâlikımızın bîhemtâ bu atiyyeleri altında iki büklüm matiyyeler olarak, ihtiyaç ve ıztırar çığlıklarıyla inliyor ve bunca şeyden ciddî haberdar olamamanın hacâletiyle iki büklüm oluyoruz.

Hâlimiz Sana ayan; dün ayrı bir isyan, bugün ayrı bir isyan; ne iradelerimizde fer kaldı ne de dizlerimizde derman; her şeye rağmen kararttığımız kaderimiz Senin elinde; liyakatimize göre değil, istihkakımıza bakarak ne olur, sun ihsan üstüne ihsan, ey dertlerimize derman!

Üst üste musibetler kümelenmiş tepemizde.. yürüdüğümüz yollar zikzaklı ve yokuş.. bizler günah yolunun yorgunları, hiç de iç açıcı olmayan günlerin elinden zakkumlar yudumladık.. içimiz-dışımız yara-bere, enerjimiz bitmek üzere; yük ağır, akıl şaşkın, ruh bitkin, ümit mumu sönmek üzere – onu Sen hiçbir zaman söndürme– yollarda dökülüp kalanlar gelip gelip sinelerimize oturuyor.. oturma niyetinde değiliz ama, uzun zaman ayakta durabilecek gibi de görünmüyoruz. Sen bize her zaman yaptığın gibi sürprizden kapılar arala ve ekstra ihsanlarınla bizi bir kere daha inayetinin gölgesinde serinlet ve ümit çerağlarımıza nezdinden sönmeyen bir ışık gönder.

Bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet edip onlara lütfundan kapılar araladın ve başlarına sağanak sağanak ihsanlar yağdırdın.

En son başvurulacak merci Sensin, arz-ı hâlimiz de Sanadır. Huzuruna gelip iç çekişlerimize, içten olup olmadığını bilemediğim gözyaşlarımıza, bükülmüş kaddimize, renk atmış benzimize merhamet buyur ve bize iman ve mârifetteki neş'eyi son bir kez daha duyur.

Dua edenlere cevap veren Sen, ızdırapları dindirip ihtiyaçları gideren Sen, devrilenleri kaldırıp doğrultan Sen, çatlayıp kırılanları sarıp-sarmalayıp tedavi eden de Sensin! Senden ayrı kalışımız ruhumuza renk attırdı; nefsânîlik ve gaflet, ibadetlerimizin mânâ ve özünü alıp götürdü; samimiyetsizlik dualarımızın kolunu-kanadını kırdı. Sinelerimiz bomboş, düşüncelerimiz tutarsız, kalbî ve ruhî hastalıklarımız bizi yere sermek üzere.. ey kimsesizler kimsesi, bize Eyyub'un hayat ırmağından bir çağıltı gönder, Mesih diyarından da bir nefes.! Hayır hayır! Bizi Ruh-u Seyyidi'l-Enâm'ın nefehâtıyla yeniden dirilişe erdir.. yakınlığınla gözlerimizi aydınlat ve bizi uzaklığımızın zulmetlerinden kurtar.

Hepimiz önümüze atacağın bir lokmaya muhtaç, boynumuzu bükmüş böyle bir teveccüh bekliyoruz. İşimiz sürekli tuğyan ve her hâlimiz isyan olsa da gözlerimiz kamerin o sürpriz tulûu gibi ekstra bir doğuş intizarında. Hak dostları, Sana vasıl olunca hayret yaşarlar; bizse Seni tam bilememenin hayretleriyle şaşkınlık içindeyiz. Var eden Sensin, yok eden de Sen; uzak tutan Sensin, yaklaştıran da Sen; Sen bizi biz etmeseydin biz bu duyduklarımızı duyamaz ve bize imanın neş'esini tattırmasaydın şu söylediklerimizi mırıldanamazdık. Verdiklerin vereceklerinin referansı; diliyor ve dileniyoruz, bize yakınlığını duyur ve benliğimizde Sana karşı yaklaşma heyecanları uyar.

Talep ettiğimiz şeylerin biricik sahibi Sensin; her zaman acz u fakr ve ihtiyaçlarımızın ibresi de Seni gösteriyorsa başka hangi kapıya yönelebiliriz ki.!

Ey Rabb-i Rahîm! Biz güçsüz, hasımlarımız azgın; şeytan ve avenesi bir cephe oluşturmuş ki, Sen inayet etmezsen bunlarla baş etmemiz mümkün değil; her yanda düşmanlarımız gayzla köpürüyor; dostlarsa suskun ve temkin murâkabesinde. Sadece o kadar mı?. Hayır, bir sürü de dost kılığında düşman var ve hepsi de tam tekmil taarruz vaziyetinde. Hâdiseler acımasız cereyan ediyor; hicranla geçen zaman bir türlü bitmiyor.. mekan da, zamanın rengine bürünüyor. Bazen seherlerde esen yeller bile kasvetle esiyor; bazen de Sana niyaz içinde bir fecir aydınlığı ruhumuzu sarıyor. İnşirah duyup biraz seviniyoruz; biz sevinirken hasımlarımız da ha bire ha esiriyor; bu defa bize de olduğumuz yerde kalakalıp yutkunma düşüyor.

Bütün bunları Sana açıyor, içimizi Sana döküyor ve nazar-ı merhametine dehalet etmek istiyoruz. Aslında, Sen varken başkalarından yardım istemek şirk ve şuna-buna el açmak da bir saygısızlıktır. Yaralarımızı saracak Sen, ızdıraplarımızı dindirecek de Sensin. Sensin kin ve nefretle atan kaskatı kalbleri yumuşatacak; Sensin nifak gel-gitleri içinde bocalayıp duranlara istikamet üfleyecek. Nazarî insanlıktan amelî insan olmaya yükselememiş bahtsızların talihlerine de bir ışık yak. Uzakta duranları daha da uzaklaştırarak tazib etme; dudakları Seni tazimle süslü kulların yakarışları arasında bizim dileklerimize de icabet buyur.

Ellez
30.01.2008, 18:21
kurbanim siteye ben yeni üye idim kapatilmasina gercekten cok güzüldüm amma velakin sizden bir ricam var bende bir site acmak üzereydim aidni istikamet yapmak istiyordum ki baktim sen varsin siz varsiniz acmadim acmadim ve gün geldi simdi okuyorum kapatiliyormus...

Gercekten cok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun bir hakkin yok esas sen bizim kahrimizi cekiyorsun burda Benden yana hakkim helladir sende bizlere helal et insaallah...

kaizen
30.01.2008, 21:47
Selamun aleyküm;
Askerliğimi hayırlısıyla yaptım geldim. Tekrar aranızda olmaktan mutluyum diyecektim ki bu konuyu gördüm. Bu nerden çıktı şimdi. Ben şahsen detaylı bir bilgi istiyorum. Kim kimi kızdırmış. Dövelim :-009
ben buranın kapanmasını istemiyorum.

iNZiVa
03.11.2009, 22:39
hey gidi günlerrr :)

RACİ
03.11.2009, 22:41
hey gidi günlerrr :)

O günler BU günleri getirdi admınım :)

MİRAC
03.11.2009, 22:42
ARAL abide süper bir yazı yazmış ha
....:)

sahabe_hayranı
03.11.2009, 22:46
Abi bence bu konuyu tamamen sil. :) yok gördükçe moral sıfıra iniyor bende :( niye durup durup güncelledin ki ne güzel mazide kalmış, tozlanmış kitap gibi en ücra raflardan birinde duruyordu. :)

canyürekli
03.11.2009, 22:48
adminimiz 2008 e gitmeyle yaşımız düşmez iyisimi şimdiki zaman daha iyidir bak bizlerde geri gitsek emekli olmamış olurum ama şimdi emekliyim:-059sizler geriye gitsenizde ben gelmiyorum burda yaşımı durdurup sizleri bekliyecem.

iNZiVa
03.11.2009, 22:56
güldürdün beni abim :))

safahat
03.11.2009, 23:27
VE ALEYKUM SELAM

FORUM KAPANMAZ İNŞAALLAH.
İSLAMİ SİTELER İÇİNDE ÇOK SEÇKİN VE BAMBAŞKA BİR YER.

:rolleyes: Kapanmayacağını bir bu kardeşimiz bilmiş hemi ?

RACİ
03.11.2009, 23:53
Şimdi mesajları tek tek okuyunca kursta gelıp okuyup gıden talebe nısalı " kimler geldi kimler gitti " olmuş, Bu sıtenın en çok sevdığım tarafı konular uye olmak şartı olmadan herkeze açık bazı sıteler var emeğe saygı adına ıllada uyelık ıstıyorlar. Bunun içinde admınımıze ayrıca teşekkür edıyorum.

ARAL
04.11.2009, 00:09
bu konuyu güncellemeyin kalbime inecekti :-043

RACİ
04.11.2009, 00:13

ALLAH korusun..

sahabe_hayranı
04.11.2009, 00:14

Abi aynı şey benim de başıma geldi. :)

MİRAC
04.11.2009, 00:26
vaybe..ben neymişim.:-035:-059

şamil basayev
04.11.2009, 13:51
kötü bir şaka imiş :-059

RABBİMDEN sitenin daimi kalmasını temenni ediyorum.

Wuslat
04.11.2009, 16:01
Şaka değilmiş sanırım, sonradan ne olmuşsa düşünceler değişmiş ama her ne olmuşsa iyiki olmuş:)

Dün gece bu başlığı görünce kanım çekildi sandım:( ki ben daha çok yeniyim bu güzel ortamda. Ama uzun süre burda olan kardeşlerimin o dönemdeki üzüntülerini az çok tahmin edebiliyorum...

Rab' bim yolundan ayrılmadan ilerlememizi nasip etsin inş.

Ama eski haber olduğunu anladığım halde hala başlığı görünce canım sıkılıyor.Lütfen İNZİVa abi bu konuyu çöp kutusuna falan taşıma, topyekün imha et:-059

ARAL
04.11.2009, 16:42
yok yok ben çözümü buldum konuyu güncelleştireni banlayalım:)

ilk talihlimizde mirac:-059

ÇARE
04.11.2009, 16:47

forumda kimse kalmayack yahu,herkez bi şekilde güncelliyor çünki...:-059

mihrac
04.11.2009, 16:55
forum mu kapanıyor neden?

ÇARE
04.11.2009, 16:58
forum mu kapanıyor neden?

mihrac kardeşim kapanmıyor forum 2 yıl önce alınmış bi kararın konusu bu sadece yeniden güncellenmiş bi şekilde....forumumuz kapanmıyor çok şükür...

Turkiye
04.11.2009, 18:00
gercektenmi ya bende uzuldum neden kapatiliyo site cok kitleye hitap ediyor niye boyle oldu kardes

MİRAC
04.11.2009, 18:02
:dikkat....dikkat
<<İSTİKAMET FORUM KAPATILMIYOR>>
ohbe bunu yazayımda yoksa banlanacam :-031

Turkiye
04.11.2009, 18:14
sakaysa cok kotu bir sakaydi:-031

manav
04.11.2009, 23:50
sakaysa cok kotu bir sakaydi:-031
İNZİVa abi bu konuyu çöp kutusuna falan taşıma, topyekün imha et:-059

selamün aleyküm iki gün bekledim hatim duasını kaçırdım diye üzülüyordumki gözlerim yerinden fırlayacaktı tarihine hiç bakmamışım inanamadım gerçekten çok üzüldüm her gün giremesemde burada sadece Allah için birbirini seven kardeşlerimin olması insana müthiş bir huzur veriyormuş bunu birkere daha anladım onun için güncelleyen kardeşime ben teşekkür ediyorum:-046

Akustik
05.11.2009, 00:00
Sahi, bu konuyu derhal ilelebet açılmamak üzere kapatılmasını istirham ediyorum..

Bazı kardeşlerimiz ciddi sanıyor..

Boş yere evhama merak salmayalım..

Saygılar..

MİRAC
05.11.2009, 11:01
aslında bu konuyu bilerek adminimize hatırlatmadım
lakin şimdi seviniyorum:-031
durunya hemen ne kızıyorsunuz :-031
neden sevindiğimi yazacam
Geçmiş geleceğin aynasıdır demişler
gelecek geçmişin temelini oluşturu.
Şimdi burda olan herkez yöneticisinden, güvenliğine,süper admininden, operatörüne,üyesine,misafirine (ben hariç:D)
bu formun kıymetini bir kere daha anlamıştır umarım.
onun içinde öyle ufak bir sorunda gitmeye kalkışmak,nankörlük etmek,vefasız olmak,
yok efenim şöyle yok efenim böyle demeden karşımızdakine kızmadan önce
kendi nefsimize kızarak hatayı ilk önce kendimizde arayarak
bu formu dahada ilerilere taşıma gayretine girmeliyiz inş
tmm tmm sustuk hemende kızmayın :-031
Allah Allah yav ne atıyosunuz siz domatezin kaça oldunu biliyomusunuz:-023
yazık israftır:-059

Su Gibi
07.11.2009, 02:34
Hayy Allah hayrinizi versin ,he mi?
:-055

Yurekleri agizlara getirene kadar baska bir seyler yapsaydiniz olmaz miydi?
Domateslere yazik oldugu bi yana,bize de yazik oldu..!

Su Gibi
07.11.2009, 02:35

:-059:-059:-059

SiNa
22.08.2010, 11:03
aslında bu konuyu bilerek adminimize hatırlatmadım
lakin şimdi seviniyorum:-031
durunya hemen ne kızıyorsunuz :-031
neden sevindiğimi yazacam
Geçmiş geleceğin aynasıdır demişler
gelecek geçmişin temelini oluşturu.
Şimdi burda olan herkez yöneticisinden, güvenliğine,süper admininden, operatörüne,üyesine,misafirine (ben hariç:D)
bu formun kıymetini bir kere daha anlamıştır umarım.
onun içinde öyle ufak bir sorunda gitmeye kalkışmak,nankörlük etmek,vefasız olmak,
yok efenim şöyle yok efenim böyle demeden karşımızdakine kızmadan önce
kendi nefsimize kızarak hatayı ilk önce kendimizde arayarak
bu formu dahada ilerilere taşıma gayretine girmeliyiz inş
tmm tmm sustuk hemende kızmayın :-031
Allah Allah yav ne atıyosunuz siz domatezin kaça oldunu biliyomusunuz:-023
yazık israftır:-059

Mirac yorumlarını özledik nerdesin..:))

توحيد Eri
23.08.2010, 16:17
YAAAA FORUM NEDEN KAPANIYOR YAAA :(( ANLAMADIM NE OLDU Kİ BÖYLE BİRDEN BİRE :((

BİRİ
23.08.2010, 16:22
Bizim cemaatin forumları yayılmalı bence ama çok azınlıkdayız.Ehli sünnet olarak daha güçlü olunmalı,zor iş forum yönetmek ama kapanmasa iyi olur derim.Benim bu seviyeye gelmemde(henüz lafı edilcek bir seviye değilsede)bizim forumların katkısı çok oldu.Bu sebeden üzülürüm çok.

iNZiVa
23.08.2010, 17:19
forum kapanmiyor kardesler :)) bu konu 2 yil önce acilmisti, elestirilerden dolayi vazgecildi

توحيد Eri
23.08.2010, 17:36
forum kapanmiyor kardesler :)) bu konu 2 yil önce acilmisti, elestirilerden dolayi vazgecildi
Ohh yaa Elhamdülillah gerçekten çok korktum yaa güvendiğim faydalandığım tek tük forumların başında geliyor çünkü:)Birde Ehli sünnete sahip çıkan az forum var kapanmadığına çok sevindim:) Allah c.c razı olsun ve daim eylesin İnşaAllah...:)

BİRİ
23.08.2010, 18:09
Aynı fikirdeyim kardeşimle,bende çok sevindim.

iNZiVa
23.08.2010, 18:47
bende sevindiginize sevindim :)

Akustik
24.08.2010, 01:58
Zaten şu fotum kapatılıyor yazısını güncellemenin manası nedir hiç anlamıyorum...

Boş yere kardeşleri üzüntüye gark ediyoruz..!

Hatta imha edin gitsin, şu forum kapatılıyor yazısını..!

Nurun Ala Nur
24.08.2010, 02:26
Yahu ORUC basinizami vurdu. Yine bu konuyu gundeme getirip
kalbimizi hoplattiniz.
Bir kapimiz var ondanda olursak halimiz nice olur .
Allah ben yasadigim mudetce Istikamet ailesini var etsin.Amin.
Inziva kardesimede sabir ihsan etsin Amin..

Hakkani
24.08.2010, 04:18
Kapatılacak forumda "kapanıyor" yazmaz
Bir sabah uyandığınızda bir bakarsınız ki kapanmış!!

"Huhuu, komşular.. duydunuz mu.. bizim forum kapanacaaak"
Tarzında nazlı duzlu ifadeler hala kullanılıyorsa bilin ki bişi olmaz!! :)

SiNa
24.08.2010, 12:57
forum kapatılıyor yazısını görünce üzülen kardeşlerimiz...Foruma geldiğinizde sadece okumak yerine konulara cevap yazar foruma sizde üstünüze düşen görevi yaparsanız kapanmaz inşaAllah....Bu kadar çalışmalara emeğe rağmen forumla ilgili fikirlerinizi anca bu konuyu güncelleyince alıyoruz ne yapalım..:))

Akustik
24.08.2010, 17:53
Forum önce bize vefalı davransın, bizde cevaplarımızla foruma vefa ve emeğimizi noksan etmeyiz evelAllah..!

SiNa
24.08.2010, 18:17
....?

iNZiVa
24.08.2010, 18:49
forum canli bir varlik degil, vefa göstersin. Onu üyeler canlandirir.
Rab rizasi icin calisanda karsiligini ondan bekler.

muhacir_kemal
24.08.2010, 18:57
bende dün forum kapatılıyor linkini görünce çok şaşırmıştım ;neyseki aslı yokmuş

ÇARE
24.08.2010, 19:05
bu başlığı değiştirsek

kemter
24.08.2010, 22:03
hakkınızı helal edin.hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...amin

MiM
24.08.2010, 22:36
Zaten şu fotum kapatılıyor yazısını güncellemenin manası nedir hiç anlamıyorum...

Boş yere kardeşleri üzüntüye gark ediyoruz..!

Hatta imha edin gitsin, şu forum kapatılıyor yazısını..!

aynen katılıyorum ...

HAKKA KUL
24.08.2010, 23:58
ben kaç gündür bakıyom bu konuya forum kapatııyor derken istikametdenmi söz ediliyor öyle ise üzüldüm:(

Akustik
25.08.2010, 18:42
forum canli bir varlik degil, vefa göstersin. Onu üyeler canlandirir.

O zaman forumdaki üyeler diye değiştirelim..!

Besmele
27.08.2010, 22:59
aaa olmaz ne kapanması orucmu vurdu kafanıza )

SiNa
28.08.2010, 10:37
başlığı değiştik ama farkeden olmadı oruç vurmuş belli:))

İntifada
02.09.2010, 12:12
Bu rasıda Bizim Komedi Dükkanımız :)

SiNa
04.09.2010, 17:03
Bu rasıda Bizim Komedi Dükkanımız :)

ara sıra tebssümde lazım..:)

İntifada
05.09.2010, 10:03
Ya kafama bişe takıldı gelde sorma şimdi.

Sina senin avatarın altında neden Güvenlik yazıyo sivil hayatta güvenlikmisin yoksa siteninmi güvenlikçisisin.
yani düşünüyorum şimdi sitenin güvenliği olsan. bir meydan kavgasıda çıkar ozaman burda silahlar sopalar havada uçuşur:)
Hadi çıktı nasıl olacak biz klavyeye yumruk atınca kavga ettiğimiz kişiyemi atmış olacaz :)
Yani Gelde Sorma şimdi

SiNa
05.09.2010, 23:55
kızınca klavyeye yumrukmu atıyorsun,muhatabının bunadan haberi oluyormudur acaba..? klavyene yazık...::)
burda taşlı silahlı kavga olmaz olan sözlü küfürlü olur..işte tam bu arada bizi devreye girer terbiyeli iken rengi güzel olan üyenin terbiyesizleştiği anda rengini gri yapıveririz..bizim görevimizde bu:)

bazen keşke yumruk atabilseydim dediğim anlarda olmuyor değil:))