Orijinalini görmek için tıklayınız : Konular hakkında ki düşüncelerim...
hikmet damlası
03.02.2008, 00:05
Selamün Aleyküm,ben acizane fikrimi beyan etmek istiyorum.tekrar edilen konuların silinmesi hakkında.tekrar edilen yeni konunun ne sakıncası olabilir?olurki yeni gelen üye okurda istifade etmiş olur.çünkü geriye doğru konulara pek az kişi bakar genelde.hatta bir tekerlemede vardır.hatırlamıyorum şu an konuyu tekrar etmek lazım diye velevki 180 de olsa gibibir cümleydi.hani dersenizki site çok büyüdü.konularla kalabalık etmeyelim.o aşamada da değil.örnek verecek olursak benim biraz önce eklemiş olduğum konu-ücretsiz tebessüm yürek yolculuğunda diye konu.2007 nin 5 ayında serbest kürsüde eklenmiş.baya eskide kalmış yani.bu konu silinmesi, benim için geçerli değil diğer üyeler adına da ifade etmiş oldum.yeni üye o kunuyu yeni okuyordur.olurki bir güzellik yakalar bir nukte yakalar....
tabi fikirlerim beni bağlar.düşüncelerimi paylaşmak istemiştim.takdir sizin elbette...selametle..
aleyküm selam kardesim
Ayni konularin tekrar acilmasi ortami sadece kalabaliklastiriyor, tekrarda zarar yoktur ama bunu eskimis konuya cevap yazip tekrar gündeme getirmekle yapabilirsiniz, ayni konuyu tekrar eklemeye gerek kalmaz.
hikmet damlası
03.02.2008, 20:27
Efendim ben buraya üye olduğumda aktif olabileceğimi düşünmüştüm.fakat şimdi fikrimi değiştirdim.yeni tekrar açılan konuların eskide kalmış konu için silinmesi bana çok itici geldi.her nedense bazı sitelerimizde bu geleneksel kurallar var.bende başka sitelerde yönetimdeyim.fakat bu kuralı uygulamaya geçirmedik.
Heleki yeni gelen üyeye yapmayın bari.benim gibi yeni konusunu açmış bide bakıyorki konu anlamsız bir gerekçe yüzünden silinmiş!.ne kadarda kolay deilmi! tabi bu arada sizler için anlamlı bir gerekçedir.forum kalabalıklaşmasın.ne diyelim sağlık olsun.ama bence bu meseleyi enine boyuna düşünün derim.forumun sıhhati,selameti açısından.
Burada inziva kardeşim,eski konulara cevab yazarak gündeme getirebilirsiniz diyor haklıda. olması gereken budur.fakat ben yeni konu açacağım vakit tek tek forumu mu gezeceğim? bu çok vakit kaybı olur.hemde caydırıcı olur.
Ne ise kardeşim bu kadar yorum yeter bana kızdınız bile belki..
inanın sizler için konuşuyorum. rahatsızlık duydum ve bunu dile getirdim. benim kaybedeceğim bir şey yok.Artık bu şartlar altında aktif olamayacağım.Lütfen hakkınızı helal ediniz.
selametle..
selamün aleyküm kardeşim bende bu konuda inziva kardeişime katılıyorum. istediğin konuyu arama bölümünden bulabiliyorsun. formu komple dolaşmana gerek yok o zaman 10 kişi aynı konuyu yassa olurmu sence heryerde aynı konu çok karışır ortalık
Kardeşim bizim sitemizdede üyelere değer çok daha fazla verilir,Allahın izniyle..
Bizler silmeden önce üyeye pm haber veririz,size verilmemiş olabilir,bu silen kişinin hatasıdır,genel olarak veririz,bizim için üye kardeşlerimiz önemlidir..Yeniden hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekleriz..
kardesim, biz üyelerden forumu tek tek gezip acacagi konunun mevcut olup olmadigina bakmasini sart kosmuyoruz, böyle birseyde istemedik, sayet o konu mevcut ise zaten görevliler cöp kutusuna tasiyor, yönetim arasindada karar alindi, bundan sonra mevcut olan konular cöpe tasinirken öncekisi o görevli tarafindan gündeme getirilecek, bu sayede bu sorun ortadan kalkmis olacak.
Bunun icin foruma paylasimda bulunmamak biraz cocuksu bir hareket degilmi kardesim...
Orjinal Yazarı hikmet damlası
Bende başka sitelerde yönetimdeyim.fakat bu kuralı uygulamaya geçirmedik.
....
inanın sizler için konuşuyorum. rahatsızlık duydum ve bunu dile getirdim. benim kaybedeceğim bir şey yok.Artık bu şartlar altında aktif olamayacağım.
Lütfen hakkınızı helal ediniz.
selametle..
hikmet damlası kardeşim, size ısrarla değil ama kardeşhane bir duygu ile Foruma katkılarınızın devamını rica ediyorum.
Bu güzel Forumu terketmek için başka geçerli sebebler olması lazım..
Bilmediğiniz bir şay var, siz bu konuda ilk mesajınızı yazdıktan sonra hemen değerlendirmeye aldık ve karara bağladık.
buna göre bundan böyle adminimizinde dile getirdiği gibi, daha evel açılmış olan konu tarafımızdan güncelleştirilecek ve linki silinen mesaj sahibine PM ie yollanacak.
Buyurun işte çözüm budur, şikayetiniz en güzel şekilde değerlendirildi, bahsettiğiniz sizin Sıtedede uygulayabilirsiniz bunu :-011
Dertli el-Halidi el-Kürdi
04.02.2008, 12:55
Yönetimin yeni aldığı kararı kutlarım..Çok güzel bir karar olmuş..Çünkü burada üyelerin amacı mesaj sayısını çoğaltmak yada konuların kendi adı altından açılmasını istemek değilde birilerine bir şeyler verebilmek olmalı..Vermek istediğimiz bilgi başkası tarafından verilmiş ise o gündeme gelip yine istifadeye sunulmuş olacak..Velevki öyle olmasa bile üye o konuyu mesaj olarak insanlara vermek istiyorsak gerekirse oturup sayfa sayfa bakıp amacına ulaşmalıda..Burdaki amaç hizmettir..Emeksiz yemek olmaz diye bir atasöz vardır..
Bu konuşmam alınan karar üzerineydi ..Hikmet damlası kardeşim size özel değildi bilesiniz..Umarım sizde düşünüp tekrar dönersiniz..Site halkıda memnun olur..
vesselam..
hikmet damlası
08.02.2008, 15:21
Selamün aleyküm,
İlk öncelikle hepinizden ALLAH razı olsun diyorum.konuya cevab yazmayı geciktirdiğim için hepinizden özür diliyorum.şu aralar çok yoğun olduğum için giremedim siteye.Ama en yakın zamanda inş.tekrar paylaşımda bulunmaya başlarız.Konuya gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyorum.Tabii bu arada inziva ve Bahtiyar abimize teşekkürübir borç bilirim.
Benim en baştan beri bahsettiğim sorunum buydu.yukarıdaki yazımı okudu iseniz anlarsınız beni.Elbette önceki konu güncellenip ortaya çıkarılırsa mesele yok zaten.yeterki yeniden üyelerimiz okusun ve istifade etsin.önemli olan bu.yoksa burada amaç konu,mesaj sayısını artırmak olsa kolay, kopyala kopyala yapıştır.olduğu yere kadar olur zaten.fakat bizim amacımız üyelerimizin en iyi şekilde nasıl istifade edebilirler bunu sunmak.
ben bunu yönetimden fazlasıyla gördüm.ALLAH razı olsun cümlenizden...selametle...
ve aleyküm selam hikmet damlası,
amin cümlemizden inşaALLAH kardeşim,
doğru olanı bizde, sende birlikte yapmış olduk...ilgin için tekrar teşekkürler..
hep birlikte daha güzele doğru gideceğiz inşaALLAH..
nura hasret
09.02.2008, 00:14
Ortak bir anlasma bulunmasina sevindim, öyleyse aramiza tekrar hosgeldiniz "hikmet damlasi" kardesim.
Efendim ben buraya üye olduğumda aktif olabileceğimi düşünmüştüm.fakat şimdi fikrimi değiştirdim.yeni tekrar açılan konuların eskide kalmış konu için silinmesi bana çok itici geldi.her nedense bazı sitelerimizde bu geleneksel kurallar var.bende başka sitelerde yönetimdeyim.fakat bu kuralı uygulamaya geçirmedik.
Heleki yeni gelen üyeye yapmayın bari.benim gibi yeni konusunu açmış bide bakıyorki konu anlamsız bir gerekçe yüzünden silinmiş!.ne kadarda kolay deilmi! tabi bu arada sizler için anlamlı bir gerekçedir.forum kalabalıklaşmasın.ne diyelim sağlık olsun.ama bence bu meseleyi enine boyuna düşünün derim.forumun sıhhati,selameti açısından.
Burada inziva kardeşim,eski konulara cevab yazarak gündeme getirebilirsiniz diyor haklıda. olması gereken budur.fakat ben yeni konu açacağım vakit tek tek forumu mu gezeceğim? bu çok vakit kaybı olur.hemde caydırıcı olur.
inanın sizler için konuşuyorum. rahatsızlık duydum ve bunu dile getirdim. benim kaybedeceğim bir şey yok.Artık bu şartlar altında aktif olamayacağım.Lütfen hakkınızı helal ediniz.
selametle..
Helal olsun hikmet damlası :)
Bu arada gördüğümüz gibi Forum ekibi çoktandır bu meseleye el atmış durumdadır;
Üyelerce yeni eklenen konular bölüm moderatörleri tarafından daha önce aynı konu
açılmışmı diye kontrol ediliyor, şayet açılmışsa ilk konu güncelleştiriliyor, ikinci yeni
açılan ise sahibinede belirtilerek çöpe taşınıyor, lakin ilk konuya herhangi bir üye
tarafından mesaj, yorum, cevap yazılmamışsa ikinci yeni açılan konu kalıyor ilki siliniyor.
Bilgilendirme olsun dedim...doğrumudur sayın Moderatörler?:)
arzuhalim
26.12.2010, 22:07
bayadir bende konu acmiyordum kardesimiz kendimce iyi yere temas etti tsk ederim hikmet damlasi
Dogrudur sayin safahat abi :)
Helal olsun hikmet damlası :)
Bu arada gördüğümüz gibi Forum ekibi çoktandır bu meseleye el atmış durumdadır;
Üyelerce yeni eklenen konular bölüm moderatörleri tarafından daha önce aynı konu
açılmışmı diye kontrol ediliyor, şayet açılmışsa ilk konu güncelleştiriliyor, ikinci yeni
açılan ise sahibinede belirtilerek çöpe taşınıyor, lakin ilk konuya herhangi bir üye
tarafından mesaj, yorum, cevap yazılmamışsa ikinci yeni açılan konu kalıyor ilki siliniyor.
Bilgilendirme olsun dedim...doğrumudur sayın Moderatörler?:)
doğrudur sayın safahat abi...birde meselenin şu yönü var; forum gelip boxda muhabbet etmek varken konularda gezinmek cevap yazmak varken..mevcut konu aramak güncellemek eskileri tek tek çöpe taşıyıp konulara yazılan mesajları ilk konuya kaydırmak bunlarda bizim çok sevdiğimiz işler değil..ama forumda bir düzen sağlamak zorundayız..yoksa üyeler yeni değişik konu yerine her gün aynı konuları okurlar...
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.