Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumu nasil buluyorsunuz?
Forumu nasil buluyorsunuz, yorumlarinizi bekliyoruz
elestirilere acigiz.. Eksiklerimiz var ise lütfen bildirin insALLAH
cyberyasar
17.02.2007, 10:36
Selamun aleykum kardeşim.Forum güzel elinizden geleni yapmışsınız.Allah razı olsun.Biz üyeler olarakta umarım emege saygısızlık yapmaz yorumlarda bulunur size biraz daha yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.Allah hepinizden razı olsun.Selametle....
Bu kadar zamanda daha iyisi olamazdı ellerinize sağlık. Rabbim çalışmalarınızı boşa çıkarmasın.
Yorum ve paylaşımlarımızla foruma yapacağımız katkılar neticesinde, inşaAllah göstereceğimiz üstün performanslar ile özveride bulunarak, istikamet.eu sitemizi layık olduğu daha da yüksek yerlere taşıyabilmenin, imkan ve şartlar el verdiği müddetçe takipçisi olacağız.
Rabbimiz emek ve uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşaAllah.
Selam ve Dua ile...
MAHMUDHOCA
18.02.2007, 22:15
S.A. SİTE GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN İHVAN KARDEŞLERİMİZDEN DÜNYAYA DUYURALIM İNŞ BU SİTEYİ DAHA GÜZEL YERLERE GETİRELİM İNŞ LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK İNŞ ÇALIŞALIM İNŞ ÜMMETİ MUHAMMED İÇİN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İLE İNŞ
semenulcennet
19.02.2007, 10:32
Forum çok güzel emek verenlerden ALLAH razı olsun inş...
Benim takıldığım bir konu var yazdığımız mesajlara ve konulara direk ulaşamıyoruz kendi yazığımız cevapları vede konulara direk ulaşabilsek?
ne gibi kardesim? daha acik yazarsaniz insALLAH birseyler yapmaya calisiriz
semenulcennet
20.02.2007, 11:06
HAKGÜZAR abicim şimdi konu açıyoruz ya açtığımız konularımıza vede cevaplarımıza sadece kendimizinkilere ulaşabileceğimiz bir yer yani nasılki mesajlarımızı göre biliyoruz dosyalarımızı konularımızında bize ait biryerde olması girdiğimizde direk kendi konularımızı göre bilelim yazdığımız yetleri aramıyalım bütün sitelerde bu böle burdada böyle olursa güzel olur diye düşünüyoruz bunu bir kaç arkadaş ta bana sordu bu yüzden yazdım dikkate aldığınız için allah razı olsun inş bu konuda yardımcı olursunuz..
semenulcennet
20.02.2007, 11:18
Birde avartar yükliyemiyorum dosya hep büyük geliyor diyor ..
resim boyutu 130 140 pixeli gecmemeli ve en fazla 900 KB büyüklügünde olabilir kardesim
Artemistr
20.02.2007, 13:13
FORUM COK GUZEL EMEGİ GECEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN fakat bir istekte bulunacam:Nasıl kı profılıme ve de özel msjlara dırek bır tıkla ulasabılıyorsak actıgımız veya cvp yazdıgımız konularımıza da bır tıkla ulasabılsek daha ıyi olur dıye dusunuyorum mesala profılım ve özel msj yanınada KONULARIM dıye bır buton eklene bılır.
insALLAH kardesim, elimizden geleni yapmaya calisacagiz
daha iyi olamazdi :P =) :)
adsız kahraman
07.03.2007, 21:32
selamun aleyküm arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz eğer bende varım artık sitenizde... siteniz gerçekdende çok güzel yüce yaratan emeğinizi boşa çıkarmasın =)
Ne demek kardeşim. Aramıza hoş geldiniz. Mevlam çalışmalarımızı hayırlara vesile eylesin.
adsız kahraman
07.03.2007, 21:42
Orjinal Yazarı H*FIZ
Ne demek kardeşim. Aramıza hoş geldiniz. Mevlam çalışmalarımızı hayırlara vesile eylesin.
amin :)
semenulcennet
08.03.2007, 15:12
Amin :] hoş geldin kardeş aramıza..
Medineyehasret
31.03.2007, 18:22
DAHA İYİ OLAMAZDI KESİNLİKLE BELKİ BU GÜNE KADAR BİRSÜRÜ DİNİ SİTE GEZDİM AMA BEN ARADIĞIMI BULDUM RABBİM İZİN VERDİĞİ SÜRECE BURDAYIM İNŞ BU FORMU AÇANLARDAN EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN
Bence bundan daha iyi olamazdı.Sitede emeği geçenlerden Allah razı olsun inş. :-011 :-025
Orjinal Yazarı huzur
Bence bundan daha iyi olamazdı.Sitede emeği geçenlerden Allah razı olsun inş. :-011 :-025
BEN EMEGI GECENLERI COK TEBRIK EDERIM. ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. COK GUZEL VE FAYDALKI BIR SITE
ilimaşığı
01.09.2007, 16:39
çok renkli :-011
cübbeli_hafız
06.09.2007, 19:49
bence de bundan iyisi olamazdı Allah çalışmalarınızın devamını getirsin ellerinize sağlık
selamün aleyküm katkıda bulunan bütün kardeşlerimizden mevlam razı olsun
nur-u tevhid
23.01.2008, 00:13
site çok güzel emek verenlerden ve üye olanlarda Rabbim razı olsun yapan kul ama yaptıran Allah
hikmet damlası
01.02.2008, 01:41
Selamünaleyküm, bende sitenizi yaklaşık 1 aydır takip ediyordum.çok faydalandım.Aradığım site işte bu dedim.umduklarımı bulmuştum elhamdülillah!. bende bundan sonra inş paylaşımlarda bulunmak isterim.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Artemistr
01.02.2008, 08:30
Orjinal Yazarı hikmet damlası
Selamünaleyküm, bende sitenizi yaklaşık 1 aydır takip ediyordum.çok faydalandım.Aradığım site işte bu dedim.umduklarımı bulmuştum elhamdülillah!. bende bundan sonra inş paylaşımlarda bulunmak isterim.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Aleyküm selam inş paylaşımLarınızı bekleriz kardeşim
5 kisi forumun eksikleri var yerini isaretledi, peki nedir bu eksikler yazinki bizde bunlari tamamliyalim kardesler..
çarşamba rüzgarı
02.02.2008, 12:08
bence çok güzel şahsi olarak pek bişey yapamıyorum ama emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN
BEN GENE TAM BU SAATTE 00:44 :-011 E* DERGİ İÇİN ADMİNE MESAJ ATMAYI DÜŞÜNÜOKEN BİRDE NEDEN FORMUMUZDA HER AYA BİR HATİM YADA HER AYA KELİME-İ TEVHİD HATMİ YAPMIORUZ DİCEKTİM..SEVGİLİ İSTİKAMET YÖNETİMİ KARDEŞLERİM BUYRUN CEVABINIZI BEKLİYORUM :-011 FORMUMUZDA NEDEN HERAYA BİR HATİM YADA AYLIK KELİME-İ TEVHİD HATMİ YAPMIORUZ
SELAM VE DUA İLE... VESSELAM...
şu anki hali en güzeli çıkana kadar mükemmel
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.