Orijinalini görmek için tıklayınız : Cok Acil - Dua Istegi Allah Rizasi Icin
Selamunaleyküm kardeslerim ,
sizden cok acil bir dua istegim var biz arkadaslarla bu ay Umre yapmaya niyet etmistik herseyimiz hazir ama maalesef vizelerimiz cikmiyor yane gidemiyoruz icimiz cok yaniyor , biz oraya hazirlandik bir sene oldu niyetlendik ama suan cok agir bir imtihandan geciyoruz yalvaririm arkadaslarim ve benim icin dua edin rabbim niyetlerimizi yari yollda birakmassin bizi o kutsal yere bu günahlarimizla olsada nasip etsin , süphesiz ki her isin icinde bir hayir vardir ve nasip olmassada boyun egeriz ama ümmidimizi kesmek istemiyoruz allah kerim o kadir herseyi isterse nasip eder o ol der hersey olu verir , allahdan birsey isararla istemek sevaptir lütfen kardeslerim bize dua edin rabbim gitmeyi nasip etsin hasret kaldik efendimize , Kaabeye hasret kaldik ....rabbim sizlerede nasip eder insaAllah ...lütfen unutmayin bu aksam bizi dualarinizda yarin haber alicaz rabbim hayirli haberlerle bizi muradimiza erdirir insaAllah ...
SoNSuZ-NuR
16.03.2008, 16:25
aleyküm selam kardeşim,inşaAllah hayırlısyla o kutsal mübarek topraklara gidip hasretinizi dindirirsiniz,Rabbim tüm gitmek isteyenlere nasip etsin inşaAllah (AMİN) :-003
giderseniz kardeşim bizede dua edermisiniz ? :-020
allah razi olsun kardesim , insaAllah oraya varalim sizleride unutmayiz insaAllah , rabbim dualarimizi ve niyetlerimizi kabul eder insaAllah ..
Zeynelabidin
17.03.2008, 01:42
Ve Aleykum Selam
İnşaAllah kardeşim. Mevla kolaylasın ve hayır işlerde muvaffakiyetler versin, engelleri kaldırsın inşaAllah.
Mevladan size kabul edilecek bir hacc ibadeti diliyorum. Mevlam bunu kolaylasın ve yollarını açsın inşaAllah.
CAN-I CAN
17.03.2008, 09:37
Orjinal Yazarı Zeynelabidin
Ve Aleykum Selam
İnşaAllah kardeşim. Mevla kolaylasın ve hayır işlerde muvaffakiyetler versin, engelleri kaldırsın inşaAllah.
Mevladan size kabul edilecek bir hacc ibadeti diliyorum. Mevlam bunu kolaylasın ve yollarını açsın inşaAllah.
Amin kardeşim...
Ve Aleykum Selam
Bende Rabbimde hacetlerimi dilenmek için kapısına gidiyorum.İnşaallah sizlerede bizlere nasip olur.Rabbim sebebpleri halk edendir.Kardeşim benimle itibat kurarsanız,İnşaallah yardımcı olmaya çalışırım. .
allah razi olsun cümlenizden --- bize lütfen devamli bugün bol bol dua edin bugün hersey kesinlescek
http://www.eylence.az/blogs/media/dua.jpg
ve aleyküm selam talha kardeşim..
RABBİmiz Teala Celle Celaluhü bir mu'minin gönlünde yatabilecek ve
ıhtirasla isteyebilecek en güzel arzularından biri olan bu mukaddes
yolculuğu sizlere ve aynı hasretle yanıp tutuşan ve bunu isteyen
bütün mü'mine ve mü'min kardeşlerimize nasib etsin...amin..
sahabe_hayranı
17.03.2008, 10:32
Ve Aleykum Selam
ILoveIslam
21.03.2008, 19:19
Orjinal Yazarı SoNSuZ-NuR
aleyküm selam kardeşim,inşaAllah hayırlısyla o kutsal mübarek topraklara gidip hasretinizi dindirirsiniz,Rabbim tüm gitmek isteyenlere nasip etsin inşaAllah (AMİN) :-003
giderseniz kardeşim bizede dua edermisiniz ? :-020
Ve Aleykum Selam
amin amin amin ins
ALEYKUM SELAM
Rabbım kolaylık versın kardeşim...Unutmatın ki bunda da vardır bir hikmet....Rabbım sızlerı evine davet etmişse vakti saatınıde tayin etmıştir...En hayırlı zamnada gidersiniz inşAllah...
Dualarımız sizlerle....
vesselam
Orjinal Yazarı İBRİN
ALEYKUM SELAM
Rabbım kolaylık versın kardeşim...Unutmatın ki bunda da vardır bir hikmet....Rabbım sızlerı evine davet etmişse vakti saatınıde tayin etmıştir...En hayırlı zamnada gidersiniz inşAllah...
Dualarımız sizlerle....
vesselam
Ve Aleykum Selam
canyürekli
23.03.2008, 19:00
ALLAH hakkında hayırlıysa nasip etsin inşallah hayırlı olurda gidersin
gitmesende sakın üzülme ümre nasip olmazsa birde bakarsın ALLAH HACILIK nasip eder ALLAH kalbine göre versin inşallah nasip olur gidersen istikamet üyelerini sakın unutma kardeşim.
:-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003 :-003
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.