Orijinalini görmek için tıklayınız : Eyub-İ..lÜtfen Yardim Edİn...
KARDEŞLER SİZLERDEN BÖLE BİŞİ İÇİN YARDIM İSTİYECEĞİMİ HİÇ DÜŞÜNMEZDİM... :-003 KARDEŞİM DÜN GECE ARKADAŞLARINDAN DOLAYI Bİ KAVGAYA KARIŞMIŞ..İÇERİ ALINMIŞ ... :-003 ÇOK
PERİŞANIZ....VE SONUÇLAR PEK HOŞ DEĞİL...YARIN ADLİYEDE DURUŞMASI ORDAN MUHTEMELEN SEVKİ OLACAK 2.5 AY SONRA ASIL MAHKEMESİ OLUR DİYORLAR....
ÇOK PERİŞANIZ...BENİM AİLEM 5 PARMAĞIN 5'İ KADAR DEĞİLDİR...
ÇOK İYİ İNSANDIR KENDİSİ,NAMAZINDA,ABDESİNDE HER ZAMAN OLMASA BİLE..İTİKATI,YAPMAYA ÇALIŞMASI...DÜZGÜN İNSANDIR...AMA KADER İŞTE... :-003
EVLATLARINIZIN ARKADAŞLARINA DİKKAT EDİN KARDEŞLER... :-003
YARIN ADLİYEYE ÇIKACAK...SONRADA MAHKEME GÖRÜRMÜŞ....
41 FETİH SURESİ VEYA YASİN VEYA ELHAM VEYA DUANIZI EKSİK ETMEYİN...İNŞAALLAH.... :-003
SoNSuZ-NuR
17.04.2008, 22:01
5 tane fetih suresi alıyorum kardeşim çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah...
eyyub i kardeşim
Allah yarve yardımcınız olsun inş..
elimizden geleni yaparız şüphen olmasın..
Kardeşlerim bizlere yardımcı olan kardeşimizi böyle gününde yanlız bırakmayalım inşaAllah elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışalım..
Bizleri nelerin beklediğini yanlızca mevla bilir............
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN EYYÜB-İ KARDEŞİM TAMAM OKUMAYA ÇALIŞACAGIM İNŞ.DUA EDECEĞİM HAYIRLISINI NASİP EYLESİN RABBİM.100 FATİHA ALDIM.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN EYYÜB-İ KARDEŞİM BEN 1 TANE FETİH SÜRESİ ALAYIM İNŞAALLAH
buraya sayi yazmiyorum kardesim, elimizden geldigi kadar okumaya calisacagiz insaAllah
öMeR_FaRuK
17.04.2008, 22:11
Orjinal Yazarı SoNSuZ-NuR
5 tane fetih suresi alıyorum kardeşim çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah...
KARDEŞLER ALLAH RAZI OLSUN..
ÇOK PERİŞANIZ... :-003 SİZLERE CEVAP YAZAMAZSAM KUSURUMA BAKMAYIN...BİZDE BURDA OKUYORUZ...ANNEM PERİŞAN...ZOR Bİ DURUM NASIL ANLATAYIM SİZE... :-003
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN....
ASR-I SAADET
17.04.2008, 22:33
Orjinal Yazarı SoNSuZ-NuR
canyürekli
17.04.2008, 22:37
eyyubi kardeşim ilkönce geçmiş olsun diliyorum
kardeşin şayet sadece kavgadan dolayı girmiş isi hiç korkmanıza gerek yok yüz kızartıcı suç olmadıktan sonra ve ya ağır yaralama olmazsa korkma yarın bırakırlar nereden biliyorsun dersen zamanında gardiyanlık yaptım kanunu iyi bilirim zaten içeriler dolu yer sıkıntısı var kavga için içeriye almazlar yarın barıştırır gönderirler inşallahta öğle olur kardeşim adam ağırsuç işliyorda içeriye almıyorlar mahkeme devam ider ama serbes bırakırlar daha önce suçu işlememişse ondanda faydalanır KUSURA BAKMA AVKATLIK YAPTIM AM İNAN SEVİLDİĞİN İÇİN YAPTIM üzülme kardeşim bazen insanın başına böğle olaylar gelirse annenin babanın arkadaşın kısacası dünyadan ders alır herşeyde bir hayır vardır kardeşim korkma zaman herşeyin ilacıdır.çok uzattım ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH.
Orjinal Yazarı iNZiVa
buraya sayi yazmiyorum kardesim, elimizden geldigi kadar okumaya calisacagiz insaAllah
Orjinal Yazarı öz canyürekli
eyyubi kardeşim ilkönce geçmiş olsun diliyorum
kardeşin şayet sadece kavgadan dolayı girmiş isi hiç korkmanıza gerek yok yüz kızartıcı suç olmadıktan sonra ve ya ağır yaralama olmazsa korkma yarın bırakırlar nereden biliyorsun dersen zamanında gardiyanlık yaptım kanunu iyi bilirim zaten içeriler dolu yer sıkıntısı var kavga için içeriye almazlar yarın barıştırır gönderirler inşallahta öğle olur kardeşim adam ağırsuç işliyorda içeriye almıyorlar mahkeme devam ider ama serbes bırakırlar daha önce suçu işlememişse ondanda faydalanır KUSURA BAKMA AVKATLIK YAPTIM AM İNAN SEVİLDİĞİN İÇİN YAPTIM üzülme kardeşim bazen insanın başına böğle olaylar gelirse annenin babanın arkadaşın kısacası dünyadan ders alır herşeyde bir hayır vardır kardeşim korkma zaman herşeyin ilacıdır.çok uzattım ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH.
ALLAH RAZI OLSUN ABİM..elhamdülillah bugüne kadar hiç suç işlemesi yok,karıncayı bile incitmemiştir..ama...biraz durumlar farklı...üzerine yaralam suçu kalmış..ifadesindeavukat gelene kadar sözlü kabul etmiş..avukat gelince yazılıda susma hakkını kullandırmış avukat,suçu olmadığı için ...... yarın kesinleşecek ama..asıl mahkemeye kadar serbest bırakılmaycakmış... :-003
kardeşim geçmiş olcum inan okuyunca bende çok üzüldüm. kardeşime rabbim yardım etsin inşaALLAH... 100 fatiha şerifide ben alıyorum kardeşim... dualarımada katıcam kardeşimi mevlam yardımcısı olsun
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER...
DURUM BASİT OLSA İDİ İNANIN SİZLERDEN BÖYLE BİŞİ İSTEMEZDİM.... :-003
canyürekli
17.04.2008, 23:01
yaralı şahıs 3ay yatak raporun almazsa korkmayın kardeşim bırakırlar.
Orjinal Yazarı aral37
kardeşim geçmiş olsun inan okuyunca bende çok üzüldüm. kardeşime rabbim yardım etsin inşaALLAH... 100 fatiha şerifide ben alıyorum kardeşim... dualarımada katıcam kardeşimi mevlam yardımcısı olsun
Bende üzüldüm..
ALLAH c.c. hayrlI sonuca ulastIrsIn...amin..
Orjinal Yazarı ZeVRaK
Orjinal Yazarı iNZiVa
Rabbimiz uzuntunuzu tez zamanda acip,sevince cevirsin insaAllah...Manevi varligimizla yaninizdayiz,dualarimizda unutmayacagiz ...Allahu Zul-Celal yar ve yardimciniz olsun..
Rabbim gönlünüze göre versin...elhamdülillah sizler gibi yüzyüze tanıyamasamda dostlarım olmuş..Hep derdim ki insan maddi sıkıntıyı bi şekilde giderebilir ama manevi sıkıntıyı eğer yanlızsa,dostları yoksa gideremez die..
Elhamdülillah dışarda eşim,dostum,imkanlar saolsun..eve gelince sizler..rabbime dua ediorum..beni kendimle bırakmayıp,sizler gibi dostlarım olduğu için...
Mevlam hepinizden razı olsun...herşey gönlünüze göre olsun inşaALLAH...
Amin cumlemizin gonlunun muradini hakkimizda hayirli eylesin de versin Rabbel Alemin...
Bismillahirrahmanirrahim!
Nur olan ALLAH'in adi ile,
Nurun Nuru olan ALLAH'in adi ile,
Nur ustunde Nur olan ALLAH'in adi ile,
Isleri evirip,ceviren ALLAH'in adi ile,
Nuru Nurdan yaratan ALLAH'in adi ile,
Nuru Nurdan yaratan,Nuru Tur dagina satir satir yazilmis bir kitap halinde,yayilmis ince deri uzerine,olculmus bir miktarda,bezenmis elciye indiren ALLAH'a hamdolsun...!
Izzetiyle anilan,senasiyla unlenen,darlikta ve bollukta sukredilen ALLAH'a hamdolsun!
ALLAh'in salat ve selami Efendimiz MUHAMMED'e ve O'nun Ehl-i beytine olsun...!
Bu mubarek gecede tum dualarimiz ve ALLAH'in CC tum hayirlari uzerinizde olsun eyyub-i kardesimiz ve ailesi insaAllah...AMIN!
geçmiş olsun kardeşim. hepimiz gerçekten çok üzüldük. Rabbim büyüktür. gün doğmalar neler doğar bilinmez.
şamil basayev
18.04.2008, 11:17
kardeşim geçmiş olcum inan okuyunca bende çok üzüldüm. kardeşime rabbim yardım etsin inşaALLAH... 100 fatiha şerifide ben alıyorum okundu kardeşim... dualarımada katıcam kardeşimi mevlam yardımcısı olsun[/SIZE][/B][/quote]
Dertli el-Halidi el-Kürdi
18.04.2008, 13:23
Rabim yardımcınız olsun..Rabbim haklarınızda en hayırlı ve afiyetli olanı nasip eylesin,inşaAllah tez zamanda doğrular gün ışığına çıkar ve karalamaların yerini aydınlıklar alır..Dua edeceğiz inşaAllah..1 fetih suresi alıyorum..Abi yoğunluğumu biliyorsun,kusuruma bakma,daha fazlasınıda okuyabildikçe yazarım inşaAllah..
Orjinal Yazarı eyyub-i
Rabbim gönlünüze göre versin...elhamdülillah sizler gibi yüzyüze tanıyamasamda dostlarım olmuş..Hep derdim ki insan maddi sıkıntıyı bi şekilde giderebilir ama manevi sıkıntıyı eğer yanlızsa,dostları yoksa gideremez die..
Elhamdülillah dışarda eşim,dostum,imkanlar saolsun..eve gelince sizler..rabbime dua ediorum..beni kendimle bırakmayıp,sizler gibi dostlarım olduğu için...
Mevlam hepinizden razı olsun...herşey gönlünüze göre olsun inşaALLAH...
SeYFuLLaH
18.04.2008, 23:42
Orjinal Yazarı iNZiVa
Rabbim yardımcınız olsun..
darulbeka
21.04.2008, 09:01
Orjinal Yazarı iNZiVa
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.