Orijinalini görmek için tıklayınız : Kutlu DoĞum PRogrami
istanbul esenler hakkı başar spor kompleksinde bu cumartesi (26/NİSAN/2008) akşam namazından sonra kutlu doğum programı vardır ve cübbeli hocamız gelecektir inşaAllahuTelala..
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...
Orjinal Yazarı sukut
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...
SoNSuZ-NuR
24.04.2008, 22:58
haberdar ettiğiniz için teşekkürler inşaAllah giderim
Dertli el-Halidi el-Kürdi
25.04.2008, 09:56
Haberdar ettiğin için sağol abi :-018
bu arada bayanlara da yer ayırılmıştır..
Açık adres:Tuna Mah. Hakkı Başar Sokak ESENLER (Türk-İsveç Kardeşlik İlk Öğretim Okulu ve Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi arasında..)
Tel: 0212 611 58 52 / 647 37 58
CAN-I CAN
25.04.2008, 13:23
Allah razı olsun kardeşler...
Orjinal Yazarı CAN-I CAN
Allah razı olsun kardeşler...
SoNSuZ-NuR
25.04.2008, 22:50
kardeşim giriş nasıl olacak biletmi alacağız?
26.04.2008, 15:26
Orjinal Yazarı SoNSuZ-NuR
kardeşim giriş nasıl olacak biletmi alacağız?
yok yok bilet alınmayacak..Halka açık inşaAllah....
vesselam..
29.04.2008, 16:29
Esenler Anadolu Gençlik Derneğinin düzenlediği bu programın tamamına iştirak edemesekde,son kısmına gittik elhamdülillah..Zaten cübbeli hocamızın sohbetide en son kısımdaydı..Hocamızın yeni çıkacağı haberini alınca gittik..Elhamdülillah program iyidi hoştu..Çıkışta da hocamıza olan hürmet harikaydı..Bir hocamızın dediği gibi c.başkanı halt etmiş bu hürmetin yanında..
Ancak gözüme bir şey ilişti orada..Program hakkındaki olumlu eleştirilerden sonra olumsuz bir eleştirimizde olsun..Zaten dilimin ardında bir şey saklamaz,söylerim...Salonda duvarlara afişler asılmış,güzelcene sözler yazılmış ve doğal olarakdan her yerdeki ve her zamanki gibi afişlerin köşelerine reklam veren firmaların reklamları yapılmış(logoları asılmıştı..)..Afişlerin birinde Arçelik'in de logosunu görünce üzüldüm ve içten içe kınadım..Burada da bunu dile getirmek istedim..Olur ki Esenler AGD den biri okur..
vesselam..
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.