Orijinalini görmek için tıklayınız : Günde kaç saatinizi bilgisayarda geçiriyorsunuz
GÜNLÜK PROGRAMINIZ VARMI?YOKSA BÜTÜN UĞRAŞINIZ BİLGİSAYARMI? MERAK ETTİM
Es Selam. Aslında akşama kadar okuldayım 4 e kadar yani. zaten bizim evimizde int yok pc var sadece.ama günde 1 saat zor kullanırım pc yi.bazen hiç açmadıım günler bile olur. aslında üç kardeş oldumuz için bana pek sıra gelmior. onlar küçük.bense kendimi bildim bileli pc var evimizde ve hevesim geçeli ve kurcalamdık öğrenmedik yerini bırakmadıım için artık uraşmıorum pcyle. günümün gerie kalanının bir bölümünde tevsir okuyorum,Kur-an okuyorum ve aile içi sohbetle geçiyor.genellikle babam yapat sohbetleri.ama bazen de ben :) . ve bide tv de 2 dizimiz var ailecek. onlara bakarız haftanın iki günü. yani aslında iiki evdi int yok yoksa bu günleri hiç yaşayamazdık. nese benim günlerim böyle ve mutluyum. Selametle :-009 :-018
ALEYKÜM SELAM.ÇOK GÜZEL. RABBİM DÜZENİNİZİ BOZMASIN İNŞALLAH.BENDE HAFTA SONLARI GİREBİLİYORUM.DERSLERDEN GÜNLÜK İCRAATLARDAN VE GÖREVLERDEN VAKİT BULDUKÇA. HAYIRLI AKŞAMLAR.
canyürekli
31.05.2008, 22:39
iş yerinde az giriyorum ama
istikamet üyesi olduğumuz için de 1 pc sadece site için devamlı açık girişimiz olmasada misafir olarak devamlı açık bahtiyar abinin dediği gibi bağımlısı olmuşuz :-011
işim bilgisayarla olduğu için günde hemen hemen 9-10 saat pc başında olabiliyorum :-020
Orjinal Yazarı canyürekli
iş yerinde az giriyorum ama
istikamet üyesi olduğumuz için de 1 pc sadece site için devamlı açık girişimiz olmasada misafir olarak devamlı açık bahtiyar abinin dediği gibi bağımlısı olmuşuz :-011
Radyo iSTiKaMeT'in Reklam parçasındaki sözleri kastediyor Canyürekli sanırım..
demek öyle oldu.. :-011
Benim nete girişim çıkışım proğramlı değil, başka meşguliyetlerim olduğundan dolayı gerektiği zaman veya iSTiKaMeT için giriyorum.
Hele Çarşamba akşamları TR saati ile 22.15 de mecburen..
Abdurrahim Hocamızın Sohbetini yayınlıyoruz..
Bu Sohbetede bütün üyelerimizi ve ziyaretcilerimizi davet ediyorum.. :-022
**-ENES-**
31.07.2008, 08:51
2-3 saat civarı
HaKKaNiYeT
31.07.2008, 09:33
2-3 saat civarı
10 saatten fazladır kesin
nurulmisbah
11.08.2008, 22:31
BEN ŞUAN TATİLDE OLDUĞUM İÇİN HEP NETTEYİM BİDE EVDE NET OLDUMU HİÇ ÇIKMIYORUM YANİ ORTALAMA 5 6 SAAT :-027
acizbirkul
12.08.2008, 10:26
BEN ŞUAN TATİLDE OLDUĞUM İÇİN HEP NETTEYİM BİDE EVDE NET OLDUMU HİÇ ÇIKMIYORUM YANİ ORTALAMA 5 6 SAAT :-027:-032
korkarım günde 10 saatim pc başında geçiyo ( iş yerinde kaçınılmıyo maalesef):-095
iman_ahlak
23.08.2008, 18:20
benim giriş çıkşlarım belli olmuyo:) int evde var ama çokta girmiyorum daha çok erkek kardeşim girer.internette toplasan 2 bilemedin 3 saat otururum belli aralıklarla oturmayı sevmediğim için sürekli kalkarım gezerim evde yine gelir otururum pc başına:)
Benimde girişlerim çıkışlarım saatli olmaz kendime ait bir bilgisayarım olduğu için canm sıkıldıkça girerim girdimmi ilk msn'ye sonra istikamete girerim BAĞIMLISI OLDUK İSTİKAMETİN.....
Benimde girişlerim çıkışlarım saatli olmaz kendime ait bir bilgisayarım olduğu için canm sıkıldıkça girerim girdimmi ilk msn'ye sonra istikamete girerim BAĞIMLISI OLDUK İSTİKAMETİN.....
bende aynen senin gibiyim.... bazen bilgisayarın 30 saate yakın kapanmadığı bile oluyo arada :)
bende hafta sonları en fazla 5 6 saat
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.