Orijinalini görmek için tıklayınız : 33 YaŞinda Kanser Hastasi Olan KardeŞİmİze Acİlll Dua!...
33 YAŞINDAKİ BEYİN KANSERİ HASTASI OLAN DEĞERLİ KARDEŞİMİZ HİÇBİR ŞEKİLDE ÇARESİNİ BULAMADIKLARI, YANLIZ ALLAH (CELLE CELALUHU) BİLDİĞİ ÖLÜM GÜNÜ BEKLENEN HASTAMIZA
ACILARININ AZALMASI İÇİN BİR HATİM İNDİRİLİYOR SİZLERDEN RİCAM BU KARDEŞİMİZ ADINA ALLAH RIZA'SI İÇİN FATİHA,AYETEL KÜRSİ VEYA 4.444 SELAVATI TEFRİCİYE OKUYABİLİRMİSİNİZ. 13 HAZİRAN'DA DUASI YAPILACAK....
ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN,CEMİ CÜMLE MUHAMMED ÜMMETİNE CENAB'I ALLAH HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN İNŞALLAH!.....
Gecmis olsun kardesim Mevlam acil sifalar versin ve tekrar sagligina kavustursun insAllah.
simdilik 100 Fatiha aliyorum
istikamet AILESIIII
??????
200 adet fatiha
313 ayetel kürsi ben alıyorum kardeşim
Gecmis olsun kardesim Mevlam acil sifalar versin ve tekrar sagligina kavustursun insAllah
CAN-I CAN
04.06.2008, 22:21
Mevlam ŞAFİİ ismi şerifiyle tecelli etsin hasta kardeşimize... :-089
500 fatiha-300 ayetel kürsi-200 tefriciye alıyorum inş..
100 Fatiha,100 Ayet'el Kursi ve 100 Tefriciye ve bir de Vakia Suresi alalim insaAllah!...
Rabbimiz aci ve izdirabini hafifletsin,ferahlik versin insaAllah!
100 Fatiha,100 Ayet'el Kursi ve 100 Tefriciye ve bir de Vakia Suresi alalim insaAllah!...
Rabbimiz aci ve izdirabini hafifletsin,ferahlik versin insaAllah!
Rabbim acil şifalar versin kardeşimize.
100 Fatiha-ı Şerif alıyorum
TÜM KARDEŞLERİMDEN DUALARI İÇİN ALLAH (CELLE CELALUHU) RAZI OLSUN, RABBİM KABÜL EYLESİN İNŞALLAH!....
SİZLERİDE FERAHA TEBDİL,SONUMUZU HAYIRLARA ÇIKARTSIN ,İNŞALLAH!... HAKKINIZI HELAL EDİN!...
Orjinal Yazarı takva
TÜM KARDEŞLERİMDEN DUALARI İÇİN ALLAH (CELLE CELALUHU) RAZI OLSUN, RABBİM KABÜL EYLESİN İNŞALLAH!....
SİZLERİDE FERAHA TEBDİL,SONUMUZU HAYIRLARA ÇIKARTSIN ,İNŞALLAH!... HAKKINIZI HELAL EDİN!...
Amin ecmain insaAllah ..Kardeslik hakki hurmetine duada kalmak gorevimizdir ve ebeden helaldir takva kardesimiz..Allahu Teala razi olsun!...
takva kardesim
Durum nedir? Bizleri bilgilendirirsin ins....
BENDE 100 FATİHA ALAYIM...RABBİM KENDİSİNE, AİLESİNE VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN...
ŞUAN HASTA YOĞUN BAKIMDA TÜMÖR HIZLA BÜTÜN BEYNİ SARMIŞ. MAKİNAYA BAĞLI SÜREKLİ İLAÇLARLA UYUTUYORLAR MAKİNADAN ÇIKARDIKLARI ANDA YA ÖLECEK,YA FELÇLİ KALACAK,DOKTORLARDA NE OLACAĞINI BİLEMİYOR ARTIK. ÜÇ KERE AMELİYAT GEÇİRDİ ARTIK AMELİYAT SÖZ KONUSU OLAMAZ DİYORLAR,TÜM RAPORLARI YURTDIŞINA BİLE FAXLADILAR HİÇBİR SONUÇ ALAMIYORLAR.
ALLAH'IN SEVGİLİ KULUYMUŞKİ UMRE YAPMAK NASİP OLDU,GELDİKTEN SONRA AĞIRLAŞTI ZATEN!...
RABBİM O UFACIK GÜNAHSIZ ÇOCUĞUNUN YÜZÜNE BAKAR, AYAĞA KALDIRIR İNŞALLAH!......
ÜZÜLEREK HABER VERİYORUM HASTAMIZ VEFAT ETTİ!..
ŞU ANA KADAR DUA EDEN TÜM KARDEŞLERİME CENAB_I ALLAH DUALARINCA SEVAP VE HER TÜRLÜ DERTLERİNE MEVLAM ÇARELER VERSİN İNŞALLAH!...
öMeR_FaRuK
08.10.2008, 07:48
Ben bunu yeni görüyorum
Allah Rahmet eylesin
Bizde geçen ay bir abimizi kaybettik bu hastalıktan
Taktiri ilahi.
:-089
inna lillah ve inna ileyhirraciun.
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin inşallah.
Seker Portakalı
08.10.2008, 09:54
Basınız saolsun...
Rabbim merhametiyle muamele etsin inslh...
Siz yakınlarına da selamet versin...
Maksat kelam olsun.
08.10.2008, 10:37
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin inşallah....
INNA LILLAHI VE INNA ILEYHI RACIUN
RABBIMIZ TAKSIRATINI AFFETSIN INSALLAH....bu gunlerde okadar cok ölü haberleri aliyoruzki hamd olsun alemlerin RABBINE
ÜZÜLEREK HABER VERİYORUM HASTAMIZ VEFAT ETTİ!..
ŞU ANA KADAR DUA EDEN TÜM KARDEŞLERİME CENAB_I ALLAH DUALARINCA SEVAP VE HER TÜRLÜ DERTLERİNE MEVLAM ÇARELER VERSİN İNŞALLAH!...
Rabbimizin uzerindeki Rahmeti bol olsun, onu iyi kullarinin arasinda yazsin,amel defterini yuecelere koysun..O'ndan cc geldik ve O'na cc donecegiz...
Ve duaniz icin can-i gonulden "Amin ecmain insaAllah"....
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin inşallah.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.