PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Tanıtımına başlayalım ALLAH (c.c.) izni ile

MAHMUDHOCA
05.03.2007, 23:17
başlıktanda anlaşıldığı gibi bizlere destek olan arkadaşlarımız kendi forumlarında sitemizi tanıtırlarsa seviniriz. herkez 2 arkadaşını çağırsa onlarda mutlaka birilerini çağırırlar. bu böyle sürer gider İnsallah

iNZiVa
05.03.2007, 23:22
evet insALLAH, destekleyen kardeslerimizden Rabbim razi olsun

Artemistr
05.03.2007, 23:36
insallh hocam ben sahsım adına konusayım elımden gelenı allah'ın ıznıyle yapıcagım,tanıdık dostarıma tavsıye edecegım bu siteyi ve ınsallh ilerde basta admın sonra mod ve sonra da uyeler olmak uzere tum paylasımlarımızla sayılı buyuk forumlar arasında yerını alacak ınsallh bu forum.

cyberyasar
06.03.2007, 08:50
Selamun aleykum iyi düşünmüssünüz kardeşlerim.Bencede tanıtmak gerekir. =)

semenulcennet
06.03.2007, 10:24
Elimizden geldiğince tanıtıyoruz inş..

İslam
06.03.2007, 14:19
Sitemizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi bizlerin öz verisiyle gerçekleşir.Her kez gittiği sohbetlerde, ve cemiyetlerde site ismini bir kağıda yazıp ilgilenen ihvan kardeşlerimize verirse katılım daha da çok olur inşaAllah.Selam ve Dua ile...

aHaVi
06.03.2007, 19:56
elimizden geldigince devam anlatiyo yasatiyoruz insallah rabbim devamini nasip eder insallah

H@FIZ
06.03.2007, 20:27
Sitemizin tanıtımı zaten şu an tüm hızıyla sürmektedir. Kısa zamanda sizlerinde desteğinizle büyük mesafeler katedeceğiz inşallah.
Rabbim çalışmalarımızda cümlemizi muvaffak kılsın.

MAHMUDHOCA
06.03.2007, 22:12
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER GÖSTERDİĞİNİZ İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM SOHBETLERDE İHVANLARA KARDEŞLERE EĞER UYGUN GÖRÜRSENİZ GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPARAK SİTE İÇİN BİR BROŞÜR BASTIRMAK İSTİYORUM DAĞITMAK İÇİN UYGUN GÖRÜRSENİZ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM İNŞ

iNZiVa
06.03.2007, 22:18
Kardesler ben burda kartlar bastirdim 250 tane yakinda 250 tane daha gelecek ve bir kismini türkiyeye gönderecegim ordaki kardeslerimiz dagitacaklar insALLAH
Sizde böyle birsey yapabilirseniz cok makbule gecer

MAHMUDHOCA
06.03.2007, 22:23
İNŞ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN YAKIN ZAMANDA İSTDA OLAN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞÜP BU KONUYU DAHA DETAYLI GÖRÜŞÜP HEMDE TANIŞMA FIRSATI OLUR İNŞ SELAM SEVGİ DUA İLE İNŞ

İslam
07.03.2007, 10:46
İlk mesajımda dile getirdiğim gibi site ismini söylemek yerine, kalıcı olmasını sağlamak amacıyla kartvizit şeklinde verirsek hem ulaşımı daha rahat olur hemde rahatlıkla cüzdanlara sığar.İnternet üzerinden ve İstanbulda ki bir çok matbaada 1000 kartvizit'i 20 YYTL'ye basıyorlar.İstişareler sonucu güzel bir tasarımla hem bir site logosu belirlenip, hem de güzel bir slogan ile İSTİKAMET.EU sitemizi hak ettiği yere taşıyabiliriz inşaAllah.
Önce slogon ve logo yarışması düzenleyip, en çok beğenilen ve oy alan slogon ve logo'da karar kılabiliriz.Ya da yönetim oy birliği ile bu konuda son sözü söyler ve bizlerde karara saygı duyarız.
İlk slogon benden olsun bari;
''İSTİKAMET'ten şaşmamak için,
İSTİKAMET.EU'yu seçin.''

MAHMUDHOCA
07.03.2007, 23:06
İSLAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN İNŞ GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN TANIDIKLAR VAR ÖNEMLİ DEĞİL PARASI GÜZEL BİR LOGO DÜŞÜNÜN NASIL OLACAĞINI BASTIRIRIZ İNŞ 5BİN VEYA 10 BİN BASTIRIRIZ İNŞ SELAM SEVGİ DUA İLE İNŞ

Dertli el-Halidi el-Kürdi
20.03.2007, 13:06
Çok güzel düşünülmüş.Sevdim ben bu siteyi yaaa :)

bende bizim sitede reklamını yapacğım inşaAllah..