Orijinalini görmek için tıklayınız : önemli
acizbirkul
08.08.2008, 00:09
selamün aleyküm kardeslerim benim arkadasim suan cok zor durumda ilim ögrenmek istiyo dinini yasamak istiyo ailesi karsi cikiyo suan yurtdisinda istanbulda ismailagada medreseye gitmek istiyo fakat ailesi göndermiyo kacmayi bile düsündü hocalara danisti istihare yaptirdi ama hoca efendi ilim icin istihare olmaz demis zaten hayirli cikar kisacasi dualarimiza cok ihtiyaci var siz olsaydiniz ne yapardiniz ve sizce ne yapmali yardimci olalim insALLAH cevaplarinizi bekliyorum selametle kardeslerim..
Aleyküm selam kardesim
Benim ailemde zamaninda cok karsi cikmisti, ama Mevla ilmi gercekten istiyene verir, oda cok dua etsin, sabretsin, anne babasinin rizasini alip öyle gitsin.
Allah yardimcisi olsun.
mevla yardımcısı olsun .... gerçekten inziva kardeşin dediği gibi istesn sabertsn yeter
Dertli el-Halidi el-Kürdi
08.08.2008, 10:18
Kardeşim ben size bu konuda danışabileceğiniz bir hocamızın numarasını yollıyayım pm ile..Kendisi büyük hocalarımızdan ve fetva hocasıdır..Kişinin önce hayatını, kendisini tanımaya çalışır sorularıyla..Direk cevap vermez..Kişinin durumuna göre fetva verir..Bu nedenle güvenebilirsiniz,içiniz rahat olur..
sevdamislam
08.08.2008, 11:52
ALLAH yardimcisi olsun, hayirlisi olsun,
insallah Rabbim bir kapi acacakdir sabir ve dua en iyi ilac...
HaKKaNiYeT
08.08.2008, 18:37
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
ahiret_yolcusu
08.08.2008, 19:49
Allah yardimcisi olsun kardesim bende birzamanlar cok istedim ama olmadi insallah rabbim nasip eder
ALLAH yardimcisi olsun, hayirlisi olsun,
insallah Rabbim bir kapi acacakdir sabir ve dua en iyi ilac
canyürekli
08.08.2008, 22:37
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Cennet ucuz değil.zorluk olacak illaki onemlı olan istikamet ve sabr mecrasının kaybetmemektir.
dualarda buluşalım.her işin başı duadır
acizbirkul
12.08.2008, 10:32
Rabbim raziolsun destekleriniz icin cok tesekkür ederim
MÜMININ SILAHI DUADIR,BOL BOL DUA ETSIN EDELIM RABBIM ISTEYENE VERIR INSEALLAH ODA ISTEGINE KAVUSUR....RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAH.....
HaKKaNiYeT
13.08.2008, 11:18
madem ismailagaya gitmek istiyo ismailağaya aile fertlerini götürsün.ebeveynleri ismailaganın nasıl bir yer olduğunu görsün.ismailagadaki hocalar abiler ebeveynlerini ikna etsin...
ismi azam okusun ama niyeti cok saglam olcak yani inanacak supheye dusmicek onu okuduktan sonra aceba olurmu yaa fealn filan derse kabul olmaz mesala: annem ve babam inaniyorumki allahin izniyle izin verecekler diyecek inseallah olur sonra rabbim dualarini kabul eder.....inseallah bir nebze olsa bile yardim etmisimdir...selam ve dua ile...
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.