PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlahilere boykot...

ukubat
10.03.2007, 19:15
Kendim ilahi dinlemem ama bazen kulagımıza gelen ilahilerle bundan 5-6 yıl öncekileri karşılaştırdığımızda çok büyük bir fark görüyorum.adeta şarkı ve türküler sadece sözleri değiştirilip islama uyarlanıyor.lale-gul fmde bu konuda duyarsız maalesef.insan şarkı dinler gunaha girer ama allah muhafaza bu ilahileri dinleyen dinden bile çıkabilir çünkü ALLAH lafzı şerifiyle tegannı etmek tehlikesi var.
siz siz olun bunlardan sakının...

ŞERİATLE OLUP HAKKA GİDELİM CEMALİ BA KELAME SEYREDELİM

aHaVi
10.03.2007, 20:06
Allah razi olsun kardesim insallah ümmeti Muhammed bunlara duyarsiz kalmayacaktir diye umuyorum selametle insallah...

ukubat
11.03.2007, 12:12
inşaalah...

MAHMUDHOCA
11.03.2007, 13:34
EWET ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SULTANIMIZDA RAZI DEĞİL AMA NİYE YAPARLAR ANLAMADIM ALLAH EFENDİ HAZRETLERİMİZİ DİNLEYENLERDEN ETSİN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ

ukubat
11.03.2007, 15:07
sohbetler kitabında gözüme çarptı.efendi hazretleri bu ilahilere şeriata aykırı(haram) bile diyor...

MAHMUDHOCA
11.03.2007, 15:10
efendi hazretlerimizin sohbetinde bizzat kulağımla dinledim ilahi nedir dedi dinlemeyin dedi ALLAH EFENDİYİ DİNLEYENLERDEN ETSİN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İLE İNŞ

semenulcennet
18.03.2007, 12:00
Amin :] hocam inş..

Dragut
19.03.2007, 22:46
efendi hazretleri kim? ben kac zamandir burdayimda sizin hangi tarikatdan oldugunuzu cözemedim henüz :) bana link verirmisiniz sohbetlerini bi dinliyim efendi hazretlerinin size zahmet olacak ama

Dertli el-Halidi el-Kürdi
15.02.2008, 13:45
Orjinal Yazarı Dragut
efendi hazretleri kim? ben kac zamandir burdayimda sizin hangi tarikatdan oldugunuzu cözemedim henüz :) bana link verirmisiniz sohbetlerini bi dinliyim efendi hazretlerinin size zahmet olacak ama

Sanırım konu kardeşlerimizin gözünden kaçmış ve size cevap gelmemiş...Yada burdan değil,özelden gelmiştir bilemiyorum ama burdan yardımcı olmak istedim..

Efendi hz. Nakşibendi tarikatının halidiye kolunun şeyhidir..İsmi;Mahmud USTAOSMANOĞLU(kuddise sirruhu)'dur..
Hangi tarikatten olunduğunu sormuşsunuz;Tarikatı Aliyye-i Nakşibendiyye'dir bahsedilen yol...
Efendi hz.'lerimizin sesli sohbetleri yoktur kardeşim..Bir yerde 4-5 dakikalık bir kayıt yayınlamışlar(ki oda izinsiz çekimdir),
sitemize eklenmişti ama kaldırıldı,çünki Mahmud Efendi hz.'nin izni yoktur..
Hakkında bilgi edinmek isterseniz tıklayın inş ; Mahmud USTAOSMANOĞLU k.s. (http://www.istikamet.eu/forum96-Mahmud-Ustaosmanoglu-k-s.html)

Dertli el-Halidi el-Kürdi
15.02.2008, 13:49
İlahilerin çığırından çıktığına bende katılıyorum ukubat kardeşim,haklısınız..Radyo ismi vermişsiniz,size bu konuda da hak veriyorum..Oranın daha çok dikkat etmesi gerekirken ben orda ezgi adı altında çalınan parçaların ezgi mi şarkı mı türkü mü olduğunu ayırt edemiyorum çoğu zaman..Ve ciddiyetde yok zaten radyoların çoğunda..Ciddiyet olmayan yerde bizde yok inşaAllah..

vesselam..