Orijinalini görmek için tıklayınız : medreseye gidiyorum:)duanıza muhtacım
garipislam
11.10.2008, 13:36
Selamun Aleyküm..
Arkadaşlar Allah'ın izniyle medreseye başlıyorum..
Sizlerden bu garibe dua etmenizi istiyorum..
Benim için bir İnşirah suresini okur musunuz?
Allah'a emanet olun inşAllah..
nurulmisbah
11.10.2008, 13:43
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim ALLAH zihin açıklığı versin hepimize inşaallah dualarımızda birbirimizi unutmayalım inş ilmin başı soğandan acı sonu baldan tatlıdır. rabbim bildikleriyle amel edenlerden eylesin inş:-055
Allah seni büyük hoca etsin inşallah, hadi foruma ateş parçası olarak dön..
sende ordan bize müminun suresi oku olurmu ?
inş. dualarımdasın...sende bizleri unutma dualarında(özelliklede teheccütte)..gerçekten çok duaya ihtiyacım...şunuda unutma herşey için engel vardır ama ilim için engelLER vardır..Allah faydalı ilim nasip etsin inş..:-053:-055
öMeR_FaRuK
11.10.2008, 15:05
:-033
mevlam zihin açıklığı versin.mevlam yar ve yardımcın olsun bizleride duadan unutma inşaallah.selametle...
garipislam
11.10.2008, 17:35
Amin Amin inşAllah..
Allah razı olsun..
Tamam okurum Allah'ın izniyle..
garipislam
11.10.2008, 17:36
inş. dualarımdasın...sende bizleri unutma dualarında(özelliklede teheccütte)..gerçekten çok duaya ihtiyacım...şunuda unutma herşey için engel vardır ama ilim için engelLER vardır..Allah faydalı ilim nasip etsin inş..:-053:-055
Amin kardeşim inşAllah..
Sen hep dualarımdasın...
garipislam
11.10.2008, 17:37
Allah razı olsun kardeşlerim sağolun..
ne güzel bir yola adım atmışınız RABBİM ilminizi artırsın zihin açıklığı versin.
dularımız sizinle inşALLAH
RABBİME EMANETSİNİZ
SELAMETLE
mevlam zihin açıklığı versin.mevlam yar ve yardımcın olsun bizleride duadan unutma inşaallah...
nurulmisbah
11.10.2008, 20:30
ALLAH MALI İSTEYENE , İLMİ İSTEDİĞİNE VERİR . EĞER DÜNYADA CENNET BAHÇELERİNİ GÖRMEK İSTİYORSANIZ İLİM MEDRESELERİNE BAKIN DENİLMEKTEDİR H.Ş. KARDEŞLERİM İNŞ DÜNYADA İKEN AHİRETEN KIYMETİNİ BİLENLERDEN OLURUZ RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH:-055
sevdamislam
11.10.2008, 20:32
mevlam zihin açıklığı versin.mevlam yar ve yardımcın olsun bizleride duadan unutma inşaallah.selametle...
:-033
Dualarimiz seninle insALLAH kardesim . . .
Seker Portakalı
11.10.2008, 21:35
Duadasın üvey kardes...:-059
ve aleykum selam
rabbim muvaffak kılsın inşAllah yar ve yardımcın olsun
attığın adımın büyüklüğünü idrak ettirsin
ilmiyle amil hoca olursun inşAllah...
mevlam sayımızı arttırsın....
Maksat kelam olsun.
12.10.2008, 00:42
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim ALLAH zihin açıklığı versin hepimize inşaallah dualarımızda birbirimizi unutmayalım inş ilmin başı soğandan acı sonu baldan tatlıdır. rabbim bildikleriyle amel edenlerden eylesin inş:-055 Mevlam gayret kuvvet ihsan eylesin......
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.