PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : barak obama

karaşahin
12.11.2008, 12:15
BİSMİHİ TEALA

Sizce ABD'nin yeni başkanı Barak obama gerek ABD'de gerekse dünya ve özellikle İslâm dünyasında önemli değişimlerde bulunacak mı?

sevdamislam
12.11.2008, 12:54
hic degisiklik olacagini sanmiyorum isim degisikligli yapildi sadece,
Bush veya Obama farketmez, cünki nasil olsa ayni yerden geliyordur emirler Obama baskan secildiyse bosuna secilmemisdir, ne oyunlar vardir arkasinda,
bence Amerika bundan sonra Irakdaki durumunu düzeltecek, hani guya Bush yapdi ya savaslari Obamada düzletecek böylece Amerikan'nin kötü görünümünü obama silmis olacak,
hepsi oyundan ibaret ben hic inanmiyorum, Amerikanin basina kim gelirse gelsin bosuna secilmiyordur arkasinda ALLAH bilir kimler vardir...

irşad ekseni
12.11.2008, 13:24
İnşaallah yanılırız kardeşim tam tersi olur.

Artemistr
14.11.2008, 20:52
Obama müslüman kökenli olabilir ama asıl önemlı olan kendısının ne olduğu oda belli.Bence bush nasılsa Obama da Aynı olacaktır ufak tefek değişiklikler olabilir ama genel anlamda Aynı olur.

ikra
14.11.2008, 20:57
ABD de bu derece yüksek mevkiye gelebilmek için muhakkak yahudi locasının desteğinin alınması lazım...çünkü orada sözü geçenler onlardır.buradaki başkanlar birer kukladır yani birileri emri verir baştaki uygular...
Eh her ikisininde arkalarındakiler belli....Ha tabiiki Obama Bush kadar acımasız olmayabilir...İnşallah olmaz..En fazla bush dan biraz daha insaflı olur okadar....Ama fazla bişeyin değişeceği kanaatinde değilim...

BaZeK
14.11.2008, 20:58
Obamanın davranış ve tutumları ortada,zaman ne gösteriri bilemiyorum,
Lakin daha İslam ülkeleri bile kendi aralarında bir uzlaşma sağlayamadılar...Tam bir birlık ve bütünlük malesef islam ülkelerinde yaşanmamaktadır..Bu olmazken ABD nın başkanından böyle bir ılımlı siyaset beklemek abestir...
Başkanlık kolutuğuna çıktığı ilk günde dahi gaf yapan bir başkan akıllarda soru işareti bırakmıyor değil..
Ama neyin ne olacağıda belli olmaz....Müsbet yada menfi bir yönetim olduğunu ileriki zamanlarda vereceğiz..Kesin hüküm giydirmekte yalnış,en güzelini Allah ve Rasülü bilir...