PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : soykırım YALANI...

ukubat
17.03.2007, 19:46
almanlar tarafından yahudilere soykırım yapıldığı koca bir yalandır.yahudiler kendilerini masum göstermek için bunu uydurdular.bilakis bu soykırım yalanı sayesinde binlerce yahudi israile göçtü.siyonistler nazilerle içli dışlı idi zaten.ikisininde amaçları aynı yahudileri israile toplamak...

iNZiVa
17.03.2007, 22:05
zaten hitler zamaninda yahudilere iskence yapmasi hakkinda nette bircok haberler var, yalan olmasina dair

öZtÜrK
17.03.2007, 22:50
simdiye kadar bu gercegi duymamistim, baya sasirdim.
Bütün müslümanlara terörist diyorlar, ama asil yahudiler arkadan is ceviriyo. öldüren onlar terörist olan biz.
Birisinin basina tas düsse biz müslümanlardan bilecekler.

görkem
17.03.2007, 22:54
Orjinal Yazarı M€DIN€
simdiye kadar bu gercegi duymamistim, baya sasirdim.
Bütün müslümanlara terörist diyorlar, ama asil yahudiler arkadan is ceviriyo. öldüren onlar terörist olan biz.
Birisinin basina tas düsse biz müslümanlardan bilecekler.

:)

Dragut
17.03.2007, 23:42
hatta yahudiler o dönemde almanyanin basbakani bir yahudi idi ve hitlerin anasi yada babasi olacak yanilabilirim kesin birsey demiyim yahudi idi

ukubat
23.03.2007, 13:35
siyonizmin kurucusu israilin kuruluşu için en büyük fırsatın naziler ve faşizm olduğunu söyler.hatta bütün dünya nazilere boykot yaparken siyonistler bu ambargo boykotu kaldırdılar ve nazilerin mallarını bütün dünyaya sattılar.

Wuslat
29.09.2010, 09:43
her ne olursa olsun yahudi soykırımı diyerek faturayı almanyaya kestiler mi kestilerve yahudi ırkının besliyorlar mı besliyorlar.

Dua edelim de bize de ermenileri beslememizi kabul ettirmesinler...