PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ülker neye hizmet ediyor?..

Tefekkür
20.11.2008, 19:38
http://img152.imageshack.us/img152/1655/20e69acbd3bwi9.jpg

Bakınız, bu konu çok tartışılıyor ve de devam edecek. Şimdi bu Ülker'in ürününü aldık diyelim...Dışarı da herkesin gözünün önünde hiç konuşmadan içelim..Bakalım her hangi bir müslümandan nasıl tepki alacağız onun hesabını yapalım..İlk etap da içmekte olduğunuz o ambalajlı kutuyu bira zannedecekler..Siz de "ben bira içmiyorum, Ülkerin arpa suyunu içiyorum" diyeceksiniz, olay yatışacak öyle mi?...

Şimdi sıkı durun bakalım...Nasıl olsa bu millet bu kutuya da alışacaktır..Gelelim meseleye:
Biraya müpdela olanlar bu şişede ki arpa suyunu boşaltıp yerine bira doldurup sokak ortasında içmeye başlayınca bunun vebalini kim üzerine alacak?..Tabii ki millet arpa suyu içiyor zannedecek ve kimse bir şey diyemeyecek..İşte o zaman biralarda korkunç bir tüketim patlaması olacak ve Ülker yerinde sayıp, biracılar servetine servet katacaklar...Bu sözlerimi yabana atmayın sakın!..Taa ki evlere kadar bu Ülker'in kutusu veya şişesi girecek ve kimse de eğer bira kokusu duymayacaksa varın siz gerisini düşünün!..

..Ve alkolde büyük bir patlama yaşanacak..Sokaklar ayyaş takımlarından geçilmeyecek..Bizim istediğimiz şudur.Her kim ne derse desin biz bu Ülker'in şişe ve kutularının değiştirilmesini istiyoruz hepsi o kadar...

Bir an evvel bu içeceklerin piyasadan toplanması konusunda baskı yapmamız gerekmektedir.
Tepkisiz kalmayalım lütfen!.
Tüketici Danışma Hattı : 0212 567 15 67
Fax: 0212 310 28 38

Tefekkür
20.11.2008, 19:39
http://img379.imageshack.us/img379/8602/maltanaey5.jpg

Resme bakar mısınız?
İnsanın ilk aklına gelen onun bir içki şişesi olduğu. Market sahibi de "Yanlış anlamayın" yazmış.
Bir müslüman sırf kafirlere has bir elbise giyerse bir eşya takarsa, haç gibi, bunun hükmü küfr değil mi? Görünüş olarak benzemek bu kadar vahim.
Bence bunu bilmek bile insanı düşündürmeli.
Bu şişeden içen birini görseniz. Ne sanırısınız? Bira içiyor. Bir çocuk ne sanır? Bira içiyor. Bu ne demek, içki kullanımını yaygınlaştırmak ve normal bir şey gibi göstermek.
Bir de düşünüyorum da, ben o şişeyi alsam, içimden şu gecer: Bira şişesini boşaltmışlar, içine başka bir içecek koymuşlar. Bira şişesi boşaltılıp içine meyve suyu koysalar onu içer misiniz?

Tefekkür
20.11.2008, 19:40
http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx (http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx)

Bu linkten de ülkerin iletişim bölümüne şikayetlerimizi boykotumuzu bildirip ülkerin geri adım atmasını sağlayalım inşaALLAH.

loresima
20.11.2008, 19:49
bilgilendirmen için sağol gerçekten çok doğru bi tespitte bulunmuşsun.
Allah razı olsun

ARAL
21.11.2008, 20:18
ülker bu hatayı nasıl yapar anlamadım gitti:eek:

BaZeK
21.11.2008, 20:28
Ülker cola turkayı da çıkararak büyük bir hata yaptı...
buda ikincisi oldu...
Bakalım kime güvenip,neler yiyecek ve içeceğiz...
Sakın kalmayalım,tepkimizi belli edelim.

ÇARE
21.11.2008, 20:51
tepkimizi belli edelim...
bilgilendirdiğiniz için RABBİM razı olsun....:-055

EnTe MaKsUuDİ
21.11.2008, 21:00
tepkimizi belli edelim...

bilgilendirdiğiniz için RABBİM razı olsun....:-055

:-055:-055:-055

Tefekkür
23.11.2008, 20:46
Ülkerde şuan yöneticilik yapan bayanın yahudi kökenli olduğunu biliyorum.Ülker kime yaranmaya çalışıyor bilmiyorum ama yanlış yolda oldukları kesin...

Duyarlılığınız için ALLAH hoşnut olsun sizlerden..

İHVAN
23.11.2008, 21:18
:-046

paylaşım için teşekkürler...(böyle bir üründen haberim bile yoktu...)
bizde tepkimizi belirttik Allahın izniyle...

VuSLaT_
23.11.2008, 22:51
paylasim icin tesekkürler degerli kardesim IHVAN kardesiminde dedigi gibi böyle bir ürünün varligindan haberim yoktu benimde uyarin icin saol ins bizde tepkimizi koyalim ve yarin ins bizzat telefonla arayip boykot edecegim Allah razi olsun...

Tefekkür
24.11.2008, 18:55
Tepkimizi belli edelim ki uyumadığımızı anlasınlar vesselam..

Hakka_Sevdalı
24.11.2008, 19:08
ulker yıne yahudi ortaklıdır
neye para verdıgımızı bılelım
ismet ozel bır yazısında hatırladıgıma gore
en cok aldıgınız ney ıse yasantınızda en cok onlar yer edecektır diyordu

sevdamislam
24.11.2008, 19:28
böyle bir üründen ilk defa haberim oldu,

bilgiler icin sagolasin kardes ins. tepkimizi koyalim....

ikra
25.11.2008, 11:17
hakikaten yaa ben bunu bilmiyodum...aslında ülkerin ürünleriyle ilgili bi internet sitesi yada iletişimi falan yokmu ki...aslında oraya hepimiz email atabiliriz,etrafımızdakilere anlatıp onlarında email atmalarını sağlayabiliriz..hem ozaman ülker yanlışının farkına varır belki diye düşünüyorum...ama gerçekten böyle bir ürünün varlığına çok şaşırdım..yani bide biz derdik ki ülkerin sahibi müslüman adam ondan alalım diye....para insanı bozuyormu yoksa para birilerine yaltaklık yapmaya gönderiyormu.....ülkerden hiç beklemezdim...sen de mi brütüs....:eek: