Orijinalini görmek için tıklayınız : konulara yazılan cevaplar nasıl olmalı?
açtığınız konulara yazılan cevaplar nasıl olsun istersiniz?
*~*DeMa*~*
21.11.2008, 10:26
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir :-055:-033
Seker Portakalı
21.11.2008, 10:39
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir
Evet böle olmalı,
Daha önce dile de getirdik ama,
Malesef hala bi gelisme yok...:rolleyes:
sevdamislam
21.11.2008, 11:43
kac defa dile getirdik ama bir gelisme yok seker kardesin dedigi gibi :)
ebu hanife
21.11.2008, 13:11
allah razı olsun çare kardeşim..
güzel düşünmüşsün..
en çok rahatsız olduğum konulardan biri..
umarım daha dikkat edilir artık..
Adı_GüZeL
21.11.2008, 14:01
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir ...
allah razı olsun çare kardeşim..
güzel düşünmüşsün..
cümlemizden RAZI olsun kardeşim sağolasın...:-055
milligorus
21.11.2008, 19:18
Çare Kardeşime çok teşekkür ediyorum
Yeni fark ettim baktın oylamaya da baktım sonuç benim dediğim üzerine bir hareket var.
Burada arkadaşlar teşekkür butonu var, dileyen teşekkür eder,dileyen yorum yapar yapılmayacaksa gereksiz yere işgal edilmesin yani çok önemli yazılar güncellenen konular bir anda ortadan kayboluyor.
Çare kardeşime tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun
canyürekli
21.11.2008, 19:21
............................
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir :-055:-033..........................................
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir :-055:-033
vede aynı düşünceleri paylaşanların olduğunu görmüş oluruz aynı konuda farklı görüşleri değerlendirmek açısındanda güzel olur...:-033
Çare Kardeşime çok teşekkür ediyorum
Yeni fark ettim baktın oylamaya da baktım sonuç benim dediğim üzerine bir hareket var.
Burada arkadaşlar teşekkür butonu var, dileyen teşekkür eder,dileyen yorum yapar yapılmayacaksa gereksiz yere işgal edilmesin yani çok önemli yazılar güncellenen konular bir anda ortadan kayboluyor.
Çare kardeşime tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun
rica ederim kardeşim,katılımınızdan dolayı ben teşekkür ederim....
RABBİM cümlemizden razı olsun inşaALLAH...:-055
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir ...
.........
_-HaSBiHaL-_
29.11.2008, 20:32
2.şık.Bunu diyenler zaten yorum yapan insanlar:D
_tebessüm_
29.11.2008, 20:43
önemli olan faydalı olmak cevap yazılmasada olur bunu isterdim ama..
yorum yapılmasınıda isterdim, ikiside olmuyor mu? :)
الله razı olsun çare kardeşim..
güzel düşünmüşsün..
evet şahsen ben bi konuya yorum yapılmadığı yalnızca teşekkür yazılıp ya da الله razı olsun denip geçildiğinde düşünüyorum: acaba bu konu doğru düzgün okunmadı mı...
paylaşılan yazı için teşekkür etmek güzel, ancak;
bir yazı okuduğumuzda muhakkak ki:
_aklımıza bişeyler gelir,
_kafamızda bişeyler oluşur,
_katıldığımız noktalar yahut katılmadığımız yerler olur,
_her kişide farklı düşünceler vuku bulur...
işte bir yazı okuduğumuzda aklımıza gelen düşünceleri,fikirleri, bizde uyandırdığı izlenimi yazmamız gerekir.
yazmalıyız ki hem kimler bu konuda ne düşünüyor, kimler neler biliyor öğrenmiş görmüş oluruz.hem de takılınılan noktalar var ise onları görüp birbirimize yardımcı olmaya çalışırız... şu bir gerçekki her zaman için herkes herşeyi bilemez işte bu yüzden fikir alışverişi güzeldir..
ama Ebu hanife hocamın da dediği gibi nedense hemen hemen hiç yorum yazılmıyor konulara,durum böyle olunca da konunun tam olarak okunmadığını düşünüp üzülüyorum..
halbuki fikirlerimizi o anda o yazının bize hissettirip düşündürdüklerini, yahut o konu hakkında bildiklerimizi birbirimizle paylaşsak kötü mü olur...
Tüm istikamet ailesini konulara yorum yapmaya davet ediyorum...
RAZI OLSUN benim için yeterli bir cevaptır
konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir
bu iki şıkkı işaretleme hakımız varmı
burda konuyu açanla okuyan bir olmaz sanırım
konuyu okuyan o konu hakkında yorum yapacağım derken ortalığı karıştırabilir bilmediği bir konuysa eğer diğer yandan açılan konuda yanlışlar varsa bunu zaten biri mutlaka görecektir
hakkınızı helal edin ama burda yorumun ne olduğunu konuşurken aslında sorunun temelinde konuların çokluğunun yattığını farketmiyormuyuz yoksa banamı öyle geliyor bu beyin kardeşler sohbetlerde bile hocalarımız bir insanın 45 dakikadan sonrasında kişi dinlesede birşey anlamayacağını söylerken burda konulara yorum nasıl yapacağız ben bilmiyorum kusuruma bakmayın
bence sorunun temeli konuların çokluğu
böyle deyincede kardeşler yanlış anlamasınlar bunlar nacizane fikrimdir
Dertli el-Halidi el-Kürdi
26.04.2009, 20:40
kesinlikle konuya yorum yapılmalı,ögrenecegim veya yanlış bildigim olabilir
yorum yapılmalı ama yapılmasa bile en azından güncellenmesi sağlanmalı bi şekilde...
SakLızaman
29.04.2009, 19:02
Konulara yorum yapılması tabiki daha güzel olur ama bence okumak yeterli, bende elimden geldiği kadar bazen yorum bazende yorum yapmadığım zamanda :-046 yazıyorum ;)
İYİ YADA KÖTÜ YORUM HER HALUKARDA İLGİYİ GÖSTERİR.....
espiriler, fıkralar,resimler velhasılı kelam eğlendirici konular smilelerle geçiştirilebilir fakat eğitici ve öğretici konularda muhakkak fikirler söylenmeli sorular sorulmalı,üsluba dikkat ederek cevaplar yazılmalıdır..
espiriler, fıkralar,resimler velhasılı kelam eğlendirici konular smilelerle geçiştirilebilir fakat eğitici ve öğretici konularda muhakkak fikirler söylenmeli sorular sorulmalı,üsluba dikkat ederek cevaplar yazılmalıdır..
:-032
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.