PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asker için...

dignified
13.12.2008, 14:20
Arkadaşlar merhaba ben şu an askerdeyim ancak bir rahatsızlığım var acemi birliğinde muaf raporu aldım ama usta birliğine gitmeden askerlikten muaf tutmuyorlar, şimdi usta birliğindeyim doktora gittim askeri hastaneye ama muaf vermemek yani çürük vermemek için oyalıyorlar bir kaç kez gittim yine gideceğim ilaç vs ile geçiştirmeye çalışıyorlar rahatsız olmasam sorun değil ama biliyoruz ki muaf olma durumum var kaç tane komutan söyledi askere almazlar diye keşke hiç başlamadan söyleseydim, doktorun dediği kaç ay kaldı askerliğin vs vs yani az bir şey kalmış olsa rapor verip gönderecekler ama zorluk çıkarıyorlar ben hep dua ediyorum burada çok kısıtlıda olsa abdest namaz vs hele hiç yapamıyorum sizden de mümkünse dualar salavatlar yasinler vs ne aklınıza geliyorsa rica ediyorum şu işim hallolsun inşaallah yoksa hem bu rahatsızlığım hemde psikolojik açıdan çok kötü duruma düşüyorum iyi niyetinize sığınıyorum, bunun üzerine babam vefat ettiği için ailem yalnız ve maddi durum pek iyi değil borçlar var zaten bunlar için şimdiye kadar tecil ettirdim birde bunları düşünürseniz umarım halimi anlayabiliyorsunuzdur, şimdiden çok teşekkür ediyorum allah razı olsun, çarşı iznine çıktığımda kontrol edeceğim inşaallah...

iNZiVa
13.12.2008, 14:23
Üzüldüm kardesim, Rabbim yardimciniz olsun
DUalarimizda sizede yer verecegiz insaAllah

üft@de
13.12.2008, 14:25
:-055:-055

uKKAŞe
13.12.2008, 14:27
...

Dertli el-Halidi el-Kürdi
13.12.2008, 14:28
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Derdi veren Mevlam dermanınıda verecektir inşaAllahuTala.. Yeterki biz istemeyi bilelim.. Rabbim her ne müşkiliniz var ise hallu asan eylesin.. --amiin..--

Vesselam..

SELMAN
13.12.2008, 14:32
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM...
Hastalığınız en yakın zamndada şifa bulur inşaallah
Dualarımızda sizede yer vericez insaallah...

dignified
15.12.2008, 14:54
Dilekleriniz için çok teşekkürler dualarınızı hala bekliyorum, şimdi doktordan geldim yine bir gelişme olmadı sadece bu rahatsızlık için komando olamaz veriyoruz başka bir şey yapamıyoruz diyor yine ağrı kesici vs ile oyalıyorlar, oysaki tsk yönetmeliğe göre durumun incelenmesi gerekiyor hastanede ölçümler vs internette araştırdım beni kapsamlı bir hastaneye sevk etmeleri gerekir ama etmiyorlar, rahatsızlık iyileşecek bir durum değil askerlik yapamaz raporu veriyorlar ama işte bizede böylesi denk geldi önüm tıkandı torpilimiz olsa kolay ama yok işte bu işler böyle yürüyormuş maalesef, dua edin inşaallah beni sevk etsinler önümü tıkamasınlar inanın çok vehim bir durum bu insan gittikçe soğuyor...

ARAL
15.12.2008, 22:21
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim inşaALLAH rabbim gönlünüze göre verir

SeYFuLLaH
15.12.2008, 23:04
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Derdi veren Mevlam dermanınıda verecektir inşaAllahuTala.. Yeterki biz istemeyi bilelim.. Rabbim her ne müşkiliniz var ise hallu asan eylesin.. --amiin..--

Vesselam..
...

Sükût
16.12.2008, 13:37
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Derdi veren Mevlam dermanınıda verecektir inşaAllah. Yeterki biz istemeyi bilelim. Rabbim her ne müşkiliniz var ise hallu asan eylesin.. --amiin..--

dignified
21.12.2008, 11:13
inşaallah çok teşekkür ederim hala bir gelişme yok ama umarım sevk işlemleri olurda kurtulurum dualarınızı bekliyorum yine...

sevdamislam
21.12.2008, 11:18
ALLAH yar ve yardimciniz olsun kardesim,

hayirlisi neyse o olsun kardesim,

Rabbim sikintilarinizi gidersin insaALLAH dualarimizla size destek olacagiz...

dignified
21.12.2008, 13:12
Amin sevdamislam inşaallah sıkıntımdan kurtulurum...