Orijinalini görmek için tıklayınız : Göremedim diyen kalmasın
Mollakasım
07.02.2009, 13:34
...............
Mollakasım
07.02.2009, 13:35
bu jestimi unutmayın :) slm a
Son günlerde kendi Resminin Tv , Gazete , Dergi , İnternet ve buna benzer yerlerde Resminin yayınlanmasından Rahatsızlık Duyan Şeyhim Üstadım Sultanım “ Hace Mahmud Ustaosmanoğlu “ k.s İstihare işiyle sorumlu olan VELİ efendiye bu konudaki sıkıntısını dile getirir ve bir istihare yapılmasını söyler .. bunun üzerine istihare yapan hocamız Rüyada Hz Muhammed Mustafa s.a.v efendimizi görür ve Sevgili peyğamberimiz buyururki. Benim resmim hic varmı? Hayır ya rasulullah o zaman Allah rasulu buyururki Peki neden Mahmudumun resmi çok??
Kendisinde “ Mahmud Ustaosmanoğlu Hz” Resmi olan Arkadaşlarımıza Kardeşlerimize Şunu İfade etmek istiyorum Nerde Görürseniz Görün Kim derse desin Asla Ve asla Şeyh efendi resminin olmasına İzin vermemektedir . Şayet bu Gercegi bile bile halen yanında Hoca efendinin Resmi olanlar “ KUL HAKKINA GİRDİKLERİNİ UNUTMAMALIDIRLAR” BİR İNSANIN KENDİ RIZASI OLMADAN ONA AİD ŞEYLERİ YAYINLAMAK HEM ALLAH KATINDA HEMDE ŞUAN GÜNÜMÜZÜN HUKUK ÇERÇEVESİNDE SUÇTUR.
Hz peygamberin yolunu adım adım milim milim takip eden bu insan Resminin yayınlanmasına çekilmesine kişilerin elinde olmasına razı degildir.
bizde üstadımıza gönül verenler olarak resimlerini internet ortamına göndermeyelim. Gönderenlere de itibar etmeyelim
ALLAH BİZLERİ DOSTLARINI, VELİ KULLARINI DARILTMAKTAN ONLARIN RAZI OLMUYACAGI İŞLERDE BULUNMAKTAN KORUSUN(AMiN)
Mollakasım
07.02.2009, 14:42
İkazınız için teşekkür ederim. Allah tam teslim olmak nasip eylesin. tam teslimiyet gerçekten zor..
İkazınız için teşekkür ederim. Allah tam teslim olmak nasip eylesin. tam teslimiyet gerçekten zor..
amin ecmain kardeşim
karaşahin
07.02.2009, 15:26
BİSMİHİ TEALA
Mevlam (Celle celalühü) razı olsun ARAL kardeşim.
İkanızın gereği yapılmıştır.
eee efendimiz hazretleri izin vermiş.. Mollakasımın linkini tekrar aktif edecekmisiniz yoksa benmi yapayım !? :)
HAKKA KUL
17.02.2010, 10:57
ben bişey göremedim yaa ...noktalardan hariç:-059
biz aylar hafatlar oldu bakıyoruz göremedikte sen bir bakmadamı görecektin hazreti şeyhin nübarek suretlerini :)
Linki iptal etmişler kardeşim ondan göremiyorsun.. mezhebi kadim durumları.. anlarsın ya!? :)
HAKKA KUL
17.02.2010, 11:07
aaa niye iptal etmişler link valla yalan değil pek bişey anlamadım bu konudan:-059:-043
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.