PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dua Dostlugu

VuSLaT_
07.04.2009, 23:53
dua dostluguna baslamak istiyorum müsadenizle umarim benden sonra gelen kardeslerimizde devam ettirirler

Yunus Peygamberin Duası (http://tesetturluyuz.blogspot.com/2008/12/yunus-peygamberin-duasi.html)

Bir belaya maruz kalan, neden Yunus aleyhisselâmın okuduğu Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn duasını okumaz ki? Hâlbuki hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır.) [Tirmizi]

* La ilahe illa ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin* diyen, uğradığı beladan kurtulur [İ. Sünni]

(Bir hasta, kırk defa la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin okursa, şehit olarak vefat eder. Şifa bulursa, günahları affolur.) [Necat-ül-musalli]

benden sonra gelen kardesime 3 kere okunmus Yunus (AS) in duasini hediye ediyorum Rabbim ecrini versin insaAllaH

Vahdet_1
31.05.2009, 18:07
ALLAH razı olsun kardeşim bende benden sonra gelen kardeşime rabbene atina fid dünya haseneten ve fil ahireti hasaneten ve gina azaben nar diye düa ediyorum

İstikamet
12.12.2009, 10:15
benden sonra gelen kardeşimede 7 tane inşirah suresi hediye ediyorum,onun için okuyorum inş,Rabbim iki cihanda da sıkıntı yasatmasın büyük dert vermesin...

http://www.kuranikerim.com/Arapca/index_image/besmele/besmele.gif
http://www.kuranikerim.com/Arapca/index_image/94.sure/94-007.gif

VuSLaT_
12.12.2009, 11:58
:-046
استغفر الله استغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوب اِليْهِ توبة عبد طالم لنفسه لا يملك لنفسه موتا ولا حياة و لا نشوراوَاَسْاَلُهُ لتََّوْبَةَ وَلْمَغْفِرَةَ وَلْهِداَيَةَلَناَ اِنَّهُ هُوَ لتَّوّاَبٌ رَحِيمُ
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
bende benden sonra gelen kardesim icin tevbe istigfar okuyup hediye ediyorum Rabbim kabul buyursun

İstikamet
15.12.2009, 11:07
amin ecmain :-046
benden sonra gelen kardeşime 50 tane ihlas suresi hediye ediyorum Rahim olan Mevlamız kabul buyursun...

Turkiye
15.12.2009, 19:52
Benden sonra gelene, 100 kere Salavatî Tefriçiye okuyaçagim ins.
ALLAH kalbindeki guzellikleri yasatsin ve insanlara ALLAH'i memnun edeçek amellerin bol olsun ins.http://www.mihr.com/docimages/DUA_files/image084.png

İstikamet
22.12.2009, 18:58
:-055:-046amin amin amin ne güzel bir dua güzel yüregine saglık kardeşim,benden sonra gelen kardeşimede 1001 tane besmele hediye ediyorum Rabbim besmele-i şerifler hürmetine iki dünyasını güzelliklerle bereketle doldursun şeytan ve ordularından ve nefsani arzulardan onu korusun ve Rabbim ondan ve tüm sevdiklerinden razı olsun ebeden... amin

İstikamet
02.01.2010, 22:48
:-055:-0331001 besmele kendime nasip oldu hamdü senalar olsun Rabbime,benden sonraki kardeşime bir kane kenzül arş duası hediye ediyorum ne duaları varsa kenzül arş hürmetine Mevlam kabul buyursun amin şimdiden okundu bilinsin...

ebuömer
02.01.2010, 23:11
Allah cc razı olsun benden sonraki kardeşime 22 tane selatı tefriciye 1 yasin ve rabbimden onun ve tüm kardeşlerimin de dünyaya ve ahirete dair tüm sıkıntılarını gidermesini peygamberimize sav me komşu olmasını cemalullahı seyreden salihlerden olmasını diliyorum.

manav
02.01.2010, 23:14
Allah razı olsun benimde gönlümden fetih suresi geçti cümle kardeşlerimin sıkıntılarını selamete çıkarsın rabbim

Su Gibi
03.01.2010, 01:04
Allah razı olsun benimde gönlümden fetih suresi geçti cümle kardeşlerimin sıkıntılarını selamete çıkarsın rabbim

Allahu Teala razi olsun ..:-055Fetih Suresi, derde derman bi-iznillah...
Gelecek kardesimiz icin bu seher vaktinde Aldulkadir Geylani Hazeretinin 786 Besmele ve 133 salavat ile Besmele-i Serif duasini okuyacagiz insaAllah!Rabbimiz gonlunun muradini lutfuyla versin kendisine...:-055

İstikamet
03.01.2010, 11:24
:-055:-046amin amin amin şuan ezanda okunuyor Rabbime ne kadar şükretsem az çok güzel bir duaya kavuşturdu duayı eden kardeşlerimede Rabbim iki katı ile şereflendirsin ve Firdevs cennetini nasip eylesin amin
benden sonraki kardeşimede esmaül hüsnayı hediye ediyorum Rabbim kendi güzel isimleri hürmetine iki cihan saadeti verip Sevgililer Sevgilisi Efendimizi dünyada iken ziyaret etmeyi tekrar tekrar nasip eylesin...

Su Gibi
04.01.2010, 01:23
Amin,Amin...Amin ecmain insaAllah....Allahu Teala razi olsun ...:-055
Bizden sonra yazacak kardesimize teheccud secdemizdeki dua ardindan (secde halinde) ihtiyacinin giderilmesi,salihlerden olmasi icin dua edecegiz...Rabbimiz Teala kabul buyursun...Amin!
Peygamber Efendimizin SallAllahu Aleyhi ve Sellem,teheccude secdesindeki duasi ise su sekilde;
"Allah'im!
Sadece Sana secde ettim,
Yalniz Sana iman ettim,
Sana teslim oldum,
Benim yuzum,kendini yaratip,
ona sekil veren,kulagini ve gozunu vareden Rabbi'sine secde etti.
Ahsen'ul-halikin olan Allah cok yucedir!
Muslim,musafirun,201

manav
09.01.2010, 01:07
Allah razı olsun su gibi kardeşim rabbim seninde gönlünden geçeni önüne koysun inşallah bende 100 elem neşrehleke suresi hediye ediyorum işlerinde kolaylık versin benden sonra gelecek kardeşimin

Nurun Ala Nur
09.01.2010, 02:05
Allah razi olsun Manav kardesim. Sizin dualariniz bana nasip oldu.
Rabbim size kat be katini nasip etsin insaAllah.
Dualariniza cani yurekten Amin diyorum. Milyon kazansam bu kadar degerli olmazdi.
Bende benden sonra gelicek kardesim icin 50 Ayetel kursi okuyayim Rabbim gonlunden ne geciyorsa tez vakitte erdirsin ,hanesinden bereket mutluluk nur eksik olmasin insaAllahu teala.

Ravzadakinur
09.01.2010, 08:18
AMİN..ALLAH cc RAZI OLSUN NURUN ALA NUR KARDESİM RABBİM SİZİNDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞAALLAH. BU DUA DAYANIŞMASI ÇOK GÜZEL OLMUŞ..KATILANLARDAN RABBİM RAZI OLSUN :-055

YAPILAN HİÇ BİR DUA RABBİMİZ TARAFINDAN GERİ ÇEVRİLMEZ GÜN GELİR DİLEĞİNİZ SİZİN DE KABUL OLUR ALLAHIN İZNİYLE.

allah HAYRLI RIZIKLAR VERSİN İNŞ.BEN DE 1 YASİNİ ŞERİF, 3 İHLAS,3 AYETEL KÜRSİ İLE KATILIYORUM..ALLAH CC KABUL ETSİN

Rabbim tüm darda, sıkıntıda, borçta , hastalıkta olanların yardımına koşsun herkesin derdinin dermanını versin..Rabbim herkesin dualarını kabul etsin..Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah..:-055

Sofi.40
10.01.2010, 21:24
:-046 Kardeşim.

Sofi.40
10.01.2010, 21:25
SADAT LARIN DUASI OLUR İNŞALLAH KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ...

İstikamet
19.01.2010, 16:15
benden sonraki kardeşime 10 tane sübhaneke duası hediye ediyorum Rabbim sübhaneke dua hürmetine işlerini kolay etsin ve ondan razı olsun ebeden amin

İstikamet
28.01.2010, 15:09
amin yine dua kendime nasipmiş:-059
BENDEN SONRAKİ KARDEŞİME 1 TANE KENZÜL ARŞ DUASI HEDİYE EDİYORUM BU GECE YATMADAN OKUYACAGIM İNŞ NE DUASI VAR İSE RABBİM KABUL EYLESİN EN KISA ZAMANDA...

kelam
28.01.2010, 17:53
Amin inşallah.. Mevlam razı olsun.. bende benden sonra gelecek arkadaşa 10 tane yasin okuyorum Rabbim tüm hayırlı dileklerini kabul etsin..

manav
07.02.2010, 00:18
Allahu ekber daha ne isterimki Allahtan benim için dua eden böyle kardeşlerim varken benden sonra gelecek kardeşimin her iki cihanda ne muradı varsa versin rabbim teheccüdde onun için rahman suresini okuyacağım

Nurun Ala Nur
07.02.2010, 00:49
Allah razi olsun Manav Kardesim. Rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin.
Bende benden sonra gelicek kardesime dua edicegim. Rabbim tez zamanda hacca gitmeyi nasip etsin .
, gonlundeki herne muradi varsa hayirlisi ile olsun DUNYASIDA AHIRETIDE CENNET OLSUN. AMIN AMIN AMIN...

Su Gibi
07.02.2010, 02:05
Allah razi olsun Manav Kardesim. Rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin.
Bende benden sonra gelicek kardesime dua edicegim. Rabbim tez zamanda hacca gitmeyi nasip etsin .
, gonlundeki herne muradi varsa hayirlisi ile olsun DUNYASIDA AHIRETIDE CENNET OLSUN. AMIN AMIN AMIN...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...Amin..
Allahu Teala razi olsun..
Amin insaAllah...
Bu duayi hic kacirmadan uzerimize aldik, gelecek kardesimiz icin de iki cihan mutlulugunu niyaz edelim insaAllah!
Rabbimizin Cennet'inde yerlestirdigi,kiyamet gununde yuzune ,Rahmetine ,bakmakla gozlerini aydinlattigi kullarindan olsun kardesimiz...!
Amin!:-055

uKKAse
07.02.2010, 19:43
Amin ALLAH(Celle Celalühü)razı olsun.:-055
ohhh gelip hazırdaki duayıda kaptık...
çok güzel bi düşünce vuslat kardeşim ne iyi etmişsin...
benden sonra gelecek kardeşim RABBİMİN (Celle Celalühü) "kulum senden razı oldum sende razı edileceksin " hitabına muhatap olsun. :-055amiiin

.::TuFeYL::.
07.02.2010, 21:27
Amin ALLAH(Celle Celalühü)razı olsun.:-055
ohhh gelip hazırdaki duayıda kaptık...
çok güzel bi düşünce vuslat kardeşim ne iyi etmişsin...
benden sonra gelecek kardeşim RABBİMİN (Celle Celalühü) "kulum senden razı oldum sende razı edileceksin " hitabına muhatap olsun. :-055amiiin
Amiiiinnnn, ALLAH(c.c) razı olsun..
Benden sonra gelecek kardeşim, cennette Rabbimiz(c.c)'in cemalini görecek kullardan olsun..--amiinn

MİRAC
07.02.2010, 22:59
Amiiiinnnn, ALLAH(c.c) razı olsun..
Benden sonra gelecek kardeşim, cennette Rabbimiz(c.c)'in cemalini görecek kullardan olsun..--amiinn
amiin amiin amiin
ne kadar şükretsem azdır
az önce tam ukkaşenin duasına amin diyordum netin acizliğinden cevap yazamadım
şimdide bu dua demekki hakkımda hayırlı olana kavuşmak varmış
Tufeyl kardeşim fakrulisanımla kalbiduamla yedi kere amiin dedim
aynı hissiyat ve düşünce fakrulisanımla diyorumki
Ey rabbim tufeyl kardeşimi herdaim elhafızu cc isminle muhafaza et errezzaku cc isminle helal rızıklardan nasib eyle,el alim cc isminle ona seni bilmeyi nasib et
elgaffarcc isminle onu af eyle errafiu cc isminle onun derecesini ala eyle elmücib cc isminle dualarına icabet eyle elkerim cc isminle ona ikram eyle ettevabü cc ismin ile tevbelerini kabul eyle.errahman cc isminle rahmet eyleamiin amiin amiin

EnTe MaKsUuDİ
07.02.2010, 23:16
tufeyl kardeşime ettiğin dua için amin diyor ve bana edecegin duayı bekliyorum mirac kardeşim:-033

MİRAC
07.02.2010, 23:29
tufeyl kardeşime ettiğin dua için amin diyor ve bana edecegin duayı bekliyorum mirac kardeşim:-033
Hakkını helal et ente maksudi kardeşim
o anda tufeyl kardeşim duasını görünce o anki ruhhalim sevindiğinden olacakburasının kendinden sonraki gelen için dua edildiğini tamamen unutttum:(:( .affen inş
o zaman sizede çok istediğim bir dıayı edeyim çünkü mümin kendisi için istediğini diğer bir müslüman kardeşi için istemedikçe gerçek manada iman etmiş olamaz h s ce
Yarab günahkar ve aciz bir dille errahmen cc errahim cc elmelik cc el kadiru cc isminle senden istiyorum
benden sonra gelen ente maksudi kardeşimi
kainatın gözbebeği olan kabei muazzamayı görmeyi hacerülesvedi öpmeyi medinei münevverede Resulullahın havzının sesini duymayı arafatta vakfe yapmayı safa ve mervede hacer validemiz gibi koşmayı hacılığının makbul olduğuna berat almayı nasib eyle.amiin amiin amiin

EnTe MaKsUuDİ
07.02.2010, 23:34
Amin Amin kardeşim.
bu günlerde o kadar cok bu duayı ediyorum ve istiyorum ki sizinki de güzel tevafuk oldu Rabbim yürekten ettiğiniz bu duayı tez zaman da sizin için de benim içinde kabul buyursun inş.

Helal olsun kardeşim unuttugunuzu fark ettimde hatırlatayım dedim.

Rabbim benden sonra gelecek olan kardeşimi her daim Rabbimin razı oldugu hal ile hallendirip Efendimizin ahlakı ile ahlaklandırsın.Rabbim ahirette Efendimizle ve birde yanında istikamet ailesiyle:-033 cemalüllahı seyretmesini nasip etsin

Nurun Ala Nur
08.02.2010, 02:11
Amin AMIN Kardesim. Allah razi olsun.Rabbim ettiginiz duayi cumlemize pay etsin.
Rabbim benden sonra gelicek kardesimi MAHMUT efendi hazretlerinin sevgisine :-055mazhar etsin dunya gozuyle mubaregi gormek nasip etsin. AMIN.

sen kim ömerhattab olmak kim
08.02.2010, 02:23
http://img5.imageshack.us/img5/5584/sevdatrenigulqc8q.gif
:-055ALLAH Razı Olsun :-055
AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAHU TEALA
ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAH BENDEN SONRA GELECEK OLAN GÜZEL İNSANA
HAYIRLI NE İSTEĞİ VARSA BAHŞEDSİN ONUN AYAKLARINI İSLAMDA SABİT KILSIN ALLAH VE RASULÜNÜN YOLUNDAN AYIRMASIN ONA CENETÜL FİRDEWS TAAMLARINDAN NESİP ETSİN CEMALİBAKEMALİ NASİP ETSİN AMİN :-055:-055:-055
http://img5.imageshack.us/img5/5584/sevdatrenigulqc8q.gif

Su Gibi
08.02.2010, 02:48
Amin insaAllah....Tam nurun ala nur'umuzun duasini alacaktim ki,siz once davrandiniz,nasip...
Sizin de duaniz digeri kadar guzel Allahu Teala razi olsun..
:-055Amiiiin,Amin ecmain insaAllah diyelim...

Ve bir sonraki kardesimize duamiz icin diyelim ki;
Rabbimiz Teala kendisine olum aninda da yardim etsin,olumden onceki ve sonraki rizikla riziklandirsin,kabrini genisletsin ,imanla yasamin ardindan,imanla gocmeyi nasip etsin..Amin!:-055

manav
08.02.2010, 03:03
Amiiin! Allah razı olsun
su gibi kardeşim hep arzu ettiğim duadır imanı kamille bu dünyadan göç etmek bana nasib oldu inşallah
benden sonraki kardeşim içinse rabbimin rızasını kazanacak işlerle ve rabbimin sevdiği kişilerle ömür geçirmesini niyaz ediyorum Allahtan

EnTe MaKsUuDİ
08.02.2010, 15:33
Amin kardeşim Rabbim razı olsun benden sonra gelecek kardeşim Efendimizin sevgisini kazanıp onun yakınlıgını her an kalbinde hissetsin

manav
09.02.2010, 00:56
Amiiiiin! inşallah kardeşim Allah razı olsun bu siteye emeği geçenlerden bir yerlerde hiç tanımadığın birilerinin senin için dua ettiğini bilmek çok güzel bir şey bütün kardeşlerimizin dualarını Allah kabul etsin bende diyorumki benden sonra gelecek kardeşimi ahirette sevgili peygamberimize(s.a.v) komşu etsin inşallah

Su Gibi
09.02.2010, 02:54
Amin insaALLAH...AMIN!:-055

Gelecek kardesimiz icin iki cihan muradini lutfuyla versin Rabbimiz Teala diye duada kalalim insaAllah!..:-055

EnTe MaKsUuDİ
10.02.2010, 19:59
Amiin

Rabbim benden sonra gelecek kardeşimi (Razıyetem merzıyyeh) ayetinin muhatabı eylesin

sevdamislam
10.02.2010, 20:42
amin :-055

bundan sonra gelecek kardesim ALLAH (c.c) en sevdigi kullarindan olsun gönlü hep huzurla dolsun ...

irşad ekseni
10.02.2010, 21:10
Amin :-055kardeşim... benden sonra gelecek olan kardeşimize Mevlam dünya ve ahiret saadeti ihsan etsin inş...

manav
07.03.2010, 22:40
Amiin selamün aleyküm kardeşler bir aydır kimse uğramamış buraya dua etmekmi istemiyorsunuz dua almakmı ikiside çok güzel bir duygu bence çenem düştü benden sonra gelecek kardeşime hayırlı ve ihlaslı bir ömrü imanı kamille noktalamak nasib etsin yaradan

İstikamet
20.04.2010, 17:25
yerler gökler dolusunca amin ecmain kardeşim ALLAH C.C RAZI OLSUN.Allah'ım benden sonra gelecek kardeşimi de dünya ve ahiret zengini eylesin...

Su Gibi
20.04.2010, 17:56
yerler gökler dolusunca amin ecmain kardeşim ALLAH C.C RAZI OLSUN.Allah'ım benden sonra gelecek kardeşimi de dünya ve ahiret zengini eylesin...

Amin..Amin..Amin insaAllah ...Allahu Teala razi olsun!:-055

Kim kosarsa dua almaya,yerlessin Cemali icin Cennet bahcelerinden en guzeline..:-055

İstikamet
21.04.2010, 08:21
amin amin amin ecmain Su Gibi (: Allah c.c razı olsun ne güzel bir dua...Benden sonra gelcek kardeşimde Peygamberimize komşu olsun,dünyada iken ravzasına varıp ESSELATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA RESULULLAH demek nasip olsun amin

Su Gibi
22.04.2010, 03:09
amin amin amin ecmain Su Gibi (: Allah c.c razı olsun ne güzel bir dua...Benden sonra gelcek kardeşimde Peygamberimize komşu olsun,dünyada iken ravzasına varıp ESSELATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA RESULULLAH demek nasip olsun amin

Amiiiiiin insaAllah Amin...Yetistik elhamdulillah boyle guzel bir duayi almaya Istikamet kardesimiz...Allahu Teala razi olsun...:-055
Dua icin kosarak gelecek siradaki kardesimize Rabbimiz Teala hayirli ilminden,kaldirabilecegi kadar ilim versin ve ilmiyle hayra eristirsin..Amin!:-055

İstikamet
22.04.2010, 08:13
amin amin amin ecmain Su Gibi güzel dua için Teşekkür ederim.Benden sonraki Kardeşime Rabbim iki dünyasında daa fiyet versin ve kabul olunmuş ramazan umresi nasip etsin.

Wuslat
22.04.2010, 09:19
Bu kadar olur istikamet yahu:-059
Her ramazan da umre sözünü almışız babamızdan. RAB' bim söyletti sizi demek:-055

Bneden sonra gelen kardeşimin her ne sıkıntısı varsa Rab' bim hayra döndürsün inşaALLAH...

gamsız
22.04.2010, 09:27
allah razı olsun mutluluğun en güzelini bulursun inş wuslat benden sonra gelen arkadaşımın yaşamı rabbimin gönlünce, rızaasıca olsun..

şamil basayev
22.04.2010, 14:11
bu duayı kaçırmamak lazım forma dua ile giriş te ne hoş oluyor...
Amiin amiin amiin ALLAH razı olsun..
benden sonra gelecek kardeşimi RABBİM resulünün kesver şarabından içeceklerden ve cemalullah ile müjdelenenlerden eylesin inş...

Su Gibi
22.04.2010, 20:50
Amiiiiin insaAllah, ecmain insaAllah Amin...Allahu Teala razi olsun...!:-055
Dualar insanin ruhunu aciyor,sevgi ile sarmalayip yukseltiyor insani bi-iznillah..
Gelen kardesimizi Rabbimiz Teala sirke dusmekten ebeden korusun ve kalbini dunya dondugu durece iman ile doldursun..Amin!:-055

manav
22.04.2010, 22:11
Amiiin inşallah böyle kardeşlerim varken daha ne isteriz yaradandan binlerce şükür islam gibi dinimiz var cuma gibi günümüz var cumalarınız hayr olsun benden sonraki kardeşlerimede rabbim adn cennetine girmek cemalini görmek nasib etsin.

MiM
11.10.2010, 21:11
amin...benden sonra gelecek kardeşimde ALLAH c.c rızasına uygun yaşayan bir kul olsun insaAllah..:-055

siyahbeyaz
11.10.2010, 21:20
Amin .. bnden sonra gelecek arkadaşı Allah onu cennetle müjdelenenlerdn eylesn

rahmet sağanağım
11.10.2010, 22:02
amin inşallah kardeşim:-055RABBİM benden sonra gelenide cennetle müjdelenenlerden eyler inşallah...

Yalnız Kahraman
23.02.2011, 13:26
amin ecmain inşaAllah,benden sonra gelen kardeşimede Rabbim haccı ekber nasip eylesin...

sessiz yolcu
03.05.2011, 08:28
Amiin amiin amiin ALLAH razı olsun..
Benden sonra gelen kardeşimin her ne sıkıntısı varsa Rab' bim gönlünden geçeni versin.AMİN...

henazım
03.05.2011, 16:05
ALLAH RAZI olsun.. benden sonraki kardeşime..100 tane la havle vela kuvvete illabillahil alüyyül aszim..
. ve yüz tane subhanllahu ve bi hamdihi subhanallahl azim.. ne güzel bişi yapmışsınız..RABBİM SEBEB OLANI her türlü sıkıntılarında kurtarsın..

Yalnız Kahraman
19.06.2011, 11:48
amin ecmain Rabbim benden sonra gelen kardeşimin bilerek veya bilmeyerek yapmış olduğu tüm günahları,hataları af eyleyip birdaha günaha hataya düşürmesin en güzel tövbe olna nasuh tövbesi nasib eylesin,bu mübarek Recep ayın da da felaha eren kazanan kullar zümresine Mevlam ilhak eylesin vesselam..

.::TuFeYL::.
19.06.2011, 20:56
Âmin âmin âmin, ecmain inşaALLAH..
Benden sonra gelecek kardeşim, Rabbimiz'in yolundan hiç ayrılmasın, hayatı hayırla yoğrulsun inşaALLAH...

aşk-ı musab
19.06.2011, 21:10
Âmin,Âmin,Âmin...
Rabbim, Sen bana mülkten (bir pay ve onu yönetme imkanını) verdin, sözlerin yorumundan (bir bilgi) öğrettin. Göklerin ve yerin Yaratıcısı, dünyada ve ahirette benim velim Sensin. Müslüman olarak benim hayatıma son ver ve beni salihlerin arasına kat. (Yusuf Suresi, 101)
hazreti Yusuf' (a.s) in duasını ettim .Rabbim kabul buyursun Rabbim ilmini arttırsın... bilgin ile amel etmeyi nasip etsin Rabbim c.c.

Yalnız Kahraman
20.06.2011, 17:57
amin amin amiiin ecmain Ya Muın Rabbim benden sonra gelecek kardeşimede dünya ve ahirette afiyet versin,yolundan ayırmasın...ramazanumresi nasib eylesin fazlu keremiyle vesselam...

aşk-ı musab
20.06.2011, 19:26
http://umuthuzmeleri.files.wordpress.com/2011/04/allahc4b1m.jpg?w=500&h=422 (http://umuthuzmeleri.files.wordpress.com/2011/04/allahc4b1m.jpg)

.

Allah’ım!
Bize kalp verdin; sevgini lütfet!
Bize gönül verdin; aşkını ihsan et!
Bize çeşit çeşit duygular verdin; irfanını ve şahadetini ikram et!
Bize akıl verdin; ilmini ve hikmetini nasip et!
Kalbimize Senden başkasının Senin için olmayan sevgisini koyma!
Gönlümüze Senden başkasının aşkını yerleştirme!
Duygularımıza boş düşünceler ve yaramaz hülyalar verme!
Aklımıza faydasız bilgiler koyma!
Bizi yeryüzü bahçende hakikat arısı kıl!
Bize hakkı sevdir!
Bize doğruyu sevdir!
Bize Senin yolunu sevdir!
Bize Senin dinini sevdir!
Bize hizmetini sevdir!
Bize Senin Yüce Zatını ve esma-i hüsnanı sevdir!
Bize tüm sevdiklerimizi Senin için sevmeyi nasip et ve bize rızana ulaşmayı kolaylaştır!

Âmin…

..... AMİN MİRAÇ:...

buda benden sonraki kardeşime gelsin....

Yalnız Kahraman
22.06.2011, 13:50
amin amin amin ecmain ALLAHÜMME yA MÜCİB CC:-046

BENDEN SONRA Kİ KARDEŞİME RABBİM İLİM İHLAS AMELTAKVA NASİB EYLESİN ÖMRÜNCE VESSELAM

uKKAse
22.06.2011, 13:59
Amin ALLAHIM razi olsun kardesim:-055.Benden sonraki kardesim cennette cemalullahla sereflensin inseALLAH.

IhLamur
22.06.2011, 15:13
.Benden sonraki kardesim cennette cemalullahla sereflensin inseALLAH.

Aminnn İnşaAllah Rabbim bu mübarek günler hatırına duanızı kabul etsin ...
Rabbim Senin rızana nail olan kul daha ne istesin? Benden sonraki gelecek kardeşim Rabbimin razı olduğu kullardan olsun inşAllah..

Yalnız Kahraman
22.06.2011, 18:55
:-046:-amin:-amin:-amin:-038ecmain inşaAllah bundan ala bi dua olamaz Rabbim benden sonra ki gelen kardeşimede hacc-ı ekber nasib eylesin bu güzel recep ay'ı hürmetine...

Yalnız Kahraman
01.07.2011, 19:03
:-amin:-amin:-amin:)duayı kendim kaptım kimse girip bakmamış demek nasib banaymış:)Rabbim cümlemize genç yaşta nasib eylesin inşaAllah kabul olunmuş haclar umreler amin YA MÜCİB
Benden sonra gelecek olan kardeşimize Mevlam firdevs cennetini kazanacağı salih ihlaslı ameller nasib eylesin ve kuran-ı kerimimize hizmetçi kılsın ömrünce vesselam:)

latifturkoglu
01.07.2011, 19:46
Amin aminnn:) benden sona gelen kardeşimin Rabbim sıkıntılarını gidersin kalbinden geçirdiği hakkında hayırlı olan her şeyi Allah kardeşimize versin inşallah:) Allah uzun sağlıklı bir ömür, ailesi ve sevdikleriyle mutluluk dolu bir yaşam versin inşallah:):):)

Yalnız Kahraman
02.07.2011, 21:22
Amin aminnn:) benden sona gelen kardeşimin Rabbim sıkıntılarını gidersin kalbinden geçirdiği hakkında hayırlı olan her şeyi Allah kardeşimize versin inşallah:) Allah uzun sağlıklı bir ömür, ailesi ve sevdikleriyle mutluluk dolu bir yaşam versin inşallah:):):)amiiiiiiiiiiiiiiiiin ecmain Ya Mücib mükemmel bi dua Rabbim razı olsun:):-046:-088:-038

Yalnız Kahraman
02.07.2011, 21:24
benden sonra gelen kardeşimize Rabbim haccı mebrur umreyi mebrur nasip eylesin iki cihan saadeti nasib eylesin esmaül hüsnalarını kardeşimizin ve tüm sevdiklerinin üzerine tecelli eylesin amiin

Yalnız Kahraman
06.07.2011, 18:53
benden sonra gelen kardeşimize Rabbim haccı mebrur umreyi mebrur nasip eylesin iki cihan saadeti nasib eylesin esmaül hüsnalarını kardeşimizin ve tüm sevdiklerinin üzerine tecelli eylesin amiin

yine duam bana nasib oldu amin amin amin ecmain Ya Mücib...:)

Yalnız Kahraman
06.07.2011, 18:54
Rabbim benden sonra gelen kardeşimin iki cihanınıda güzel eylesin hayırlı uzun ömürler versin ve tüm günahlarını af eyleyip sevaplara çeviirsin Ya ĞAFFAR olan Mevlammmmm

sessiz yolcu
13.07.2011, 22:13
AMİN....Amin...amin.....

Benden sonra gelen kardeşimize Kur’ân-ı Azîmüşşân’ı dünyada ona arkadaş,kabirde yoldaş,kıyamette şefaatçi,sırat köprüsünde nur, Cehennem ateşinden muhafaza eyleyecek bir perde eyle....AMİN.....

sessiz yolcu
26.08.2011, 07:53
Benden sonra gelen kardeşimin Kadir gecesinde ve cuma günü yaptığı,yapacağı bütün ibadetler kat be kat kabul olsun...İki cihandada aziz eylesin...AMİN...

Yalnız Kahraman
24.02.2012, 11:13
Benden sonra gelen kardeşimin Kadir gecesinde ve cuma günü yaptığı,yapacağı bütün ibadetler kat be kat kabul olsun...İki cihandada aziz eylesin...AMİN...

amin,amin,amin ecmain Ya Muın celle celalühü

Yalnız Kahraman
24.02.2012, 11:16
Sonsuz hamdü senalar Mevlamıza,sonsuz salat ve selamlar Efendimizin üzerine olsun...
Rabbim benden sonra gelecek olan kardeşime ve tüm sevdiklerine Rızası dahili,sünnet-i seniyyeler ışığında bir ömür sürdürmeyi ve haccı mebrur,umre-i mebrur nasip eylesin en tez vakitte fazlu keremiyle
maşaAllah sallallahu aleyhi ve sellem amiiiin Ya Mücib celle celalühü

Yalnız Kahraman
03.03.2012, 19:51
Sonsuz hamdü senalar Mevlamıza,sonsuz salat ve selamlar Efendimizin üzerine olsun...
Rabbim benden sonra gelecek olan kardeşime ve tüm sevdiklerine Rızası dahili,sünnet-i seniyyeler ışığında bir ömür sürdürmeyi ve haccı mebrur,umre-i mebrur nasip eylesin en tez vakitte fazlu keremiyle

amiiiiin ecmain Ya Mücib celle celalühü dua bize nasip oldu :)

Yalnız Kahraman
03.03.2012, 19:52

Yalnız Kahraman
17.03.2012, 00:12

yine dua bize nasip oldu... .)

Rabbim benden sonra gelecek olan kardeşime İLİM,AMEL,İHLAS versin...Dostlarına dost,düşmanlarına düşman eylesin imanını kurtarmadan da canını almasın fazlu keremiyle