Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağmur yağınca ne yaparsınız?
~¤İsLaM¤~
15.04.2009, 11:26
Yağmur yağınca ne yaparsınız?
bol bol dua ederim..:-011
eğer hafif hafif yağan yağmursa bahsimiz...yağmurda yürümeyi çok severim..yağmur altında ıslanmak,yağmura has o müthiş koku ve etrafın sessizliği....işte o anları asla kaçırmam...:-055
faskorean
15.04.2009, 16:45
bildim kadarıyla nisan yağmurundan kaçmamamız gerekti konusunda Allah rasulünün sözü var kaynak ramuz ehadis
yağmur yağarken ve yağdıktan sonra etrafı toprak kokusu kaplar o havayı çok severim eee işte birazda ıslanmak için yağmur yağarken altında beklerim :)
Yagmurun altında beklerim ve ıslanırım...
yağmadığı zaman yapmadığım şeyleri:))
duanın kabul olunacak zamanlardan biriside yağmurun yağdığı andır.Bunu fırsat bilip dua ederim
selamün aleyküm yağmurun her bir tanesini bir melek indirir yer yüzüne diye biliyorum çocukluğumdan beri mümkünse iki rekat namaz kılarım ve dua ederim
irşad ekseni
16.04.2009, 16:34
bende dua ederim hayırlara vesile olmasını dilerim :-032
Dertli el-Halidi el-Kürdi
16.04.2009, 17:16
Bende bol bol dua ederim yağmur yağınca.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun --amiin..--
Bende bol bol dua ederim yağmur yağınca.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun --amiin..--
AMİN..
bahçeme çıkarım toprağın kokusu çok hoşuma gider...
yağmuru izlerim ve dua ederim..
mukomuko
17.04.2009, 01:35
dua et mek çok sevapmış ve bol bol dua ederim rabbime...
Galiba bi tek ben koşarak hedefe uLaşıyorum :) Ama bundan sonra yapacağım şeyi biLiyorum :-046
sevdamislam
17.04.2009, 19:06
degisiyor bazen yagmura yakalandigim vakit yavas yavas gidecegim yere yol alirim bazen kosarak o anki havama bagli :)
Dün Yağmur yağdı kurstaydım 3 hoca balkona çıktık birbirimize bol bol dua ettik Ve toprak kokusunu kokladık Çok güzeldi....Rabbim dualarımızı kabul etsin...
~¤İsLaM¤~
02.05.2009, 14:23
AMİN
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.