Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiyeler
.:Ali'y-ül Murtaza:.
19.04.2009, 14:34
Site yönetime ve Üyelerine
Kardeşler konuların dağılmaması, toplu halde kalması için, üyelerin açmış oldukları konuları ayrı ayrı açmak yerine, toplu olarak bir konu etrafında yayınlamaları, tavsiye ediyorum.
Misal vereyim, Ali haydar bir fıkra yayınlayacaksa, her fıkra yayınlamasında ayrı konu açmaktansa, açmış olduğu fıkra konusuna devam etse.
çiçek resimleri, ilginç resimler,karikatürler, şiirleri aynı sekilde açılsa daha derli ve toplu olacak diye düşünüyorum.
20.04.2009, 18:37
güncelle
HaKKaNiYeT
20.04.2009, 21:02
Site yönetime ve Üyelerine
Kardeşler konuların dağılmaması, toplu halde kalması için, üyelerin açmış oldukları konuları ayrı ayrı açmak yerine, toplu olarak bir konu etrafında yayınlamaları, tavsiye ediyorum.
Misal vereyim, Ali haydar bir fıkra yayınlayacaksa, her fıkra yayınlamasında ayrı konu açmaktansa, açmış olduğu fıkra konusuna devam etse.
çiçek resimleri, ilginç resimler,karikatürler, şiirleri aynı sekilde açılsa daha derli ve toplu olacak diye düşünüyorum.
değerli abim bu konuyu neden radyo bölümüne açtınız?
Forum Hakkında bölümüne açsaydınız keşke:-033
konu forum hakkında bölümüne taşınmıştır...:rolleyes::-034
bunun önünü almamiz biraz imkansiz, üyelerimizin anlayisina kalmis birsey
Mollakasım
20.04.2009, 21:40
bunun önünü almamiz biraz imkansiz, üyelerimizin anlayisina kalmis birsey
Alimurtazaya bu hususta katılıyorum. kardeşleri uyarmak ve bilgilendirmek ve faydasına ikna etmek sorunu bir oranda çözecektir. veya ilgili bölüm yöneticileri üzerinde dursalar yine bir mesafe alınır..
söylediginiz genelde mizah bölümünde oluyor
söyle birsey yapabiliriz o halde, üyelerin mizah bölümüne acacagi konulari sinirlandirabiliriz. Mesela günde 3 konudan fazla acamazlar
söyle birsey yapabiliriz o halde, üyelerin mizah bölümüne acacagi konulari sinirlandirabiliriz. Mesela günde 3 konudan fazla acamazlar
hmmm evet bu galiba çok iyi olur..yani sınırlandırma mevzuu...
20.04.2009, 22:12
Evet adminim bu olabilir çok güzel fikir olabilir
Alimurtazaya bu hususta katılıyorum. kardeşleri uyarmak ve bilgilendirmek ve faydasına ikna etmek sorunu bir oranda çözecektir. veya ilgili bölüm yöneticileri üzerinde dursalar yine bir mesafe alınır..
Teşekkürler Allah razı olsun
hmmm evet bu galiba çok iyi olur..yani sınırlandırma mevzuu...
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun
Adnimin,
Bu tavsiye yi yapmam daki amaç, bazen ipin ucunu kaçırıyoruz. haddinden fazla mizah konularına dalıyoruz. Arada eklenen ilmi yazılar hemen kayboluyor güncelliği gidiyor. Mizah dururken de ilmi yazılar rağbet görmüyor. Dinimizde de mizah konusu belli ölçüler içerisinde olmaktadır.
Bu tavsiye yi yapmam daki amaç, bazen ipin ucunu kaçırıyoruz. haddinden fazla mizah konularına dalıyoruz. Arada eklenen ilmi yazılar hemen kayboluyor güncelliği gidiyor. Mizah dururken de ilmi yazılar rağbet görmüyor. Dinimizde de mizah konusu belli ölçüler içerisinde olmaktadır.
:-032
21.04.2009, 13:42
adminim bu konuda kararınız ne
27.04.2009, 15:13
Kardeşler
Mizah fıkra oyun konularına cevap vermek husunda admin bir duyuru yapmıştı, sanırım dikkatlice okunmadı yada hiç okunmadı.
Mizah konularına cevap yazarken gülümseme smile ile cevap yazıyor kardeşler 10 dk da 15 konuya cevap yazıyor. Daha sonra arada yazılmış ilmi konular önemli haber köse yazıları bir anda gündemden düşüyor. Yazıyı okunsun yorum yazılmayacaksa teşekkür butonu var teşekkür edilsin daha güzel olacak. Cevap vermek için cevap yazmayalım.
Selametle
الله ve resulu razı olsun alimurtaza sanırım çok doğru bir tesbit çünkü forma girdiğimde
konulara eklenen son cevaplardan bakıyorum
:-032
27.04.2009, 16:12
amin ecmain kardeşim
27.04.2009, 16:12
Kardeşler
Mizah fıkra oyun konularına cevap vermek husunda admin bir duyuru yapmıştı, sanırım dikkatlice okunmadı yada hiç okunmadı.
Mizah konularına cevap yazarken gülümseme smile ile cevap yazıyor kardeşler 10 dk da 15 konuya cevap yazıyor. Daha sonra arada yazılmış ilmi konular önemli haber köse yazıları bir anda gündemden düşüyor. Yazıyı okunsun yorum yazılmayacaksa teşekkür butonu var teşekkür edilsin daha güzel olacak. Cevap vermek için cevap yazmayalım.
Selametle
.....
Mollakasım
27.04.2009, 16:25
Bendenizde düne kadar Murtaza efendi gibi düşünür ve teşekkür için ayrıca cecap yazılmasına karşı idim. Bugün ise bu fikrimden vaz geçmiş bulunmaktayım. zira tesbit ettiğim revaç* usulüne göre arkadaşalrın cevapları velev bir gülücüklede olsa faydalıdır.
_________
*revaç" usulünün ayrıntıları sayın İkra kardeşin konusunda tafsil edilmekte.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.