Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu İntihardan Kim Sorumlu ?
Mollakasım
28.04.2009, 09:18
Bayramdan sonra bir yakın dostumun 20 yaşlarındaki kardeşi kendini asarak vefat etti...gencecik bir delikanlı, öss ye hazırlanıyordu..ben çok mütessir oldumm..Olayda kendimi sorumlu tuttum adeta...defnedildikten sonra kabri başında uzunn uzunn okudum özr diledimm..belki iletişim kursaydım kurtulacaktı..Zübeyr abinin bir gencin imansız ölmüş sözü karşısında kalbin atom zerratı adedince paramparça olması lazım gelir manası aklıma geldi kabrin başında ağladım ağladımm..özür diledim o gençten..acaba sorumlusu kim..herkes bu gençten ve bunun gibi gençlerden sorumlumudur..ne dersiniz..
-alıntı-
Mollakasım
28.04.2009, 09:20
Bayramdan sonra bir yakın dostumun 20 yaşlarındaki kardeşi kendini asarak vefat etti...gencecik bir delikanlı, öss ye hazırlanıyordu..ben çok mütessir oldumm..Olayda kendimi sorumlu tuttum adeta...defnedildikten sonra kabri başında uzunn uzunn okudum özr diledimm..belki iletişim kursaydım kurtulacaktı..Zübeyr abinin bir gencin imansız ölmüş sözü karşısında kalbin atom zerratı adedince paramparça olması lazım gelir manası aklıma geldi kabrin başında ağladım ağladımm..özür diledim o gençten..acaba sorumlusu kim..herkes bu gençten ve bunun gibi gençlerden sorumlumudur..ne dersiniz..
Belki çok kimseler bu gencin fena (?) akibetinden mesul olur. Ancak muhtemelen kendini hiç mesul hissetmeyen, masum görenler içinde belki bazı öğretmenleri bazı arkadaşları belki aileside mesul bulunacaktır.
Özellikle bu ve benzeri gençlerimizi üniveriste istikbal tanrıçası'na (!) iman ve inkıyada zorlayan, bu yönde devamlı telkinler veren ve bu surette Rezzak ve Müdebbirin hayata hakimiyetini bil-fiil unutturan ve dolayısıyla gençlerimizi bir derin buhrana sürükleyen herkes mes'uldür..
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'ûn.
HaKKaNiYeT
28.04.2009, 09:25
Özellikle bu ve benzeri gençlerimizi üniveriste istikbal tanrıçası'na (!) iman ve inkıyada zorlayan, bu yönde devamlı telkinler veren ve bu surette Rezzak ve Müdebbirin hayata hakimiyetini bil-fiil unutturan ve dolayısıyla gençlerimizi bir derin buhrana sürükleyen herkes mes'uldür..
İLAHİ_ASK
29.04.2009, 18:35
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'ûn. :-055
ondan geldik yine ona döneceğiz :-055
ehlisünnettalibi
01.05.2009, 22:27
Neden intihar etmiş hocam?
Mollakasım
01.05.2009, 22:42
Neden intihar etmiş hocam?Kardeşim, yukarda ne yazıyorsa o.. daha fazlasını bilmiyorum.. haberi bir başka yerden aldım.. ancak anlaşılan üniversiteye hazırlık esnasında bunalım geçirmiş.. üniversite istikbal tanrıçasının(!) onu cennetine(!) kabul etmeyceğinden korkmuş olmalı..
Özellikle bu ve benzeri gençlerimizi üniveriste istikbal tanrıçası'na (!) iman ve inkıyada zorlayan, bu yönde devamlı telkinler veren ve bu surette Rezzak ve Müdebbirin hayata hakimiyetini bil-fiil unutturan ve dolayısıyla gençlerimizi bir derin buhrana sürükleyen herkes mes'uldür...
RABBİM bizlei böyle bir mesuliyetten muhafaza eylesin...
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'ûn
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.