Orijinalini görmek için tıklayınız : istikamette haftalık HATMİ ŞERİF'imiz
Selamun Aleyküm
diyorumki haftada bir hatim yapsak yani kendi hatimimiz öyle birisi vefat etti diye değil birine gerekti diye değil sadece ALLAH rızası için KELAMULLAHDAN haftada bir cüz. okusak vede madem aileyiz ailemizin hatimi olsun sanki bir ev yada herbirimizin kendi kursu camisi gibi burasıda bizim kursumuz oldu duası radyomuzda burda yapılsa...şimdi herkes istediği cüzü yazdırsın haftada 1 cüz okunacak eğer bi aksilik olurda okuyamazsa bana bildirsin:) okuruz inşaALLAH...kayıtsız kalmayalım hepimize en azından günde birkaç sayfa haftada bir cüz kuran okumaya vesile olur inşaALLAH duada toplanırız...hadi bismillah katılımlarınızı bekliyorz koca istikamet ailesinden haftada bir cüz okuyacaklar çıkar heralde
" Hatim Vaktinde Duâ Etmek Çok Kuvvetli Bir Müstahabdır
Humeyd El-A'rac'den (Allah ona rahmet etsin) rivayet edildiğine göre şöyle demiştir:
"Kim Kur'an okur da sonra duâ ederse, dörtbin melek onun duasına amîn der."[2] Toplu mana ifade eden kelimelerle ve önemli işlerle duâ edip, duada ısrarda bulunmak uygundur. Böylece duanın büyük bir kısmı yahud tümü ahiret işlerine, müslümanların işlerine, idarecilerinin dürüstlüğüne, itaat ehlinden olmalarına, aykırı hareketlerden korunmalarına, iyilik ve takva üzere yardımlaşmalarına, hakkı yerine getirmelerine, hak üzere toplanmalarına, din düşmanlarına ve muhaliflere karşı üstün gelmelerine ait olmalıdır.
Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdu: "Amellerin hayırlısı Hail ile Rahle'dir." Soruldu ki, bunlar nedir? "Kur'ana başlamak ve onu hatmetmektir," buyurdular.
[2] Ed-Dârimî, Müsned'inde.
KUR'AN okumanın faziletiyle ilgili hadis-i şerifler...
İmam Malik'e ulaştığına göre, Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur :
"Size iki şey bırakıyorum ki, onlara sarıldığınız müddetce asla sapıtmazsınız: Allah'ın Kitab'ı ve Resûlünün sünneti" (Muvatta)
- "Sizin en hayırlınız Kur'ân'ı öğrenen ve öğretendir.” (Buhari, Ebu Davud, Tirmizi)
Abdullah b. Amr (r.a) : Resulullah (s.a.v)’ın şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir.
“Kur’anı okuyan kimse, derece, derece peygamberliğe yaklaşır. Şu kadar var ki, ona vahyedilmez (o peygamber değildir). Kur’an ehlinin, hafızasında Kur’an varken, kızanla kızması, cahilane harekette bulunanla, cahil olması gerekmez” (Hakim)
Abdullah b. Mes’ud (ra)den peygamberimizin şöyle dediğini rivayet edilmiştir:
"Kim Allahın kitabından bir harf okursa, onun için bir hasene (sevap) vardır. Her hasene için ise on misli sevap vardır. Ben “Elif, Lam, Mim” bir harftir demiyorum. “Elif” bir harf, “Lam” bir harf, “Mim” bir harftir." (Tirmizi)
Hz. Aişe (r.a) Rasülullah (s.a.v)in şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir:
“Kur’anı okumakta mahir olan, kıymetli, itaatkar, (peygamberlere vahiy getiren) elçi meleklerle beraberdir. Kendisine zor geldiğinden dolayı Kur’anı kekeleyerek okuyana ise iki ecir vardır”. Başka bir rivayette: “Kur’an’ı okumak kendisine zor geldiği halde onu okuyana iki ecir vardır” buyurdu. (Buhari, Müslim, Ebu Davud, Tirmizi, Nesai ve ibn Mace)
Ebu Hureyre (ra)den Peygamberimizin şöyle dediği rivayet edilmiştir:
"Bir grup insan Allahın evlerinden bir evde toplanıp, Allahın kitabını okuyup, aralarında ders yaparlarsa, mutlaka onların üzerine “sekine” iner, rahmet onları kucaklar, melekler onların etrafını kuşatır, Allah onları kendi katındaki (mukarrebin meleklerine övünerek) anlatır." (Müslim ve Ebu Davud)
Ebu Zer (ra) Resulullah (sav)’ın kendisine şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir:
“Ey Ebu Zer! Gidip Allah’ın kitabından bir ayet öğrenmen senin için yüz rekat nafile namaz kılmaktan daha hayırlıdır. Ve kendisiyle amel edilsin veya edilmesin ilimden bir mesele öğrenmen bin rekat namaz kılmadan daha hayırlıdır.” (İbn Mace)
İbn Ömer (r.a) der ki; Resulullah (s.a.v)’ın şöyle buyurdu:
“Muhakkak ki, demire su değdiğinde nasıl paslanıyorsa, şu kalpler de pas tutar.” “Ya Resulallah! Onun cilası nedir?” diye sordular. Cevaben “Ölümü çok zikretmek, hatırlamak ve çokça kur’an okumaktır”dedi. (Beyhaki, Şuabu İman)
Ebu Musa El’Eş’ari (r.a)’den Resulullah (s.a.v)şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir:
"Kur’an okuyan mü’min, kokusu hoş ve tadı güzel portakal gibidir. Kur’an okumayan mü’minde, tadı güzel olup kokusu olmayan kuru hurma gibidir. Kur’an okuyan münafık kokusu güzel ve tadı acı olan reyhane bitkisi gibidir. Kur’an okumayan münafık ise kokusu olmayan ve tadı acı olan ebü cehil karpuzu gibidir."(Buhari, Müslim, Nesai ve İbn Mace)
ve aleykümselam kardeşim...
Allah Razı olsun can kardeşim. çok güzel düşünmüşsün..
evet illaki dara düştüğümüzde yapmayalım hatim.. her hafta kolaylıkla yapabiliriz..hem de sayısız sevabımız olur.. kardeş,senin de belirttiğin üzere burada artık bir aile olduk, bu hatim sevabından ailecek nasiplenelim inşAllah.. hatim duasınıda Radyomuzda her hafta yaparız inşAllah.. gerçekten çok güzel olur.. ben varım inşAllah,sonuna dek...
böyle güzel bi düşünce için Allah razı olsun kardeşim..
Haydi İstikamet.. Allah rızası için, mizanda sevaplarımızın ağır basması için, cennet için, Resule layık bir ümmet, Allah'a layık bir kul olmak için Rahman ve Rahim olan Allah (cc) 'ın adıyla başlayalım hatim okumaya...
Tamam o halde ..ilk ben başlatayım... 1. cüzü ben alayım kardeş..Bismillah diyelim..Rabbim yardımcımız olsun inşAllah...
1.CÜZ ikra kardeşimiz :-055
2.CÜZ ALİ HAYDAR kardeşimiz :-055
3.CÜZ uKKAŞe kardeşimiz:):-055
4.CÜZ SELMAN kardeşimiz:-055
5.CÜZ vefa kardeşimiz:-055
6.CÜZ İSRA kardeşimiz:-055
7.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
8.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
9.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
10.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
11.CÜZ iNZiVa adminimiz:-055
12.CÜZ İHVAN kardeşimiz:-055
13.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
14.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
15.CÜZ vahdet1 kardeşimiz:-055
16.CÜZ nekre kardeşimiz:-055
17.CÜZ gönülde kardeşimiz:-055
18.CÜZ MUSTAFA EMRE KARDEŞİMİZ:-055
19.CÜZ ARAL abimiz:-055
20.CÜZ canyürekli abimiz:-055
21.CÜZ SEYFULLAH KARDEŞİMİZ:-055
22.CÜZ münzevi kardeşimiz:-055
23.CÜZ selmi kardeşimiz:-055
24.CÜZ HaSBiHaL kardeşimiz:-055
25.CÜZ HaSBiHaL kardeşimiz:-055
26.CÜZ alındı:-055
27.CÜZ alındı:-055
28.CÜZ alındı:-055
29.CÜZ alındındı:-055
30.CÜZ selmi kardeşimiz:-055
Bende 4.Cüzü alıyım kardeşim...:-033
Nurun Ala Nur
12.05.2009, 21:19
7. Cuzu alayim.
30. yu da ben alabilrimiyim:rolleyes:
12.cüzü aldım bende BİİZNİLLAH....:-055
Nurun Ala Nur
13.05.2009, 03:37
7 . cuz bitti 13 ve 14 uncu cuzu alayim, Son bitme tarihini de bildirirseniz memnun olurum.
7 . cuz bitti 13 ve 14 uncu cuzu alayim, Son bitme tarihini de bildirirseniz memnun olurum.
ALLAH C.C. kabul etsin mükafatını kat kat versin kardeşim:-055haftalık okunacak hatimimiz siz bu cüzleri bu hafta için okuyun haftaya devam derseniz yine yazalım inşaALLAH...dusaı bu hafta yetişirse dağıtabilirsek yapılır umarımmm...:-055
Vahdet_1
13.05.2009, 08:36
15 cüzüde ben alayım
bende katılırım kardeşlerim şu anda okuyacagım cüzler baya var yetiştirmemekten korkarım inşaALLAH diğer hatimde katılırım çok güzel bi uygulama olmuş yüreğine sağlık ukkaşe kardeşim...:-046
irşad ekseni
13.05.2009, 15:14
güzel bir paylaşım Allah cc razı olsun kardeşlerim :-055yanlız ben şimdilik sizlere eşlik edemeyeceğim hatimlerim var onlar bitsin inş katılırım.:rolleyes:
:-033:-05523 de ben alayım diğeri okundu
1.CÜZ ikra kardeşimiz :-055
2.CÜZ ALİ HAYDAR kardeşimiz :-055
3.CÜZ uKKAŞe kardeşimiz:):-055
4.CÜZ SELMAN kardeşimiz:-055
5.CÜZ vefa kardeşimiz:-055
6.CÜZ İSRA kardeşimiz:-055
7.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
8.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
9.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
10.CÜZ RACİ kardeşimiz:-055
11.CÜZ iNZiVa adminimiz:-055
12.CÜZ İHVAN kardeşimiz:-055
13.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
14.CÜZ nurun ala nur kardeşimiz:-055
15.CÜZ vahdet1 kardeşimiz:-055
16.CÜZ nekre kardeşimiz:-055
17.CÜZ gönülde kardeşimiz:-055
18.CÜZ MUSTAFA EMRE KARDEŞİMİZ:-055
19.CÜZ ARAL abimiz:-055
20.CÜZ canyürekli abimiz:-055
21.CÜZ SEYFULLAH KARDEŞİMİZ:-055
22.CÜZ münzevi kardeşimiz:-055
23.CÜZ selmi kardeşimiz:-055
24.CÜZ HaSBiHaL kardeşimiz:-055
25.CÜZ HaSBiHaL kardeşimiz:-055
26.CÜZ alındı:-055
27.CÜZ alındı:-055
28.CÜZ alındı:-055
29.CÜZ alındındı:-055
30.CÜZ selmi kardeşimiz:-055
son dört cüz:)duası yapılırken " bu hatimde cüz okuyan kardeşlerimizin "cümlesi söylenirken almayanlar üzülecek:)
SeYFuLLaH
13.05.2009, 22:07
21. cüzü aldım..
canyürekli
13.05.2009, 22:36
20 ci cüzü ben alayım abisiz olurmu
aliosman
14.05.2009, 12:25
bende varım hatimde 18. cüzüde ben alıyorum inşeallah alah devamını getirmemizi nasip etsin amiin.
aliosman
14.05.2009, 12:25
Selamun Aleyküm
diyorumki haftada bir hatim yapsak yani kendi hatimimiz öyle birisi vefat etti diye değil birine gerekti diye değil sadece ALLAH rızası için KELAMULLAHDAN haftada bir cüz. okusak vede madem aileyiz ailemizin hatimi olsun sanki bir ev yada herbirimizin kendi kursu camisi gibi burasıda bizim kursumuz oldu duası radyomuzda burda yapılsa...şimdi herkes istediği cüzü yazdırsın haftada 1 cüz okunacak eğer bi aksilik olurda okuyamazsa bana bildirsin:) okuruz inşaALLAH...kayıtsız kalmayalım hepimize en azından günde birkaç sayfa haftada bir cüz kuran okumaya vesile olur inşaALLAH duada toplanırız...hadi bismillah katılımlarınızı bekliyorz koca istikamet ailesinden haftada bir cüz okuyacaklar çıkar heralde
" Hatim Vaktinde Duâ Etmek Çok Kuvvetli Bir Müstahabdır
Humeyd El-A'rac'den (Allah ona rahmet etsin) rivayet edildiğine göre şöyle demiştir:
"Kim Kur'an okur da sonra duâ ederse, dörtbin melek onun duasına amîn der."[2] Toplu mana ifade eden kelimelerle ve önemli işlerle duâ edip, duada ısrarda bulunmak uygundur. Böylece duanın büyük bir kısmı yahud tümü ahiret işlerine, müslümanların işlerine, idarecilerinin dürüstlüğüne, itaat ehlinden olmalarına, aykırı hareketlerden korunmalarına, iyilik ve takva üzere yardımlaşmalarına, hakkı yerine getirmelerine, hak üzere toplanmalarına, din düşmanlarına ve muhaliflere karşı üstün gelmelerine ait olmalıdır.
Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdu: "Amellerin hayırlısı Hail ile Rahle'dir." Soruldu ki, bunlar nedir? "Kur'ana başlamak ve onu hatmetmektir," buyurdular.
[2] Ed-Dârimî, Müsned'inde.
KUR'AN okumanın faziletiyle ilgili hadis-i şerifler...
İmam Malik'e ulaştığına göre, Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur :
"Size iki şey bırakıyorum ki, onlara sarıldığınız müddetce asla sapıtmazsınız: Allah'ın Kitab'ı ve Resûlünün sünneti" (Muvatta)
- "Sizin en hayırlınız Kur'ân'ı öğrenen ve öğretendir.” (Buhari, Ebu Davud, Tirmizi)
Abdullah b. Amr (r.a) : Resulullah (s.a.v)’ın şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir.
“Kur’anı okuyan kimse, derece, derece peygamberliğe yaklaşır. Şu kadar var ki, ona vahyedilmez (o peygamber değildir). Kur’an ehlinin, hafızasında Kur’an varken, kızanla kızması, cahilane harekette bulunanla, cahil olması gerekmez” (Hakim)
Abdullah b. Mes’ud (ra)den peygamberimizin şöyle dediğini rivayet edilmiştir:
"Kim Allahın kitabından bir harf okursa, onun için bir hasene (sevap) vardır. Her hasene için ise on misli sevap vardır. Ben “Elif, Lam, Mim” bir harftir demiyorum. “Elif” bir harf, “Lam” bir harf, “Mim” bir harftir." (Tirmizi)
Hz. Aişe (r.a) Rasülullah (s.a.v)in şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir:
“Kur’anı okumakta mahir olan, kıymetli, itaatkar, (peygamberlere vahiy getiren) elçi meleklerle beraberdir. Kendisine zor geldiğinden dolayı Kur’anı kekeleyerek okuyana ise iki ecir vardır”. Başka bir rivayette: “Kur’an’ı okumak kendisine zor geldiği halde onu okuyana iki ecir vardır” buyurdu. (Buhari, Müslim, Ebu Davud, Tirmizi, Nesai ve ibn Mace)
Ebu Hureyre (ra)den Peygamberimizin şöyle dediği rivayet edilmiştir:
"Bir grup insan Allahın evlerinden bir evde toplanıp, Allahın kitabını okuyup, aralarında ders yaparlarsa, mutlaka onların üzerine “sekine” iner, rahmet onları kucaklar, melekler onların etrafını kuşatır, Allah onları kendi katındaki (mukarrebin meleklerine övünerek) anlatır." (Müslim ve Ebu Davud)
Ebu Zer (ra) Resulullah (sav)’ın kendisine şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir:
“Ey Ebu Zer! Gidip Allah’ın kitabından bir ayet öğrenmen senin için yüz rekat nafile namaz kılmaktan daha hayırlıdır. Ve kendisiyle amel edilsin veya edilmesin ilimden bir mesele öğrenmen bin rekat namaz kılmadan daha hayırlıdır.” (İbn Mace)
İbn Ömer (r.a) der ki; Resulullah (s.a.v)’ın şöyle buyurdu:
“Muhakkak ki, demire su değdiğinde nasıl paslanıyorsa, şu kalpler de pas tutar.” “Ya Resulallah! Onun cilası nedir?” diye sordular. Cevaben “Ölümü çok zikretmek, hatırlamak ve çokça kur’an okumaktır”dedi. (Beyhaki, Şuabu İman)
Ebu Musa El’Eş’ari (r.a)’den Resulullah (s.a.v)şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir:
"Kur’an okuyan mü’min, kokusu hoş ve tadı güzel portakal gibidir. Kur’an okumayan mü’minde, tadı güzel olup kokusu olmayan kuru hurma gibidir. Kur’an okuyan münafık kokusu güzel ve tadı acı olan reyhane bitkisi gibidir. Kur’an okumayan münafık ise kokusu olmayan ve tadı acı olan ebü cehil karpuzu gibidir."(Buhari, Müslim, Nesai ve İbn Mace)
bende varım hatimde 18. cüzüde ben alıyorum inşeallah alah devamını getirmemizi nasip etsin amiin.
Allah razı olsun kardeşim ancak 18. cüzü mustafa emre kardeşimiz daha önce almıştı.. şu anda hepsi dağıltı cüzlerin.. inşAllah yenisi için konu açtığımızda alın siz...ilginiz için çok teşekkürler kardeşim..:-055
hatim duası bağışlaması haftaya salı günü mü olacak..yoksa yarın son mu?
hatim duası bağışlaması haftaya salı günü mü olacak..yoksa yarın son mu?
selmi kardeşim vede cüz alan diğer kardeşlerim abilerim vs.:)dua bu cumartesi inşaALLAH... okumayanlar gayret edip yetiştirsin vede yeni katılmak isteyen kardeşlerimde adlarını yazdırsın bir kaç cüz alanlardan alalım onları dahil edelim cüz alanlarda tamammı yoksa diğer haftalarda devammı belirtsinler lütfen:-055
Rabbim şimdiden kabul buyursun
amin
durmak olur mu kardeş... elbette devam inşAllah... Allah Teala geyretlerini boşa çıkarmasın kardeşim...:-033
canyürekli
14.05.2009, 21:28
kardeşlerim 20 cüz tamam okundu...
Not: okuyamayan kardeşlerimiz varsa bildirsinler ve ya okundu diye teyit etsinler.
Nurun Ala Nur
15.05.2009, 07:05
13 ve 14 cuz bitti haftaya rabbim nasib kismet ederse 1 ve 2 inci cuzu alayim.Allah kabul etsin hatime vesile olan kardesimizden ALLAH razi olsun.
cüz alıpta okuyan kardeşlerim belirtsinler (okumayanlarda) pm atsın inşaALLAH yetiştirelim...
:-055
okudum kardeşim Allah Teala kabul etsin..
:-032 tamam dır..Allah kabul eylesin inşAllah...
Allahdostu
15.05.2009, 22:11
esselamün aleyküm bende cüz okumak istiyorum bu seferki hatmi şerife yetişemedim inşallah bidahaki hatimden 5 ve 6 yı ben okumak istiyorum inşallah haftaya cumartesiye kadar Allah hepinizden ve hepimizden razı olsun inşallah ilmiyle amel edenlerden eylesin
1.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
2.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
3.cüz...ikra kardeşimiz:-055
4.cüz...
5.cüz...ALLAHdostu kardeşimiz:-055
6.cüz...ALLAHdostu kardeşimiz:-055
7.cüz...raci kardeşimiz:-055
8.cüz...raci kardeşimiz:-055
9.cüz...raci kardeşimiz:-055
10.cüz...selmi kardeşimiz:-055
11.cüz...ukkaşe kardeşimiz:)
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz...nekre kardeşimiz:-055
17.cüz
18.cüz...aliosman kardeşimiz:-055
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055
25.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055
26.cüz...alındı:-055
27.cüz...alındı:-055
28.cüz...alındı:-055
29.cüz...alındı:-055
30.cüz
:-055birinci hatmimiz tamamdır :-055
2. için isteyenler şimdiden yazalım sonra geç kalınmasın okunması...
1. hatimden sonra devam etmek istediğini belirten kardeşlerimin isimlerini ekledim...
Allahdostu
15.05.2009, 22:42
1.cüz...nurun ala nur
2.cüz...nurun ala nur
3.cüz...ikra
4.cüz...ali haydar
5.cüz...ALLAHdostu
6.cüz...ALLAHdostu
7.cüz...raci
8.cüz...raci
9.cüz...raci
10.cüz
11.cüz...ukkaşe
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz...aliosman
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz
1. hatimden sonra devam etmek istediğini belirten kardeşlerimin isimlerini ekledim...
Allah razı olsun ben mesajı aldım haftaya cumartesiye kadar okurum inşallah
2. hatim içinde 10. cüzüde ben alayım, arada kalmış.
12.cüz okundu Allah'ın (c.c.) izniyle...
:
4.cüz...Kahramankentli kardeşimiz :-055
12.cüz...alimurtaza kardeşimiz:-055
13.cüz...alimurtaza kardeşimiz:-055
14.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055
15.cüz...münzevi kardeşimiz:-055
17.cüz...ali haydar kardeşimiz:-055
19.cüz...canyürekli abimiz:-055
20.cüz...bahoz kardeşimiz:-055
21.cüz...bahoz kardeşimiz:-055
22.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055
23.cüz...mirac kardeşimiz:-055
25.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055
30.cüz...isra kardeşimiz:-055
...
maşaALLAH baya gidiyorsunuz:)
Kahramankentli
16.05.2009, 07:57
4. hatim cüzü alınmamış galiba nasipse kardeşiniz okuyacak İnşallah.
RAHMAN KABUL EYLESİN.:-055
Sebep olanlarada da :-046
maşaALLAH baya gidiyorsunuz:)
:-032:-055
30..cüz alınmadıysa ben alıyorum
16 cüzü okudum mevlanın izni ile.
hatim duamız Pazar akşamı saat 19:00 da mollakasım hocamız tarafından yapılacaktır inşAllah...
2.hatimimiz
4.cüz...Kahramankentli kardeşimiz :-055
12.cüz...alimurtaza kardeşimiz:-055
13.cüz...alimurtaza kardeşimiz:-055
14.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055
15.cüz...münzevi kardeşimiz:-055
17.cüz...ali haydar kardeşimiz:-055
19.cüz...canyürekli abimiz:-055
20.cüz...bahoz kardeşimiz:-055
21.cüz...bahoz kardeşimiz:-055
22.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055
23.cüz...mirac kardeşimiz:-055
25.cüz...vefa kardeşimiz:-055
30.cüz...isra kardeşimiz:-055
evt bu hatimde tamamdır :)ama önceden görmeyipte yeni gören kardeşlerim varsa bitmiş diye üzülmeyin acele yazarsanız birden fazla cüz alan kardeşlerimizden rica ederiz okumadan onlara devrederler...biliyordum istikametten haftada 1 hatim çok rahat çıkacaktı ELHAMDULİLLAH yanıltmadız...
hadi bakalım sıradaki hatimlere
:-055:-055:-055
(olmaz çok zor diyenlere)
...men sebete nebete...
2.ci hatimden almış oldugum 16 cüzü okudum .mevlam kabul etsin.yanlız hatimlere tarih belirtirseniz daha uygun olur.
Nurun Ala Nur
19.05.2009, 02:21
1.Ci cuz
2.Ci cuz okundu. Allah kabul etsin...
aliosman
20.05.2009, 11:03
18. cüzü okudum allah kabul etsin inşeallah . :-055
aliosman
20.05.2009, 11:08
:-05512.cüzü alayım ben okurum inşeallah allah ım kabul etsin inşeallah amiin..
Vahdet_1
20.05.2009, 21:10
İkinci hatimde bana 14 cüzü vermiştiniz okudum her hafta aynı cüzü vermenize gerek yok ben kendim alırım ALLAH razı olsun
2. cüzünü alıpta okuyanlar belirtsinler kardeşlerim...
Medineyehasret
22.05.2009, 18:08
selamun aleyküm ben 3 hatimden 7 ve 8 cüzleri alıyorum okuyunca yazarım rabbim kabul eder inşaAllah
Nurun Ala Nur
22.05.2009, 18:40
2. cüzünü alıpta okuyanlar belirtsinler kardeşlerim...
IKINCI HATIMDEKI 1 VE 2 INCI CUZU OKUDUM. HANGISINI SORUYORSUNUZ 1 CI HATIMIN 2 CI CUZUNUMU.:-046
2.hatimin 30. cüzü okundu kardeşim:-055
.::TuFeYL::.
22.05.2009, 19:10
2. hatimin 22. cûzu okundu kardeşim...
canyürekli
22.05.2009, 22:43
2 ci hatimin 19 cu cüzü okundu ALLAH kabul etsin inşallah.
aliosman
23.05.2009, 08:52
:-055benim kaçıncı cüzümdü unuttuğum için okuyamadım öğrenmek istiyorumalmadımmı acaba cevap bekliyorum aciil.:-046
18. cüzü okudum allah kabul etsin inşeallah . :-055
:-05512.cüzü alayım ben okurum inşeallah allah ım kabul etsin inşeallah amiin..
aliosman kardeşim 2. hatimde 18. cüzü istemiştiniz...12. cüz 3. hatim içinmiydi 18. okunduysa 3. hatim henüz başlamadı ona yazayım inşaALLAH:-055
aliosman
23.05.2009, 09:23
:-055ben 18.cüzü okudum bitirdim 3 gün önce başka almştım onu sormuştum anladım szğolun teşekkürler kardeşler:-046
:-055ben 18.cüzü okudum bitirdim 3 gün önce başka almştım onu sormuştum anladım szğolun teşekkürler kardeşler:-046
aliosman akrdeşim 3 gün önce aldığınız cüz 12. cüz ve o bu hatimde alınmıştı:)onu 3. hatim için yazacaktım size ...yazıyımı.?
cüz alan kardeşlerim okuduğunu henüz belirtmeyenler konuda belirtirken tamammı devammı onuda yazsın inşaALLAH...1. hatimin duasını yaptık 2. hatim duamız pazartesi olsun inşaALLAH o zamana kadar okunur sanırım...
3. hatimimiz.
1.cüz...ukkaşe kardeşimiz:):-055
2.cüz...ikra kardeşim...iz:-055
3.cüz...Medineyehasret kardeşimiz:-055
4.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055
5.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
6.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
7.cüz...Medineyehasret kardeşimiz:-055
8.cüz
9.cüz
10.cüz
11.cüz
12.cüz...aliosman kardeşimiz:-055
13.cüz
14.cüz
15.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz...aliy'ül murtaza kardeşimiz:-055
20.cüz...aliy'ül murtaza kardeşimiz:-055
21.cüz...aliy'ül murtaza kardeşimiz:-055
22.cüz...isra kardeşimiz:-055
23.cüz...raci kardeşimiz:-055
24.cüz...raci kardeşimiz:-055
30.cüz...manav kardeşimiz:-055
ukkaşe,kardeş sen 1 i almışınmedineye hasret 3 ü almış..orada 2 yalnız kalmış..ben de 2 yi alayım kardeş:)
selamün aleyküm çok üzüldüm nasıl kaçırmışım bu ara fazla girememiştim bundan sonraki her haftada siz bir cüz yazın ben bakar ve okurum inşallah
23.05.2009, 23:23
4. cûzu da ben alayım inşaALLAH...
30 da benim olsun bu hafta diğer haftalarda siz yazıverin
Nurun Ala Nur
23.05.2009, 23:36
5 Ve 6 cuzu ben alayim . ALLAH okumaya nasip eder ins ALLAH...
ALİMURTAZA 19-20-21
RACİ 23-24
.:Ali'y-ül Murtaza:.
23.05.2009, 23:48
ALİMURTAZA 19-20-21
selamün aleyküm çok üzüldüm nasıl kaçırmışım bu ara fazla girememiştim bundan sonraki her haftada siz bir cüz yazın ben bakar ve okurum inşallah
hakkınızı helal edin kardeşim profillere msj bırakmıştım size bırakmamışım demekki şimdide ben üzüldüm:(istediğiniz cüzü yazdım diğer haftalar içinde yazarım inşaALLAH...
cüz alan kardeşlerim okuduğunu henüz belirtmeyenler konuda belirtirken tamammı devammı onuda yazsın inşaALLAH...1. hatimin duasını yaptık 2. hatim duamız pazartesi olsun inşaALLAH o zamana kadar okunur sanırım...
3. hatimimiz.
1.cüz...mirac kardeşimiz:-055
2.cüz...ikra kardeşim...iz:-055
4.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055
8.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055
9.cüz...ukkaşe kardeşimiz:):-055
11.cüz
13.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055
14.cüz
15.cüz
17.cüz
18.cüz
30.cüz...manav kardeşimiz:-055
son dokuz cüz kaldı hadi bakalım nasipliler buyursun:)
son 9 cüz.....:-055:-055:-055
son 9 cüz.....:-055:-055:-055
yok cannn son 7 cüz:)
:) hadi bakalım2 si de alınmış çok şükür..kalmış 7 tane...:rolleyes:
Kahramankentli
24.05.2009, 22:33
2. hatimin 4. cüzü okunmuştur.
hakkınızı helal edin kardeşim profillere msj bırakmıştım size bırakmamışım demekki şimdide ben üzüldümistediğiniz cüzü yazdım diğer haftalar içinde yazarım inşaALLAH...
selamün aleyküm ne demek kardeşim ne hakkı Allah hepinizden razı olsun sizlerin dualarında olmaktan büyük saadet varmı o yüzden üzüldüm çok şükür duası nasib oldu
3. hatimimiz.
1.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)
2.cüz...ikra kardeşim...iz:-055(sabit)
4.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055(sabit)
10.cüz...selmi kardeşimiz:-055(sabit)
11.cüz...canyürekli abimiz:-055
13.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055 (sabit)
14.cüz...Ali haydar kardeşimiz:-055(sabit)
15.cüz...nekre kardeşimiz:-055(sabit)
16.cüz...nekre kardeşimiz:-055(sabit)
17.cüz...Fetihmescidi kardeşimiz:-055
18.cüz...alındı:-055(sabit)
25.cüz...vefa kardeşimiz:-055(sabit)
26.cüz...alındı:-055(sabit)
27.cüz...alındı:-055(sabit)
28.cüz...alındı:-055(sabit)
29.cüz...alındı:-055(sabit)
30.cüz...manav kardeşimiz:-055(sabit)
4 tane kalmış..MaşaAllah...
3. hatimimiz.
1.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)
2.cüz...ikra kardeşim...iz:-055(sabit)
4.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055(sabit)
11.cüz...canyürekli abimiz:-055
13.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055 (sabit)
14.cüz...Ali haydar kardeşimiz:-055(sabit)
15.cüz...nekre kardeşimiz:-055(sabit)
16.cüz...nekre kardeşimiz:-055(sabit)
17.cüz...Fetihmescidim kardeşimiz:-055
3. hatimden aldığı cüzünü okuyan kardeşim belirtmeyi unutmasın:)dua cumartesi 2 hatim duası bir yapılacak inşaALLAH...yetiştirelim 3. hatmi...cüzünü sabitlemek isteyen kardeşim bunuda belirtsin...
1 ve 2 benim değilmiydi ukkaşe
:-046
1 ve 2 benim değilmiydi ukkaşe
:-046
:-0263. hatimde 1 senin 4. hatimde inşaALLAH 1.ve2. cüzler senin...selametle................................. .................................................. ........................................
selamün aleyküm 30 uncu cüzümü okudum inşallah bundan sonra her perşembe akşamı okurum Allahın izniyle haber veremesemde okunduğunu bilin Allah kabul etsin emeği geçenlerden Allah ve resulü razı olsun
Ömer'ül Faruk
29.05.2009, 00:45
Hatimi ayarlayan kardeşim banada rica etsem her zaman 3 4 cüz okurum pm ile bildirirmisin ALLAH razı olsun :)
3. hatimden aldığı cüzünü okuyan kardeşim belirtmeyi unutmasın:)dua cumartesi 2 hatim duası bir yapılacak inşaALLAH...yetiştirelim 3. hatmi...cüzünü sabitlemek isteyen kardeşim bunuda belirtsin...
Nurun Ala Nur
30.05.2009, 02:47
3. cu hatimden aldigim5ve 6. cuzu okudum. Rabbim kabul etsin insaALLAH. 4. HATIMI sabitlemiyorum cunki? bu gune kadar hic hatime katilmamis kardeslerimin hakkina girmemek icin. Allah hakanniyet kardesimin gonlundeki muradi versin her seyin hayirlisini rabbim tez vakitte versin insaALLAH.
3. cu hatimden aldigim5ve 6. cuzu okudum. Rabbim kabul etsin insaALLAH. 4. HATIMI sabitlemiyorum cunki? bu gune kadar hic hatime katilmamis kardeslerimin hakkina girmemek icin. Allah hakanniyet kardesimin gonlundeki muradi versin her seyin hayirlisini rabbim tez vakitte versin insaALLAH.
cüz alınarak hakka girilirmi kardeşim...herkez nasibi olanı alır :)
ayrıca hakkaniyet için ettiğiniz duaya amin...
(bi sıkıntısımı vardı hakkaniyetin)
Vahdet_1
30.05.2009, 10:36
selamün aleyküm kardeşim evet 3 hatimdeki 8 okudum ben alırsam mutlaka okurum siz hiç merak etmeyin hem dealdıgım gün okumuştum yanı baya oldu
selamün aleyküm kardeşim evet 3 hatimdeki 8 okudum ben alırsam mutlaka okurum siz hiç merak etmeyin hem dealdıgım gün okumuştum yanı baya oldu
Aleyküm Selam...ALLAH kabul etsin kardeşim hakkını helal et herkeze soruyorum insanlık hali unutulabilir:-055
30.05.2009, 11:41
3. hatimin 4. cûzu okunmuştur...
Vahdet_1
30.05.2009, 17:22
Aleyküm Selam...ALLAH kabul etsin kardeşim hakkını helal et herkeze soruyorum insanlık hali unutulabilir:-055
estağfirullah kardeşim ne hakkım varki helal edeyim asıl ben size teşekkür ederim böyle bir hayra vesile oldugunuz için :-055
dördüncü hatimimiz
dördüncü hatimimiz
1.cüz...ikra kardeşim...iz:-055(sabit)
2.cüz...tufeyl kardeşimiz:-055(sabit)
3.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz:-055(sabit)
4.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz:-055(sabit)
5.cüz...nekre kardeşimiz:-055(sabit)
6.cüz...raci kardeşimiz:-055(sabit)
7.cüz...raci kardeşimiz:-055(sabit)
8.cüz...raci kardeşimiz:-055(sabit)
11.cüz...dertli kardeşimiz:-055
12.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055(her hafta değişecek):)
13.cüz...
14.cüz...ali haydar kardeşimiz:-055(sabit)
15.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)
16.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)
17.cüz...
19.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
20.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
21.cüz...
22.cüz...isra kardeşimiz:-055(sabit)
23.cüz...
24.cüz...hasbihal kardeşimiz:-055 (sabit)
renkler gözümü aldı bu haftanın rengi çok şatafatlı oldu:)
devamlı isteyenleri yazdım söyleyen ama unuttuğum kardeşim varsa hakkını helal etsin:-055
Dertli el-Halidi el-Kürdi
30.05.2009, 19:58
11. cüzü de bana yaz inşaAllah ihvanım..
Nurun Ala Nur
30.05.2009, 20:13
19. ve 20 . cuzu ben okumak istiyorum.:-046
3 cü hatimden aldıgım 15ve 16.cüzleri okudum.
dördüncü hatimimiz
13.cüz...
17.cüz...
21.cüz...vefa kardeşimiz:-055
22.cüz...isra kardeşimiz:-055(sabit)
23.cüz...vefa kardeşimiz:-055
devamlı isteyenleri yazdım söyleyen ama unuttuğum kardeşim varsa hakkını helal etsin:-055
21 ve 23.cüzü okurum
vefa cüzün varya :)onlar haricindemi
25 çoktan bittiki
:-0594. hatim listesine bakkk
Medineyehasret
31.05.2009, 08:34
3 hatimden aldığım cüzler bitti rabbim kabul eylesin inşaALLAH
dördüncü hatimimiz
9.cüz...Muhammed önder kardeşimiz:-055
13.cüz...isra kardeşimiz:-055(sabit)
17.cüz...ukkaşe kardeşimiz:):-055
22.cüz... tufan8 kardeşimiz:-055
eee bu saat olmuş hala 2 cüz var...
yazı renginimi beğenmediniz:)
Vahdet_1
31.05.2009, 18:01
4 hatimdeki 12 cüzü okudum ukkaşe kardeşim listeye bir baktım benim her hafta degiştirmek gibi bir alternatifim olmadıgını gördüm o yüzden 12 cüzü banada sabitleye bilirsin
4 hatimdeki 12 cüzü okudum ukkaşe kardeşim listeye bir baktım benim her hafta degiştirmek gibi bir alternatifim olmadıgını gördüm o yüzden 12 cüzü banada sabitleye bilirsin
vahdet kardeşim ordaki bazı sabitlenmiş cüzler herhafta hatime dahil olmak isteyenlrin cüzleri yani cüz değişir ama kişiler sabit kalmak istiyor:)30 cüz olmasa bile size değişiklik 7 yada 8 cüz çıkar merak etmeyin...:-055
tamam kardeşim sabit her hafta alırım ...4.cüzde 13 .olsun,sonraki hatimlerde siz istediğinizi veririsiniz...:-033
5. hatimimiz
3.cüz...
4.cüz...
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz:-055(sabit)
12.cüz...alındı:-055(sabit)
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz:-055(sabit)
15.cüz...vefa kardeşimiz:-055(sabit)
17.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)
19.cüz...isra kardeşimiz:-055(sabit)
20.cüz...gönülde kardeşimiz:-055
21.cüz...manav kardeşimiz:-055(sabit)
22.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055(her hafta değişecek):)
23.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
24.cüz...nurun ala nur kardeşimiz:-055
25.cüz...ukkaşe kardeşimiz:):-055
26.cüz...vefa kardeşimiz:-055(sabit)
30.cüz...vefa kardeşimiz:-055(sabit)
karışıklık olmasın kardeşler listeye bakıp yanlış cüz almışım demeyin:)şu anda okunan hatimin listesi değil önümüzdeki haftanın listesi...:-055
Nurun Ala Nur
03.06.2009, 07:50
4.Hatimden 19. ve 20. cuz okundu.
5. hatimden 23 ve 24. cuzu okuyayim insaALLAH.:-055
Bende 20. cüzü okuyayım inşAllah
aliosman
03.06.2009, 10:18
:-055bende okudum 13 cüz allah kabul etsin:-046
4 HATİM
15.cüz...mirac kardeşimiz:-055(sabit)okundu inş
09.06.2009, 19:00
5. hatimin 2. cûzu okunmuştur...
5. hatimimiz
3.cüz...
4.cüz...tufan8 kardeşimiz:-055(sabit)
9.cüz...Muhammed önder kardeşimiz:-055(sabit)
23.cüz...nurun ala nur kardeşimiz(sabit)
2 cüz kalmış kardeşler...(bu cüzleri alan varsa son düzenlenen liste gittiği için hatırlayamadım...
s.a arkadaşlar bende 2. cüzü alayım eğer alınmadıysa ne zamana kadar okunuyor yani bitiş tarihi pazar mı?
s.a arkadaşlar bende 2. cüzü alayım eğer alınmadıysa ne zamana kadar okunuyor yani bitiş tarihi pazar mı?
o cüz alındı akrdeşim okundu hatta:) cumartesi gününe okunmuş olması gerekiyor 3. cüzü alın.(aldıysanız belirtin selametle)
10. cüz okundu kardeşim:-055
o cüz alındı kardeşim okundu hatta:) cumartesi gününe okunmuş olması gerekiyor 3. cüzü alın.(aldıysanız belirtin selametle)
kardeşim konuya bakıp şu cüzü aldım diyip kafadan yazıp gitmeyin sonra listede isim yok "ben bu cüzü okudum"hangi cüzü okudunuz hangi hatim listesinde...yapmayın karışıklık oluyor.!
5. hatimimiz
3.cüz...alındı :-055(sabit)
...
4.cü ve 5ci hatimden almış olduğum 5 cüzü okudum mevlam kabul etsin bilginize.
4. ve 5. Hatimden aldığım cüzleri okudum Kardeşim...Allah kabul etsin:-055:-055:-055
Nurun Ala Nur
11.06.2009, 10:19
Besinci hatimden aldigim 23 ve 24 . cuzu okudum . Allah kabul etsin.
maşAllah...istikamet haftada bi hatim yapıyor...daha ne diyelim..ukkaşe..kardeş senin sayende..öncülüğünde..bak kardeş artık haftada bi bi hatim..üstelik hemen hepsi sabitlenmiş..artık yaşadığım müddetçe istikametle gönül bağımız hiç kopmaz inşAllah...bu günleri gördük ya...maşAllah...
maşAllah...istikamet haftada bi hatim yapıyor...daha ne diyelim..ukkaşe..kardeş senin sayende..öncülüğünde..bak kardeş artık haftada bi bi hatim..üstelik hemen hepsi sabitlenmiş..artık yaşadığım müddetçe istikametle gönül bağımız hiç kopmaz inşAllah...bu günleri gördük ya...maşAllah...
:-014ilk andan itibaren destek olan can kardeşim:-055
katılan kardeşleriminde RABBİM gönüllerindeki hayır dileklerini kabul etsin ve hatmimizi beytullahta, ravzada, yapılan hatimler gibi kabul buyursun inşaALLAH(amin)
11.06.2009, 14:09
amin amin...
5. hatimimiz
eyyy taife-i hatim:)
cüzler okunduysa zahmet buyurup belirtirmisiniz:))
Nurun Ala Nur
11.06.2009, 18:53
:-014ilk andan itibaren destek olan can kardeşim:-055
katılan kardeşleriminde RABBİM gönüllerindeki hayır dileklerini kabul etsin ve hatmimizi beytullahta, ravzada, yapılan hatimler gibi kabul buyursun inşaALLAH(amin)
Amin Amin insaALLAH RABBIM gidenlere tekrar gitmek nasip etsin gitmiyenlerede tez zamanda beytullaha ve ravzaya kavustursun. HATIMLERINI ARAFATTA bagislamak nasip etsin insaALLAH, amin....:-055
Amin Amin insaALLAH RABBIM gidenlere tekrar gitmek nasip etsin gitmiyenlerede tez zamanda beytullaha ve ravzaya kavustursun. HATIMLERINI ARAFATTA bagislamak nasip etsin insaALLAH, amin....:-055
amin inşaALLAH :)gidenlerde huzurda bizler içinde dua etsinlerki en tez zamanda bizlerede nasip olsun değilmi hacı ağbim(nurun ala nur):)
5. hatimimiz
yazıldıkça liste geride kalıyor:-007
görenler görmeyenlere haber versin haber alanlarda okuduğunu bildirsin.!:-092
:-011
okundu kardeş Allah kabul etsin
Nurun Ala Nur
12.06.2009, 02:08
amin inşaALLAH :)gidenlerde huzurda bizler içinde dua etsinlerki en tez zamanda bizlerede nasip olsun değilmi hacı ağbim(nurun ala nur):)
Gecen sene sizleri tanisaydim hepinizin adini tek tek sayardim. Ama yinede biz gitmesekte oradaki dualardan nasipleniyoruz. Herzaman dualarimdasiniz , InsaALLAH RABBIM O MUBAREK BELDEYI Her kese nasip etsin, bir kere daha gitmeyi dusunuyorum rabbim nasip ederse o zaman huzurda sizleri unutmam ukkase kardesim...:-055
5. hatimimiz
:-065
selamün aleyküm benim pc bozuktu dışarıdan girmiş ve box a yazmıştım 5.hatimin sabit 21.ci cüzü okunmuştur Allah kabul etsin
Vahdet_1
12.06.2009, 20:51
selamun aleyküm 5 hatimdeki 22 cüzü okudum ALLAH kabul etsin
5. hatimimiz
raci,mirac,alihaydar,muhammed önder.cüzler okundumu kardeşler
siz kaldınız belirtmeyen ohhh uğraşacak fırsat çıktı:-095
5. HATİMİN 4. CÜZÜNÜ OKUDUM KARDEŞİM SABİTLEMİŞTİNİZ BENİM CÜZÜMÜ YA HERHAFTA DEĞİŞTİRSEM:-033
6.hatim listesi
4.cüz...gönülde kardeşimiz:-055
20.cüz...tufan8 kardeşimiz:-055(sabit)
22.cüz...ukkaşe kardeşimiz:-055(sabit)
23.cüz...nurun ala nur kardeşimiz(sabit):-055
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz:-055(sabit)
siteye ne oluyor listeyi hazırlıyorum ama gidip geliyor düş bağlan başım döndü:-074
bu arada renkler nasıl olmuş cüz no. göremeyenler için tavsiye "yukarıdan aşağı sayın ":-059
anlaştık inşaALLAH:-092
cüz no yok kardeşim ,göremiyorum:-017:-017:-017
çok silik ,benim cüzüm 19 mu..?
6.hatim listesi
siteye ne oluyor listeyi hazırlıyorum ama gidip geliyor düş bağlan başım döndü:-074
bu arada renkler nasıl olmuş cüz no. göremeyenler için tavsiye "yukarıdan aşağı sayın ":-059
anlaştık inşaALLAH:-092
cüz no yok kardeşim ,göremiyorum:-017:-017:-017
çok silik ,benim cüzüm 19 mu..?
tekniğide tarif ettik daha ne yapalım yukarıdan aşağı sayın demiştim:-059
19. cüz isra kardeşimiz:-055
buda pek şatafatlı oldu:-059
mesajın yarısını okumuşum,tekniği görmedim:-059:-059:-059:-059:-059
mesajın yarısını okumuşum,tekniği görmedim:-059:-059:-059:-059:-059
olsun söylediğini üç kez tekrar etmek sünnet ya ikisi sana gitti.
ben asıl miracdan korkuyorum:-059
:-059:-059:-059:-059:-059:-059:-059
Nurun Ala Nur
15.06.2009, 04:23
6.hatimin 23 .cuzu okundu ukkase kardesim Rabbim kabul etsin 2 tane ozel mesaj yolladiniz ben de mesajlar acilmadi kusura bakmayin. Selam ve dualarin kuvvetinde kaliniz,:-046
:-059:-059:-059:-059:-059:-059:-059
:-021:-021:-021
şuna bak bak yine oraya 18 eklemiş şimdi diyecem
ukkaşe benim cüzler 16 17 18 ne bu miracdan korkuyo muşmuş bide
miracdan korkacak hıh
bidaha hıh bidaha hıh
ben 16 17 okuyacam
ha kaç gündür nete giremiyom ben neden ?:-083:-083
Esselamu Aleyküm.
5. hatim 20. cüz okundu.
6.hatimin 4. cüzünü alayım inşALLAH.
Esselamu Aleyküm.
5. hatim 20. cüz okundu.
ve Aleyküm Selam kardeşim ALLAH kabul etsin inşaALLAH.
:-021:-021:-021
şuna bak bak yine oraya 18 eklemiş şimdi diyecem
ukkaşe benim cüzler 16 17 18 ne bu miracdan korkuyo muşmuş bide
miracdan korkacak hıh
bidaha hıh bidaha hıh
ben 16 17 okuyacam
ha kaç gündür nete giremiyom ben neden ?:-083:-083
18.cüzü yazmadım sana mirac akrdeşim listeye dikkatli bak:)renk yüzünden göremedin galiba.hem 18. cüz kaç haftadır sabit:)
sana fazladan yanlışlıkla yazdığım cüz 4. cüzdü dün değiştim
6.hatimin 23 .cuzu okundu ukkase kardesim Rabbim kabul etsin 2 tane ozel mesaj yolladiniz ben de mesajlar acilmadi kusura bakmayin. Selam ve dualarin kuvvetinde kaliniz,:-046
amin...
est.kardeşim ne kusuru profile yazıyım inşaALLAH.
çareler tükenmezde:))2 özel msjdan birinde ne dediğimi hatırlamıyorum:-042
Ukkaşe sabıt cüzlerimi her hafta okuyorum kardeşim yazmama gerek yok için rahat olsun.
Ukkaşe sabıt cüzlerimi her hafta okuyorum kardeşim yazmama gerek yok için rahat olsun.
:-033 tamam inşaALLAH.
Vahdet_1
18.06.2009, 21:44
6 hatimdeki cüzümü okudum Allah kabul etsin inşallah
selamün aleyküm sabit cüzüm okunmuştur Allah kabul etsin
Emanetiniz tamamdır kardeşim...
dördüncü hatimimiz
5. hatimimiz
6.hatim listesi
1.cüz...ikra kardeşim...iz(sabit)
2.cüz...tufeyl kardeşimiz(sabit)
3.cüz...alındı:-055(sabit)
4.cüz...gönülde kardeşimiz
5.cüz...nekre kardeşimiz(sabit)
6.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
7.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
8.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
9.cüz...Muhammed önder kardeşimiz(sabit)
10.cüz...selmi kardeşimiz(sabit)
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit)
12.cüz...alındı(sabit)
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit)
14.cüz...ali haydar kardeşimiz(sabit)
15.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
16.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)
18.cüz...alındı(sabit)
19.cüz...isra kardeşimiz(sabit)
20.cüz...tufan8 kardeşimiz(sabit)
21.cüz...manav kardeşimiz(sabit)
22.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit)
24.cüz...nurun ala nur kardeşimiz
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz(sabit)
26.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
27.cüz...alındı(sabit)
28.cüz...alındı(sabit)
29.cüz...alındı(sabit)
30.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
Selamun Aleyküm.
müjde verelim dedik kardeşler.
Hatimlerimiz dualanmamıştı site malum geçen hafta yoktu 2 hatim geçen hafta dualanacaktı olmadı bu hatimide ekledik etti 3 hatim, Efendi hazretleri(k.s)umreye gidiyor haber alır almaz haber ulaştırdık veee inşaALLAH hatimlerimiz o mübareğin lisanıyla bizzat huzurda dualanacak yani emanet tam yerine kadar gitti inşaALLAH.
ne denirki o dua ederde RAB bim kabul etmezmi bizde şimdiden amin diyelim:)
selametle.:-055
RABBİMİZDEN DAHA NE İSTERİZ MÜBAREK AĞIZDAN MÜBAREK MEKANDA DUA...:-055:-055:-046
Nurun Ala Nur
21.06.2009, 00:19
UKKASE kardesim bize verdigin haber gercekten cok guzel bir haber. Rabbime sukurler olsun hamd olsun mubarek zatin mubarek agzindan dualanacak hatimlerimiz. Allah senden bin kat razi olsun kardesim ilk once ALLAHIN sonra senin sayende bizde hatim sevabina nail olduk insaALLAH.Rabbim cumlemizi karanlikta birakmasin KURANIN Isiginla cumlemizi aydinlatsin nurunla nurlandirsin insaALLAH. Amin...:-055
Allah ve resulu razı olsun
çok güzel bir haber
Allah razı olsun kardeşim bize nasib olmadı hatimlerin duası oraya nasıb oldu bunada şükür, Rabbim razı olsun, emeğin içinde ayrıca teşekkür ederim ukkaşe.:-055
Allah razı olsun ukkaşe çok sevindirici bir haber.
ayrıca her hafta haber vermeyi ihmal ettiğim için hakkını helal et ama kardeşim merak etme her hafta okuyorum Allahın izniyle muhakkak okurum ;)
sağolasın kardeşim...gerçekten müjdeli bir haber .....Mevla dostlarının hürmetine okuduğumuz eksik ve yanlışları tamamlasın inşaAllah...sebep olan siz kardeşlerim İkra ve Ukkaşe ecirleriniz kat kat olsun..
dördüncü hatimimiz
5. hatimimiz
6.hatim listesi
1.cüz...ikra kardeşim...iz(sabit)
2.cüz...tufeyl kardeşimiz(sabit)
3.cüz...alındı:-055(sabit)
4.cüz...gönülde kardeşimiz
5.cüz...nekre kardeşimiz(sabit)
6.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
7.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
8.cüz...raci kardeşimiz(sabit)
9.cüz...Muhammed önder kardeşimiz(sabit)
10.cüz...selmi kardeşimiz(sabit)
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit)
12.cüz...alındı(sabit)
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit)
14.cüz...ali haydar kardeşimiz(sabit)
15.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
16.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)
18.cüz...alındı(sabit)
19.cüz...isra kardeşimiz(sabit)
20.cüz...tufan8 kardeşimiz(sabit)
21.cüz...manav kardeşimiz(sabit)
22.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit)
24.cüz...nurun ala nur kardeşimiz
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz(sabit)
26.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
27.cüz...alındı(sabit)
28.cüz...alındı(sabit)
29.cüz...alındı(sabit)
30.cüz...vefa kardeşimiz(sabit)
Selamun Aleyküm.
müjde verelim dedik kardeşler.
Hatimlerimiz dualanmamıştı site malum geçen hafta yoktu 2 hatim geçen hafta dualanacaktı olmadı bu hatimide ekledik etti 3 hatim, Efendi hazretleri(k.s)umreye gidiyor haber alır almaz haber ulaştırdık veee inşaALLAH hatimlerimiz o mübareğin lisanıyla bizzat huzurda dualanacak yani emanet tam yerine kadar gitti inşaALLAH.
ne denirki o dua ederde RAB bim kabul etmezmi bizde şimdiden amin diyelim:)
selametle.:-055
Vahdet_1
22.06.2009, 12:11
ALLAH razı olsun ukkaşe kardeşim bu habere cok sevindim . Böyle güzel bir insnın agzından ve cok güzel bir mekandan yapılan dualar mutla kabul olur .İnşallah Rabbim inşallah bizlerede efendi hazretleriyle bir ümre yapmayı nasib eder
7.hatim listesi
1.cüz...ikra kardeşim...iz(sabit):-055
2.cüz...tufeyl kardeşimiz(sabit):-055
3.cüz...alındı(sabit):-055
4.cüz...
5.cüz...nekre kardeşimiz(sabit):-055
6.cüz...raci kardeşimiz(sabit):-055
7.cüz...raci kardeşimiz(sabit):-055
8.cüz...raci kardeşimiz(sabit):-055
9.cüz...Muhammed önder kardeşi(sabit):-055
10.cüz...selmi kardeşimiz(sabit):-055
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit):-055
12.cüz...alındı(sabit):-055
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz(sabit):-055
14.cüz...ali haydar kardeşimiz(sabit):-055
15.cüz...vefa kardeşimiz(sabit):-055
16.cüz...mirac kardeşimiz(sabit):-055
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit):-055
18.cüz...alındı(sabit):-055
19.cüz...isra kardeşimiz(sabit):-055
20.cüz...tufan8 kardeşimiz(sabit):-055
21.cüz...manav kardeşimiz(sabit):-055
22.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit):-055
24.cüz...hafız kardeşimiz(sabit):-055
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz(sabit):-055
26.cüz...vefa kardeşimiz(sabit):-055
27.cüz...alındı(sabit):-055
28.cüz...alındı(sabit):-055
29.cüz...alındı(sabit):-055
30.cüz...vefa kardeşimiz(sabit):-055
evt geldik yedinci hatime :)renkler bu sefer güzel oldu geçen sefer kimileri görememişti:-059(okuyanlar bildiriyorlarda bazıları nedense hayalet gibiler) onlarda tek tek sordurmasa haber verse:-034
mevla razı olsun ukkaşe ve vesile olan kardeşlerimizden inşallah en kısa sürede bizlerede oralara gitmek nasip olur.hatim listesindeki renk tonları çok göz alıcı kör olcam sayende:rolleyes:
mevla razı olsun ukkaşe ve vesile olan kardeşlerimizden inşallah en kısa sürede bizlerede oralara gitmek nasip olur.hatim listesindeki renk tonları çok göz alıcı kör olcam sayende:rolleyes:
amiiiiiiiiiin.
:-042renk beğenmez sitesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii.
herkez bir haftanın rengine bişey diyor.!:-035
emeğine sağlık kardeşim ayrıca müjden inanılmaz güzel rabbim nasib ettimi işte böyle olur hepimiz canı gönülden seve seve okuyoruz çünki inşallah kendi gözlerimizede tekrar nasib eder yarabbim Amiiiiin
7.hatim listesi
4.cüz...
evt geldik yedinci hatime :)renkler bu sefer güzel oldu geçen sefer kimileri görememişti:-059(okuyanlar bildiriyorlarda bazıları nedense hayalet gibiler) onlarda tek tek sordurmasa haber verse:-034
4. cüzü alan olmamış hala...
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)7 hatim okundu
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)okundu
okuduğunu teyid eden kardeşler hatim no belirtirseniz çok güzel olur.karışıklık oluyor yine...
7.hatimimiz yapılıyor selametle...:-055
Nurun Ala Nur
25.06.2009, 20:23
7 , Hatim 23. cuz okundu. Allah kabul etsin. :-046
Alıntı:
uKKAŞe Nickli Üyeden Alıntı http://www.istikamet.eu//images/styles/spring/buttons/viewpost.gif (http://www.istikamet.eu/showthread.php?p=186917#post186917)
7.hatim listesi
4.cüz... isra kardeşimiz:-055
yazacak başka renk bulamadınmı kardeşim hiç bir isim gözükmüyor..benim cüzüm kaç bilmiyorum ama hep aynı cüzü verme 4.bana ver bana verdiğini başkasına
selamün aleyküm sabit cüzüm okunmuştur Allah kabul etsin
isra kardeşim nasıl cüzünün hangisi olduğunu bilmiyorsun cüzün sabitleneli kaç hafta oldu.
19.cüz.
bu hafta okumadıysan tamam 4. cüzü oku 19.cüzü başkasına verelim ama duaya bir gün kala cüzümü değiştir demen takdir edersinki benide zora sokar kimi bulup okumayan değiştiriyim kardeşim.?nesye anlayışınıza tşk.
okuruz 19.cüzü 7.hatim için.
renklere gelince renkler latife...zira herkesin cüzü sabit değişmiyor değişen varsada pm ile bildiriyorum sorun olmuyor endişe etmeyin.
selametle
Kardeşim hatim sayfasına girince netten düşüyorum ,7. cüze başladığımızı dün akşam gördüm,kaçıncı cüzü versen fark etmez okurum ,yalnız her hafta hatimden cüz alırım ,sayısı değişsin diye konuşmuştuk öyle hatırlıyorum....neyse fark etmez ..ne sorun varsa hatim sayfalarına bakamıyorum bağlantı kesiliyor..bu mesajıda zor yazabildim(düşmeden)kaçı okuyayım bildir..!ayrıca dua ne zaman ..?
7. hatim 20. cüz okundu kardeşim.....
8.hatim listesi
4.cüz... raci kardeşimiz(sabit):-055
6.cüz...üftade kardeşimiz(sabit):-055
7.cüz...isra kardeşimiz(sabit):-055
8.cüz...isra kardeşimiz(sabit):-055
19.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit):-055
20.cüz...tekbir kardeşimiz(sabit):-055
22.cüz...raci kardeşimiz(sabit):-055
27.cüz...hafız kardeşimiz(sabit):-055
kardeşler 8. hatim listemiz...bu arada renk renk dediniz alın kapkara renk...içimi dışımı kararttınız.!:-034
(işim olmasa acele çıkmam gerekmese yine değişik renkler yapardım hadi iyisiniz işim var):))
bu arada renk renk dediniz alın kapkara renk...içimi dışımı kararttınız.!:-034
(işim olmasa acele çıkmam gerekmese yine değişik renkler yapardım hadi iyisiniz işim var):))
oh be..sonunda görebildim:-033
7. hatimin 4 ve 19. cüzleri okundu ..
renk beğenmezler sitesiiiiiiii:-059:-059:-059
saol İSRA yahu bende göremiyodum ama korkudan bişi diyemiyodum :-031:-059:-059
:-047:-047:-047
renk beğenmezler sitesiiiiiiii:-059:-059:-059
cvp verdim ama göremiyorsunuz renk seçimim yüzünden sevinin siz:-059
Nurun Ala Nur
28.06.2009, 20:56
8 . Hatimdeki sabit cuz okundu. Rabbim mubarek receb ayi hurmetine kabul eder insaALLAH...
SELAMUN ALEYKÜM. KARDESLERİM BENDE CÜZ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN ALLAH RAZI OLSUN
SELAMUN ALEYKÜM. KARDESLERİM BENDE CÜZ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN ALLAH RAZI OLSUN
Aleyküm Selam ismail kardeşim bu hafta içinmi yoksa haftanın hatminden mi.?bu hafta içinse sormam lazım 2 cüz alan kardeşlerden okumayan varmı cüzünü...
bu hafta için degil her zaman olur kardesim siz ne zaman yapıyorsanız beni de her zaman dahil edebilirsiniz
bende cüzümü okudum:)
senin cüzünde sabit hafız:) şu yazdığın msjı her hafta yazacaksın inşaALLAH...
bu hafta için degil her zaman olur kardesim siz ne zaman yapıyorsanız beni de her zaman dahil edebilirsiniz
peki ismail kardeşim 9. hatimden başlayıp devam edersiniz...
listeyi hazırlayınca haber veririm inşaALLAH...
senin cüzünde sabit hafız:) şu yazdığın msjı her hafta yazacaksın inşaALLAH... kursta olduğum zamanlar hariç:-033
şimdi ukkaşe kardesım ben 9. hatimden baslayacagım ve her hafta 1 cüz okuyacagım degıl mı yanlış anlamadıysam ??
şimdi ukkaşe kardesım ben 9. hatimden baslayacagım ve her hafta 1 cüz okuyacagım degıl mı yanlış anlamadıysam ??
doğru anlamışsın ismail kardeşim okumadığın olursa önceden bildirirsin...
üftade neden kursta olduğun zamanlar olmuyor onu anlamadım...
sizin kursta sıkı yönetimmi var KUR'AN yasakmı:-059
tabikide bunu kast etmedm:)
yani okuduğum zaman haber veremem dedim herkes haber veriyomu okuduğu zaman??
tabikide bunu kast etmedm:)
yani okuduğum zaman haber veremem dedim herkes haber veriyomu okuduğu zaman??
şimdi burda olmayan birkaç kardeşimiz var onlar GARANTİ verdi kesin okuyorum haber veremem diye ,bazen denk gelip nette olursalar yinede pm atıyorlar ama okunuyor eminiz inşaALLAH...:-033
bana güvenebilirsin:-068
öyleyse:)
bana güvenebilirsin:-068
öyleyse:)
:-014
9.hatim listesi
7.cüz...ismail kardeşimiz(sabit):-055
9.cüz...Muhammed önder kardeşimiz(sabit):-055
28.cüz...siibeveyh kardeşimiz(sabit):-055
Selamun Aleyküm taife-i hatim:)) karışıklık olmasın 9. hatim listesini önceden hazırlamak zorunda kaldım bir müddet aranızda olmayacağım duanızda benide unutmayın inşaALLAH...7. ve 8. hatimlerimizin duası yine umrede bir ihvanımız tarafından yapılacak (cübbeli Ahmet hocamızda olabilir)onuda haber verelim...8. hatimden cüzünü okuyan kardeşlerim lütfen bildirsin ki karışıklık olmasın...:-055
ne güzel renkler:-033
isra kesin renklere birşey diyecek diyordum kiii ve o an:)gidiyorum diye beğenmiş gibi yaptın...
nasıl beğenmiyim,bu bir mucize...GÖRÜYORUM:-033
OLEYY HATIMLER DAGITILDI ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM HEMEN OKUYABILIRMIYIZ YOKSA C. TESİ Mİ OKUYACAGIZ SELAMETLE İNŞALLAH
siibeveyh
02.07.2009, 14:03
selamun aleyküm bende sabit bir cüz istiyorum verirseniz çok sevinirim allah razı olsun pazar günü nden sonra siteye giremiycem 20 gün buarada derseniz sevinirim selametle
02.07.2009, 14:12
OLEYY HATIMLER DAGITILDI ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM HEMEN OKUYABILIRMIYIZ YOKSA C. TESİ Mİ OKUYACAGIZ SELAMETLE İNŞALLAH
ukkaşe yok, gelir mi belirsiz olduğu için ben cevap vereyim size.. Hemen okuyabilrisiniz fark etmez.. Sadece duası günü geldiğinde yapılacak inşaAllah..
:-059
8.HATİM BU CUMARTESİ BİTİYOR..9.HATİMDEN CÜZ ALAN HEMEN OKUYABİLİR..
02.07.2009, 14:14
selamun aleyküm bende sabit bir cüz istiyorum verirseniz çok sevinirim allah razı olsun pazar günü nden sonra siteye giremiycem 20 gün buarada derseniz sevinirim selametle
siivebeyh akşama kadar burda mısın.? Burdaysan bekle bakalım ukkaşe gelirse o sana cevap verecektir.. Burda değilsen cevap ver ona göre ben ukkaşeye ulaşayım..
UKKAŞE PAZAR GÜNÜNE KADAR İNŞAALLAH GELİR,BİLDİRİRİZ..:-033
siibeveyh
02.07.2009, 14:50
akşama kadar girer çıkarım ama akşam yokum ama yarın girebilirim inş
Vahdet_1
02.07.2009, 14:54
8 hatimdeki sabit 25 cüzümü okudum ALLAH kabul etsin inşaallah
9.hatim listesi
Selamun Aleyküm taife-i hatim:)) karışıklık olmasın 9. hatim listesini önceden hazırlamak zorunda kaldım bir müddet aranızda olmayacağım duanızda benide unutmayın inşaALLAH...7. ve 8. hatimlerimizin duası yine umrede bir ihvanımız tarafından yapılacak (cübbeli Ahmet hocamızda olabilir)onuda haber verelim...8. hatimden cüzünü okuyan kardeşlerim lütfen bildirsin ki karışıklık olmasın...:-055
siibeveyh kardeşim cüz istemişsin ,dertli iletti sğlsn. daha çıkmamıştım düzelttim listeyi.sabit cüzün...
siibeveyh
02.07.2009, 15:58
:-046 okuduğum zaman haber veremem siteye herzaman giremiyorum okundu bilin devamlı okuyacam inş
selamün aleyküm sabit cüzüm okundu Allah kabul etsin cumanız mübarek olsun
cüzleri okuyan kardeşlerimiz ,bildirsinler:-034
selamün aleyküm kardeşim.bende sabit bi cüz alabilirmiyim.Allah razı olsun.bende aranızda bulunmak isterim Allah'ın izniyle...
selamün aleyküm kardeşim.bende sabit bi cüz alabilirmiyim.Allah razı olsun.bende aranızda bulunmak isterim Allah'ın izniyle...
Ukkaşe kardeşimiz foruma geldiğinde size bir cüz verip özel mesajla haber verecektir kardeşim..
8.hatimin 7,8. cüzleri okunmuştur Allah kabul etsin.....
okuyan kardeşlerimiz bildirsin...
saol kardesim gözüm yollarda valla.çok heves ettim insaAllah mümkündür..
Vahdet_1
04.07.2009, 16:55
9 hatinmdeki sabit cüzüm okudum rabbim dergahı izzetinde kabul etsin ve bizler kuranı kerimi layıkıyla okuyub amel eden kullarından eylesin inşaallah
cüzlerini okuyan kardeşlerimiz bildirsinler:-034
9.hatim listesi
29.cüz...el-fida kardeşimiz(sabit):-055
saol kardesim gözüm yollarda valla.çok heves ettim insaAllah mümkündür..
:))29. cüz...
8. hatimin cüzlerini okuyan kardeşlerimiz bildirsinler
8. ve 9. hatimin cüzlerini okuyan kardeşlerimiz lütfen bildiriniz..
selamun aleyküm kardeşler,pazartesiye kadar burda değilim, sabit cüzlerimi okrum Allahın izniyle haber veremeyebilirim.okundu bilin...:-033
bende cüzümü okudum.mevlam kabul etsin.
Nurun Ala Nur
07.07.2009, 17:20
ben bildirmistim, 8 ve 9. hatimden aldigim cuz okundu. Allah kabul etsin.
9. HATİM 7. CÜZ TAMAMDIR İNŞALLAH. SELAMETLE
9.hatimdeki sabit cüzüm okunmuştur
8.ve 9. hatimlerdeki cüzleri okuyan kardeşler bildirsinler..
10.hatim listesi
10.cüz...boş
isra kardeşim sanırım sen ilgileniyorsun haftalık hatimle..
ben bi süre yokum bu yüzden benim cüzümün(10. cüz) bi başka kardeşimize verilmesini istiyorum
her seferinde haber veremesemde bu zamana kadar olan hatimlerin hepsinde cüzümü okudum
Rabbim kabul etsin dualarınızda unutmayın:-055:-055:-055
Nurun Ala Nur
12.07.2009, 05:17
1O.Hatimdeki sabit cuzu okudum. Allah kabul etsin. :-055
isra kardeşim sanırım sen ilgileniyorsun haftalık hatimle..
ben bi süre yokum bu yüzden benim cüzümün(10. cüz) bi başka kardeşimize verilmesini istiyorum
her seferinde haber veremesemde bu zamana kadar olan hatimlerin hepsinde cüzümü okudum
Rabbim kabul etsin dualarınızda unutmayın:-055:-055:-055
tamam kardeşim...Allah razı olsun..
Vahdet_1
12.07.2009, 16:01
10 hatimdeki sabit cüzüm okunmuştur allah kabul etsin
10.hatim listesi
10.cüz...boş
...
10.hatim listesi
1.cüz...ikra kardeşimiz.....(sabit):-055
2.cüz...tufeyl kardeşimiz....(sabit):-055
3.cüz...alındı(sabit)......:-055
4.cüz... raci kardeşimiz.....(sabit):-055
5.cüz...nekre kardeşimiz.....(sabit):-055
7.cüz...ismail kardeşimiz....(sabit):-055
8.cüz...isra kardeşimiz....(sabit):-055
9.cüz..Muhammed önder kardeşimiz(sabit):-055
10.cüz...İsra kardeşimiz:-055
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz.....(sabit):-055
12.cüz...alındı.....(sabit):-055
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz......(sabit):-055
14.cüz...ali haydar kardeşimiz(sabit)....:-055
15.cüz...vefa kardeşimiz(sabit).....:-055
16.cüz...mirac kardeşimiz(sabit).....:-055
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)....:-055
18.cüz...alındı(sabit).....:-055
19.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit)....:-055
20.cüz...tekbir kardeşimiz(sabit).......:-055
21.cüz...manav kardeşimiz(sabit).......:-055
22.cüz...raci kardeşimiz(sabit)......:-055
23.cüz...nurun ala nur kardeşimiz.....(sabit):-055
24.cüz...hafız kardeşimiz(sabit)....:-055
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz(sabit)....:-055
26.cüz...vefa kardeşimiz.....(sabit):-055
27.cüz...hafız kardeşimiz......(sabit):-055
28.cüz...siibeveyh kardeşimiz....(sabit):-055
29.cüz...alındı......(sabit):-055
30.cüz...vefa kardeşimiz......(sabit):-055
renkler çok güzel 10.cüzüde biz alalım:)
10.Hatim listesi
1.cüz...ikra kardeşimiz.....(sabit):-055
2.cüz...tufeyl kardeşimiz....(sabit):-055
3.cüz...alındı(sabit)......:-055
4.cüz... raci kardeşimiz.....(sabit):-055
5.cüz...nekre kardeşimiz.....(sabit):-055
7.cüz...ismail kardeşimiz....(sabit):-055
8.cüz...isra kardeşimiz....(sabit):-055
9.cüz..Muhammed önder kardeşimiz(sabit):-055
10.cüz...İsra kardeşimiz:-055
11.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz.....(sabit):-055
12.cüz...alındı.....(sabit):-055
13.cüz...ömer'ül faruk kardeşimiz......(sabit):-055
14.cüz...ali haydar kardeşimiz(sabit)....:-055
15.cüz...vefa kardeşimiz(sabit).....:-055
16.cüz...mirac kardeşimiz(sabit).....:-055
17.cüz...mirac kardeşimiz(sabit)....:-055
18.cüz...alındı(sabit).....:-055
19.cüz...ukkaşe kardeşimiz(sabit)....:-055
20.cüz...tekbir kardeşimiz(sabit).......:-055
21.cüz...manav kardeşimiz(sabit).......:-055
22.cüz...raci kardeşimiz(sabit)......:-055
23.cüz...nurun ala nur kardeşimiz.....(sabit):-055
24.cüz...hafız kardeşimiz(sabit)....:-055
25.cüz...vahdet1 kardeşimiz(sabit)....:-055
26.cüz...vefa kardeşimiz.....(sabit):-055
27.cüz...hafız kardeşimiz......(sabit):-055
28.cüz...siibeveyh kardeşimiz....(sabit):-055
29.cüz...alındı......(sabit):-055
30.cüz...vefa kardeşimiz......(sabit)
Okuyan kardeşlerimiz bildirsinler...
:-034Okuyan kardeşlerimiz bildirsinler:-034
15.07.2009, 17:57
okundu...
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.