PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar Bölümü Açılsın

Allahdostu
25.05.2009, 11:46
selamün aleyküm bende bir istekte bulunmak istiyorum konuşurken kimse cinsiyet belirtmesin diyorsunuz ama birbirinizle konuşurken abi nasılsın diye konuşuyorsunuz tamam herşey çok güzel bu sitede herkezin istifade edebileceği çok güzel şeyler var ben kadınsam bir kadınla sohbet etmek isterim erkeksem erkekle konuşmak isterim kadınlar için özel bir bölüm olsa daha güzel olur diye düşünüyorum ben bide emsile bina avamil okudum mesela bazı surelerden başlayıp tefsir yapmak istiyorum şu anda saat sekize çeyrek var hatim duası başlamadı şimdiden ilginize teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

uKKAŞe
27.05.2009, 15:59
Aleyküm Selam...ALLAHdostu kardeşim diğer istekleriniz için bişey diyemem ammaaa demişsinizki "kadınsam kadınla erkeksem erkekle sohbet etmek isterim " cinsiyet belirtme yasağı kalksın gibi bişey demişsiniz...peki erkek olarak bende bir kadınla sohbet etmek istersem ne olacak.?bu ikilinin üçüncüsü kim olur ve faydalı olduğunu söylediğiniz bu site o zaman neye hizmet etmiş olur.?:) selametle...

iNZiVa
27.05.2009, 16:39
aleykum selam
Forum kuruldugundan beri cizdigi cizgide ilerlemeye devam ediyor, kapanana kadarda öyle kalacak.
Kisacasi, bayanlar cinsiyet belirtmeyecek sekilde forumda paylasimlarina devam edebilirler. Yok eger belli etmek istiyorsalar, bunun icin baska forumlar var, orada diledikleri gibi paylasim yapabilirler. Heryerin bir kurali oldugu gibi, buraninda kurali budur. Dediginiz sekilde yapilmasi mümkün degildir, zira yine Bayanlarin cinsiyetinin ortaya cikmasina sebeb olacaktir.

ÇARE
27.05.2009, 18:32
isteklere değil kurallara riayet etmekte fayda vardır...
burası cinsiyet odaklı değil ilim odaklı bi forum böyle kalması uygundur...

sevdamislam
27.05.2009, 18:38
isteklere değil kurallara riayet etmekte fayda vardır...
burası cinsiyet odaklı değil ilim odaklı bi forum böyle kalması uygundur...

care kardesime katiliyorum öyle birsey imkansiz görünüyor zira kadinlar icin acilan bölüme sirf kadinlar girecekse nasil ayirim yapilacak mümkün degil, öyle daha cok karisiklik olur huzur bozar, kadinlarin arasinda biri erkek cikarsa mesela ozaman ne olacak en iyisi böyle kalsin, care kardesin de belirtigi gibi cinsiyet odakli degil ilim odakli forum paylasim yapiyoruz kimin ne cinsiyet oldugu bizi ilgilendirmez yeterki islamin cizdigi yoldan gidelim ...

BEDiR
27.05.2009, 21:17
aleykum selam
Forum kuruldugundan beri cizdigi cizgide ilerlemeye devam ediyor, kapanana kadarda öyle kalacak.
Kisacasi, bayanlar cinsiyet belirtmeyecek sekilde forumda paylasimlarina devam edebilirler. Yok eger belli etmek istiyorsalar, bunun icin baska forumlar var, orada diledikleri gibi paylasim yapabilirler. Heryerin bir kurali oldugu gibi, buraninda kurali budur. Dediginiz sekilde yapilmasi mümkün degildir, zira yine Bayanlarin cinsiyetinin ortaya cikmasina sebeb olacaktir.

Bencede bu doğru olan hem nasıl ayırd edilirki erkek kadın....

İstikametin yolu budur böyle devam inşAllah...

Vahdet_1
27.05.2009, 21:58
Yani flört içinmi ? peki bunun için gerçek hayattan edinilirmi ? Yok flört için değilse, sen bir erkek olarak mesela benimle arkadaş olamazmısın ? veya ben seninle ?
ben ne dedim siz ne anlamışsiniz afedersiniz burda konu bayanlara yonelik bir konu açılsınmi?
benim bu o sözüm sadece kardeşimizi teseli etmek babindandi

uKKAŞe
27.05.2009, 22:00
konu hiçde hoş olmayan yerlere gidiyor...sohbet sitesi değildir hepsi bu daha ne uzatıyorsunuz...

HaKKaNiYeT
30.05.2009, 18:01
Öncelikle kadın bölümünü açılması bir fitneye sebebiyet verir.diye düşünüyorum.üyeler o bölümlere sürekli girenlere nasıl hitap edeceklerini şaşırırlar.yani böyle bir bölüm açılmamalıdır.İstikamet forumda
box,pm,forum tüm mesajlar okunur cinsiyet bilirten kelimelere rastlanılırsa o üye uyarılır.

ben bunca zamandır bu forumdayım boxda veya forumda cinsiyet belirtici bazı kelimelere rastlamışımdır.ama şu varki bu kelimelere yalnız ben değil diğer üyelerde rastlamıştır.ve ben üyelerimizi tebrik etmek istiyorum.bayan olduğunu bile bile o üye abim diye hitapta bulunan kardeşlerimiz var.

ARAL
30.05.2009, 18:10
bence tartışmak yersiz adminimiz kısa ve öz olarak yorumlamış

öMeR_FaRuK
30.05.2009, 23:00
:DBir bu noksandı bende ne noksan diyorum :-031

salim_13
26.06.2009, 18:08
Aleyküm Selam...ALLAHdostu kardeşim diğer istekleriniz için bişey diyemem ammaaa demişsinizki "kadınsam kadınla erkeksem erkekle sohbet etmek isterim " cinsiyet belirtme yasağı kalksın gibi bişey demişsiniz...peki erkek olarak bende bir kadınla sohbet etmek istersem ne olacak.?bu ikilinin üçüncüsü kim olur ve faydalı olduğunu söylediğiniz bu site o zaman neye hizmet etmiş olur.?:) selametle...

Çok güzel bir cevaptı.:-046

إسماعيل
26.06.2009, 18:26
cevap güzel. farklı amaçlar için farkı sitelere gidilebilir (ama tavsiye edilmez ) burası bunlar için musait değildir. :-046

Allahdostu
28.06.2009, 21:27
selamün aleyküm benimki sadece bir fikirdi ama olamayacağını anladım bu konunun kapanmasını istiyorum Allah katkıda bulunan herkezden razı olsun efendi hazretlerinden gelecek güzel haberleri almak çok güzel Allah razı olsun

Hakkani
21.06.2011, 00:00
Hey gidi istikamet.. neleri tartışmamış ki zamanındaaaaa!! gir oku ve tanı !!

iNZiVa
21.06.2011, 00:12
nerden buldunuz bunu hocam :)

Dertli el-Halidi el-Kürdi
21.06.2011, 01:46
4seneyi aşkındır bu sitedeyim, belkide en eskilerdenim ama bu konuyu daha yeni görüyorum duyuyorum :) Mevlam siteyi çizgisinden şaşırtmasın...

Abdullah bin Revâha
21.06.2011, 12:29
Amin..! Bu siteninde farkı budur zaten..İnsan dışarıda gördüğü yahut evinde namahremi olan erkeklerle veyahut kadınlarla çıkıp konuşmadığı gibi internet ortamında da böyle şeylere dikkat edilmesi lazım... Haremlik selamlık sadece real aleme özel olmamalı..Her konumda hayatımızın her alanın da önem verilmeli... Bazen istikametin, başka sitelere nazaran çok az online olan üyesi olduğunu düşünüyorum ama sonra neden az olduğunu anlıyorum..Çünki başka siteler istikamet gibi dikkat etmiyor. Cinsiyet belirtililerek luzümsuz hoş olmayan çirkin, itici konuşmalara düşülüyor..Affınıza sığınarak söylüyorum ki,açıkcası (sanal oynaşma) böyle oluncada üyeler fazlalaşıyor elbet.. Allah (c.c) haramdan sakındırsın..Nerden baksan haram, nerden baksan rızanın dışına çıkılıyor.. İnternetin elle tutulacak sağlam bir yanı olduğunu düşünmüyorum..Nekadar az girilip dikkat edilse okadar felaha kavuşur nefis...
Ves'selam..

iNZiVa
21.06.2011, 13:36
öyle revaha kardesim
Allah razi olsun

Dertli el-Halidi el-Kürdi
22.06.2011, 12:21
artık tv netin yanında çok masum kalıyor...

إسماعيل
22.06.2011, 13:02
Hey gidi istikamet.. neleri tartışmamış ki zamanındaaaaa!! gir oku ve tanı !!

hakkanı hocam maşaallah berakellahü teala. ilmi cevap ve tespitler gayet yerinde cevremden hakkınızda olumlu sözler duymak bizim açımızdan da son derece ciddi ve ihtişamlı. Allah gayretinize bolca ilim ve feraset katsın. furuatla asla işimiz olmamalı gercektren de öze inmeli özden genele yayılmalıyız inşaAllah. öz nurdur, aşktır, muhabetullahtır inşaAllah. bu gereksiz telepatileri yani kadın erkek eşitliği gibi konuları tartışmayı bırakmalıyız zira bu konular cok küçültücü ve alçaltıcıdır. Allah ve nurunu (rasulunu) konuşmalı ve sımsıkı delillere yapışmalıyız ki örnek olabilmeyi başarabilmeliyiz zira rasulullah sav efendimizin hadis-i şeriflerinde buyurduğu üzre; En iyi nasihat örnek olmaktır. yaşasın dininden zerre kadar tavz vermeyen kardeşlerimizin sürdüğü dava...

Hakkani
22.06.2011, 19:13
Değerli İsmail, latif iltifatlarınız şevkime şevk katmakta, kıymetli nasihatleriniz ise yoluma ışık tutar mahiyettedir..