Orijinalini görmek için tıklayınız : Susmak sizce nedir
~¤İsLaM¤~
26.05.2009, 13:28
Sizce susmak nedir? oyladıktan sonra nedeninide yazın lütfen :)
siibeveyh
26.05.2009, 14:05
sumak en iyi cevap helede islamı kıyafetimize dil uzatanlara karşı cevap vermedik ya hırslarından kuduruyorlar(tabiri mazur görün):-046:-046
~¤İsLaM¤~
26.05.2009, 14:12
Amin cümlemizden razı olsun
bu arada birden fazla şıkka oy verbilirsiniz ve açık ankettir rakamların üzerine tıklayınca kimin hangisi seçeneğe oy verdiği görünmektedir farketmeyenler için :)
yerine göre değişir bence bazen iyi bi cevap olabilirken bazen mecburiyettir.bazen kabullenmek bazen cevap vermeye gerek duymamaktır..yani yerine göre değişen bi erdem
Ömer'ül Faruk
26.05.2009, 14:44
yerine göre değişir bence bazen iyi bi cevap olabilirken bazen mecburiyettir.bazen kabullenmek bazen cevap vermeye gerek duymamaktır..yani yerine göre değişen bi erdem
:-032Katılıyorum
:-032:-032Aynen
sevdamislam
27.05.2009, 13:52
en iyi cevap oldugu gibi yerine görede degisir,
dilizim basimizin belasidir aslinda Efendimiz s.a.v bosuna buyurmamis 'Susan kurtulur' diye ...
biz müminlerin bir özelligide bos yere konusmamak olmasi gerekiyor ama basarmiyoruz insaALLAH daha dikat edelim...
:-046 islam kardesim. bence susmak yer geldigi yerde degisen biseydir. cükü bazen susmak, utancini, bazen kararliligini göstermek, bazende en iyi cevatir
sahabe_hayranı
27.05.2009, 15:41
Susmak en iyi cevaptır.
Allah (C.C) razı olsun. Emeğinize sağlık.:-038
irşad ekseni
27.05.2009, 16:50
yerine göre değişir bence :-032
~¤İsLaM¤~
27.05.2009, 16:53
sumak en iyi cevap helede islamı kıyafetimize dil uzatanlara karşı cevap vermedik ya hırslarından kuduruyorlar(tabiri mazur görün):-046:-046
:-046 islam kardesim. bence susmak yer geldigi yerde degisen biseydir. cükü bazen susmak, utancini, bazen kararliligini göstermek, bazende en iyi cevatir
Susmak en iyi cevaptır.
Allah (C.C) razı olsun. Emeğinize sağlık.:-038
Amin RABBİM cümlemizden razı olsun...
yerine göre olayına kişisine göre değişir...
~¤İsLaM¤~
29.05.2009, 12:54
:rolleyes:
yerine göre olayına kişisine göre değişir...
eh yani
şimdi adam tutup senin dinine laf söyliyecek resulüne iftiralar atacak sahabelere olmadık sözler sarfedecek
eee sen şimdi en iyi cevap olsun diye sus
yok efenim olmaz. böle durumda susulmaz yani şahsıma ben susmam sizi bilemem
elimde olsa sadece sözle değil bi güzelde dayak atarım :)
Konuşmadığım için hiçbir zaman pişman olmadım buyurmuş hz. Ebubekir.
eh yani
şimdi adam tutup senin dinine laf söyliyecek resulüne iftiralar atacak sahabelere olmadık sözler sarfedecek
eee sen şimdi en iyi cevap olsun diye sus
yok efenim olmaz. böle durumda susulmaz yani şahsıma ben susmam sizi bilemem
elimde olsa sadece sözle değil bi güzelde dayak atarım :)
Kalkın ayağa MİRAC kardeşimi alkışlayın ondan sonra oturun ALLAH C.C. razı oLsun kardeşim :)
nurulmisbah
29.05.2009, 17:21
selamun aleyküm susmak;tabiki yerine göre değişir bazen kabullenmek ama yeri geldiğinde hakkını savunmak lazım peygamber efendimiz buyuruyor;herkim ki hakkını savunmazsa dilsiz şeytan gibidir buyuruyor,aklımdan hiç çıkmaz herşey yerinde olmalıdır:-055
Susmak hem iyi bir cevaptır hemde yerine göre kullanıldığında çooooooooooook faydalıdır
BANA BENDEN OLUR ,HER NE OLURSA,
BAŞIM RAHAT OLUR ,DİLİM DURURSA:-033:-033:-033
cevap vermeye değmeyecek yerde susarım doğrusunu Allah biliyor zaten
~¤İsLaM¤~
13.06.2009, 11:25
:rolleyes:
bencede yerine göre değişir bazen kabullenmektir bazende en güzel cvbtr
aşk-ı musab
16.03.2012, 01:08
dilin emekliye ayrılıp, kalplerin konuşmasıdır susmak....
cim gibi bagırını açıp,bütün olumsuzluklara karşı şükür ve sabır etmektir susmak...
"ben bittim sen yaz beni" demektir susmak....
BİR UMUD demektir susmak..
susmak lisanihal ile muhabbetir....
Medineyehasret
16.03.2012, 09:38
susmak bazen kabullenmek bazen haliyle cevaptır bazen de ertelemekdir duruma göre değişir
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.