Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumu nerden, nasil buldunuz?
Degerli Kardeslerimiz,
Forumu nerden ve nasil buldugunuzu merak ediyoruz.
Burada insAllah paylasimda bulunabilirsiniz..
formu bi arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum.. yani bulmuş olmadım. arkadaşın tavsiyesi üzerine forma girdim :-009
bende tevafuken google den buldum iyiki bulmusum :-011
Medineyehasret
04.04.2007, 20:02
diğer kardeş sitelerdeki tanıtımlardan buldum burayı iyikide bulmuşum işte aradığım site dedim burda bütün aradıklarımı buldum rabbim razı olsun bu siteye emeği geçen herkesin rabbim bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin inş
sahabeseyyid
05.04.2007, 21:42
Bir üyeniz var yar_istanbul .İşte o arkadaş bana msn de link yollamış ama henüz kendisi üye olammıştı ben ondan önce oldum ve
ona hoşgeldin dedim,çok güzel oldu öyle..... :-011
ne güzel :-) Allah hepinizden razi olsun
cok mutlu oldum gercekten
sahabeseyyid
05.04.2007, 22:17
Sizden, de sabırlı yöneticim, Allah razı olsun :-011
bende bu siteyi adminimizden biliyorum :-009 :-011
Zeynelabidin
07.04.2007, 00:30
Selam
Ben de bir başka kardeş siteden buldum. Beklemiyordum bu kadar gelişmiş ve canlı bir forumu, şaşırdım sevindim... Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum ALLAH (CC) razı olsun. Hala bu forumdan haberi olmayan ama haberi olduğunda çıok sevinecek bir çok kişi olmalı, onlarda haberdar olurlar İnşaallah.
Bu siteyi bi arkadasin tavsiyesi üzerine buldum
Allah razi olsun ondan ve bu foruma hakki gecen bütün arkadaslardan insallah...
banada bir islamisohbet de burada görevlilerden biri tavsiye etmisti, ama nickini bilmiyorum sordugum halde söylemedi :)
hangi islamisohbet dragut kardes?
semenulcennet
09.04.2007, 18:15
Ben bu siteyi MahmudHoca sayesinde öğrendim iyikide öğrenmişim Allah razı olsun hocamdan vede siteyi kuranlardan emeğine sağlık herkesin Rabbim mükafatını kat kat versin inş selam ve dua ile :-025
Arkadasimin tavsiyesi uzerine
Bende başka bir siteden buldum sizden alıntı yapmışlar bende bir göz atayım dedim ve işte burdayım. :-009
cemo_aga
13.04.2007, 23:12
bir arkadasdan buldum burayi
MAHMUDHOCA
13.04.2007, 23:49
BEN BULMADIM MEVLADAN HERŞEY BİZİDE İSTİKAMETLE TANIŞTIRDI ŞÜKÜR ELH BU SİTEDE EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH KAT KAT RAZI OLSUN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ
SA BEN BIZIM GENCLIKTEN BULDUM ELHMD. BEN HEPINIZI TAM TANIYAMADIM AMA GRZ INS AS
ben hocamın tavsıyesı üzerıne buraya giridim
MaLuMaTFuRuS
30.04.2007, 14:02
ben galiba bir araştırma yaparken bulmuştum arama sitesine girdiğimde karsıma birçok islami site çıktı ben de buraya keşfettim
NuRuLaYn
02.06.2007, 13:23
Bende efendı babamın hakında birşey araştırıken gogleden buldum
site içeriligi cok hosuma gitti zati kedi sitemden ayrılmıstım cok ıyı oldu :-011 Emegi geçen Arkadaşlardan Allah c.c. Razı olsun :-025..
Ben bulmadım o beni buldu :-011 :-011 :-018
Dertli el-Halidi el-Kürdi
02.06.2007, 18:48
Bende başka bir siteden buranın ismini görmüştüm Rabbimin izniyle buradayız..
Orjinal Yazarı NuRuLaYn
Bende efendı babamın hakında birşey araştırıken gogleden buldum
site içeriligi cok hosuma gitti zati kedi sitemden ayrılmıstım cok ıyı oldu :-011 Emegi geçen Arkadaşlardan Allah c.c. Razı olsun :-025..
arkadaşgibi aynen katılıyorum. :-025 :-025 :-025
USKUDAR MUFTULUGUNE BAGLI CALISAN COK DEGERLI BIR VAIZIN VAAZU NASIHATLARI SIRASINDA BIR ARKADASTAN OGRENDIM.
RABBIME HAMDOLSUN, SUKROLSUN!
Zeynelabidin
02.08.2007, 22:50
Es Selam
Anket aslın da Video klipler seçeneği de eklense iyi olurdu.
Merak ediyorum bu İstikamet Kilipleri vasıtası ile İstikamet ile tanışan Kardeşlerimiz var mı ?
bir_kul_91
02.08.2007, 23:35
Ben tecvid kitabimi baska bir kardesime hediye etmistim. Tecvitten sinav olucaktim ve bazi konularda emin degildim. Arkadasim da buradan tecvid dersleri alabilecegimi söylemisti. Rabbim ondan ve bu sitede emegi gecen herkezden razi olsun. AMIN!
Zeynelabidin
02.09.2007, 00:19
Orjinal Yazarı bir_kul_91
Ben tecvid kitabimi baska bir kardesime hediye etmistim. Tecvitten sinav olucaktim ve bazi konularda emin degildim. Arkadasim da buradan tecvid dersleri alabilecegimi söylemisti. Rabbim ondan ve bu sitede emegi gecen herkezden razi olsun. AMIN!
Amin.
ilimaşığı
02.09.2007, 00:43
arapça öğrenmek isteyenler için verilen bi link sonucu buldum
_-HaSBiHaL-_
03.09.2007, 09:22
Mahmud Hocam sağolsun. :-009
arama motorundan buldum ...neyi aradımda karşıma çıktı hatırlamıyorum ama o zamandan beri inanılmaz bağladı...ilk zamanlar resimli dualar...günlük dualar,kıssalar derken artık illa hegün bakıyorum neler var,neler öğrenicem diye...paylaşımda bulunan herkesten Rabbim Razı olsun :-011
(özellikle forumun kuralları gerçekten bilgi paylaşım forumu olduğunu belli eder nitelikte..buda çok güzel)
Orjinal Yazarı Bahtiyar
Rabbimizin Evinde Buldum..
Camiimizin KadInlar ve Ders yapIlan bölümü icin bir yerden, güzel
ve büyükce , iki kanatlI yazI tahtasI bulmustuk, ihtiyaclarI vardI..
Bu YazI tahtasInI yerine monte ettik bir diger arkadas ile..
Eski YazI tahtasIndaki (sac yazI tahtasI idi) miknatIsla tutturulabilen
bir kart vardI, onu cIkarIp yeni tahtaya tutturduk..
Güllerle süslenmis bir kartpostal gibiydi..
üzerini okudum söyle yazIyordu:
Nahnu Ensarullah
Istikamet. EU
AklImda tuttum ve eve gelince girdim oraya.
O günden itibaren buradayIm, sizlerleyim kardeslerim..
MAŞAALLAH KARDEŞİM çok güzelmiş buluşun bende bir arkadaşın tavsıyesıyle oldu allah cc ondan razı olsun
*~*DeMa*~*
07.11.2007, 16:10
http://img66.imageshack.us/img66/259/gulbulbulhf8.gif
Can_ı can abim tavsiye etti ben ozaman tatildeydim gelince baktım ve öylece kaldım biraz yaramazım ama idare edin..... :-003
CAN-I CAN
07.11.2007, 16:58
Ne kadar güzel herkes bi vesileyle bulmuş bu değerli forumu....Okumak bile mutluluk ve heyecan verici...Rabbim üyelikleri hayırlı olan kişilerin sayılarını artırsın...Mevlam emeği geçenlerden kat kat razı ve hoşnut olsun...
Acizane bende net ortamında hurafelerle dolu bir sürü sitelerle karşılaştım ve moralim çok bozuldu..işte bu sıralarda sünneti seniyyeye tam olarak ittiba eden bir site arayışı içindeyken mevlam bu çok değerli forumla karşılaştırdı..Üyeliğim çok fazla olmadı ama bende acayip bağımlılık yaptı...Çünkü hakikaten çok seviyeli faydalı ve bilhassa candan samimi kardeşlikleriyle kendisine bağlayan muhteşem bir site...Rabbim ayırmasın inş...
Benim acizane bir tavsiyem olacak inş..İsterizki bizim gibi daha başka insanlarda bilsin öğrensin bu değerli sitenin mevcudiyetini...Bunun içinde kitap ayracı,sticker vs.istikameti tanıtan bi şeyler yapmak... :-014
Ne dersiniz kardeşlerim...?
CAN-I CAN
07.11.2007, 17:16
Orjinal Yazarı Bahtyar
Rabbimizin Evinde Buldum..
Camiimizin KadInlar ve Ders yapIlan bölümü icin bir yerden, güzel
ve büyükce , iki kanatlI yazI tahtasI bulmustuk, ihtiyaclarI vardI..
Bu YazI tahtasInI yerine monte ettik bir diger arkadas ile..
Eski YazI tahtasIndaki (sac yazI tahtasI idi) miknatIsla tutturulabilen
bir kart vardI, onu cIkarIp yeni tahtaya tutturduk..
Güllerle süslenmis bir kartpostal gibiydi..
üzerini okudum söyle yazIyordu:
Nahnu Ensarullah
Istikamet. EU
AklImda tuttum ve eve gelince girdim oraya.
O günden itibaren buradayIm, sizlerleyim kardeslerim..
Mevlam bahtyar abim gibi olanların sayısını artırsın...
sabahyıldızı
16.11.2007, 23:20
Ben önce Artemistr ile tanıştırıldım,onun sayesinde de forumla tanıştım :-011
tevekkülcü
17.11.2007, 00:10
BENDE KAGITHANE ANADOLU GENCLİK SAYESİNDE TANIŞTIM BURAYLA,BURDAKİ PAYLAŞIMLARINIZIN BANA ÇOK ÇOK FAYDASI OLDU SADECE BANA DEĞİ DİĞER FORUMDAKİ KARDEŞLERİMEDE,BUNUN İÇİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,İNŞAALLAH BU SİTEYE BİR ZEVAL GELMEZ,YAŞASIN İSTİKAMET EU,İYİKİ VARSIN
merak ettim tevekkülcü kardesim, genclikten birimi tavsiye etti?
selamun aleyküm mevlam nasıp etti hocam aracı oldu buluşturdu ayrılamıyorum bana ilaç bu site rabbim emeği gecen herkesten razı olsun inş emeklerin karşılığıı katbe kat versin hep burda olacağım rabbim izin verdiği surece inş
öMeR_FaRuK
05.12.2007, 12:06
Selamunaleyküm Efendi hazretlerinin ismiyle
Google de gezerken buldum Maşallah referansınız...Rabbim dayim yolundan ayırmasın
mahmut hocamız tavsiye buyrmuştu.allah cc ondan ve sizlerden razı olsun..
kara esref
20.12.2007, 13:14
ben siteyi youtubeden dini konularda araştırma yapaarken buldum.iyi ki bulmuşum çok güzel bir site site kurucularından ALLAH RAZI OLSUN.emeği geçen herkesten. :-004
TaLeBeYİM
20.12.2007, 14:11
Bi arkadaşım sürekli bu siteye giriyodu merak ettim üye oldum iyikide olmuşum şimdi elimden geldiğince arkadaşlara tavsiye etmeye çalışıyorum
hamza_yürekli
25.12.2007, 18:17
arkadaşım tavsiye etti Allah ondan razı olsun
selamün aleyküm googleden dursun ali erzincanlının şiirlerini araken buldum iyiki bulmuşum mevlam hepinizden razı olsun inşallah
bu siteyi bir arkadaşımın sayesinde buldumm harika bir site allah ondan razı olsun ve burda emegi gecen herkesden rabbim razı olsunn
hüseyin_abi
18.02.2008, 23:36
siteyi kaybetmişler arayanlar gelmiş benim meil adresine sormuşlar
orada bulmuşlar bende bir hatır soralım zahmet etmişler gelmişler diye
site bulunmuştur kaybetmemek içim özen gösterin bizimde adresimiz belli olsun
güzel arkadaşlar güzel tavsiyeleri ile buluşmuş bir site sahibi yoksa olur bizim mi :-009
aslında tamamiyle tevafuk oldu.daha önce hiç bir siteye üye omamıştım.google da masaüstüme koymak için La ilahe İllallah yazısı (Güzel hazırlanmış bir resim) arıyordum.öylelikle karşılaştım...iyiki bulmuşum...Allah hazırlayanlardan razı olsun... Nefsimizin sahibi olan Rabbimize Emanet olun inşallah
Selametle...
ikindi-yağmurları
19.02.2008, 22:13
bende arkadaş tavsiyesi daha doğrusu kuzenim söylemişti :-011
SoNSuZ-NuR
19.02.2008, 22:46
benim istikametle tanışmama sebep ikindi-yağmurlarıdır :-038 :-062
Adı_GüZeL
20.02.2008, 13:31
BEN NETE İSLAMİ SİTELER ARIYORDUM BURAYI BULUNCA BİRAZ BAKTIM COK HOŞUMA GİTTİ ÜYE OLDUM ŞİMDİDE COK MEMNUNUM TAVSİYE BİLE EDİYORUM BAŞKALARINA.
EMEYİ GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH...
BENİMKİ BİRAZ İLGİNÇ! NERDEN BULDUĞUMU BİLMİYORUM.TAAA NE ZAMANDIR ÜYEYMİŞİM DE FARKINDA DEĞİLMİŞİM :-009
İNŞALLAH İSTİKAMET ÜZERE DEVAM EDERİZ YOKSA YOKLUĞUMUZU ÇEKEMEZLER YAW :-009
acizbirkul
21.05.2008, 11:04
Arkadasim tavsiye etti siteye baktim neler var diyee cok begendim ve üye oldum cokda memnunum :-038 :-032
Tavsiye üzerine oldu..iyikide olmuş... :-062
Tevafuk üzerine tanıştım istikamet sitesiyle ben tanıştığıma çok memnun oldum inş.istikamet de benden memnun olmuştur :-011
:-004islami bir sitenin dost siteler bölümünden buldum çooooooooooooook memnunum
şamil basayev
26.05.2008, 20:47
sitelerde gezme alışkanlığım yoktu bigün bunalmıştım ve arkadaşımla msn de konuşurken bu siteyi tavsiye etti efendi babamın sohbetleri olduğunu söyledi bıraz gezindim ve üye oldum sağolsun..
Nickini bilemedigimiz, Istanbul'dan katilan bir kardesimizin daveti ile geldik,ilistik araniza... ...Hepinizi Allah Celle CelaliHu icin cok sevdik,dualarimiza coktan kattik herbirinizi..Hamdolsun ipine sarilmis dostlara kavusturan Allah'imiza!:-055
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN
OFLU KARDEŞİMİN TAVSİYESİ ÜZERİNE ÜYE OLDUM
Oflu kardesimiz nerden buldu acep :-011
Orjinal Yazarı iNZiVa
Oflu kardesimiz nerden buldu acep :-011
Bende merak ettim,ayrıca mercan bayan ismi değilmi :-013
Tarifdunyasi
27.06.2008, 23:03
bende eşimin sayesinde bu siteyi tanıdım üye oldum eşim pek uğramıyor buraya :)
abdurrahim
27.06.2008, 23:15
Selamun aleykum
Forum istikametle,Bahtiyar Kardeşimin tavsiyesi ve tanıtması ile buluştum.Allah kendisinden razı olsun.
Hazırlamış olduğunuz bu formun hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı hak'tan niyaz ederim.
Bu vesile ile haftalık Radyo Sohbetlerimizi sizlere ulaştırarak elimizden geldiğince faydalı olmağa çalışıyoruz.
Fırsat buldukça forumda şiirlerimi ve yazılarımı sizlerle paylaşmaya gayret edeceğim inşallah.
Görüşmek ümidiyle Allah'a emanet olunuz.
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN HOCAM :-025
Allah razi olsun abdurrahim hocam, sizleri aramizda görmek cok güzel. Daim olmanizi dileriz.
ben nette geziinirken karşıma çıktı...
önce bir kaç gün misafir olarak girdim sonra baktımki ortam çok güzel üye oldum...
kuranlardan Allah razı olsun
dava neferi
10.08.2008, 23:55
darulbeka nickli abimizin tavsiyesiyle forumu öürenmiş olduk..Rahman vesile olduğu için kendisinden razı olsun..inşaAllah hisse almamızda faydalı olacaktır üyeliğimiz..duam ile..
HaKKaNiYeT
20.08.2008, 18:34
youtube da video izlerken bir video gördüm cübbeli hocamızın bir konuşması vardı.çok hoşuma gitti.artık youtube da sürekli cübbeli hocamızı izliyordum.yine bir gün video izlerken videonun altında istikamet.eu yazıyordu.dedim bu siteye gireyim belki cübbeli hocamızın başka videolarıda vardır.diye düşündüm...
Hakka_Sevdalı
30.10.2008, 13:08
tevafuk...
şeker portakalının msn de ne dinliyorum göster bölümünde istikamet radyoyu çoğu zaman dinlerken görüyordum.. bende bunun üzerine merak ettim ve bu sayede üye oldum..(onun bile haberi yoktur onun sayesinde bulduğumu :):-033 )
_tebessüm_
30.10.2008, 14:17
tam hatırlamıyorum ama sanırım ilahi sözleri ararken bulmuştum:-033
aradıgımı burda bulabilecegimi söyleyen bir arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum.
aradığım, islam kimligi adı altında islamdan bi haber insanların olmayacagı bir yerdi,
aradığım,mümin kardeşini nefsi düşüncelerle karalayan değil,yaradandan ötürü yaradılanı hoşgören bi yer olmasıydı
aradığım, düşüncesi,görüşü,cinsiyeti ne olursa olsun insana müslümana saygının olmasıydı
aradığım bana günlük bir sünneti yapmamı tavsiye eden,Cenabı Hakkın sözlerini hatırlatan bi yer olmasıydı.
çaresizligimin çaresini ararken bu siteyi keşfettim
ALLAH tüm kardeşlerimden razı olsun inş.
MEDENIYET
21.12.2008, 20:53
formu bi arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum.. yani bulmuş olmadım. arkadaşın tavsiyesi üzerine forma girdim :-055
selamün aleyküm
bir gazetede efendi hazretlerinin sanal aleme açıldığı gibi bir haber okudum gogleden ararken buldum emeği geçenlerden allah razı olsun ben daha çok istifade edenlerdenim haklarınızı helal ediniz A.e.olunuz
Bende siteyi tevafuken buldum... Rabbim kurucularından razı olsun...
karden_hasena
14.02.2009, 19:56
belki tevafuk,belki bir arayış sonu ne olursa olsun kişiyi kaybetmek üzere olduğu aslına kavuşturan ince bir çizgi adı istikamet hemde birdaha şaşmamak üzere selam ve dua ile.
googlede Cübbeli Ahmet hocamizin sohbetlerini ararken buldum, iyikide bulmusum Simdi aradigimdanda fazlasini buldugum icin Rabbime sükrediyorum ve Rabbim neolur istikametden ayirma bizi.(ne sanalda ne reelde)Hep sirati müstakim üzere olmak dilegiyle Rabbim rizasina uygun olan islere vesile kilsin insaAllah
SakLızaman
08.03.2009, 13:22
Arama motorundan tevafuken buldum ve çok iyi etmişim iyiki denk gelmiş ve buradayım :)
Mollakasım
08.03.2009, 13:57
tavsiye ve yönlendirme ile..
Arkadaşımın netinde bir sorun varmış bana istikamet.eu ' ya bir bakarmısın site açılıyor mu dedi bende girdim açıldı ve açıldığını söledim daha sonra girmişken siteyi kurcalıyım dedim ve Şükürler olsun içinden çıkamadım :-032 tanışmama vesile olan arkadaşımdan ve site üzerinde emeği bulanan herkesten :-046
ahmet yasin
21.03.2009, 12:08
selamün aleyküm arkadaslar.foruma arapça ödevimi araştırırken rastladım.ama bulamadım.yardımcı olurmusunuz?ödev konum:mebniler ve mef ul çeşitleri.
şimdiden:-046.
Bir Tanıdıgımın Tavsiyesiyle Buldum:-046
Medreselerle alakalı konu araken buldum emeği geçenlerden Allah razı olsun
TarıK-TaLha
23.07.2009, 12:12
Arkadaşımın Tavsiyesiyle Geldim :-046 :-033
Arapça olarak yardım alabileceğim bir yer arıyordum
bir kardeşimde burada arapça derslerinin olduğunu görmüş tavsiye etti
iyiki etmiş bu yalan dünyada gerçekçi bi yer bulmak çok zordu
Kendisinden Allah ve resulu razı olsun
İyiki varsın istikamet :-032
DEMA KARDEŞİMİN TAVSİYESİYLE BULDUM.KENDİSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN....
forumu biyerden bulmadım,kendimi foruma üyeliğim yapılmış olarak buldum...
eee tabi o isimle ufak sınamalar yaparak site sahibinin vaadettiklerinin doğruluğunu görünce
bu isimle üye oldum...
forumdan memnunuzda forum bizden memnunmu bilmem:-011
irşad ekseni
26.07.2009, 18:07
bende sonsuz nur kardeşimin tavsiyesiyle geldim.kendisi benim kardeşim olur:-032
forumu biyerden bulmadım,kendimi foruma üyeliğim yapılmış olarak buldum...
eee tabi o isimle ufak sınamalar yaparak site sahibinin vaadettiklerinin doğruluğunu görünce
bu isimle üye oldum...
forumdan memnunuzda forum bizden memnunmu bilmem:-011
kendimi foruma üyeliğim yapılmış olarak buldum...:-083:-083:-083nasıl yani
İkra kardeşimin tavsiyesiyle geldim.Ondan ve siteye emeği geçen herkesten Allah razı olsun...Rabbim cennetinde de buluştursun inşaAllah...:-033:-032
akl-u abad
15.08.2009, 11:35
selamün aleyküm bende bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum üye olmak yeni nasib oldu...:-046
sahabe_hayranı
31.10.2009, 22:28
Başka bir sitede tanıtım linkinden görmüştüm. Daha sonra bi kardeşimiz de tavsiye edince üye oldum. Çok da memnun oldum. :)
Bir arkadaş tavsiyesi üzere geldım.
Başka bir İslami sitedeyken adına yaraşır ilerlememesi beni üzmüş net ortamını tamamen bırakmıştım. O sıralarda bir arkadaş buranın ciddiyetinden bahsetti. Açıkçası ilk etapta ilgilenmedim çünkü adı islami site olup da sadece adıyla kalmış yerler duyuyor, görüyordum.
Bir zaman sonra abimde buranın kalitesini, ciddiyetini anlatınca bir göz atalım dedik ve burdayız:) iyi ki de göz atmaya karar vermişim. Kurucusundan, tüm yönetimdeki arkadaşlara, tüm üye kardeşlerime tek tek tşk ediyorum.
Linkine yaraşır ilerledikleri için...
Bende risale-i kudsiyye arıyordum netten, öyle buldum. Ama bulunca sevindim baya. böyle site bulmak zor. Bu benim her yönüyle islami diyebileceğim iki siteden biri..
ebu_cendel
11.11.2009, 20:18
Tam olarak hatırlıyamıyorum malesef.:(
canyürekli
17.02.2010, 19:54
yeni üye olan kardeşlerim sizlerde eklerseniz nereden form 'u bulduğınuzu seviniriz..
rahmet sağanağım
17.02.2010, 22:01
bende buraya üye olan bir kardeşim:-014 dolayısıyla, onun tavsiyesi üzerine geldim, gezdim ve sonunda üye oldum o kardeşimden ve emeği geçen herkesten :-aro:-055:-035
bende wuslat kardeşimiz sayesinde buldum dünya ve ahirette :-046 inşallah kendisinden
ben eskilerdenim epeydir girmiyorum suan tekrar arnızdayım
dert_derman
25.06.2010, 14:19
Arkadaş(Tufeyl) tavsiyesi ile geldim bu foruma..
hoş bir forum, bana alıştığımdan garip gelse de :)
kolay gelsin hepinize..
siyahbeyaz
25.09.2010, 23:11
Arkadaş tavsiyesi
aşk-ı musab'ın yoğun isteği üzere burdayım :-033
haydi bakalim :)
Anket bölümündemiymiş bende arayıp duruyorum konuyu,:)
teşekkürler admin
Emekli Genelkurmay Başkanı Sayın İlker Başbuğ'un yargılandığı "İnternet Andıçı" adlı davaya ilişkin olarak, irticai faaliyetlerinden ötürü andıçlanan(fişlenen, takip edilen) bir web sitesinden dolaylı yol ile forum'a ulaşmış bulunmaktayım. Saygılarla!
Neden buldum diye pişmanlık içeren bi konu da mı açılsa :):):)
evet gerçekten ilginç, istikamet forumla ilgili ne vardı acaba ilgili yazıda, sayfada, başlıkta vs. her nerden girdiyseniz buraya sayın Ersavaş:) Yolları geri geri takib etseniz mümkünmü acaba?
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.