Orijinalini görmek için tıklayınız : Yengem icin
iki hafta önce esini kaybeden yengem bir iki gün icerisinde acik kalp ameliyatina girecek sizlerinde dua ve destegiyle Rabbimin acil sifasiyla hayirlisiyla bu kalp ameliyatini atlatmasi icin 4444 tefriciye dagitmak istiyorum Allah Rizasi icin tefriciye almak isteyen kardeslerimiz buraya yazsinlar ...
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 11:43
20 tane ben alıyorum kardeşim....
Yengene ALLAH Sabır İhsan Eylesin Başınız Sağolsun ALLAH Mekanını Cennet Eylesin
Selam Ve Dua İle...
Esselamun Aleykum...
iki hafta önce esini kaybeden yengem bir iki gün icerisinde acik kalp ameliyatina girecek sizlerinde dua ve destegiyle Rabbimin acil sifasiyla hayirlisiyla bu kalp ameliyatini atlatmasi icin 4444 tefriciye dagitmak istiyorum Allah Rizasi icin tefriciye almak isteyen kardeslerimiz buraya yazsinlar ...
Allahu Teala Rahmet eylesin, sabr eylesin..
çok zor bir durumdaymış zavallı..
Mevlamız Teala kolaylılar versin müdahele edecek hekimlere..
ve yengenizide bir an evvel şifa vererek sıhhatine kavuşmasını nasib eyesin..
Müslüman müslümanın derdiyle dertlenecek tabii, onunla üzülecek onunla dua edecek ve aminler diyecek..
Salat-ı Tefriciyeye hemen başlansın iki gün kalmış..
Hep beraber muhterem kardeşlerimiz, bolca alıp hemen başlayalım ve bitirelim inşaAllah..
100 alıyorum şimdlik..
Ömer'ül Faruk
04.08.2009, 11:57
ALLAH C.C. Şifa versin
50 tane de ben alıyorum bi 200 tane daha labilirim
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 11:59
200 tane daha alıyorum şimdilik....
200 tanede ben alayım...Allah yardımcısı olsun..
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:08
50 tane Daha Ekliyeli Oraya Bi Arkadaşım Okuyacak...
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:11
Bir Arkadaşım 500 Tane Aldı...
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:13
3124 Tane Kaldı Arkadaşlar
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:17
Bir Arkadaşım 750 Tane Aldı....2374 tane kaldı
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:33
Bi Arkadaşım 200 Diğer arkdaşımda 350 aldı....kalan 1824
Bilal-i Habeş
04.08.2009, 12:42
Bi Arkadaşım 150 DAha Aldı kalan 1674
_HAYDAR_
04.08.2009, 14:19
300 ben aldım
karaşahin
04.08.2009, 14:29
BİSMİHİ TEALA
250 bu fakir aldı inşeALLAH
Vahdet_1
04.08.2009, 14:29
100 tanede ben alayım
Rabbim EŞ ŞAFİ ismiyle tecelli eylesin inşaALLAH
EN kısa zamanda tekrar saglık ve sıhhat kavuştursun
924 adet Salat-ı Tefriciye kalmıştır hemen bunlarıda alalım efendim,
kardeşimiz rica etmiş, Rabbimiz Teala razı olsun ve bizlerden Habibinin hürmetine kabul buyursun..amin..
:-055
Dertli el-Halidi el-Kürdi
04.08.2009, 14:52
Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.. Eşinide kaybetmişken moralinide yerinde değildir.. Ciddi moralde lazımdır şimdi kadıncağıza.. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.. Rabbim doktorlara da kolaylık nasib eylesin..
bende 100 tane alıyorum inşaAllah..
Rabbim okunanları şaban-ı Şerif ayı ve bu ayın sahibi olan Habibi hürmetine kabul eylesin--amiin..
Vesselam..
Nurun Ala Nur
04.08.2009, 17:17
Yengenize gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
Rabbim hayirlisi ile yengenizi tez vakitte Safi isminin hurmetine sifasina kavustursun. Rabbim yengenize sabru cemil ihsan etsin. Gercekten zor bir imtihan. Rabbim kazananlardan saysin yengenizi insaAllah.
Ben 200 tane alayim cuma gunu de benim ufak bir ameliyatim var. Rabbim cumlemizin yaninda hamd olsun. Selam ve dualarda Allah c celaluhu yaninizda olsun insaALLAH...
kardeşimizin yengesine Allahtan acil şifalar diliyorum 124 tanede ben aldım ...
kalan=500...
EnTe MaKsUuDİ
04.08.2009, 21:29
100 tanede ben aldım
kalan:400
Rabbiim acil şifalar ihsan etsin
rabbim cümlenizden razi olsun insaallah beraat gecesinda beraatini sagindan alanlardan olursunuz insaallah, en dar zamaninizda Rabbimde sizin imdadiniza yetissin,,,
isin kötü tarafi kalbindeki iki damarin ikiside baya bi tikaliymis ve kalp 50% den daha az calisiyor bün ziyaretine gittigimde cocuklarini emanet etti kalkamam diye bu bana cok koydu ...
insaallah dualariniz hürmetine Raabim sifa verir
kalan 400
Allah Razi Olsun
_HAYDAR_
04.08.2009, 23:10
kalanınıda ben aldım kardeşim..Rabbim acil şifalar versin...AMİNN..
HaKKaNiYeT
04.08.2009, 23:17
Rabbim acil şifalar versin
rabbim cümlenizden razi olsun insaallah beraat gecesinda beraatini sagindan alanlardan olursunuz insaallah, en dar zamaninizda Rabbimde sizin imdadiniza yetissin,,,
isin kötü tarafi kalbindeki iki damarin ikiside baya bi tikaliymis ve kalp 50% den daha az calisiyor bün ziyaretine gittigimde cocuklarini emanet etti kalkamam diye bu bana cok koydu ...
insaallah dualariniz hürmetine Raabim sifa verir
kalan 400
Allah Razi Olsun
Amin.. bu güzel dualar için Vuslat kardeşimiz..inşaAllah..
Kalan 400 de bu arada alnmıştır, alan kardeşlerimiz mutlaka bu akşama kadar bu gece..okuyunuz ve bitiriniz, bu mübarek gecede yapılacak duaların aminleri ile birleşsin inşaAllah..
Allahu Teala razı olsun kabul buyursun, bir gün her birimizin muzdarib kalabileceği ve rabbine sığınacağı günlerde bizlerinde yardımına gelenler olsun inşaAllah..:-055
RABBIM HEPINIZDE N RAZI OLSUN SABAH 7 DE AMELIYATA GIRECEK VE INSAALLAHDA HAYIRLISIYLA SAGLIGINA KAVUSMUS OLARAK CIKAR AMINNN
Tefriciye alacaktım ama arkaaşlar hepsini almışlar..
Rabbim Acil Şifalar versin ..
Yengeniz bu gece dualarımızda olucak inşAllah..
Tefriciye alacaktım ama arkaaşlar hepsini almışlar..
Rabbim Acil Şifalar versin ..
Yengeniz bu gece dualarımızda olucak inşAllah..
Ihlamur, benim aldıklarımdan sana 50 adet devrettim inşaAllah, sende dualardan nasiblen..
Bak gönlünden geçen oldu işte., Allahu Teala razı olsun.
Vuslat kardeşimizin Yengesi inşaAllah yarınki kalp ameliyatından en güzel ve sağlıklı bir şekilde çıkar..
Rabbimiz Teala Hekimlere kolaylık Hastamıza şifalar ihsan eylesin..
okumalar ve duaları için bütün kardeşlerimizden razı ol Allahım...amin
Ihlamur, benim aldıklarımdan sana 50 adet devrettim inşaAllah, sende dualardan nasiblen..
Bak gönlünden geçen oldu işte., Allahu Teala razı olsun.
Vuslat kardeşimizin Yengesi inşaAllah yarınki kalp ameliyatından en güzel ve sağlıklı bir şekilde çıkar..
Rabbimiz Teala Hekimlere kolaylık Hastamıza şifalar ihsan eylesin..
okumalar ve duaları için bütün kardeşlerimizden razı ol Allahım...amin
Peki Allah Sizden de razı olsun :)
ben bu gece okurm 50 tefriciye yi..
Nurun Ala Nur
06.08.2009, 03:55
Selamun ALEYKUM Vuslat kardesim 200 tane okundu. Rabbim in sifasi yengene ve butun sifa bekleyen muminlere insaALLAH. Gonlunu ferah tut kardesim her isin hayri Rabbimin katinda.BU gece yengen duallarimda insaAllah. :-055
Dertli el-Halidi el-Kürdi
06.08.2009, 13:12
Bu gece yazılmış olmalı ameliyatın iyi mi kötü mü geçtiği.. İnşaAllah iyi geçmiştir.. Sizden haber bekliyoruz vuslat kardeşim..
Tamda beraat sabahı Rabbim yardımcısı olmuştur inşaAllah..
Aldığım tefriciyeleri okudum..
Fakat buraya yazmayı unutmuştum.. :-056
Rabbim şifalar versin inşAllah..
Rabbim cümlenizden razi olsun 7 saat süren bir ameliyat gecirdi ve bu sabah elhamdülillan uyandi simdilik hersey yolunda ..
Insaallah su önümüzdeki 4 günüde yogun bakimda gecirdikten sonra herhangi bir komplikayson olmassa normal odaya cikacak...
Dua eden gönlünden geciren sifa dileyen tüm kardeslerimden :-046
Sevindim kardeşim..
Rabbim eski Sağlığına kavuştursun inşAllah..
Bilal-i Habeş
07.08.2009, 13:44
Arkadaşlar Benim Aldığım Ve Arkadaşlarımın Aldıkları Aldığı Gün Bitti Komple Haberiniz Olsun Esselamun Aleykum Yengene ALLAH Şifa Versin....
R
abbim cümlenizden razi olsun 7 saat süren bir ameliyat gecirdi ve bu sabah elhamdülillan uyandi simdilik hersey yolunda ..
Insaallah su önümüzdeki 4 günüde yogun bakimda gecirdikten sonra herhangi bir komplikayson olmassa normal odaya cikacak...
Dua eden gönlünden geciren sifa dileyen tüm kardeslerimden :-046
Amin cümlemizden, inşaAllah yengeniz bu durumuda atlatır ve odasına çıkar.
akabindede sıhhatine kavuşur..
Bilgilendirdiğin için memnun olduk Vuslat, bu arada tekrar merak ettik
uğramamışsın, inşaAllah güzel haberlerini bekleriz
:-065Mevlamız Teala yengenizi size bağışlasın, amin...
amin safahat abi bugün kalbine ultraschall yapilacak eger kalbte hersey yolundaysa yogun bakimdan cikaracaklar insaallah wenn nicht bilmiyorum artik
amin safahat abi bugün kalbine ultraschall yapilacak eger kalbte hersey yolundaysa yogun bakimdan cikaracaklar insaallah wenn nicht bilmiyorum artik
Son durum nedir Vusat? inşaAllah Yengenizin sıhhi durumu iyidir?
Cumanız mübarek olsun ayrıca kardeşim..
hastaneden cikardik suan evde elhamdülillah durumu daha iyi insaallah zamanla daha iyi olacak
İnşaAllah ...Allah tekrarını göstermesin..
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.