Orijinalini görmek için tıklayınız : DAYIM İÇİN...
Biricik Dayımın,ileri derece de karaciğer kanseri olduğunu öğrendik, kendisi daha genç...Acil şifa bulması ,direncinin artması ,için Yasin-i Şerif kampanyası başlatmak istiyorum sizlerden Allah rızası için katılımınızı bekliyorum...
5 Yasin-i şerif ben alıyorum
3 YASİNİ ŞERİF ALIYORUM
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM
Ömer'ül Faruk
20.08.2009, 10:42
5 Tanede şimdilik ben alayım
Allah razı olsun kardeşlerim ..alınan 18 oldu..
5 YASİN-İ ŞERİF ALAYIM. MEVLAM ACİL ŞİFALAR İHSAN ETSİN.
Allah razı olsun kardeşlerim ..kalan 23..
GaripKadir
20.08.2009, 11:39
Kardeşim geçmiş olsun ALLAH (C.C.) ŞAFİ isminin hürmetine acil şifalar versin.:-055:-055:-055
5 tane aldım ALLAH (C.C.) kabul etsin..:-032
Allah razı olsun garip kadir kardeşim ...kalan 18 yasin-i şerif
:-0553 adet ben alayım kardeşim, Dayınıza Mevla Teala şifa versin..amin..
Rabbim safi ismi ile tecelli buyurup dayiniza acil acil sifalar ihsan etsin insaallah
5 tanede ben aliyorum
_HAYDAR_
21.08.2009, 13:37
Rabbim acil şifalar versin.. ben 10 yasin-i şerif aldım..
Abdülmecid,Alihaydar,Tekbir,Ömer'ül Faruk,İsmail,Garipkadir ve Vuslat kardeşlerim, Mevla hepinizden razı olsun,sıkıldığınız üzüldüğünüz anlarda sizlere de dua edecek dostlarınızı çoğaltsın,Ramazan ayı hürmetine sizlerin duaları vesilesiyle dayıma ve tüm hasta olan mü'minlere acil şifalar versin..
ALDIĞIM YASİN-İ ŞERİFLER OKUNMUŞTUR.
aldigim yasini serifler okunmustur Rabbimden tekrar acil sifalar diliyorum
ya eshabi sicn
22.08.2009, 02:39
3 tane alayoım kardeşimm ALLAH ACİİİİL ŞİFA VERSİİİN..MEWLANIN EN COK SEVDIGI KULLAR BIRBIRLERINE GAYBI OLARAK DUA EDENLERDIR... İNŞALLAH SEN BIZE BIZDE SANA EDELIIM ...
Nurun Ala Nur
22.08.2009, 06:11
5 tanede ben okuyayim RABBIM safi isminin hurmetie dayiniza acil sifalar ihsan etsin insaAllah..
GaripKadir
22.08.2009, 15:26
Aldığım yasinleri okudum ALLAH (C.C.) Kabuli karin eylesin inş amin.
Nurun Ala Nur
23.08.2009, 06:53
SAYI TAMAMLANSADA BEN YINEDE YASIN LERI OKUDUM ALLAH KABUL ETSIN SIFASINI RABBIM TEZ VAKITTE VERSIN INSAALLAH.
canyürekli
23.08.2009, 09:45
İŞRA KARDEŞİM ALLAH HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN YASİNE YETİŞEMEDİM AMA DUAMA EKLEDİM ALLAH ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM...
:-0553 adet ben alayım kardeşim, Dayınıza Mevla Teala şifa versin..amin..
ikisini nurun ala nur kardeşimize vermiştim birlikte tamamı okunmuştur,
Rabbim kabul buyursun ve Dayınız hakkında en hayrlısını nasib eylesin İSRA..
Bizleri muhterem Dayının sıhhı durumu hakkında bilgilendirmeye devam et inşaAllah kardeşim. Allahu Teala yardımcınız olsun ve şifasını versin...amin...
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.