Orijinalini görmek için tıklayınız : Hosgeldiniz, Zeynelabidin!
Esselamu aleyküm Zeynelabidin,
Üyeliginizin Hayirlara vesile olmasini diler
Istikamet foruma paylasimlarinizi bekleriz
Selam ve dua ile iSTiKaMeT.Eu
Hoşgeldiniz kardeşim.Hayırlara vesile olsun.
Zeynelabidin
07.04.2007, 00:18
Selam
Hoşbulduk. Ben Zeynelabidin, Kayseriden katılıyorum. İşletme Mezunuyum ve askerden 5 ay evvel geldim. Şu sıralar çokca boş zamanım var. Genel de kitap okuyarak nette özellikle İslami Duyarlılığı olan haber yorum sitelerin de ve video kanalların da vaktimi geçiriyorum. Forumlara katılıyorum. Bir de kitap okuyorum. İngilizce biliyorum ancak onun yerine Arapça bilmek isterdim. Bu konu içim de ukde idi. Bir başka forum da "Bana bu konuda yardım edecek biri var mı" diye mesaj yazmıştım 1 ay oldu bu anlam da karşılık alamamıştım ki daha bu siteye girer girmez Müjde gibi bir tevafuk oldu ve kardeşimin birisi zaten bu iş için bir başlık açmış ve yardım çağrısın da bulunmuş. Ne güzel...!
Bu siteyi oluşturmakta kimlerin emeği geçmiş ise Allah (cc) hepsinden razı olsun. Ben cahil bir kardeşinizim bu anlam da benim bu siteye katacağım pek bir şey olduğunu sanmıyorum ama ben de zaten öğrenmeye geldim. Yararlanmayı umuyorum. Sorum olursa sormayı umuyorum. Hayırlısı olsun İnşaallah.
Esselamu aleyküm Zeynelabidin kardesim,
AramIza hosgeldin, üyeliginin hayrlara vesile olmasInI cenab-I Hakk´dan
niyaz ederiz.
Kendini ne güzel tanIttIn, Allah razI olsun ve aradIgInI buldursun insaallah,
ve aleyküm selam kardesim hosgeldiniz
üyeliginiz hayirli olur insaAllah
Hepimiz birer talebeyiz, ilim denen hazine cok genis, oku oku bitmez
gittikce genisler, Rabbim faydali ilimler ögrenmeyi cümlemize nasip etsin..
Orjinal Yazarı HakGüZaR
ve aleyküm selam kardesim hosgeldiniz
üyeliginiz hayirli olur insaAllah
Hepimiz birer talebeyiz, ilim denen hazine cok genis, oku oku bitmez
gittikce genisler, Rabbim faydali ilimler ögrenmeyi cümlemize nasip etsin..
amin insallah,
istikamete hosgeldiniz Zeynelabidin kardesim, üyliginiz hayirli olsun insallah...
sahabeseyyid
07.04.2007, 21:40
Orjinal Yazarı Zeynelabidin
Selam
Hoşbulduk. Ben Zeynelabidin, Kayseriden katılıyorum. İşletme Mezunuyum ve askerden 5 ay evvel geldim. Şu sıralar çokca boş zamanım var. Genel de kitap okuyarak nette özellikle İslami Duyarlılığı olan haber yorum sitelerin de ve video kanalların da vaktimi geçiriyorum. Forumlara katılıyorum. Bir de kitap okuyorum. İngilizce biliyorum ancak onun yerine Arapça bilmek isterdim. Bu konu içim de ukde idi. Bir başka forum da "Bana bu konuda yardım edecek biri var mı" diye mesaj yazmıştım 1 ay oldu bu anlam da karşılık alamamıştım ki daha bu siteye girer girmez Müjde gibi bir tevafuk oldu ve kardeşimin birisi zaten bu iş için bir başlık açmış ve yardım çağrısın da bulunmuş. Ne güzel...!
Bu siteyi oluşturmakta kimlerin emeği geçmiş ise Allah (cc) hepsinden razı olsun. Ben cahil bir kardeşinizim bu anlam da benim bu siteye katacağım pek bir şey olduğunu sanmıyorum ama ben de zaten öğrenmeye geldim. Yararlanmayı umuyorum. Sorum olursa sormayı umuyorum. Hayırlısı olsun İnşaallah.
sen bizim yunus musun??????????
Zeynelabidin
08.04.2007, 02:25
Selam
Safahat, HakGüzar, aHavi ve sabahaseyyid kardeşlerime sıcak ve içten karşılamalarından ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cümleten Hoşbulduk. Ben Yunus değilim sahabeseyyid kardeşim.
sahabeseyyid
08.04.2007, 15:12
Değilim dedin ama işte "sen bizim yunus yani zeynelabidin'sin.....Öyle değilmi?merak ettim ,bu sitedede elştirilecek bir şey varmı diye baktın mı :-011
Zeynelabidin
08.04.2007, 16:34
Selam
Yapanlar çok güzel ve dolu doyurucu bir site yapmışlar. Eleştirecek bir şey bulamadım. Maşaallah.
Aramıza hoşgeldiniz kardeş. Hayırlara vesile olur inşallah.
Zeynelabidin
08.04.2007, 22:44
Selam
Amin. Allah (cc) razı olsun bu sıcak karşılamalardan dolayı.
Hos geldin Zeynelabidin kardesim,üyeligin hayirli olsun ins.
Zeynelabidin
08.04.2007, 23:28
Selam
Hoşbuldum ZeVRaK Kardeşim. Amin.
sahabeseyyid
09.04.2007, 13:26
maşaalah üşenmemiş herkese hoşbulduk demişsin :-009
Zeynelabidin
11.04.2007, 07:35
Selam
Üşenmek olur mu, benim için sevinçtir. Allah (cc) razı olsun.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.