PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : benim hakkında

Dogu
29.08.2009, 10:24
ben 9 yıl önce hasta oldum icimde cinler var ilk hasta oldugumda 7,8 ay cehenemde yandım sükür kurtuldum hele enbüyük atese girdigimde sübapan allah ne büyük aciydi beni neden cehenneme attılar sebebini soracaktım anlamı neidr bu ögrenmek istiyorum konuyu yanlıs yere actıysam özür dilerim simdi sadece konusuyorlar icimdekiler bir zararları yok hocam lütfen cevaplarmısınız benim gibi basklarıda varmı bu sekilde acaba cehennemde yakılan veya kitaplarda bunun hakkında bir sey yazıyormu bilmek istiyorum simdiden allah razı olsun

Dogu
29.08.2009, 11:07
güncelleme

SiNa
29.08.2009, 11:10
..........

karaşahin
29.08.2009, 11:39
ben 9 yıl önce hasta oldum icimde cinler var ilk hasta oldugumda 7,8 ay cehenemde yandım sükür kurtuldum hele enbüyük atese girdigimde sübapan allah ne büyük aciydi beni neden cehenneme attılar sebebini soracaktım anlamı neidr bu ögrenmek istiyorum konuyu yanlıs yere actıysam özür dilerim simdi sadece konusuyorlar icimdekiler bir zararları yok hocam lütfen cevaplarmısınız benim gibi basklarıda varmı bu sekilde acaba cehennemde yakılan veya kitaplarda bunun hakkında bir sey yazıyormu bilmek istiyorum simdiden allah razı olsun

BİSMİHİ TEALA

Muhterem kardeşim;

Nasıl ki insanın bedenin de bir rahatsızlığı olduğunda doktora giderek tedavi oluyorsa manevi hastalıklardan olan bu gibi rahatsızlıklarda da tedavi olunması gerekmektedir.

Maalesef günümüz insanı bu konuya yeterli önemi vermedikleri için sık sık üç harflilerin saldırısına uğrayan insanları görmekte duymaktayız.

Bunların insanlara çeşitli yollar ile eziyet ettikleri malumdur. Sizin uğradığınız eziyette bu yollardan birisidir ALLAHU A'lem.

Size tavsiyem bulunduğunuz yerde bu işlerle uğraşan ehl-i sünnet birisini bulmanız ve tedavisini olmanızdır.

Ancak zamanımızda ki ne idüğü belli olmayan, amaçları sadece insanları yolmak olan üçkağıtçılara dikkat edin.

Dogu
29.08.2009, 11:46
allah razı olsun hocam zaten bana bakan hocam var ayrıca hastanede tedavi oluyorum konturole gidiyorum ilacta kullanıyorum ama bir türlü kurtulamadim

Hakkani
03.09.2009, 10:49
Sayın Doğu, şu hususu belirtmek isterim: Cinler asla bir insanı cehenneme götürüp yakamazlar. zira orası onların babalarının mekanı değil. bir kere cinler kim olmuşki Allah tarafından sorgusu yapılmamış ve hakkında hüküm verilmemiş hemde bir müslümanı cehenneme sokabilsinler.. cehennem Allahın gazap mahallidir ve ancak onun izniyle girilir ve onun izniyle ordan çıkılır.. kaldıki oraya girmek bundan çok yıllar sonra başlayacak henüz cehennemde kimse yoktur ve kapıları kapalıdır.

Şu halde bu hissettiğiniz acı asla cehennem ateşinin acısı değil. hem cehenneme bir saniye giren kömür gibi kara kesilir ve ordan çıkan hayat nehrine dalmadan iflah olmaz canlanamaz..

peki cehennem azabı değise nedir sizin hissettiğiniz ? bence ve kuvvetli ihtimalle müdrikenizi hayal gücünüzü tesir altına almaktan ibaret psikolojik bir vakadır. esasında bu cinler mahlukatın en zayıf ve çelimsiz yaratıklarıdır.. kimseyi çekip itmeye sürüklemeye güçleri yetmez. ve insanlardan ins çarpmasından çok korkarlar.

Önce buna inanmanız lazım sonra korkuyu kalpten def etmeli sonra da uygun duaları her gün bizzat okumalıdır. yüz hocaya okunmaktan efdaldir kendi kendinizi okumanız..