PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TeŞekkÜr Edİyorum İstİkamet Aİlesİ Olarak

MAHMUDHOCA
08.04.2007, 22:59
BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HAFIZ VE MUHACİR KARDEŞLERİME SİTEDE ÇOK BÜYÜK EMEKLERİ VAR VE ÇALIŞMALARIDA ÇOK GÜZEL BURDAN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYORLAR İSTİKAMET AİLESİ OLARAKTA DİĞER ARKADAŞLARIMADA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM BENDE SİZİN GİBİ AKTIF OLABİLSEM VE ÇALIŞABİLSEM DUA EDİN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ

Zeynelabidin
08.04.2007, 23:11
Selam
Bende her ikisine ve diğer tüm emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Çok yeni bir üye olmama rağen her ikisinin de özel olarakda ilgi alakası ve yardımlarını gördüm. Site gerçekten dopdolu ve güzel bir site olmuş. Girdiğim zaman çıkmak istemiyorum, emek verenlere teşekkür ediyorum bizlere bu şekil bir site hazırlamak kolay olmasa gerek. Allah (cc) cümlesinden razı olsun.

H@FIZ
10.04.2007, 15:00
Teşekkür ederiz arkadaşlar. Amacımız daima islama hizmet ve sizin gibi güzel dostlara faydalı olabilmek. Rabbim ecri mukafatını hepimize bahşeylesin...

aHaVi
10.04.2007, 23:00
Allah razi olsun kardeslerimizden ve tüm emegi gecenlerden insallah...cok güzel bir is yapiyoruz Allah yolundan ayirmasin insallah...amin