Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler ne zaman ağlar...
Hadimül harameyn
31.10.2009, 20:45
Erkekler ne zaman ağlar?
bu anketi tamamen eğlence maksadıyla konulmuştur ...http://www.tevhid.gen.tr/images/smilies/msn/dft009.gif
Hayy Allah hayrinizi versin... :-055
Hastalaninca ve tuttugu takim kaybedince diyelim...!:rolleyes:
araba çizldiğinde diyecegim ama ağlamaktan ziyade çizeni yakalamayı ve yakaladıktan sonra benzetme hedef haline getirilir...
Hadimül harameyn
01.11.2009, 10:42
:-034
Tuttukları takım şampiyonluğu kaçırdığında...
_genelde ağlanmaz evde bir yas havası hakim olur,hele birde evde şampiyon olan takımın taraftarı mevcutsa bu yas havası zaman zaman yerini kin'e çekememezliğede bırakır:rolleyes:
Aldıkları arabalarını...otoparkta biri boydan boya çizdiğinde
_bunada ağlanmaz öfke,intikam duygusu hakimdir,hele birde arabayı çizen apartmana yeni taşınan yaramaz insanların çocuklarıysa dairelerini kundaklama planlarıyla meşgul bir beyinle homurtular yükselir evde(asansörde karşılaşmamaları için dua etme vazifeside her zaman evin annesine düşüer)
Acıklı bir türk filminde...( genellikle gizlice )
_burdada ağlamaktan ziyade birkaç gün boyunca sanki makinenin yumuşatıcı bölümüne ekstra ölçüde yumuşatıcıyla atılmışda bir hayli yumuşamış bir şekilde evde dolaşılır ve neredeyse çocuklarının her dediğine evt diyecek bir hal üzre bü seyir tamamlanır öyleki ehliyeti bile olmayan çocuğuna,gece 12de arabayı isteyip sokağa çıkma cesaretini verecek kadar...
Erkek adam ağlamaz...
_bu külliyen yalan ve daha doğduğu anda bu yalanı ispat üzre hareket eder,ama nedense erkek ağlamaz diye diye mecburi bir içe atma hareketine mahkum bırakılarak içe ata ata çatlatıp öldürürler adamı.!
Hastalandıklarında...( grip dahi olabilirler farketmez..)
_ah anam anam anaaam ölüyorum nidalarıyla ev inler ama ağlanmaz zira hastalandığında ağlamak ekstra enerji tüketimine sebep olurki bu asla istenmez zaten en basit hastalık bile dağ gibi adamı yatağa düşürmüştür bu vakar ağlayarak sırılsıklam edilmez(yalnız,vakar dedim bakarmısınız:-059)
Erkekler sadece bebekken ağlar... 8 17.02%
_buda külliyen yalan erkelerin daha erken yaşta hemde içe atmaktan çatlayarak ölmeleri için kurulmuş hain bir plan.! demiştik
son söz:erkeklerde ağlıyor RABBİM(celle celalühü) sabrınıda veriyor ama.neden ağlandığını yazıp bu tatlı muhabbete hüzün karıştırmak istemediğim.
yukarıdaki şıklar için ağlayanada ALLAH (celle celalühü)akıl fikir ve gerekli sağduyuyu versin.amin.!
Erkekler neden ağlamazsın ki özellikle istedikleri bir şey olmadığı zaman veya çok sevdikleri birinden ayrılmak zorunda klasalar onlarda ağlar.
Hadimül harameyn
01.11.2009, 15:46
:-059
anlaşıldı istikamette sadece iki tanesi ağlıyor:rolleyes:
canyürekli
01.11.2009, 21:19
Bence ağlamanın erkeklikle hiç alakası yoktur derim
Kişinin kalbi ağlarsa cinsiyet hiç fark etmez sanırım kalp ağladıktan sonra gözyaşı durmaz ben kendi tecrübelerim dayanarak cevaplıyorum karşıda kim olursa olsun o ağlıyorsa muhakkak içim acır ve dayanamam hemen ağlarım dayanamam çok sulu gözlüyümdür ...
NOT: ÇOCUĞU SEVDİĞİMDE AĞLAYANA KADAR SEVERİM AĞLAMAZSA ZORLA AĞLATIRIM DAYANAMAM SEVGİM BU BAZISINA TERS GELEBİLİR AMA CANYÜREKLİ ABİ BU...
Kişinin kalbi ağlarsa cinsiyet hiç fark etmez sanırım kalp ağladıktan sonra gözyaşı durmaz ben kendi tecrübelerim dayanarak cevaplıyorum karşıda kim olursa olsun o ağlıyorsa muhakkak içim acır ve dayanamam hemen ağlarım dayanamam çok sulu gözlüyümdür ...
NOT: ÇOCUĞU SEVDİĞİMDE AĞLAYANA KADAR SEVERİM AĞLAMAZSA ZORLA AĞLATIRIM DAYANAMAM SEVGİM BU BAZISINA TERS GELEBİLİR AMA CANYÜREKLİ ABİ BU...
bencede katılıyorum sana abim erkeklerde ağlar ama sesssiz ağlarlar aradaki fark bu.
Cocuklarında ağlamsına hiç dayanamam ben, canı acıyınca ağlarlar çunku savunmasız dıllerı yokkı söylesınler dertlerını :(
sahabe_hayranı
01.11.2009, 21:37
CANYÜREKLİ abime katılıyorum. anketteki seçeneklerde eksik bence müslüman bir erkek en çok Filistin'deki, Irak'taki, Keşmir'deki ve Dünya'nın bir çok yerindeki müslüman kardeşlerinin halini düşünüp onlara yardım eli uzatamamanın verdiği acıyla ağlar. Ağlamalıdır. Ağlamıyorsa eğer bir çözüm bulmalıdır. Bulamıyorsa bir yerlerde bi eksikliği olduğunu düşünmelidir.
:-039...Aglarim,aglar,aglariz!..Ama biz genel cevapladik,
Vee Hamdolsun gozyasiyla ruhumuzu yikamamiza izin veren Allahu Teala'ya!..Simdi de agliyoruz iste oyle dediniz diye!:-003
Nurun Ala Nur
02.11.2009, 01:33
Erkekler neyemi aglar.
Erkeklerde insan niye aglamasinki?
Aglamak erkegin gururunu alcaltmaz bilakis yuceltir.
Allah korkusundan peygamberimiz bile aglamis,
Evladini kaybettigi zamanda aglamis.
O ki erkeklerin hasiyken aglamissa yorumu size birakiyorum
Aglayan goz her zaman makbuldur arsi alayi titretende goz yasidir. Tesekkurler ..:-055
:-039...Aglarim,aglar,aglariz!..Ama biz genel cevapladık
Vee Hamdolsun gozyasiyla ruhumuzu yikamamiza izin veren Allahu Teala'ya!..Simdi de agliyoruz iste oyle dediniz diye!:-003
şimdi bu fiil çekimi nerden çıktı:rolleyes:
ayrıca ne yaptımki bu cevabı hakettim:-034
ayrıca ne yaptımki sizin ağlamanıza sebep oldum:-039
ve son olarak;şıklar arasında ağlama sebebi olarak ben yokum ki:-059
not:burda bitmez :rolleyes:
şimdi bu fiil çekimi nerden çıktı:rolleyes:
ayrıca ne yaptımki bu cevabı hakettim:-034
ayrıca ne yaptımki sizin ağlamanıza sebep oldum:-039
ve son olarak;şıklar arasında ağlama sebebi olarak ben yokum ki:-059
not:burda bitmez :rolleyes:
uKKAŞe kardesimiz,notunuzu aldik...
Aglamamiza sebep,SIZin aglaMAyisinizdir...
Aglayin,aglayalim,aglasinlar...
Yine cektik...!
!:rolleyes:!
:-055
Hadimül harameyn
03.11.2009, 20:08
:-040:-040:-040KESİNLİKLE...
MERHAMET İMANDANDIR VE YÜREĞİNDE MERHAMET OLAN HERKES YERİ GELİNCE AĞLAYABİLMELİDİR. ERKEĞİ, BAYANI OLMAZ/OLMAMALI...
BEBEKLER KONUSUNA DA KATILIYORUM CANYÜREKLİ ABİ:-059:-059DUDAKLARINI BÜZE BÜZE AĞLAMALARI VAR YA SÜPER BİR ŞEY:-059
:-046
Erkekler neyemi aglar.
Erkeklerde insan niye aglamasinki?
Aglamak erkegin gururunu alcaltmaz bilakis yuceltir.
Allah korkusundan peygamberimiz bile aglamis,
Evladini kaybettigi zamanda aglamis.
O ki erkeklerin hasiyken aglamissa yorumu size birakiyorum
Aglayan goz her zaman makbuldur arsi alayi titretende goz yasidir. Tesekkurler .:-055
NURUN ALA NUR KARDEŞİME KATILIYORUM ERKEKLERDE İNSAN HEMDE ÇOK İNCE VE HASSAS.....:-055
Tuttukları takım şampiyonluğu kaçırdığında...
_genelde ağlanmaz evde bir yas havası hakim olur,hele birde evde şampiyon olan takımın taraftarı mevcutsa bu yas havası zaman zaman yerini kin'e çekememezliğede bırakır:rolleyes:
Aldıkları arabalarını...otoparkta biri boydan boya çizdiğinde
_bunada ağlanmaz öfke,intikam duygusu hakimdir,hele birde arabayı çizen apartmana yeni taşınan yaramaz insanların çocuklarıysa dairelerini kundaklama planlarıyla meşgul bir beyinle homurtular yükselir evde(asansörde karşılaşmamaları için dua etme vazifeside her zaman evin annesine düşüer)
Acıklı bir türk filminde...( genellikle gizlice )
_burdada ağlamaktan ziyade birkaç gün boyunca sanki makinenin yumuşatıcı bölümüne ekstra ölçüde yumuşatıcıyla atılmışda bir hayli yumuşamış bir şekilde evde dolaşılır ve neredeyse çocuklarının her dediğine evt diyecek bir hal üzre bü seyir tamamlanır öyleki ehliyeti bile olmayan çocuğuna,gece 12de arabayı isteyip sokağa çıkma cesaretini verecek kadar...
Erkek adam ağlamaz...
_bu külliyen yalan ve daha doğduğu anda bu yalanı ispat üzre hareket eder,ama nedense erkek ağlamaz diye diye mecburi bir içe atma hareketine mahkum bırakılarak içe ata ata çatlatıp öldürürler adamı.!
Hastalandıklarında...( grip dahi olabilirler farketmez..)
_ah anam anam anaaam ölüyorum nidalarıyla ev inler ama ağlanmaz zira hastalandığında ağlamak ekstra enerji tüketimine sebep olurki bu asla istenmez zaten en basit hastalık bile dağ gibi adamı yatağa düşürmüştür bu vakar ağlayarak sırılsıklam edilmez(yalnız,vakar dedim bakarmısınız:-059)
Erkekler sadece bebekken ağlar... 8 17.02%
_buda külliyen yalan erkelerin daha erken yaşta hemde içe atmaktan çatlayarak ölmeleri için kurulmuş hain bir plan.! demiştik
son söz:erkeklerde ağlıyor RABBİM(celle celalühü) sabrınıda veriyor ama.neden ağlandığını yazıp bu tatlı muhabbete hüzün karıştırmak istemediğim.
yukarıdaki şıklar için ağlayanada ALLAH (celle celalühü)akıl fikir ve gerekli sağduyuyu versin.amin.!
geçmiş zaman:AĞLADI:rolleyes:
şimdiki zaman:AĞLIYOR:rolleyes:
uKKAŞe kardesimiz,notunuzu aldik...
Aglamamiza sebep,SIZin aglaMAyisinizdir...
Aglayin,aglayalim,aglasinlar...
Yine cektik...!
!:rolleyes:!
gelecek zaman:RABBİM kalbimizi gözümüzü mühürlemesin,yürek yanmadan yaş akmaz,ve akıtılan yaşlar cehhenem ateşini söndürme mijdesiyle gerçek dünyamızda elimize sunulsun.amin...
-----------
çekimler,anlaşılması açısından makbul olanıyla,yaşanmışlıktan örneklerle zaten evvelki msjlarımda cümle içinde uygulanmıştı.!
not:burda biter çünki yatılı başlar ukkaşe gider:-011
Hadimül harameyn
03.11.2009, 20:48
Hadimül harameyn
03.11.2009, 20:49
geçmiş zaman:AĞLADI:rolleyes:
şimdiki zaman:AĞLIYOR:rolleyes:
gelecek zaman:RABBİM kalbimizi gözümüzü mühürlemesin,yürek yanmadan yaş akmaz,ve akıtılan yaşlar cehhenem ateşini söndürme mijdesiyle gerçek dünyamızda elimize sunulsun.amin...
-----------
çekimler,anlaşılması açısından makbul olanıyla,yaşanmışlıktan örneklerle zaten evvelki msjlarımda cümle içinde uygulanmıştı.!
not:burda biter çünki yatılı başlar ukkaşe gider:-011
hımmm
ee mübarekler herkez bilimsel birşeyler yazmışta :-034
varmı Canyürekli abiden başka
ben ağlıyorum diyebilen bir babayiğit:-031
yoksa....Erkekler ağlamaz...:-034
canyürekli
03.11.2009, 22:30
hımmm
ee mübarekler herkez bilimsel birşeyler yazmışta :-034
varmı Canyürekli abiden başka
ben ağlıyorum diyebilen bir babayiğit:-031
yoksa....Erkekler ağlamaz...:-034
miraç kardeşim hele benim gibi kız kocaya versinler bakayım:-059 nasıl ağlamazlar ciğerini söküp veriyorsun ağlama bakim :-059
benim çocukluğum gurbette geçtiği içindir sanırım 10 yaşında gurbet ellerde çalıştım tabi kendi işimizde çalışıyordum tıtnaklarımızı kesip evden çıkıyorduk uzandığı zaman eve akşam gelip sabah yine tırnaklarımızı kesip gurbete çıkıyorduk askere kadar devam etti askerlik derken anne ve baba sevgisini fazla yaşamadım ondandır zannedersem başınızı ağırttım kusura bakmayın :-041
miraç kardeşim hele benim gibi kız kocaya versinler bakayım:-059 nasıl ağlamazlar ciğerini söküp veriyorsun ağlama bakim :-059
benim çocukluğum gurbette geçtiği içindir sanırım 10 yaşında gurbet ellerde çalıştım tabi kendi işimizde çalışıyordum tıtnaklarımızı kesip evden çıkıyorduk uzandığı zaman eve akşam gelip sabah yine tırnaklarımızı kesip gurbete çıkıyorduk askere kadar devam etti askerlik derken anne ve baba sevgisini fazla yaşamadım ondandır zannedersem başınızı ağırttım kusura bakmayın :-041
est abi
benim çocukluğum gurbette geçtiği içindir sanırım 10 yaşında gurbet ellerde çalıştım tabi kendi işimizde çalışıyordum tıtnaklarımızı kesip evden çıkıyorduk uzandığı zaman eve akşam gelip sabah yine tırnaklarımızı kesip gurbete çıkıyorduk
......ne denir.. bilmiyorum :(
Ağlıyorsan ANLIYORSUNDUR..
Hadimül harameyn
04.11.2009, 19:01
Hadimül harameyn
13.11.2009, 21:11
Erkek adam ağlamazzzz....
ağlasadaa çaktırmasssss...
Erkek adam ağlamazzzz....
ağlasadaa çaktırmasssss...
alla allla kim demiş hadumul hayameyn mi ?
şamil basayev
13.11.2009, 21:30
yaratan rahmetini kahrından üstün saydı
ne olurdu halimiz göz yaşı olmasaydı...
canyürekli
13.11.2009, 21:55
bu günlerde erkekler dah çok ağlıyor kardeşim hayat zorlaştığı için emeğinin karşılığını alamadığı için çoluk çocuğuna mahçup olmadan hayatı nasıl geçiririm diye zor luk çeken çok kişiler çoğaldı amarika iflas eddi herkes vürüs gibi yaydı
askeri ücretle hayat nasıl geçer hesabının yapan erkeğin hiç gözyaşı durarmı çocuğuma mahçup olmayayım diye ağlayan çok kişiler var ekmek alamayan erkek var evleri olmayan erkek ağlamazmı kardeşlerim siz söğleyin biraz fazla ileri gittim sanırım içim sıkılıyor işçiler hep işverenin eline bakıyor iş veren ne kadar dayanacak hesabını yapıyor çifci eskiden bir litre mazota bir kilo buğday veriyordu şimdi 10 kilo veriyor eskiden et 6 tl den 35 teleye çıkmış bu baba ağlamazmı kardeşlerim bir bardak su 1 tl erkekler ağlamaz mı çocuğuna su içiremiyor emekli hasta olsa hastane masrafı mayene parası ilaç parası diye kesilecek erkek ağlamazmı kardeşlerim yazayım desem 10 sayfa yazarım ..ALLAHIM SİZLERİ KORUSUN ..
erkek adam ağlamass...illa ağlayacak o zaman gider bir kenarda gizli ağlar...
(kastımız Allah için gözden akan yaş değil)....
vara yoğa ağlayan sulu tipler..:-034
hazan yağmuru
25.01.2011, 16:00
Erkeklerde ağlar belki gözlerinden yaş akmaz ama yürekleri ağlar bir erkeğin ağlaması insanı dahada duygulandırıyor.
Abdullah bin Revâha
25.01.2011, 19:19
Kim demiş erkekler ağlamaz diye.. Erkek ağlar bu merhamet duygusun dan dolayıdır..
Ağlamayanlar ancak kapleri katılaşanlardır..
Ağlamalı ama kastım sulu gözlü kılıbık erkekler değil :)
sulu gözlü kılıbık erkek :D:D
bence bu soruya cevap olarak peygamberimiz'in s.a.s hayatı yeterli. O nerede ağlancağını en istikametli şekilde göstermiştir.
Abdullah bin Revâha
25.01.2011, 19:57
sulu gözlü kılıbık erkek :D:D
bence bu soruya cevap olarak peygamberimiz'in s.a.s hayatı yeterli. O nerede ağlancağını en istikametli şekilde göstermiştir.
Evet buharide bir hadis-i şerifte de bahs edildiğine göre..
Peygamber efendimizin oğlu kasım vefat ettiğin de peygamberimiz kasım-ı kucağına alıp öpüp üzerine mübarek gözyaşlarını akıttığı zaman,
Sahabeyi kiramlar dan biri "Ey Allahın resuli sizdemi?" dediğinde..
Peygamberimiz şöyle buyurmuş, "Ben ağlayanlardan olmayayım mı.. bu gözyaşı Allah c.c kalplere koyduğu merhamettir"...
Bu hadis-i şerif aklıma böyle geldi inşaAllah noksan olmamıştır..
Noksallığı varsa mevla af buyura inşaAllah..
İslâm'a göre, sadece insanlar ağlamaz; yer, gök, müminin gökyüzünde bulunan rızık ve amel kapıları, melekler, hayvanlar, diğer canlılar dahi ağlamaktadır. Resulullah bir gün hutbe okurken, üzerinde bulunduğu hurma kütüğü inlemiş, o, mübarek elini kütüğün üzerine koyduğunda susmuş; Resulullah, o kütüğün, işittiği zikrullah için ağladığını söylemiştir.
aşk-ı musab
25.01.2011, 21:33
Merhamet duygusunu Rabbim erkeklere de vermiştir neden ağlamasın ? benim babamda bende çok duygusalız böyle nedenler yüzünden de hiç ağlamayız ...bir erkek sadece;
gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir
parçası koparsa ağlar.
erkekler gizlice ağlar bana göre tabi bunlar sizi bilmiyorum
_-HaSBiHaL-_
09.10.2011, 19:34
Merhametli gönüller ağlar...
Göz yaşarmadıkça gönülde gökkuşağı oluşmaz.
erkekler ağlar ama belli etmezler yada gizli ağlarlar.. Hatırlarım yıllar önce ablamı babam İstanbula yatılı kursa götürmüştü(2 ayda bir gecelecegi icin ablam eve) o zaman gözleri dolmuştu kıpkırmızıydı benden daha duygusaldır.. Bilhassa babalar daha hassastır..Bayanlar belli ederler onlar dayanamazlar,erkeklerde o kadar duygusaldır ama daha güçlüdürler..
Anketin son şıkkı cok komik sadece doğdukların da aglarlar Anketi hazırlayan kardeşten Rabbm razı olsun..
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.