PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyan Ey Ümmetİ Muhammed Duaya Davet İnŞ

MAHMUDHOCA
15.04.2007, 13:45
EY ÜMMETİ MUHAMMED s.a.v UYAN!
Uyan da bak zulmün cellâdı, zalimin korkusu, mazlumun perdedarı sen misin? Ne oldu sana; ne oldu da bu kadar umarsız, bu kadar serseri, bu kadar duyarsız oldun... Sen zulümle savaşırken ortaya yüreğini koyardın, yüreğin mi yaralandı en orta yerinden yoksa duygularını mı bağladın? Tek dişi kalmış medeniyet canavarlarının arasında yutuldun mu? Çığ mı düştü üstüne? Sele mi kapıldın zulmün yamacında? Odağı cehennem olan bir kuyunun dibinde misin? Yasıyor musun biçare yoksa ölü müsün ölüleri bile utandıran halinle

Sen nasıl
çıkacaksın YARADANIN huzuruna? Peygamber 'ümmetim ümmetim' diye fer yâd ederken sen bu ümmet katliamına seyirci mi kalacaksın? Destek olmayacak mısın kardeşine yoksa köstek olmak mı gelir isine? Sen ki söz verdin GALU BELA’DA, söz verdin MEVLA’YA. Uyan su gafletten. Taslar ağaçlar dile geldi, hepsi cihada gidiyor. Uyan! Sözünü tutma vaktidir su an. Yedi kat yerin dibindeki ölüler dirildi, şanlı ruhlar geldiler cihada, SEN YOKSUN! Melek’lerin gözünün yasini sil artik.
Evliyaların, şühedaların kemikleri sızlamasın...

ARTIK UYANMA ZAMANI GELMEDiMi EYYY MÜSLÜMANNNN!
Haydi, Ey Müslüman Kiralım Gaflet Zincirini. Vakit artik Uyanma zamanıdır. Dua
Mümin’in Silah’ıdır. Haydi, simdi Eller Dua’ya. Bir gece vakti
ÜMMET’İ MUHAMMED s.a.v için, Kendiniz için Dostlarımız ve Hastalarımız için
Siz İSTİKAMET EU Dostlarını Dua’ya Davet ediyoruz.

Dua Vakti Nasıl Olacak: Gönüllü kardeşlerimiz, kendi ailesi veya arkadaşlarını
Dua Vakti'ne Davet edecek. Her Ay iki defa ALLAH c.c izniyle Dua Vakti'ne Kalkılacak. Herkes kendi Ülkesi ve Şehrindeki Sabah Ezan'ına 1 saat kala kalkıp Ümmet için, yakınları ve hastaları için ALLAH c.c izniyle Dua edecek. Bu ayki Dua Vakti Tarih'i 20.04.2007 bu tarih uygun olur inş selam sevgi dua inş herkes tanıdıklarına söylesin inş hiç birşey yapamıyoruz bari duadan aciz olmayalım inş bütün islam alemini ve istikamet ailesini duaya davet ediyorum inş bukadar üyeden bakalım kimler iştirak edecek bekliyoruz dua ile kalın inş diğer dua ayını yönetimden bekliyorum inş diğer tarihide sizler belirlersiniz inş ayda 2 defa yapalım inş uygun görürseniz ben fakir aciz birisi olarak sundum inş

Bu Davada Ben de varım diyen kardeşlerimizi bekliyoruz

MAHMUDHOCA
16.04.2007, 20:16
CUMAYA ÇOK AMA DEMEK DUADANDA ACİZMİŞİZ DUAYA DAVET EDİYORUM İNŞ

iNZiVa
16.04.2007, 21:21
insaALLAH hocam baska yerlerede duyuralim

aHaVi
16.04.2007, 23:06
insallah hocam okumadik sanmayin okuduk ve faliyete gecirecegiz insallah Allah razi olsun

MAHMUDHOCA
16.04.2007, 23:21
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ ANLIYORUM OKUDUNUZU AMA BİRANÖNCE DUYURSAK İYİ OLACAK.S.A.V. BUGUNKU İŞİNİ YARINA BIRAKANLAR HELAK OLMUŞTUR BUYURDU.ÇOK DERTLIYIM EN AZINDAN DUA YAPALIM İNŞ

DiLHuN
17.04.2007, 16:43
ins mümkün oldugunca duyururuz ALLAH dualarimizi kabul eylesin.. Rabbim yardimcimiz olsun ins

nura hasret
17.04.2007, 22:15
Bu gercekten tam istikamete layik olmus. Insallah duyurabildiklerimize duyururuz. Allah razi olsun mahmudhoca kardesimizden.

MAHMUDHOCA
17.04.2007, 22:32
NURAHASRET ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ BU AYDA KUTLU DOĞUM HAFTASINDA S.A.V. HÜRMETİNE MEVLA DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ ONUN ÜMMETİYİZ DİYEBİLELİM HERKES YILBAŞI KUTLAR BİŞEY OLMAZ AMA BİR S.A.V. KUTLU DOĞUMUNA VE DUAYA GELİNCE KİMSE YAKLAŞMAZ OLDU GERÇEKTEN ÇOK DERTLIYIM BİR ADAMA 2 REKAT NAMAZ KIL DİYORSUN SABAHA KADAR TAŞ TAŞIYIMDA NAMAZ DEME DİYOR BANA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ ÇOK ZOR GÜNLER BİZİ BEKLİYOR EN AZINDAN DUA EDELİMDE BELALAR ORTADAN KALKSIN İNŞ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ NE DURUMDA ZOR DURUMDA BİZ ÇOK RAHATIZ O YÜZDEN SELAM SEVGİ DUA İNŞ

cyberyasar
18.04.2007, 08:16
Selamun aleykum kardeşlerim.Allahın izniyle elimden geldigi kadar gücümün yettigi kadar bütün kardeşlerime duyururum.Allah cümlenizden razı olsun.Hocam sizinde emeginize sağlık bizi kör kuyulardan çıkardığın kardeşlerin olarak uyardığın için Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun kardeşlerim.Selametle.....

Medineyehasret
18.04.2007, 09:02
bende varım inş Allah (c.c)razı olsun

MAHMUDHOCA
18.04.2007, 21:47
İNŞ KARDEŞLERİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HERKESEDE İSİM OLARAKTA DUA EDECEM İSTİKAMET AİLESİNİ UNUTMUYORUZ SİZDE BU FAKİRİ UNUTMASSINIZ İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ

MAHMUDHOCA
19.04.2007, 21:32
BU GECE DUALARLA BULUŞALIM İNŞ GECE 04. GİBİ İNŞ ALLAH RIZASI İÇİN DUAYA İŞTİRAK EDELİM İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞ BU FAKIRIDE UNUTMAYIN İNŞ

iNZiVa
19.04.2007, 21:39
insaALLAh hocam, birbirimiz icin dua etmeyi unutmiyalim

MAHMUDHOCA
19.04.2007, 22:05
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ İLGİLENDİĞİN İÇİN BUNDAN SONRA SEN TARIHINI VERIRSIN HAKGUZAR KARDEŞ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ

iNZiVa
19.04.2007, 23:10
hocam bu isi size verdim güzel ilgileniyorsunuz
her iki hafatda bir persembe aksamlari olsa en uygunudur sanirim

MAHMUDHOCA
22.04.2007, 17:22
ALLAH RAZI OLSUN HAKGUZAR KARDEŞİM BEN 2 HAFTADA DÜŞÜNÜYODUM ARTIK HERHAFTA YAPACAM AMA HERKESİN KATILMASINI İSTİYORUM SEFERBER OLALIM İNŞ 20 KİŞİDEN AZ İSTEMİYORUM HABERİNİZ OLSUN SELAM SEVGİ DUA İNŞ

H@FIZ
22.04.2007, 20:58
Böyle bi konu düşündüğünüz için rabbim razı olsun. Bizde yaklaşık 150 talebe kardeşimizle beraber cuma sabahları saat 5 civarı 14 secdeleri yapıp ümmet için duada bulunuyoruz. Aynı saate denk gelirse gönüller beraber olur inşallah.

MAHMUDHOCA
22.04.2007, 21:05
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BİZDE YAPIYORUZ ELH 14 SECDELERİ İSTİKAMET AİLESİNDEKİLERİDE GÖRMEK İSTİYORUZ DUADA İNŞ SELAM SEVGİ DUA İNŞ

MAHMUDHOCA
26.04.2007, 19:37
DUAYA DAVET HER HAFTA DUA SAAİTİMİZ VAR İNŞ CUMA GECESİNE KAVUŞUYORUZ ELH KİM CUMA GÜNÜ SABAH NAMAZINI CEMAATLE KILARSA S.A.V. DİYORKİ BEN ZANNETMİYORUM AF OLMADAN ÇIKMAZ DİYOR.ALLAH AF OLANLARDAN ETSİN İNŞ.BEN ÜMMETİME BİR AYET BİR HADİS ULAŞTIRANA HERKESİN YUZU KARARDIĞI GÜNDE ALLAH ONUN YUZUNU AK ETSİN DİYE DUA ETMİŞTİR. BİZ NEDİYE DURUYORUZ HAYDİ KARDEŞLERİM BİR DUADANDAMI ACİZİZ SELAM SEVGİ DUA İNŞ SİZLERİDE UNUTMUYORUM İNŞ

MAHMUDHOCA
03.05.2007, 22:01
uyanma zamanı gelmedimi? arkadaşlar duaya davet ediyorum inş. cumanız mübarek olsun inş selam sevgi dua inş

nura hasret
04.05.2007, 12:36
Allah razi olsun kardesim. Hepimizin dualari makbul olsun ins. Cümlemzin cumasi mübarek olsun.

AlikaN
10.05.2007, 22:08
amin dualarınız kabul gönlünüz hoş aşınız bol yüzünüz güleç kalbiniz huzurlu yolunuz İSTİKAMET olsun

AlikaN
10.05.2007, 22:16
Orjinal Yazarı MAHMUDHOCA
uyanma zamanı gelmedimi? arkadaşlar duaya davet ediyorum inş. cumanız mübarek olsun inş selam sevgi dua inş

MAHMUDHOCA
31.05.2007, 21:04
SELAMUNALEYKUM CUMANIZI ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM İSLAM ALEMİN VE TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDİN VE İSTİKAMET AİLESİNİN CUMASI MÜBAREK OLSUN.HAYIRLARA VESİLE OLSUN DUAYA DAVET EDİYORUM HAYDİ ARKADAŞLAR ABİLER ABLALAR KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN DUAYA DAVET EDİYORUM BUGECE SAAT 03.00 İLE O5.00 DUAYA İCABET EDELİM İNŞ DAVETE İCABET EDELİM DUADANDA ACİZ OLMAYALIM.BÜTÜN SIKINTILARA SOMALİ AFGANİSTAN ÇEÇENİSTANDAKİ DAHA NİCE MEMLEKETLERİMİZDEKİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HUZURA ERMESİ SIKINTIDAN KURTULMASI ASKERLERİMZE POLİSLERİMİZE BİZLERİ KORUDUKLARI GİBİ SENDE ONLARI KORU YARABBİ ONLARIDA UNUTMAYALIM. ÖZELLİKLE EFENDİ HAZRETLERİMİZE DUA VE İSTİKAMET AİLESİNİDE UNUTMUYORUM SİZLERDE BU FAKİRİ UNUTMASSANIZ SEVINIRIM. SELAM SEVGİ DUA İNŞ

Mahmud
21.03.2008, 23:35
Bu gercekten tam istikamete layik olmus. Insallah duyurabildiklerimize duyururuz. Allah razi olsun mahmudhoca kardesimizden.