PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istikametin hizmete devam edebilmesi icin, yardimlariniza ihtiyac vardir

iNZiVa
17.01.2010, 13:33
Selamun aleykum Değerli Kardeşlerim
3 yıla aşkındır sizlere elimizden geldiği imkanlar dahilinde şu ana kadar hizmet etmeye calıştık.
Hicbir beklentimiz, ve çıkarımız olmadan sırf Allah rızası için bunu gercekleştirdik.
Koyduğumuz bazı katı kurallardan dolayı, kimi zaman eleştirilerde aldığımız oldu.
Bizlere göre katı kural değıldı, olmasi gereken kurallardı.
Zira zamanımızda Dini siteler hep suistimal edilmekte, ve gayelerinden sapıp, birer Sanal zina aracı olarak kullanılmaktadır.
Istikamet sitesi 3 yıldan beri bunlara mahal vermemek için, baştan cizgisini cizmiş ve önemlerini almıştır.
Koyduğumuz bu kurallardan sebebte, üye sayısı genelde hep aynı düzeyde kalmıştır.
Bizim için önemli olan üye sayısı değil elbet, insanlara sanal alemde daha temiz bir ortam,
ve dini kurallar çerçevesinde gerçek kardeşliği hiç bir beklenti olmadan yaşatmaktır.
Bunu gerçekleştirdiğimizede inaniyoruz, zira forumumuzu tercih eden ve katılım sağlayan üyelerimiz gerçekten hepsi çok temiz kardeşlerimiz.
Bunun aksi olsaydı forumumuzu bu kurallar dahilinde tercih etmezlerdi.
istikamet forum, istikamet haber hizmetlerine kaldığı yerden yine devam edecektir, her nekadar bazı şahıslar bunu istemese,
ve eleştirilerde bulunup iftira atsalarda biz yolumuza sizlerin destekleriyle devam edeceğiz.
Istikamet forum sizin katılımlarınızla günden güne büyümektedir, bu yüzden bulunduğu server bize yetersiz gelmekte,
ve serverde çökmeler meydana gelmektedir. 3 Yıldır Lazhosting kardeşimizin katkılarıyla bu günlere geldik.
Ancak server yetersiz geldiği için, ve forumunda bu şekilde devam etmesi mümkün olmadığı icin daha iyi bir servere ihtiyacımız vardır.
Buda daha fazla maddiyata dayandığı için, cüzi miktarda bulunacağınız yardımlarınızla hizmetimize kaldığımız yerden daha sağlam bir şekilde
devam edebileceğiz. Bu sayede bir türlü açamadığımız video sitesinede kavuşacağız.
Aşagıda vereceğim ptt adresinden, gönlünüzden gelen hayırlarınızı yapabilirsiniz.
Yurt dışından yardim etmek istiyen kardeşlerimiz paypal vasıtasıyla, veyahut bize başvurarak banka hesap numaralarını alabilirler.
Mevla hayır yapan, yapmiyan, bugüne kadar bizimle aynı platformu paylaşıp destek olan kardeşlerimizden razı olsun.
Istikamet Yönetim
Ptt Adresi:
Cemil Canyürekli
Hesap No: 1226880
Zirat Bankasi
cemil canyürekli
43268958/5001
ahlat bitlis

Paypal adresi:
paypal*istikamet.eu
Yaptığınız hayırları bizlere mail vasıtasıyla bildirirseniz memnun oluruz. İstiyen kardeşlerimizin yaptıkları hayırları buraya aktaracagız.
Yurtdisindan yardim etmek istiyen kardeslerimiz mail ile bizden Banka bilgilerini alabilirler.
Mail adresimiz: info*istikamet.eu

Yardim eden kardeslerimiz:

Almanyadan bir kardesimiz: 20 Euro
Bir kardesimizden : 100 TL
Bir kardesimizden: 100 TL
Almanyadan bir üyemiz: 55 Euro
Bir kardesimizden: 20 TL
Amerikadan iki kardesimizden: 150 Dolar
Bir kardesimizden: 50 TL
Bir kardesimizden: 10 TL
Bir kardesimizden: 40 TL
Bir kardesimiz merhum babasi icin: 198 TL

iNZiVa
17.01.2010, 20:47
Fitneye sebebiyet vermemek için, hayır yapılan her miktar,
1 TL olsun 10 TL olsun, isterse daha fazla olsun, buraya yazılacaktır.

İsimlerinin gizli kalmasını isteyen kardeslerimizi elbet buraya yazmayacagız,
sadece bagışladığı yardım miktarını buraya listeye aktaracağız inşaAllah.

Hakkani
17.01.2010, 20:47
Allah yardımcınız olsun.. tüm kardeşelrin karınca kararınca bu hayra ortak olacakalrına inancım tamdır..

iNZiVa
17.01.2010, 21:30
insaAllah, bizim öyle büyük bir beklentimiz yok, 1 tlde yatirsalar, corbada tuzlari olacak.

sahabe_hayranı
17.01.2010, 23:02
insaAllah, bizim öyle büyük bir beklentimiz yok, 1 tlde yatirsalar, corbada tuzlari olacak.

Eminim imkanı olan tüm kardeşlerimiz bu hayra koşarak ortak olmak isteyeceklerdir.

safahat
18.01.2010, 09:22
Fitneye sebebiyet vermemek için, hayır yapılan her miktar,
1 TL olsun 10 TL olsun, isterse daha fazla olsun, buraya yazılacaktır.

İsimlerinin gizli kalmasını isteyen kardeslerimizi elbet buraya yazmayacagız,
sadece bagışladığı yardım miktarını buraya listeye aktaracağız inşaAllah.

Güzel düşünülmüş, Allah Celle Celaluhü razı olsun!

Kardeslerimiz zaten bağışladıkları kendi miktarlarını burada göreceklerine göre,
bu açıdanda umuma açık bir yardım seyri olacaktır inşaAllah.

Bir değişiklik olarak önerim, yardım miktarlarınızın son rakamlarını
sıfır haricinde başka rakam olarak belirlerseniz onu listede tanırsınız..http://www.istikamet.eu/images/smilies/033.gif
mesela atıyorum, 29, 9, 13, 18, 62, 7, 33, 57, ...TL gibi.

Allah C.C. Razı olsun!
Adminimizi gurbetlerde kursa devam ettiği halde her açıdan bu manevi değeri büyük
Forum sitesinde bütün diğer vaktini Allah rızasını gözeterek bizlere faydalı olmak için harcadığından dolayı bu fedakarlıklarına şükranlarımızı iletiyoruz.
Hiç bir geliri olmayan ve ailesinin yardımı ile okuyan bu müstakbel müdessir kardesimizden ve ona bugüne kadar destek olan Lazhosting kardesindende Mevlâ Tealâ razı olsun.

Şükür bu halleri ile bugüne kadar taşıdılar istikameti!
Bundan sonrasına bizde destek olalım inşaAllah!

Allahu Tealâ bütün kardeslerimizden razı olsun,
yardım imkanı olmayanlarda duada bulunsunlar inşaAllah.

Selâm ve Dua ile

iNZiVa
18.01.2010, 16:00
Allah razi olsun safahat abim..
Yardimlarinizi bekliyoruz kardeslerim, suana adar 6 kisi yardim icin basvurdu. insaAllah sayimiz gün gectikce cogalir.
Özellikle yönetimdeki kardeslerime sesleniyorum :)
Yönetim nasil olursa üyelerde öyle olur

Turkiye
18.01.2010, 17:54
yurt disindan internet uzerindende oluyormu bu islem

iNZiVa
18.01.2010, 20:41
paypal hesabiniz varsa olur, yoksa almanya banka hesabini veriyoruz yatirmalari icin

DOST
18.01.2010, 20:43
Allah C.C. Razı olsun!
Adminimizi gurbetlerde kursa devam ettiği halde her açıdan bu manevi değeri büyük
Forum sitesinde bütün diğer vaktini Allah rızasını gözeterek bizlere faydalı olmak için harcadığından dolayı bu fedakarlıklarına şükranlarımızı iletiyoruz.
Hiç bir geliri olmayan ve ailesinin yardımı ile okuyan bu müstakbel müdessir kardesimizden ve ona bugüne kadar destek olan Lazhosting kardesindende Mevlâ Tealâ razı olsun.

Selâm ve Dua ile

BEDiR
18.01.2010, 20:45
İstikamet Bizim Ailemiz Biz Ve Sevenler İnşAllah yardım edecektir ....

Adminim her hangi bir bankada oluyormu bu hangi bankaya yatıcak....

canyürekli
18.01.2010, 20:58
TÜRKİYE İÇİ PTT HESAP NO:CEMİL CANYÜREKLİ 122 68 80 NOLU HESABA TÜRKİYENİN NERESİ OLURSA OLSUN SADECE HAVALE PARASI 1 TL DİR.

garibullah
19.01.2010, 10:56
:-046

canyürekli
19.01.2010, 19:14
kardeşlerim yatıran olduysa adminimize bildirsin miktar önemli değil az çok fark etmez mühüm olan yardımlaşmakdır büyük rakamlar diye düşünülmesin hiç kimse aklından geçirmesin ayıp oldu az oldu diye hiç kimse kimseyle yarışmıyor zaten toplanacak para miktarı çok değil bana kalırsa en üsy limit 100 tl olsun 50 normal maksimum 10 ile 50 arası olsunki herkes katkıda bulunsun gaye çorbaya tuz katmak
Ama fazla ödemek isteyen olursa :mesela bu miktar da arkadaşımdan desin o şekilde ifade etsin belki en az veren candan verir çok vermek isteyen maldan verirmiş sizce hangisi daha hayırlı soruyorum kardeşlerime ?

ÖRNEK:kişi cami yaptırıyor hayır hepsini ben karşılarım demek yanlıştır belki bir torba gönülden verilen çimanto sayesinde allah senin tüm yaptırdığınızı kabul eder onun için az çok yok yardımlaşma olacakki ALLAH KABUL ETSİN İNŞ.

Su Gibi
20.01.2010, 04:14
Yardimlasmak mumine yarasir...
Bu dunyada vermeyi bilemezsek,
hasinda,hak dunyada almayi nasil umit ederiz...!
:-055

Nurun Ala Nur
20.01.2010, 05:37
Allah C.C. Razı olsun!

Selâm ve Dua ile

Allah yardimcimiz olsun bu site bu kadar meydana cikmis, kimbilir ne kadar emek
goz nuru sarfedilmis.
Hadi saygideger uyeler yardim gunu bu gundur. Bir elde biz verelim Inziva kardesimize. Birlikten Kuvvet dogdugu gibi ,bizim birligimizdende ISTIKAMET OLMESIN yeni bir gune dogsun.
Allah hepimizden razi olsun.Saygilar Hurmetler...

canyürekli
22.01.2010, 18:26
BİR KARDEŞİMİZ100 TL YATIRMIŞ ALLAH 700 MİSLİSİNİ KENDİSİNE FAZLASIYLA VERSİN İNŞALLAH.

canyürekli
23.01.2010, 13:19
[/quote]esselamu aleykum ve rahmetullah Canyürekli (http://istikamet.eu/member.php?u=5520) agabey!
Sizin adres ve telefonunuzu istikamet haberden alarak,istikametimize yardim icin Western Union ile $100 gondermek istiyorum...Eger sizin icin de uygun ise,bildiriniz lutfen ..Allahu Teala razi olsun,verdigim rahatsizlik icin hakkinizi helal edin...!..esselamu aleykum ve rahmetullah![/quote]

ve aleyküm selam kardesim :
ilk önce yardımınızdan dolayı ALLAH TEALA RAZI OLSUN KARDEŞİM. Sevindim,niye diyeceksiniz;
Biz istikamet ailesi olarak sözde değil özde olacağı için az da olsa böyle bir yardımlaşmaya kardeşlerimiz katılırmı diye teredüt vardı içimizde, bunu aşmamız için bu yardımlaşmayı başlattık ve başardığımızı da sanıyorum
Niye derseniz, biz hakiki bir aileyiz onun için kardesim bunu inşaAllah başardık, hiç bir kardesimizin aklına bir şey gelmesin, bu yardımlar hakkı ile kullanılacak. İnanın 3 yıl boyunca hem maddi hem kurulum ve idare olarak inziva kardesimiz yürütmüşse bunda hiç kimse art niyeti yoktur. Bu faaliyeti ben başlatmışım ve sonuna kadarda destekliyeceğim inş.

canyürekli
26.01.2010, 21:18
:-046 kardeşlerimizden :-055

canyürekli
27.01.2010, 17:43
kardaşlerim yardımlarınızı bana ve ya adminimize pm le haber verirseniz karışıklık olmaz isim açmaya bilirsiniz ?istğe bağlı
:-055:-046:-055

canyürekli
28.01.2010, 22:30
kardeşlerim yardım etmek isteyen kardeşlerimiz biraz acele etsin ler mümkünse zorlamak kesinlikle yok yardım edendende etmeyendende Allah razı olsun.
Ben gelen miktarları adminimize bildiriyorum adminde not alıp kayıt ediyor, listeye ekliyor.

ALLAHA emanet olunuz...

Ben gönderen kişinin adını inziva kardeşime bu kardeşimiz bu miktarı gönderdi diye not aldırttıyorum ..

canyürekli
30.01.2010, 19:19
:-046:-055:-055:-055:-038

safahat
04.02.2010, 23:05
3 yıla aşkındır sizlere elimizden geldiği imkanlar dahilinde şu ana kadar hizmet etmeye calıştık.
Hicbir beklentimiz, ve çıkarımız olmadan sırf Allah rızası için bunu gercekleştirdik.
Koyduğumuz bazı katı kurallardan dolayı, kimi zaman eleştirilerde aldığımız oldu.
Zira zamanımızda Dini siteler hep suistimal edilmekte, ve gayelerinden sapıp, birer Sanal zina aracı olarak kullanılmaktadır.
Istikamet sitesi 3 yıldan beri bunlara mahal vermemek için, baştan cizgisini cizmiş ve önemlerini almıştır.
Koyduğumuz bu kurallardan sebebte, üye sayısı genelde hep aynı düzeyde kalmıştır.
Bizim için önemli olan üye sayısı değil elbet, insanlara sanal alemde daha temiz bir ortam,
ve dini kurallar çerçevesinde gerçek kardeşliği hiç bir beklenti olmadan yaşatmaktır.
Bunu gerçekleştirdiğimizede inaniyoruz, zira forumumuzu tercih eden ve katılım sağlayan üyelerimiz gerçekten hepsi çok temiz kardeşlerimiz.
istikamet forum, istikamet haber hizmetlerine kaldığı yerden yine devam edecektir, her nekadar bazı şahıslar bunu istemese,
ve eleştirilerde bulunup iftira atsalarda biz yolumuza sizlerin destekleriyle devam edeceğiz.
Istikamet forum sizin katılımlarınızla günden güne büyümektedir, bu yüzden bulunduğu server bize yetersiz gelmekte,
ve serverde çökmeler meydana gelmektedir. 3 Yıldır Lazhosting kardesimizin katkılarıyla bu günlere geldik.
Ancak server yetersiz geldiği için, ve forumunda bu şekilde devam etmesi mümkün olmadığı icin daha iyi bir servere ihtiyacımız vardır.
Buda daha fazla maddiyata dayandığı için, cüzi miktarda bulunacağınız yardımlarınızla hizmetimize kaldığımız yerden daha sağlam bir şekilde
devam edebileceğiz. Bu sayede bir türlü açamadığımız video sitesinede kavuşacağız.
Aşagıda vereceğim ptt adresinden, gönlünüzden gelen hayırlarınızı yapabilirsiniz.
Yurt dışından yardim etmek istiyen kardeşlerimiz paypal vasıtasıyla, veyahut bize başvurarak banka hesap numaralarını alabilirler.
Mevla hayır yapan, yapmayan, bugüne kadar bizimle aynı platformu paylaşıp destek olan kardeşlerimizden razı olsun.

Istikamet Yönetim
Ptt Adresi:
Cemil Canyürekli
Zirat Bankasi
cemil canyürekli
43268958/5001
ahlat bitlis

Paypal adresi:
paypal*istikamet.eu
Yaptığınız hayırları bizlere mail vasıtasıyla bildirirseniz memnun oluruz. İstiyen kardeşlerimizin yaptıkları hayırları buraya aktaracagız.
Yurtdisindan yardim etmek istiyen kardeslerimiz mail ile bizden Banka bilgilerini alabilirler.

Bir kardeşimizden:50 tl
:-055:-055:-055

FETİHMESCİDİM
08.02.2010, 23:38
ve serverde çökmeler meydana gelmektedir. 3 Yıldır Lazhosting kardeşimizin katkılarıyla bu günlere geldik.
Mevla hayır yapan, yapmiyan, bugüne kadar bizimle aynı platformu paylaşıp destek olan kardeşlerimizden razı olsun.
Istikamet Yönetim
Ptt Adresi:
Cemil Canyürekli
Zirat Bankasi
cemil canyürekli
43268958/5001
ahlat bitlis

Paypal adresi:
paypal*istikamet.eu

şuan bambaşka bir hal aldı inan istemek iyi bişey değil ama gerçekten bu dava hizmet davası islam davası birlik beraberlik içinde çok güzel yerlere gelinebilir elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım inş cematin içindeyim ve kurslara yardımlar kesildi malesef ama kimse lüxden israftan kesmiyor kriz diye bahane ediyorlar ama ALLAHCC sorar kardeşler islam için bir katkımız olsun inş istemek iyi bişey değil ama vermek güzel bişey ALLAH hepimize verenlerden etsin inş sonuçta herkes der istikamet vardı bu işler dışardan güzel gözükür bu site nasıl yönetiliyor ve masraf nedir ama bu site kapansa aaa neden kapandı kapandığı zaman sorarız ama iş işten geçer onun için rica ediyorum imkan dahilinde herkes yardım edebilir belki çok boş konuşmuş olabilirim ama hakkınızı helal edin inş kardeşler selam sevgi dua inş

iNZiVa
13.02.2010, 15:17
güncelleme

Aslanyürek53
13.02.2010, 21:50
sevgili istikamet ailesi kardeşlerim,hepinizi saygıyla selamıyorum...
3 yıldır boş vakitlerimde dini bilgi edinebilmek için dini sitelerde zaman geciriyorum.istikamet üye olduğum üçüncü site.önceki sitelere her ay butceme göre yardım ederdim.o site sahipleri böyle bir konu amcadan ben teklif etmiştim.bu site sahibinede söylemeyi düşünüyordum.sitenin yardıma ihtiyacı olduğunu konu yapılmış görünce bu siteyede bi miktar yolladım ve her ay yollayacağım.çünkü hiç kimse bana ve Müslüman kardeşlerime böyle bir hizmet vermek zorunda değildir.bu bir gönül işi ise bizde elimizdeki imkanlara göre uzerimize düşeni yapmalıyız.çok dini bilgiye sahip değilim ama durumu iyi olupta yardım etmeyenlere hak olur.şahsen bu sitelerde acılan konular sayesinde çok şey öğrendim.ne zaman siteye girsem inziva kardeşimiz online.(kendisini hiç tanımam)onca bilgi edindiğim sitelerin sahipleri benim bilgi edindiğim sitelere okadar zaman ayıracak,emek verecekler bide giderlerini ceblerinden karşılayacaklar.ben bunu kabul edemem,etmedimde…
ayrıca siteye yardım edenlerin yolladığı miktarın isim verilmeden sitede yayınlanması,yardımların yanlış bir yere gitmediğini,sitenin kalitesini ve güvenilir olduğunu gösteriyor(güven acısından bu davranışın devamınıda rica ediyorum).bana göre sitenin kaliteli hismet verebilmesi için görev alan(sitenin var oluşuna emeği gecenler) dışında durumu iyi olan herkes yardım etmek zorundadır.aşk meşk siteleri her ay dünya paralar kazaniyor ve o paralar karşılığındada genclerimiz İslam kültüründen uzaklaştırılıyor.varsın dini site sahipleri kazansın helalı da hoş olsun.zaten siteye yapılan yardım ortada kimsenin para kazandığı da yok….
cuppeli Ahmet hoca misali…;) bir alişveriş dünya para,siteye yardım kaçpara Jhaydı pamul eller ceplere kardeşlerim.aşk meşk siteleri dünya paralar kazanırken biz sadece sitemizin giderlerini karşılayamassak ayıp ederiz,diye düşünüyorum...
saygılarımla..

iNZiVa
15.02.2010, 18:20
aslanyurekli kardesim, bircok kardesimizin gönlünde olup yazamadigi satirlari yaziniza dökmüssünüz, Allah sizden razi olsun.
Rabbim vereceginiz hayirlari kabul eylesin, evinizden bereketi eksik etmesin..

iNZiVa
17.02.2010, 21:21
güncelleme

sen kim ömerhattab olmak kim
17.02.2010, 21:32
ALLAH Razu olsun cevabumu aldım :):-033:

Su Gibi
17.02.2010, 23:48
ve aleykumusselam aslanyurek53 kardesimiz...Allahu Teala razi olsun ,yureginizdeki guzellikleri,bir okadar guzellikte bir samimiyetle klavyenize dokmussunuz...Sagolun,varolun ,iki cihanda da iyilerden olunuz insaAllah!:-055

Yalniz ,"durumu iyi olan" kardeslerimizin yardimi esirgememeleri gerektigi sozunuze bir sey eklemek geregi duyduk...
Hangimizin durumu iyi,hangimiz durumumuzun iyi oldugunu bilebiliriz,bizler icin bu dunyadaki durum iyiligi degil,HAKK dunyadaki durum iyiligi onemli..:-055
Bu sebeple ki,iNZiVa kardesimizin de onsozunde belirttigi gibi,miktar onemli degil,1 lira dahi olsa katilim onemlidir...
Zira,burada vermek demek ,durumum iyi demek degil,vermeyi ogrenmek ve asil durum iyiliginin fayda saglayacagi ahiretteki halimizi iyilestirmek gayreti demektir...
"Parasi olan varmaz KABE'ye,ASKI olan varir " demis ya Gonenli Mehmet Efendi, Allahu Teala razi olsun kendisinden..:-055
Iste bu misal ,para vermiyoruz biz bu ise,
GONUL veriyoruz ALLAH YOLUNA...
GONULdur bu baskasi degil...
Varliga ve yokluga bakmaz,bakmamalidir ,vermeyi bilmeli ,ogrenmeliyiz ALLAH ASKINA!
Allahu Teala razi olsun!
:-055

garibullah
21.02.2010, 15:49
:-046

SiNa
28.02.2010, 15:41
Ne verirsen elinle,
O gelecek seninle

Nurun Ala Nur
28.02.2010, 18:54
eSSELAMUN ALEYKUM KARDESLERIM.
Bizler neden boyleyiz. Lafa gelince konusuruz icraata gelince
Duyarsiz kaliriz. Bakiyorum hergun siteye yuzlerce insan giriyor.
Sitemize Ailem benim diyor. yardim yapanlara bakiyorum bir elin parmagi kadar.
Bu bizler icin gercekten utanilacak bir durum .Hadi hep beraber bir uyanisa gecelim.
Allah rizasi icin yapacaginiz bu yardimlar size hem bu dunyada ,hemde ahirette katlisiyla size geri donecek. Hepineze tesekkurlerimi sunarim.:-046

ÇARE
02.03.2010, 14:07
:-034

safahat
03.04.2010, 23:11
Istikamet Yönetim
Ptt Adresi:
Cemil Canyürekli
Zirat Bankasi
cemil canyürekli
43268958/5001
ahlat bitlis

Paypal adresi:
paypal*istikamet.eu

:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055:-055

iNZiVa
05.04.2010, 14:16
Bir kardesimiz merhum babasi icin 198 Tl bagisda bulunmustur. Bunu son bagis olarak kabul edip konuyu burda kapatiyorum.
Mevla katilan kardeslerimizin hepsinden razi olsun, verdikleri bu hayri fazlasiyla onlara geri iade etsin.