PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dualariniza ihtiyacım var ...

sevdamislam
05.03.2010, 19:36
Degerli kardeslerim,
dualarinizda banada yer verirseniz cok mutlu olurum, sıkıntılı bir dönem geciriyorum dualariniza cok ihtiyacim var, bu sıkıntılı günleri en kisa zamanda atlatip tekrar aranizda olmak isterim, beni kardesiniz olarak görüyorsaniz sizden acizane sadece dua istiyorum,,benim dualarimda sizlerle insaALLAH :(

''Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek: ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder.”(Ebu Davud)

Rasulullah [s.a.v] Efendimiz buyurmuştur ki: “En makbul dua, kişinin kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.” (Buhari)

HaKKaNiYeT
05.03.2010, 19:54
Dualarımız seninle abi,hazır sen konu açmışken kardeşler bana da dua edin

sevdamislam
05.03.2010, 19:55
Dualarımız seninle abi,hazır sen konu açmışken kardeşler bana da dua edin

ALLAH razi olsun Hakkaniyet kardesim, benim dualarimda seninle olacak insaALLAH:-055

.::TuFeYL::.
05.03.2010, 20:12
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin tez zamanda inşaALLAH, sevdamislam abim..Dualarım sizinle, Hakkaniyetle ve tüm Mü'min kardeslerimle inşaALLAH...

sevdamislam
05.03.2010, 20:53
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin tez zamanda inşaALLAH, sevdamislam abim..Dualarım sizinle, Hakkaniyetle ve tüm Mü'min kardeslerimle inşaALLAH...

ALLAH razi olsun tufeyl kardesim :-055

SiNa
05.03.2010, 22:06
Dualarım sizinle Sevdamislam ve Hakkaniyet ..Allah zülcelal hz.leri habibi Muhammed Mustafa (sav)'in hürmetine sıkıntınızı sizden kaldırsın,Hakkınızda en hayırlı olanı versin,Evinize ,ailenize dirlik düzen,huzur nasib etsin,yolundan ayırmasın...Sabrettiğiniz sıkıntının ecrini kat kat versin...

canyürekli
05.03.2010, 22:15
Dualarım sizinle Sevdamislam ve Hakkaniyet ..Allah zülcelal hz.leri habibi Muhammed Mustafa (sav)'in hürmetine sıkıntınızı sizden kaldırsın,Hakkınızda en hayırlı olanı versin,Evinize ,ailenize dirlik düzen,huzur nasib etsin,yolundan ayırmasın...Sabrettiğiniz sıkıntının ecrini kat kat versin...

MAŞŞALLAH SİNA KARDEŞİM öğle güzel dua etmişki bende aynı sina kardeşimin dualarına katılıyorum ve ALLAH DAN TEMENİM TÜM Sıkıntılarınız gidsin inş ..

sevdamislam
05.03.2010, 22:54

amin amin amin Rabbim cümlemize versin....

Rabbim razi olsun sizlerden :-003cok güzel bir dua kardesim ALLAH c.c sükürler olsun sizler gibi kardeslerimiz var:-003

Su Gibi
05.03.2010, 23:56
Dualarimiz sizlerle sevdamislam kardesim...Neyse ihtiyaciniz Rabbimiz Allahu Teala cumlesini lutfuyla yerine getirsin,dileklerinizi ihsan buyursun ve sabrindan sabir versin sizlere..Amin!
Allah'im!
Senin verdigin gucle mucadele edebilir savdamislam kardesimiz,
ona guc ver, gucunu Senden alan biri o,
Senin yardiminla ayakta kalabilir,
Katindan yardimci bir kuvvet ver ona,
Senin ihsaninla sIkIntIlarI,musibetleri savabilir,
Sen tum hayirlarini uzerinde tut kardesimizin...!
Amin!
:-055

sevdamislam
08.03.2010, 16:40
Dualarimiz sizlerle sevdamislam kardesim...Neyse ihtiyaciniz Rabbimiz Allahu Teala cumlesini lutfuyla yerine getirsin,dileklerinizi ihsan buyursun ve sabrindan sabir versin sizlere..Amin!
Allah'im!
Senin verdigin gucle mucadele edebilir savdamislam kardesimiz,
ona guc ver, gucunu Senden alan biri o,
Senin yardiminla ayakta kalabilir,
Katindan yardimci bir kuvvet ver ona,
Senin ihsaninla sIkIntIlarI,musibetleri savabilir,
Sen tum hayirlarini uzerinde tut kardesimizin...!
Amin!
:-055

Amin Amin Aminnn ecmain insaALLAH...

icten güzel duan icin RAbbim razi olsun Su Gibi kardes,

Rabbim bu duana karsilik kat kat daha cok güzellikler ihsan etsin, Dilerim cennette Efendimiz s.a.v komsu olursun :-055

Wuslat
08.03.2010, 18:25
Sizi tanımıyorum sevdamislam kardeşim,
Ama sıkıntıda olan bir kardeşim çok uzaklardan bana/ bizlere seslenme ihtitacı hissettiyse bizlerde mutlaka o eli tutarız. Rab' bim yar ve yardımcınız olsun kardeşim.

Tek sahip, tek derman O hepimizinde bildiği gibi en zor anlarımızda O' na sımsıkı sarılırsak ve herşeyin O' ndan geldiğine tam bir teslimiyetle inanırsak karşılaştığımız her türlü güçlüğü daha kolay atlatırız inşaALLAH.

Bu aciz kardeşinizin de " bittim ya Rab" dediği zamanlar olmuştur ve o zaman Yüce Mevla'm " yettim ey kulum" diyerek yetmiştir. Size de en kısa zamanda Rab' bim yetecektir inşaALLAH.
DUALARLA KALIN KARDEŞİM...

sevdamislam
09.03.2010, 11:06
Sizi tanımıyorum sevdamislam kardeşim,
Ama sıkıntıda olan bir kardeşim çok uzaklardan bana/ bizlere seslenme ihtitacı hissettiyse bizlerde mutlaka o eli tutarız. Rab' bim yar ve yardımcınız olsun kardeşim.

Tek sahip, tek derman O hepimizinde bildiği gibi en zor anlarımızda O' na sımsıkı sarılırsak ve herşeyin O' ndan geldiğine tam bir teslimiyetle inanırsak karşılaştığımız her türlü güçlüğü daha kolay atlatırız inşaALLAH.

Bu aciz kardeşinizin de " bittim ya Rab" dediği zamanlar olmuştur ve o zaman Yüce Mevla'm " yettim ey kulum" diyerek yetmiştir. Size de en kısa zamanda Rab' bim yetecektir inşaALLAH.
DUALARLA KALIN KARDEŞİM...

amin ecmain ins. ALLAH razi olsun yüregi güzel kardesim, Rabbime sükürler olsun teslimyetim var insaALLAH tamdir, tam olmadigi icin mi bunaltiyor beni onu anlayamadim ümit ediyorum ki teslimyetim tamdir:(

إسماعيل
09.03.2010, 11:14
:-aro:-087 :-087 :-087 :-087