Orijinalini görmek için tıklayınız : ismail kardeşimiz için Acil Yasin-iŞerif okuyoruz..
Dertli el-Halidi el-Kürdi
18.06.2010, 14:03
Esselamü Aleyküm...
Arkadaşlar hepimizin çok sevdiği http://www.istikamet.eu/images/yildiz2.gifإسماعيل (http://www.istikamet.eu/member.php?8439-إسماعيل)http://www.istikamet.eu/images/yildiz2.gif kardeşimizin çok önemli bir meselede dualarınıza ihtiyacı var, hatta hayatına mal olabileceğini söyledi, sizlerden çok özel dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyor... Allah rızası için kardeşimizi dualarımızdan eksik etmeyelim...
Rabbim dua eden dillerinizi Cehenneminden azad eylesin...
İsmail kardeşimiz için 41 yasin okuyalım Allah rızası için alalım...
Selametle...
(((OFLU)))
18.06.2010, 14:05
Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun inşAllah. Bu mübarek aylarının ve mübarek günün hürmetine ne derdi varsa canı gönülden hayırlısı ile kurtulmasını nasip etsin Mevlam inşAllah... (Amin)
Mevla yar ve yardımcısı olsun...Kardeşimiz sıkıntıları yüzünden forumada gelemiyor..inşaAllah en kısa zamanda derdine çare buluur..
ebu_cendel
18.06.2010, 19:35
Rabbim sıkıntılarınızdan sizi selamete cıkarsın inşaAllah.
.::TuFeYL::.
18.06.2010, 21:24
ve Aleyküm Selam
Rabbim İsmail abimizin yardımcısı olsun..Sıkıntıları en kısa zamanda hallolur ve tekrar huzurlu günlerine kavuşur inşaALLAH..
Rabbim muardini ihsan etsin hakkinda hayirlisi olsun insaallah
ismail kardesimizin her ne sıkıntısı var ise Mevlâ celle celaluhü acilen onu onlardan gidersin,
bilmek isterdik mümkünse, şayet yapabileceğimiz bir şey varsa elimizden gelen bilelim inşaAllah.
tez zamanda tekrar aramıza katılmayı yüce rabbimiz nasib eylesin..amiin..
SeYFuLLaH
19.06.2010, 16:19
Rabbim yardımcısı olsun... Arkadaşlar kardeşimizin sıkıntısı için 41 yasin başlayalım inşaAllah...
şimdilik 5tane ben alıyorum...
19.06.2010, 16:38
ismail kardesimizin her ne sıkıntısı var ise Mevlâ celle celaluhü acilen onu onlardan gidersin,
bilmek isterdik mümkünse, şayet yapabileceğimiz bir şey varsa elimizden gelen bilelim inşaAllah.
tez zamanda tekrar aramıza katılmayı yüce rabbimiz nasib eylesin..amiin..
ismail abi özel bir mesele olduğunu öyledi, ama çok duaya ihtiyacı var, inşaAllah kendisi gelir ve uygun görürse anlatır inş...
19.06.2010, 16:39
Rabbim yardımcısı olsun... Arkadaşlar kardeşimizin sıkıntısı için 41 yasin başlayalım inşaAllah...
şimdilik 5tane ben alıyorum...
Allahım razı olsun kardeşim...
bende 5 tane alıyorum inşaAllah.. 2 gün içinde hatta mümkünse 1 gün içinde bitirelim inşaAllah...
latifturkoglu
19.06.2010, 21:33
selamün aleyküm Rabbim bu güzel günlerin hürmetine sıkıntılarını güzelliklere çevirsin inşallah.bir an önce felaha ersin inşallah....
latifturkoglu
19.06.2010, 22:45
5 tane yasinde ben alayım inşallah...
20.06.2010, 16:44
2 tane daha alıyorum inşaAllah...
Hadi arkadaşlar alalımda bitsin biran önce inşaAllah...
canyürekli
20.06.2010, 17:00
ALLAH İsmail kardeşimizin Kalbine göre versin AMİN inş..
3 Adet :yasin de ben alayım..
3 tane yasin de ben alıyorum okunan toplam 23...almaya devam edelim kardeşler..
latifturkoglu
20.06.2010, 22:28
3 tane daha okudum...Allah kabul etsin.
alınan 26 kalan 15 almaya devam edelim kardeşler...
Rabbim sıkıntılarından tez vakitte kurtulmayı nasip etsin inşeALLAH çok üzüldüm ismail abi için.Dualarımda inşeALLAH
ali bakkal
21.06.2010, 07:49
Rabbim İsmail kardeşimizin ve tüm müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını amel defterlerine sevab olarak kaydedip, tez elden bu sıkıntılarından hayırlısıyla kurtulmalarını nasip eylesin. amin. 3 Yasin-i Şerîf de ben alayım Allah'ın izniyle.
alınan 29 kalan 12 almaya devam edelim
23.06.2010, 18:12
2 tane daha alyoruz inşaAllah...
2 de ben aldım kalan 8 almaya devam edelim kardeşler...
canyürekli
23.06.2010, 18:22
kalan 8 adetide aldım seyfullah okuyacak ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH..
Yasinlerimiz bitmişti...Okuyan kardeşlerimizden Mevla razı olsun....İsamil kardeşimizin sıkıntısı tez zamanda üzerinden kalksın hakkında hayırlısı olsun inşaAllah...
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.