PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beğendinizmi ?

Hakkani
16.08.2010, 01:01
arkadaşlar avartarımı ikidir oldu değiştirdim. nasıl bu sonuncusunu beğendinizmi ? Gülen zenci imam ? hiç bir yorum almadım henüz s)

Akustik
16.08.2010, 01:07
Sakalı, dişleri, tebessüm-vari çehresi, tesbihe benzer koLyesi ve mavi entarisiyLe,

Benden 10 üzerinden 10 diyorum..

Haftanın ŞIK'ı..

iNZiVa
16.08.2010, 01:26
bende düsünüyordum kim oldugunu :)
ilginc

ÇARE
16.08.2010, 01:45
(bence)imam kişiliğinden veya renginden dolayı eklemediniz,muzipçe ve mizaha dayalı ...
güzel ama...

Tarifdunyasi
16.08.2010, 01:55
bana çok değişik geldi kim dedim acaba mübarek birimi tanıdık bir şeyhmi dedim bana değişik geldi ama hiç ses çıkarmadım:)

SiNa
16.08.2010, 10:54
Nasreddin Hoca avatarınız daha iyiyidi...

MiM
16.08.2010, 11:37
İlk aklıma gelen şu oldu..Hakkani zenci müslümanmı acaba dedim...:)

YusufYuzlum
16.08.2010, 13:11
İLGİNÇ....

BU RESİM SİZİN İÇİN HAYATINIZDA Bİ ÖNEMİ VAR YOKSA ÖYLE BEĞENDİĞİNİZ İÇİN Mİ SEÇTİNİZ??:)))

üft@de
16.08.2010, 14:23
hakkani kardeşim avatarın çok gzlmiş:-009

Hakkani
16.08.2010, 14:24
Sakalı, dişleri, tebessüm-vari çehresi, tesbihe benzer koLyesi ve mavi entarisiyLe,

Haftanın ŞIK'ı..

Evet çok marjinal dimi.. bende öyleyimdir

ilginc
Hayat ilginç enstantelerle doludur.. şaşırtmaya devam

(bence)imam kişiliğinden veya renginden dolayı eklemediniz,muzipçe ve mizaha dayalı ...
güzel ama...
evet sayın siz üyelerimizi bıraz gıdıklamak istedim.. biz türkler genelde zencileri severiz

bana çok değişik geldi kim dedim acaba mübarek birimi tanıdık bir şeyhmi dedim bana değişik geldi ama hiç ses çıkarmadım:)yani garipesidniz ve her ihtimale karşı temkini leden bırakmadınız.. evet haklısınız kim bilir belkide bu zat zamanın kutbudur ha ? olamazmı ?

Nasreddin Hoca avatarınız daha iyiyidi...yani hangi haysiyetten ? kişiliğimi daha mı çok yansıtıyordu ?

İlk aklıma gelen şu oldu..Hakkani zenci müslümanmı acaba dedim...:)evet Mim başbakanın dediği gibi ben de bu vatanın zencisiyim

İLGİNÇ....

BU RESİM SİZİN İÇİN HAYATINIZDA Bİ ÖNEMİ VAR YOKSA ÖYLE BEĞENDİĞİNİZ İÇİN Mİ SEÇTİNİZ??:))) bu resmin sahibini tanımıyorum aslında görüdğümde dikkatimi çekti ve o yüzden seçtim.. avartar yerinde insan yüzü koymak eski bir prensibimdir.

๓คђşєг
16.08.2010, 14:34

katılıyorum hem mizacınıza da uyuyordu :)

şamil basayev
16.08.2010, 16:14
her gördüğümde ya değişse avatarını diye içimden düşünmüyor değilim doğrusu...

Hakkani
16.08.2010, 20:09

Haftanın ŞIK'ı..

ilginc

güzel ama...

bana çok değişik geldi kim dedim acaba mübarek birimi tanıdık bir şeyhmi dedim bana değişik geldi ama hiç ses çıkarmadım:)

İlk aklıma gelen şu oldu..Hakkani zenci müslümanmı acaba dedim...:)

katılıyorum hem mizacınıza da uyuyordu :)

hakkani kardeşim avatarın çok güzlmiş:-009teşekkür ederim Üftade

her gördüğümde ya değişse avatarını diye içimden düşünmüyor değilim doğrusu...neden ? çokmu antipatik ?

şamil basayev
21.08.2010, 22:17
şimdi değil artık teşekkürler...:)

Hakkani
21.08.2010, 22:20
sırıtan sarıklı zenci hoca avartarım hükmüsüzdür
yoğun istek üzerine yürürlükten kaldırılmıştır
bütün kamuoyuna duyrulur

:)

Tarifdunyasi
22.08.2010, 01:25
Yine değiştirdiniz avatar resminizi hakkani kardeş bu resim çok daha güzel oldu adı pek okunmuyor küçük kalıyor kafamı monitöre iyice soktumki okuyabildiğim mahmud efendi hazretleri ks diye mübareğin gençlik resimleri pek görmedim ama ilk bakışta benzettim mübareğe yalnışım yoktur inşaALLAH...

Hakkani
22.08.2010, 01:31
Yine değiştirdiniz avatar resminizi hakkani kardeş bu resim çok daha güzel oldu adı pek okunmuyor küçük kalıyor kafamı monitöre iyice soktumki okuyabildiğim mahmud efendi hazretleri ks diye mübareğin gençlik resimleri pek görmedim ama ilk bakışta benzettim mübareğe yalnışım yoktur inşaALLAH...
Evet Muhterem Tarif kardeş. hazreti pir efendimizin ta kendileridir. Allahtan dileğin ona layık olabilmemizdir*. sevgisini kalplerimizde daim kılmasıdır. bir gün bu duygu* kalbimize ağır basarsa bakarsın yine değiştiririrz.. ilginiz için ayrıca teşekkür ederim