Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumdan bir kardeşimiz için...
Forumdan üyelerimizden bir kardeşimizin çok ciddi ailevi sorunu vardır..Bir yakınlarının sorunları yüzünden ciddi sıkıntı çekmektedirler..Sorunlu olan kardeşlerinin hidayete ermesi ,anabasına hayırlı bir evlat olabilmesi ,sorunlarının hayırlı bir şekilde hal olması için Yasin şerif okumamızı kardeşimiz rica etti..Bizde forum olarak kardeşimize dualarımızla yardımcı olalım inşaAllah..Yasin-i şerif okuyoruz ...
2 Yasin-işerif aldım...
Ey kapleri çeviren Allahım ..o kardeşimizin kalbini merhamete hidayete çevir...
şamil basayev
31.08.2010, 12:34
3 yasini şerif okuyayım inş MEVLA kabul eylesin
Ey kapleri çeviren Allahım ..o kardeşimizin kalbini merhamete hidayete çevir...
alınan 5 kalan 36 ....kardeşimize yardımcı olalım inşaAllah
1 Ya'sin-i Şerif,
3 Ayet-el Kür'si,
Allah (c.c.) kardeşmizin sıkıntısını sonlandırsın, stresli günlerinin de son bulmasını Cenab-ı Hakk'tan (c.c.) niyaz ediyorum..
Kalan 35 Yasin almaya devam edelim inşaAllah..
5 Yasin-i şerifte benden Rabbim cc kabul etsin...
Karabilek
01.09.2010, 07:44
1 tanede ben alıyorum........
kalan 29 almaya devam edelim inşaAllah
kalan 27 almaya devam edelim inşaAllah
İntifada
02.09.2010, 21:54
Benim okuma gibi bi alternatifim pek yok akşama kadar sitelerin kodlamasıyla uğraşıyorum .
ama uygunsa akşama kadar yasini şerif dinlerim aynı değerde ise.
Yasin okuyamasanız bile kardeşmize dua edermisiniz..Başta kişinin sorununu belirttik...
Ey kapleri çeviren Allahım ..o kardeşimizin kalbini merhamete hidayete çevir... ..
bu tür dualarınız da çok makbule geçer..selametle..
2 tane daha aldım kalan 23
İntifada
02.09.2010, 22:00
Yasin okuyamasanız bile kardeşmize dua edermisiniz..Başta kişinin sorununu belirttik...
Ey kapleri çeviren Allahım ..o kardeşimizin kalbini merhamete hidayete çevir... ..
bu tür dualarınız da çok makbule geçer..selametle..
İnşALLAH RABBİM Müslümanların sıkıntısını gidersin
kalan 16 almaya devam edelim bu mübarek günlerde bitirelim inşaAllah....
Ey kapleri çeviren Allahım ..o kardeşimizin kalbini merhamete hidayete çevir... bu duayıda okumaya gayret edelim...
kalan 7 almaya devam edelim bitsin inşaAllah...
Kalan 7 Ya'sin-i Şerif'te alındı..
Allah (c.c.) arkadaşımızın-kardeşmizin sıkıntısına deva eylesin (AMİN)
eyvallah akustik çok yardımcı oldun Mevla hem sana hemde diğer okuyan kardeşlerime sıkıntı yüzü göstermesin...Sizede dua okuyacak kardeşleriniz her daim olsun....kardeşimizin Yasin isteği tamamlanmıştır..Her ne niyete okuttuysa niyetinin acil şekilde hayırlısıyla hasıl olmasını Mevla tealadan niyaz ederiz..
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.