PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhunu neler dinlendirir?

KUL
24.03.2011, 19:06
Ruhunuzu nerede dinlendirirsiniz?

Bilgisayarı televizyonu mp3ü veya mp4ü telefonu ve evdeki tüm sesleri kapayıp
ruhunu dinlendirdiğin yeri ve zamanı....

Zihnindeki tüm sesleri susturup bir fincan kahveni eline alıp
ruhunu en son ne zaman dinlendirdin ?

Bir düşün ve anlat;

Ruhunu neler dinlendirir?

MiM
24.03.2011, 19:24
şu an kahve içiyorum..
istikamet dinlendiriyor..:)

öZtÜrK
24.03.2011, 23:14
benim ruhumu araba sürmek dinlendirir..
binerim arabaya.. ise giderken kafami dagitirim!

Abdullah bin Revâha
25.03.2011, 14:52
Menfi şeyleri tamamen zihnimden çıkarıp, sadece müsbet şeylere odaklanmak ruhumu dinlendiriyor..
Olumsuz insanların ve olumsuzluğa beni iten insanların içine fazla karışmamaya gayret ediyorum...
Vel hasılı kelam, bu aralar ruhum, zihnim çok dinç.. Hamden kesiran....

Yalnız Kahraman
25.03.2011, 18:13
Tek başıma olup gökyüzünü seyretmek dlimde zikir,yıldızları seyrederken tefekkür etmek,denizi seyretmek tabi gece kimsecikler olmıcak,mum ışığında manevi kitaplar okumak vs acayip iyi geliyor bana,ruhuma...:-033

_-HaSBiHaL-_
09.10.2011, 19:01
Özünde mutlu bir insan olduğum için hamdolsun pek ruhum daralmaz.Birazda bu ruhumuzun daralması (namazında niyazında olmayan, maneviyatsız insanlar için söylemiyorum) bizlerin olan olaylara kötü yönünden bakıp, karşılaştığımız olayların karamsarlığına takılıp kalmamızdan kaynaklanıyor.Ben ruhum daralınca genellikle içimi satırlara dökerim yazı yazarım bu beni çok rahatlatır.Ha tabi ruhunu dinlendirmek dediğimiz olay kafa dinlemek ise seyehatta sıhhat vardır hadisi şerifi gereğince gezmektir derim.Yeni yerler görmek, farklı mekanları keşfetmek hele bide yeşillik ve sulak ise değmeyin gitsin:)

arif
06.02.2012, 20:29
yüce rabbimle konuşurken yani kur'an-ı kerim okurken...allah(c.c)dilimizden eksik etmesin(AMİN)

Nurun Ala Nur
06.02.2012, 23:00
yüce rabbimle konuşurken yani kur'an-ı kerim okurken...allah(c.c)dilimizden eksik etmesin(AMİN)
Cok dogru Arif kardesimiz.

Ersavaş
07.02.2012, 14:19
Ruhumu müzik ve derin felsefe dinlendirir. Bilhassa Kitaro'nun müzikleri!

beyaz16
07.02.2012, 20:20
Aşır dinlemek,
Kur'an-ı Kerim okumak,
Bazen yazmak,
Ney sesi yada başka dinlendirici bulduğum müzikleri dinlemek bazen,
Oynayan çocukları seyretmek,
Biraz yürümek, dolaşmak...
....
....
İyi gelir genelde :)