Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Ahmet:Fethullah Gülen bir islam alimidir...
Milli Görüş yandaşlarının bir iddiası daha çöktü.....
Artık kimse Cübbeli Ahmet hocamızın ve İsmail Ağa cemaatinin adını kullanarak Fethullah Gülen'e ve sevenlerine saldırmasın...
Özellikle Milli Görüş camiasına sesleniyorum...
Artık yıllardır yaptığınız provakasyona cemaatimizi alet etmeyi bırakın!!!
Video için aşağıdaki linki tıklayınız...
http://www.facebook.com/#!/video/vid...61449&comments (http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=211424128913599&oid=168695433161449&comments)
Cübbeli ahmet hoca'nın bu görüşünde samimi olduğunu sanmıyorum..
arzuhalim
23.08.2011, 17:39
televizyonlara cikinca yoksa cübbeliahmet hoca efendiye bi hallermi olmaya basladi neki?
http://www.gulyarasi.com/videos/7310/cubbeli-ahmet-hoca--masonlara-taviz-verilmeden-tvye-cikilmaz.html
buradaki sadece masonlara taviz verilmeden tv ye çıkılmaz kısmını dinlemenizi istiyrum diğer kısımlara nazar etmeyiniz.
http://www.gulyarasi.com/videos/7310/cubbeli-ahmet-hoca--masonlara-taviz-verilmeden-tvye-cikilmaz.html
buradaki sadece masonlara taviz verilmeden tv ye çıkılmaz kısmını dinlemenizi istiyrum diğer kısımlara nazar etmeyiniz.
imamı azam hzlerine filanca kişi hakkında ne dersiniz o şunları yapıyor demişler
imamı azam hzlerinin cevabı manidar:onun hakkında konuşabilmem için onun makamında olmam lazım
bende bu düşüncedeym onlar hakkında birşeyler diyebillmek için onların makamında olmamız lazm
kimin hangi durumda ne yaptığını bilemeyz
Derdimiz, yanlış anlamışsak görüşümüzün düzeltilmesi, doğruysa eğer cübbeli ahmete bildirilmesi. İrtibatımız olsa uyarırız . ben çok cübbeli ahmete mail attım ( sitesine ) . Derdimiz kuru gürültü değil kardeşim.
Cübbeli Ahmed hoca Mahmut Efendi hazretlerinin emri ile tvlere çıkmaktadır...
Cübbeli'yi eleştireceğinize onun yaptığı hizmetin milyonda birini yapın bu size yeter...
Şunu da unutma ki nefse taviz verilmeden müslümanlar eleştirilmez...
Cübbeli'yi eleştireceğinize onun yaptığı hizmetin milyonda birini yapın bu size yeter...
Cübbeliyi eleştirmekten bahsediyorsunuz? Size birşey soracağım tenkit etmek nedir? söyler misiniz?
Şunu da unutma ki nefse taviz verilmeden müslümanlar eleştirilmez...
Bakış açısıdır, doğruluğu vardır ama her zaman doğru değildir.
mahmud efendi
23.08.2011, 22:25
önce edeb öğren cübbeli ahmed değil cübbeli ahmed hocaefendi
önce edeb öğren cübbeli ahmed değil cübbeli ahmed hocaefendi
Emin ol ben senden daha çok seviyor ona daha çok saygı gösteriyorumdur.
Emin ol ben senden daha çok seviyor ona daha çok saygı gösteriyorumdur.
her kap içinde olanı dışarı sızdırır h.ş.
Doğrudur. Tenkit etmekten anladığınz bu olunca..
Nazar, herşeyin hakikatini değiştirebilir..
Mollakasım
23.08.2011, 23:33
Hocanın samimiyetini sorgulamak bizim haddimiz değil. bence samimidir.
Cüppeli Ahmet hoca büyük bir alimdir..
cahillerin ona karşı davranışı ancak saygı olmalıdır.
Televizyona çıkış şeklini amacını açıklamaktadır.
Benim forumumda ben hocalarıma laf dedirtmem
herkes duysun beyrut rende duy
keşke ilimde hizmette onun tırnağı olabilsek
Duydum birşeyi farkettim sayenizde, birşeyleri yanlış biliyormuşum.. Sağolun..
Oturmuş pc başında beni cübbeli ahmet hoca'ya düşman durumuna soktunuz..
Bir hoca demeyi unuttuk diye hatamı genelleştirip edep dersi de verdiniz..
Benim tenkit etme amacımı tutmuş eksiklerini bulmak,düşman olmak zannettiniz..
Ben tenkit ediyorum çünkü yanlış biliyorsam düzelteyim doğru biliyorsam hatası cübbeli ahmet hoca'ya bir türlü ulaştırılsın dyedir. Bunu gelmiş hadd çekip cübbeli ahmet hocayı dokunulmaz ilan ettiniz.
Bir hocanızın belki yanlış anladığım hatasını bile istişare etmekten, benim fikrimi düzeltmekten acizsiniz..Mutassıp olmayınız..
Ha şuna eminim ki çoğunuzdan onu daha çok seviyor ve ona daha çok saygı duyuyorumdur.
Daha ne diyeyim ki.. Teşekkür ederim..
Mollakasım
23.08.2011, 23:39
http://www.zart surt.html
devran değişti.. masonların borusu ötmüyor artık
ikincisi bakın Hocama hangi meselde taviz vermiş kendi mescidinde ne anlatıyorsa orda da aynı..
Hocanın o sözü dirayetsiz korkak ödlek dünyacı hocalar içindir.
kafa olsa bir adamda şunları doğru anlasa.. birde kin hasetten arı bir kalp de lazım tabiki..
Kin ve haset öyle mi, Esselamü Aleyke hocaefendi..
Mollakasım
23.08.2011, 23:54
Benim tenkit etme amacımı tutmuş eksiklerini bulmak,düşman olmak zannettiniz..
Ben tenkit ediyorum çünkü yanlış biliyorsam düzelteyim doğru biliyorsam hatası cübbeli ahmet hoca'ya bir türlü ulaştırılsın dyedir. Bunu gelmiş hadd çekip cübbeli ahmet hocayı dokunulmaz ilan ettiniz.
Bir hocanızın belki yanlış anladığım hatasını bile istişare etmekten..
Tenkid faslına samimiyetten ihlastaki kusurdan başlaman asla şurada yazdıklarınla örtüşmüyor..
şimdi senin o ilk mesajını okuyan biz ne yapacaktık ?
hocaefendiye gidip "hocam bak bazı tesbitlere göre sen samimiyetsizlik yapıyorsun!" mu diyecektik ?
sohbetine gittiğinden bahsediyodun boksta.. bir gittiğinde sen söyleseydin o zaman.. hani kalplere vakıfsın ya..
İslama hizmet eden bir hocayı tenkit ne olursa olsun onun saygınlığını zedeler ona olan halkın hüsnü teveccühü kırar ve hizmete zarar verir.
varsa bir hata mesela "şu aktır" demişse ve o karaysa sende açarsın bir konu onun kara olduğunu delillerle isbat eder hatayı düzeltirsin..
varsa kapasiten ve hüsnü niyetin böyle yaparsın yada çeneni kapatırsın.. kusura bakma dilim sivridir
eğer bu hoca çok muhterem biri ise diyalog platformlarını gizli gizli diualog toplantılarını, samanyolu ve zaman gazetesindeki islam aleyhine yayın yapan bu kadar yazıları çizerleri programları kaldırsın. banane ağlatmasından iyi biri olmasından. biz söze ve fiillere bakıyoruz. bu söz ve fiillerde sorun var. 13 yıl oldu türkiye de değil ve 13 yl oldu bu diyalog denen saçmalıkların başlaması. tek bir cümle tekzib edilmedi.
mahmud efendi hazretlerimizin Allah cc onu başımızdan eksik etmesin. hüsnü şehadet ederiz sözü yıllar önce fethullah hoca amerikaya gitmeden önceki sözüdür. biz hüsnü zannımızı muhafaza ediyoruz ama bu 3 hak din saçmalıkları ile alakalı olan şeyler ile alakalı tekzib yayınlamasını bekliyoruz...
mahmud efendi hazretlerimizin Allah cc onu başımızdan eksik etmesin. hüsnü şehadet ederiz sözü yıllar önce fethullah hoca amerikaya gitmeden önceki sözüdür.
Ben buna şahidim...
Yanlız bu bir öz eleştiri olsun. Cübbeli hocam ilk tv programına çıktığında filan hocadan şöyle duydum deyip Bedüzzaman said nursi nin çanakkalede savaşan gayrimüslimlerle alakalı sözlerini eleştirmişti.. Ardından gelen yüzlerce reddiye ve doktora tezleri karşısında gitti nur cemaatinin bir radyosunda özür beyanatı şeklinde bir konuşma yaptı. bence bu olmadı... Hocamın yanına ilk önce iyi bir basın danışmanı ve iyi bir halkla ilişkiler uzmanı gerekiyor. Ayrıca iyi bir hukuk danışmanı..
Mehmet talu hocamızdan işitmiştik. Yıllar önce Bursa da efendi hz ile görüşmesinde medrese usülünün dışında üniversite, ilahiyat, sosyal vs kanadımızda olsun diye görüş bildirmiş... Efendi hz nin cevabı ilginç.." O işleri zaten fettullah hoca yapıyor.. biz zor olanı kimsenin sahip çıkmadığı usülde devam edelim.."
Ahmet Ünlü Hocaefendi F.Gülene bir islam alimi dediyse eğer Ahmet Hocaefendi de insandır hata yapabilir yanlış söyleyebilir.. Belki gafleten ağzından cıkmışta olabilir kendisine sormak en makbulüdür.. Ama sizde biliyorsunuz F.Gülenin alim vasfına girmediğini.. Biz burda kardeşiz birbirinizi ağır sözler kullanarak kalpler kırmaya hakkınız yoktur ve benim de hakkım yoktur. Kalp kırmak kabeyi yıkmak kadar günahtır..Saygılar Vesselam..
Feyyaz Çelebi
13.09.2011, 10:27
iyi kötü polis oyununu bilirmisiniz...ahmet hocamız gülenin gücünü bildiği için iyi kötü polis oyununu oynuyor....zaman gazetesi kimin.? saman tv kimin.? türkçe olimpiyatlarını kimler düzenliyor.? Mavi marmara olayından sonra kime şuursuz dedi.? siz bunları bilmiyormusunuz.?..isim vermeden güleni eleştiriyor.artık anlayanaaa....ayrıca biz reddiyelemize devam edeceğiz bizim elimizde kaynak olduğu sürece... izin aldık ahmet hocamızdan kendi kitap ve beyanlarından kaynak vererek yapın dedi....
iyi kötü polis oyununu bilirmisiniz...ahmet hocamız gülenin gücünü bildiği için iyi kötü polis oyununu oynuyor....zaman gazetesi kimin.? saman tv kimin.? türkçe olimpiyatlarını kimler düzenliyor.? Mavi marmara olayından sonra kime şuursuz dedi.? siz bunları bilmiyormusunuz.?..isim vermeden güleni eleştiriyor.artık anlayanaaa....ayrıca biz reddiyelemize devam edeceğiz bizim elimizde kaynak olduğu sürece... izin aldık ahmet hocamızdan kendi kitap ve beyanlarından kaynak vererek yapın dedi....
İyi polis-kötü polismiş...
Sen çok film izlemişsin dostum...
Cübbeli Ahmet hoca kimsenin gücünden korkup susmaz merak etme sen...
Hatta Milli Görüş holiganlarından illallah ettiğini Flash Tv de açıkladı....
Sizin fanatik ve holigan tutumunuzdan bile korkmaz o...
İşin acısı onu referans gösterip size oy vermeyen cemaatleri birbirine düşürme stratejiniz kökünden yıkıldı...
Bundan dolayı acınız var biliyorum ama ne yapalım her zaman iyiler kazanır...
Feyyaz Çelebi
13.09.2011, 15:45
UKUBAT güldürme beni gülenin gücünü hepimiz biliyoruz.. yıllarca üstü kapalı isim vermeyip eleştirdiğinide hepimiz biliyoruz... dediğim gibi zaman gazetesi kimin.? saman tv kimin.? türkçe olimpiyatlarını kimler düzenliyor.? Mavi marmara olayından sonra kime şuursuz dedi.? sen bunları bilmiyormusun.
bu arada beni siyasete çekme siyaset yapmayı sevmem oyumuda akp ye verdim bir kereliğine o da emir geldiği için efendi h.z lerinin zuhurat gürmesi ve oyunuzu akp verin demesi her zaman akp ye vereceğimiz manasını taşımıyor hükümetin hatalarını saymakla bitiremem....
Gülene sert eleştiri
http://video.mynet.com/habervideo/Gulen-e-sert-elestiri/593120/
türkçe olimpiyatları rezaleti
http://www.facebooktanvideo.com/video-turkce-olimpiyatlari-rezaleti-cubbeli-ahmet-hoca.html
Cübbeli Ahmet Hoca STV nin dizilerini izlemeyin
http://www.dailymotion.com/video/xidwww_cubbeli-ahmet-hoca-stv-nin-dizilerini-izlemeyin_fun
http://video.mynet.com/islamiyetiogrenelim/Cubbeli-Ahmet-Hoca-dan-Samanyolu-TV-ye-CEVAP/1184875/
Cübbeli Ahmet Hoca: "Zaman Gazetesi Almayın!"
http://www.dailymotion.com/video/xbnnlu_cubbeli-ahmet-hoca-zaman-gazetesi-a_news
Cübbeli Ahmet Hoca:"Diyalogun Kaynağı Amerika'dadır ! "
http://www.youtube.com/watch?v=W7X19l1L1Co
Feyyaz Çelebi
13.09.2011, 15:49
Fahri Çelebi'den alıntıdır..bir arkadaşım,cübbeli ahmet hocamızın lalegül fm deki bir sohbetinde ben fettullah hocaya bir şey demiyorum cemaatın içindeki diyalogculara söylüyorum dediğini söyledi bana, bu konuyu kendisiyle görüştüm bunun aslı nedir hocam dedim, dedi ki, ben ona ulaşamıyorum o yüzden ona bir şey diyemiyorum.diyalogculara reddiyelerinizi yapmaya devam edin dedi,dedim ki hocam fettullahın ehli sünnete muhalif görüşleri var. evet hakkında çok iddalar var dedi ama benim onun ağzından bilgi almam lazım hocamızın konumu ile benim konumum bir olmadığı için ben burda eleştirebilirim ama hocamız ona ulaştıktan sonra sapık görüşlerinde kararlıysa ondan sonra reddiyeler yapacaktır.
dedim hocam elimde kaynaklar var..fettullah hocayada reddiye yapmaya devam edelim mi onayınızı bekliyorum dedi ki fettullah hocayada reddiye yapıyorsanız kaynak vererek yapın şu kitabın şu sayfasında şu görüşü yanlış yanınada ayet ve hadis koyun herkes görsün reddiyelerinize devam edin ama kesinlikle kaynak vererek yapın..bende ALLAH razı olsun diyerek ayrıldım yanından..yani özün sözü şu kaynaklar var elimizde kaynak olduğu sürece yapabiliriz.. bunu isteyen herkese kanıtlamaya hazırım (Fahri Çelebi)
neden gülen bu mevzuda bir cevab neşr etmez.Ummet nazarında günden güne büyüyen istifhamlara su i zanlara sebeb olur ? Su i zana sebeb olmak su i zan kadar vebal degilmidir ? Bu kadar müfteri ve islam düşmanına bu kadar koz vermek hangi akla ve izana sıgar ? Bakın size tefekkur boyutu
hocamızın ne demek istediğini iyi anlayın...
Fethullah Gülen ile uğraştığınız kadar Ergenekoncu ve darbecilerle uğraşsaydınız bu memlekete faydanız olurdu...
Ama sizin işiniz gücünüz gece gündüz müslümanlarla uğraşmak...
Sebeb?
Size oy vermediler diye!!!
Allah sizi müslümanların yakasından düşürsün ne diyeyim...
AMİN....
Dertli el-Halidi el-Kürdi
14.09.2011, 18:02
yahu arkadaşlar cevap bile vermeyin boşverin.. Herşeyi siyaset olmuş adamın,,, diyalogcularla uğraşmayı bile oya bağlıyor,, aklı fikri oy olmuş bu adamın....
herkes neyin ne olduğunu biliyor... Cübbeli Hocamızıda iyi tanıyoruz,, buradaki açıklamarı gerçek düşünceleri değildir... bunu yakından tanıdığımız için iyi biliyoruz... ,
hee şunuda diyelim,, cübbeli hocayıda herkes işine geldiği gibi alıyor,, işine gelen açıklmayı alırlar işine gelmeyeni almazlar :)
vesselam...
Feyyaz Çelebi
14.09.2011, 22:56
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol... Hz. Mevlana
توحيد Eri
14.09.2011, 23:32
Ukubat yazdıklarını takip ediyorum fitnecilik yapmaktan ve kafandan konuşmaktan başka birşey yapmıyorsun.Cübbeli Hocayla kaç defa görüştün? Kaç defa sohbet dışında yanına gidipte bir konu hakkında görüştün? Anca sen işin zahirine göre hareket etmeyi biliyorsun! Aklını başına al ortalığı karıştırmaya çalışma.. Fetullahın ne olduğunu bilemeyecek anlayamayacak kadar acizsin...Sen bence hiç konuşma konuştukça batıyorsun çünkü...
Yukarıda Feyyazın yazdıklarına ben bizzat şahidim bu konuda Fahriyle birlikte Cübbeli Hocamla görüşmeye gittik ve bizimle birlikte başka ihvanlarda vardır..İşin aslını bilmeden konuşma!
.::TuFeYL::.
15.09.2011, 08:48
Konu kapatılmıştır
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.