PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram Hocamin SÖzlerİ 5

MAHMUDHOCA
17.08.2007, 07:49
{ Müslüman balta gibi olmalı. Ağaçların çokluğu onlara zarar vermez.

Dava adamı devamlı hedefe bakacak cambazlar iplerinde marifet gösterdiklerinde daima ileri bakarlar. Aşk yere bakmamalı yere bakan cambazın düşmesi çok yakındır.

{ Vücudun kaçta kaçı sana ait söyler misin?

{Ecdadın Fatih’in damarları kesilse kan yerine şeriat damlardı.

{ Bugün ortalıkta yiğit Müslüman değil, yitik Müslüman kaldı.

{”Her millet kendi hazırladığı ölümle ölür der” ikbal.

{ Güneşten kim ne kadar istifade ederse o kadar olgun olur.

{Biz Muhammed Mustafa’nın (sav) çocuklarıyız Bizans’ın değil. Ama şu memleketin mazlum insanı çeşitli entrikalarla Bizans’ın çocuğu yapılmak isteniyor. Bunca yıl Muhammed Mustafa’nın (as) evladı oldun da ne kaybettin? Seni üç kıtaya sahip kılan kim?

{Şu an memlekette silahsız haçlı seferleri yapılmaktadır.

Avcılar kuşu avlamak için ıslık çalarlar. Kuşta ıslığa doğru giderse kendini helak eder. Dünyada bize ıslık çalıyor.

{ Davan için çalışacaksın. Allah’a güveneceksin İbrahim (as) için ateş yakılınca bir karınca ağzına su alarak mancınık kurulan yere yönelir. Biri bu hale gülerek karınca ile alay eder. Sen ne oluyorsun ki? Götürdüğün bu su, ateş söndürebilir mi? Deyince karınca cevap verir. Ateşi söndürmek Allah’a aittir.

Benim görevim ise ateşi söndürmek değildir. Ben bana düşen görevi yapıyorum. Benim görevim su taşımaktır.

{ Ölüme hazır olmayanların yaşamaya hakkı yoktur.

{ Varlığımıza kast edip bize şirin gözükmelerine aldanma. Avcı yem saçarsa bunu acımasından, cömertliğinden saçmaz, kuş avlamak için yapar.

{ Aşkın 500 kanadı var. Her kanadı arşın üstünden yerin altına kadar her yeri kaplar.

{ Aç adam sofraya gittiği gibi Muhammed Mustafa’ya (sav) gitmeli. Deli olan onun delisi olmalı.

{ Bugün gülecek vaktimiz yok.

{ Sen O’nu muhafaza etki O’da seni muhafaza eylesin.

ALINTI YAPILAMAZ İSTİKAMET.EU AİTTİR

Hadimül harameyn
21.08.2009, 20:39
{ Aşkın 500 kanadı var. Her kanadı arşın üstünden yerin altına kadar her yeri kaplar.

:-046:-055

SiNa
21.08.2009, 22:01
{ Bugün ortalıkta yiğit Müslüman değil, yitik Müslüman kaldı.
:-046

MİRAC
23.08.2009, 00:11
Davan için çalışacaksın. Allah’a güveneceksin İbrahim (as) için ateş yakılınca bir karınca ağzına su alarak mancınık kurulan yere yönelir. Biri bu hale gülerek karınca ile alay eder. Sen ne oluyorsun ki? Götürdüğün bu su, ateş söndürebilir mi? Deyince karınca cevap verir. Ateşi söndürmek Allah’a aittir.

Benim görevim ise ateşi söndürmek değildir. Ben bana düşen görevi yapıyorum. Benim görevim su taşımaktır.
:-046