TEŞEKKÜR EDERİM AYIN MESAJCISI OLDUĞUMU YENİ GÖRÜYOMHEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
TEŞEKKÜR EDERİM AYIN MESAJCISI OLDUĞUMU YENİ GÖRÜYOMHEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
-
Dedim "medet" dedi "gayret"..!
-
Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret, ebedi hayat için gayret yok ne hayret..!
N.F.K
-
Garibullah, EnTe MaKsUuDİ, HAKKA KUL ve Ebu_cendel kardeşlerimi tebrik ederim..Yeni renkleriniz hayırlı olsun..Paylaşımlarınız daim olur inşaALLAH...
Düşkünlükten düşkünlüğe de fark var.
Kimi düşkün kendi durumunun
farkındadır.
Asıl düşkünlük ise boyuna alçalırken kendisini yükseliyor
sanmaktır.
Günahkarın günahı gizlemesi de bir meziyettir.
Bedbaht ise
kendi herzeleriyle övünür ve
“ey insanlar, bakın ne güzel boynuzlarım var”
diye kepazeliğini cümle aleme yayar.
[quote=TEKBİR;242635]
ARKADAŞLAR TEBRİK EDErim
Hey gidi günler hey. Nereden nereye. Bir bakar mısınız şu Garibullah ın hali nicedir. 8 yıl once yolda görseniz selam vermezdiniz. Yüzüne tükürseniz mübarek tükürüğünüze yazık olurdu. Bir yandan gafletle heder ettiğim ömrüme yanarken, bir yandan şimdi bulunduğum hale sonsuz hamdediyorum. Şimdi bakıyorum ki öncelikle Çârebu fakiri haftanın konuğu yapmış. Şimdi de SİNA
ayın yorumcusu seçmiş. Bu fakiri tanıyanlar duysa buna inanmazlar. Garibullah kim, dervişlik kim; garibullah kim, ayın yorumcusu seçilmek kim. Esasen bunları ben mi yazıyorum şaşıyorum. Daha düne kadar buralara yazacak ne karektere, ne kabiliyete, ne de güzel bir lîsâna sahip değildim. Emin olunuz ki şimdi daha iyi idrak edebiliyorum, tüm bu güzellikler bu fakirden değil, Efendi hazretlerinin himmetindendir. Delilin nedir diye soracak olursanız; İrşâdül Mûridîn kitabın da olsa gerek mürîd dersini tam anlamıyla yapmaya çalıştıkça güzel ilimler, güzel sözler kalbinden lisânına sirâyet etmeye başlar buyurur. Bel ki de bu fakir, umuyorum ki, acizane zerre miktarı bunun bir örneği olabilir. Safahat abiminde lisân ile sorusuna cevap oldu diye düşünüyorum. Çünkü insan dünya üzerinde yaşayan Allah ın en büyük dostunun eteğine yapışır da hiç ondan güzellik sirâyet etmez mi ? Aranızdaki nice kardeşlerimde ben bu güzellikleri fark edebiliyorum. Allah sizlerden razı olsun. Katî sûretle kendimi bu kadar lûtuf, inâyet ve makamlara lâyık görmüyorum. Garibullah kesinlikle bunları hak edecek biri değildir.. Hak etmediğim ilginizin ve sevginizin karşısında mahçup oluyorum. Mâdem ki seçtiniz sizleri utandırmamak adına bundan sonra daha çok çalışarak ilgi sevginizi âcizane karşılıksız bırakmamaya çalışacağım.
ÇARE ve SiNa kardeşlerime tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
ebu cendel , HAKKA KUL ve EnTe MAKSUuDİ kardeşlerimi de tebrik ediyor, âli hizmetlerinin bekâsını diliyorum.
Allah her dâim yâr ve yardımcınız olsun. Kucak dolusu selâmlar sunuyorum
Allah ın selâm ve bereketi Habibi nin ve sizlerin üzerinize olsun.
ve rahmetullahi ve berakatuh.
Konu garibullah tarafından (08.02.2010 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
Garibim, bî-kesim, yoktur enîsim âhtan gayrı,
Penâhım, dest-i gîrim kalmadı Allah’tan gayrı.
Haftanın konuğu , ayın yorumcusu , KADEMNİHADE nin doğumu derken, bir de İstikâmet in en çok kızı olan babası rekoru kırdık galiba. Rabbim bu günlerde bu fakirleri nura ve rahmate gark etti. Sevinçlerimizi burada paylaşarak daha büyük anlam katmış olduk. Sonsuz hamdü senalar olsun.
erkek evlat nimet kız evlat hasenattır.
nimetten hesaba cekilir,hasenattan sevap yazılır
hadis diye duymuştum ama tam emin değilim.mevlam sevap kazanacagınız güzl amellerde bulunacak güzel yavrular etsin hepsini
MÜSLÜMAN KENDİNİ KÜÇÜK BİR NOKTA KADAR HİSSETTİĞİNDE BİLEEN ANLAMLI CÜMLENİN SONUNDA OLDUĞUNU UNUTMAMALIDIR.